AZ ÚJ BMW X1

AZ ÚJ BMW X1

*A kép illusztráció.

Bővebben
AZ ÚJ BMW X1

 

 

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

A prémium kompakt kategória legagilisabb SAV/SUV járműve, az új BMW X1 magabiztosan jelöli ki az utat riválisai számára.

Nincs az a jó, amelyet ne lehetne még jobbá tenni. Az új BMW X1 éppen ezért kényelmesebbé és tágasabbá vált, dizájnja pedig minden eddiginél szemet gyönyörködtetőbb. A friss, a korábbiaknál erőteljesebb és kifejezőbb megjelenésű verzió maradéktalanul teljesíti is azt, amit a külsejével ígér. Az új BMW X1 esetében az Ön hangjára és érintésére történik minden. Márpedig minél intuitívabban kezelhető egy jármű, annál nagyobb kényelmet nyújt. Ezért is van az, hogy a BMW X1-hez hasonló járművek kövezik ki a modern motorizáció felé vezető utat.
Az új BMW X1 dupla veséje

AZ ELSŐ BENYOMÁSOK

Az erőt sugárzó kiállás, a nagy, szinte szögletes vesék, valamint a belőlük szétfutó, „X” betűt formázó, a felületeket tagoló vonalak biztosítják az orr-rész dinamikus vonzerejét. Mindehhez jönnek még a most először 20 colos méretben is rendelhető keréktárcsák. A felsoroltak összessége tehát új tartalommal tölti meg az erőt sugárzó dizájn fogalmát.

LED-es fényszórók

KÖNNYEBB, MINT VALAHA

Látványosak, high-tech jellegűek és azonnal felismerhetők – e tulajdonságok írják le leginkább a LED-es fényszórók lényegét, amelyek alapfelszereltségként járnak a BMW X1-hez. A nagyméretű, háromdimenziós kialakítású, stilizált L-betűt formázó hátsó lámpákba kérésre szintén LED-es fényforrások kerülnek.

Vezetőtér BMW Curved Display kijelzővel

KEVESEBB KEZELŐSZERV, HATÉKONYABB IRÁNYÍTÁS

Az új BMW X1 modern belső terének egyik ékessége a 8-as verziószámú BMW operációs rendszer felületét megjelenítő BMW Curved Display kijelző, amelyről egy egész sor funkció vezérelhető. A multifunkciós gombokkal ellátott sport bőrkormány, valamint a hangutasításokat is értelmezni képes, érintéssel működtethető funkciók nagyon modern, felhőtlen vezetési élményt szavatolnak.

BMW My Modes

AHOGY ÖN KÍVÁNJA

Autóját nem csak a BMW ID-val szabhatja testre. A BMW My Modes funkció segítségével például egyéni és különleges belső téri környezetet teremthet. Válogasson hát a különféle módok között, csipetnyi fűszert adva a mindennapi autózáshoz.

Connected csomagok

MEGSZOKOTT KÖRNYEZETE AZ AUTÓBAN IS KÖRÜLVESZI ÖNT

Digitális életét Ön zavartalanul folytathatja a járműben is. A 8-as verziószámú BMW operációs rendszer jóvoltából számos digitális szolgáltatás és kiegészítő felszereltség vásárolható meg egyenként, illetve a különböző Connected csomagokba tömörítve, a jármű konfigurálásakor.

Valós idejű közlekedési információk

VALÓS IDEJŰ KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK

A Valós idejű közlekedési információk szolgáltatás rajta tartja a szemét a forgalmi viszonyokon, és tájékoztatja Önt, ha torlódásokat vagy útépítési munkálatokat észlel. Mindemellett pedig kidolgozza Önnek a céljához vezető, a lehető leggyorsabban megtehető útvonalat. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően pedig naprakészen tarthatja BMW-jét.

Itt a pillanat, hogy találkozzon saját BMW-jével.

Ellenállhatatlan ajánlatunk van az Ön számára.

BMW X1 xDrive25e

BMW X1
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 578
 • Automatikus csomagtérajtó-működtetés

BMW X1 sDrive18d

BMW X1
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 564
 • Steptronic sebességváltó
 • Driving Assistant Plus

BMW X1 xDrive20d

BMW X1
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 816 M,kétszínű
 • M Sport kormánymű

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK FELFEDEZÉSE

Bővebben

Az erő által egységbe kovácsolt család mindegyik tagjának megvan a maga sajátos karaktere. Ismerkedjen hát meg a BMW X modellekkel, valamint azok ütős változataival. Vajon melyik közülük az, amelyikre Ön úgy igazából vágyik?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.