BMW 2 Active Tourer

BMW 2 ACTIVE TOURER

* A kép illusztráció

Bővebben
BMW 2 ACTIVE TOURER

ENERGIÁVAL TELE

Lépést tartva még a legaktívabb városi élet ritmusával is.

A BMW 2 Active Tourer a maga átgondolt dizájnjával, valamint egyedi, látványos részleteivel több mint meggyőző jelenség. A dinamizmust sugárzó sziluett a vízszintesen futó karaktervonallal együtt egy sportos attitűddel rendelkező járművet vázolnak fel. Válasszon egyet a TwinPower Turbo technológiával ellátott motorok – a gazdaságos, 3 hengeres dízel vagy a magas fordulatszámokat is kedvelő 4 hengeres benzines egység – közül, hogy még több izgalommal fűszerezhesse a mindennapos városi jövés-menést. Fedezze fel a kifinomult, intuitívan működtethető műszaki megoldásokkal teli belső teret, amely magas szintű kényelmet szavatol.
BMW 2 Active Tourer

BMW xDRIVE

A városból kiérve a BMW 2 Active Tourer máris készen áll arra, hogy intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszerét – amellyel még a nehezebb vezetési szituációkat és a mostohább időjárási körülményeket is képes leküzdeni – segítségül hívva meghódítson bármilyen utat.
BMW 2 Active Tourer

BMW LED-es fényszórók

Az ikonikus dizájnnal rendelkező BMW LED-es fényszórók egy vérbeli városi vagány vonzó, markáns karakterével ruházzák fel a BMW 2 Active Tourert, egyszersmind azok megnövelt teljesítményükkel a vezetés biztonságát is jelentősen fokozzák.
BMW 2 Active Tourer

PLUG-IN HIBRID

A nagyváros vibráló aurájával övezett BMW 225xe Active Tourer csordultig van jó energiákkal. A sokoldalú autó a hatékony belső égésű üzemhez rendkívüli, a BMW-kre olyannyira jellemző dinamizmust társít. A BMW EfficientDnyamics eDrive technológiájának jóvoltából Ön akár 45 kilométert is megtehet tisztán elektromos meghajtással – vagyis zéró emisszió mellett, úgyszólván teljesen hangtalanul.
BMW 2 Active Tourer

HEAD-UP KIJELZŐ

Összpontosítson az útra úgy, hogy közben ne tévesszen szem elől egyetlen fontos, a vezetéssel összefüggő információt sem. Utóbbak szemmagasságban, az opcionális BMW Head-Up kijelzőn jelennek meg. Az innovatív felszereltség olyan fontos dolgokról tájékoztatja Önt a látómezőjében, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatások vagy éppen az okostelefonos hívás- és lejátszási listák.
BMW 2 Active Tourer

INNOVATÍV VEZÉRLÉSI KONCEPCIÓ

A BMW 2 Active Tourer minden kijelzőjét és kezelőszervét tisztán átláthatóan rendezték el az egyszerű és intuitív használhatóság érdekében. A kezelőszerveket logikus módon csoportosították az alábbi a fő kategóriák szerint: vezetés, kényelem, kijelzés és vezérlés. Mindennek köszönhetően Ön folyamatosan az úton zajló történésekre összpontosíthat és csak minimális mértékben, a lehető legrövidebb időre kell levennie a tekintetét az útról.
BMW 2 Active Tourer

APPLE CAR PLAY-ELŐKÉSZÍTÉS

Férjen hozzá kívülről okostelefonja főbb funkcióihoz és a készüléken lévő alkalmazásokhoz. Élvezze hát vezeték nélküli kapcsolaton keresztül az autójában is az iMessage, a WhatsApp, a Spotify vagy éppen az Apple Zene előnyeit.
BMW 2 Active Tourer

KÉNYELMES TÖLTÉS

A BMW 2 Active Tourerben utazás közben is mindenféle korlátozás nélkül használhatja okostelefonját. A készüléket a vezeték nélküli töltődokkoló és a kiegészítő USB-csatlakozó segítségével, egyszerűen töltheti fel. A tetőantennához való csatlakozás jobb vételi minőséget szavatol. A Bluetooth-megoldások jóvoltából egyszerre akár két telefon és egy audiolejátszó is csatlakozhat az autó fedélzeti rendszeréhez.

Találja meg ideális mindennapi útitársát a BMW 2 Active Tourer formájában.

BMW 225xe Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • Kibővített parkolás csomag

BMW 220i Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul
 • Driving Assistant Plus
 • Fineline Stream nemesfa díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel

BMW 225i xDrive Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • M Sport modell
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 486 M

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 2 Active Tourer

A BMW 2 Active Tourer modellváltozatai felfedezésre várnak.

Találja meg kedvenc BMW 2 Active Tourerét, amellyel kényelmesen és élvezetesen bonyolíthatja le a napi jövés-menést.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.