BMW 2 Active Tourer

BMW 2 ACTIVE TOURER

* A kép illusztráció

Bővebben
BMW 2 ACTIVE TOURER

 

 

ENERGIÁVAL TELE

Lépést tartva még a legaktívabb városi élet ritmusával is.

A BMW 2 Active Tourer a maga átgondolt dizájnjával, valamint egyedi, látványos részleteivel több mint meggyőző jelenség. A dinamizmust sugárzó sziluett a vízszintesen futó karaktervonallal együtt egy sportos attitűddel rendelkező járművet vázolnak fel. Válasszon egyet a TwinPower Turbo technológiával ellátott motorok – a gazdaságos, 3 hengeres dízel vagy a magas fordulatszámokat is kedvelő 4 hengeres benzines egység – közül, hogy még több izgalommal fűszerezhesse a mindennapos városi jövés-menést. Fedezze fel a kifinomult, intuitívan működtethető műszaki megoldásokkal teli belső teret, amely magas szintű kényelmet szavatol.

Találja meg ideális mindennapi útitársát a BMW 2 Active Tourer formájában.

BMW 225xe Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • Kibővített parkolás csomag

BMW 220i Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul
 • Driving Assistant Plus
 • Fineline Stream nemesfa díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel

BMW 225i xDrive Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • M Sport modell
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 486 M

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 2 Active Tourer

A BMW 2 Active Tourer modellváltozatai felfedezésre várnak.

Találja meg kedvenc BMW 2 Active Tourerét, amellyel kényelmesen és élvezetesen bonyolíthatja le a napi jövés-menést.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.