AZ ÚJ BMW X5

AZ ÚJ BMW X5.

* A kép illusztráció.

Bővebben
AZ ÚJ BMW X5.

 

 

A MEGÚJULT BMW X5 PLUG-IN HIBRID TECHNOLÓGIÁVAL

BMW X5

Van úgy, hogy a dolgok új keretbe foglalása eddig ismeretlen kategóriát teremt – amire a legjobb példát a plug-in hibridek szolgáltatják. AZ ÚJ BMW X5 pedig tovább halad a megkezdett csapáson. A 110 kilométert is elérő tisztán elektromos hatótáv, az akár 7,4 kW/óra töltési teljesítmény, valamint a 360 kW/489 lóerőre növelt teljesítmény gondoskodnak arról, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki a vezetési élményből. A CO2-kibocsátás ugyanakkor 26–18 g/km-re mérséklődött. Kompromisszumoktól mentesen adhatja hát át magát a vezetés élvezetének egészen a 250 km/órás sebességig, 4,8 másodperces 0–100-as sprintidő mellett. A rendelkezésre álló sokféle töltési lehetőség jóvoltából pedig gyorsan rájön majd, hogy a változások mennyivel kényelmesebbé varázsolják az életét.

IGAZI EGYÉNISÉG

AZ ÚJ BMW X5 a kimagasló teljesítmény és a sportos elegancia lenyűgöző szimbiózisát testesíti meg semmi máshoz nem hasonlítható stílusával – fesztelenül és intelligens módon. A magasabb életminőséget szimbolizáló külső biztosítja az Ön számára a kellő fellépést a városban. A rendkívül kényelmes belső térben pedig messziről elkerüli majd a stressz. AZ ÚJ BMW X5 tehát egy igazi egyéniség. Akárcsak Ön.
ÚJ ORR-RÉSZ

ÚJ ORR-RÉSZ

A jelentősen megváltozott dizájn jóvoltából AZ ÚJ BMW X5 egy teljesen új modellnek tűnik. Az alapjaiban áttervezett BMW vesék és első fényszórók rendkívül kifejezővé és optikai értelemben még szélesebbé teszik az orr-részt.

MINŐSÉGI UTASTÉR

MINŐSÉGI UTASTÉR

AZ ÚJ BMW X5 erős benyomást tesz. A gerinctámasszal ellátott, ergonomikus, rendkívül kényelmes sportüléseket ugyanaz a minőségi kárpit borítja, mint a műszerfalat. Ez utóbbi nem más, mint a kifinomult, vegán, díszsteppelt Sensafin műbőr.

FÉNYES KILÁTÁSOK

FÉNYES KILÁTÁSOK

AZ ÚJ BMW X5 háromdimenziós kialakítású, harmonikus dizájnnal rendelkező LED-es hátsó lámpái modern és dinamikus megjelenésükkel igen mély benyomást gyakorolnak. A nyíl motívumot formázó nappali menetfények, valamint a megvilágított „Iconic Glow” vesék pedig egy egy kis plusz izgalmat visznek az összképbe.

ÚJ SZEMMEL

BMW CURVED DISPLAY

Új kijelző, új perspektívák. Pontosan ez az oka annak, hogy AZ ÚJ BMW X5 belső terében a központi látványelem szerepét a BMW Curved Display kijelzővel ellátott műszerfal ölti magára. Az innovatív megjelenésű, korszerű kezelőszervekkel ellátott, a legmagasabb szintű digitalizációval átszőtt pult jóvoltából Ön új nézőpontból láthatja a világot.

TELJES KÖRŰ TÁMOGATÁS

TELJES KÖRŰ TÁMOGATÁS

AZ ÚJ BMW X5 az olyan, a legmagasabb szintet képviselő vezetőt segítő rendszerekkel nyújt támogatást, mint a Driving Assistant Professional, a Parkolóasszisztens Professional vagy a gesztusvezérlés. Teszi mindezt azért, hogy Önnek álomszerű vezetési élményben lehessen része.

ÉLVONALBELI HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK

ÉLVONALBELI HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK

AZ ÚJ BMW X5 alapáron kapja meg a 8-as verziószámú BMW operációs rendszeren futó BMW Live Cockpit Plus felszereltséget, amely mindenfajta interakciós lehetőséget rendelkezésre bocsájt az Ön és a járműve közötti kommunikációhoz. A rendszer öntanuló képességekkel rendelkezik, vagyis felismeri a szokásait és ezek alapján alkalmazkodik Önhöz.

Ismerkedjen meg az "SAV" fogalmának új jelentésével AZ ÚJ BMW X5 segítségével.

AZ ÚJ BMW X5 azoknak készült, akik mindig többre vágynak.

BMW X5 xDrive45e

BMW X5
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW Lézervilágítás
 • Ülésfűtés elöl hátul

BMW X5 xDrive40d

BMW X5
 • xLine
 • Panoráma üvegtető
 • Harmadik üléssor

BMW xDriveM50i

BMW X5
 • Sky Lounge panoráma üvegtető
 • Innovációs csomag
 • 20" Könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 736, eltérő méretű gumiabroncsokkal

FEDEZZE FEL A TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET

BMW X5 FEDEZZE FEL A TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET

Ismerkedjen meg annak az úttörő sorozatnak a modellváltozataival, amely ismét újraértelmezi a kategóriát.

Jogi nyilatkozat

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.