AZ ÚJ BMW X6.

AZ ÚJ BMW X6.

*A kép illusztráció

Bővebben
AZ ÚJ BMW X6.

 

 

AZ ERŐ NYELVÉN

Mindig a lenyűgöző egyéniségek jelölik ki az irányt. Amellett, hogy az erejével tekintélyt parancsol, AZ ÚJ BMW X6 a belőle áradó önbizalommal is felhívja magára a figyelmet – és a volánja mögött ülve e tulajdonságok Önre is igazak lesznek. Az egyebek mellett a BMW „Iconic Glow” vesékkel jellegzetessé tett külső megjelenés, valamint a „Crafted Clarity” metszett kristályüveg elemekkel ékesített, kifinomult belső tér az autós univerzum legfényesebben ragyogó csillagává teszik ezt az autót. A merészséggel fűszerezett esztétikum és a lehengerlő teljesítmény pedig megingathatatlan bizalmat keltenek az ÚJ BMW X6 iránt.
AZ ÚJ BMW X6 - FÉNYESEN RAGYOGÓ CSILLAG

MEGÚJULT KÜLSŐ

AZ ÚJ BMW X6 már első pillantásra is egy extrovertált jelenség. A frissített modellre új vesék kerülnek, amelyeket Ön úgy tehet még látványosabbá, hogy „Iconic Glow” kivitelben rendeli meg azokat. Így egyetlen pillanatra sem kell lemondania a rivaldafényről.

AZ ÚJ BMW X6 - A JÓ OLDALON

A JÓ OLDALON

A bármely látószögből nézve lenyűgöző jelenségnek számító ÚJ BMW X6 oldalról a sportosságát villantja meg. Az új Atlantis metálfényezésből, valamint az opcionális, 22 colos BMW Individual könnyűfém keréktárcsákból álló kompozíció pedig mindenkor gondoskodik az Ön erőt sugárzó fellépéséről.

AZ ÚJ BMW X6- M STÍLUS ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT

M SPORT CSOMAG

AZ ÚJ BMW X6 alapfelszereltségként kapja meg az autó dizájnját még több sportossággal fűszerező M Sport csomagot, amely aerodinamikailag optimalizált külső elemekkel, valamint a részét képező, az M bőrkormányhoz és az exkluzív M pedálokhoz hasonló belső részletekkel teszi még sportosabbá az összhatást.

AZ ÚJ BMW X6 - VAN MIT NÉZNI

BMW CURVED DISPLAY

A műszerfal közepén elhelyezett BMW Curved Display kijelzőnek köszönhetően másra fordíthatja az állással eltöltött időt, mint amire szokta. A teljesen a fedélzeti rendszerbe integrált videostreaming jóvoltából nyomon követheti kedvenc YouTube csatornáinak adásait, valamint válogathat a streaming szolgáltatók kínálatából.

AZ ÚJ BMW X6 - MAGAS SZINTŰ KAPCSOLATOK

MAGAS SZINTŰ KAPCSOLATOK

AZ ÚJ BMW X6 intuíciót visz a vezetési élménybe. Maradjon kapcsolatban a külvilággal az okostelefon-integráció segítségével és használja ki járműve 5G-kompatibilitásának előnyeit. A fejlett hálózati funkciók ugyanis minden körülmények között gondoskodnak az Ön jól értesültségéről és biztonságáról.

AZ ÚJ BMW X6 - PARANCSÁRA

8-as VERZIÓSZÁMÚ OPERÁCIÓS RENDSZER

AZ ÚJ BMW X6 fedélzetén Ön bárhogyan kifejezésre juttathatja óhajait. Például adjon hangot azoknak és vezérelje járművét szóban kiadott utasításokkal. Mindehhez a hátteret a legújabb, 8-as verziószámú BMW operációs rendszer biztosítja, amely az Ön, valamint a jármű közötti összes interakciós lehetőséget felkínálja.

AZ ÚJ BMW X6 segítségével megmutathatja valódi énjét.

AZ ÚJ BMW X6 segítségével megmutathatja valódi énjét.

BMW X6 xDrive30d

BMW X6
 • 20" Könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 736, eltérő méretű gumiabroncsokkal
 • "Iconic Glow" BMW vesék
 • M Sport kipufogórendszer

BMW X6 xDrive30d

BMW X6
 • M Sport fék
 • Sky Lounge panoráma üvegtető
 • Innovációs csomag

BMW X6 M50i

BMW X6
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • BMW Night Vision személyfelismeréssel
 • Innovációs csomag

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X6

Ismerkedjen meg annak az úttörő sorozatnak a modellváltozataival, amely ismét újraértelmezi a kategóriát.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.