BMW Series 2

BMW 2 GRAN COUPÉ

* A kép illusztráció

Bővebben
BMW 2 GRAN COUPÉ

 

 

ELBŰVÖLŐ DIVATDIKTÁTOR

A BMW 2 Gran Coupé új mércét állít a kategóriájában.

A lélegzetelállító dizájn alaposan felkavarja az állóvizet. A karakteres orr-rész határozottan szemrevaló, ám az autó névjegyét sokkal inkább a gyönyörűen lefelé ívelő tetővonal, valamint az egyedi, sportos hátsó szekció teszi le. Az autó elegáns és kifinomult, illetve extravagáns és látványos egyszerre – egy vérbeli individualista. A belső tér exkluzív részleteivel és remek anyagaival tűnik ki. Fedezze fel a 10,25” méretű iker digitális kijelzőt, a panoráma üvegtetőt vagy a Dakota bőrkárpitozású sportüléseket, amely felszereltségek a tapinthatóvá és érezhetővé teszik a luxus szintű funkcionalitást.

Állítsa össze az egyéni kívánalmainak megfelelő modellt.

BMW 218d Gran Coupé

BMW 2 Gran Coupé
 • Luxury Line modell
 • Steptronic sebességváltó
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul

BMW 218i Gran Coupé

BMW 2 Gran Coupé
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 549
 • Sportülések a vezető és az első utas számára
 • "Illuminated Berlin" belső díszítőelemek

BMW 220d xDrive Gran Coupé

BMW 2 Gran Coupé
 • M Sport modell
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák V-küllős 554 M
 • BMW Individual Shadow Line lámpák

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 2 Gran Coupé

Ismerkedjen meg alaposabban is a kategóriát forradalmasító autóval.

A BMW 2 Gran Coupé többféle változatban érhető el, amelyek egytől-egyig nagyszerűek és kalandra éhesek. Alig várják, hogy Ön felfedezze őket.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.