AZ ÚJ BMW 7 LIMOUSINE

AZ ÚJ BMW 7 LIMOUSINE

*A kép illusztráció

Bővebben
AZ ÚJ BMW 7 LIMOUSINE

 

 

KIMAGASLÓ HATÉKONYSÁG

Az új BMW 7 LIMOUSINE Plug-in Hibrid modellek töltése

A plug-in hibridek jelentősen megváltoztatják a mindennapi közlekedést azzal, hogy valódi hidat képeznek a belső égésű motoros és az elektromos járművek között. Amint pedig valaki az új BMW 7 Limousine volánja mögött hajt rá erre a hídra, az átkelés egészen biztosan egyirányú lesz. A jármű akár 89 kilométert is képes megtenni tisztán elektromos meghajtással, ami az egyik leghatékonyabb plug-in hibriddé avatja. Mivel az akkumulátor maximális töltési teljesítménye 7,4 kW, így az nagyjából három óra alatt teljes lemerülés esetén is feltöltődik. A BMW eDrive technológia és a BMW Charging kártya pedig együttesen gondoskodnak arról, hogy az elektromos autózás ne csak élvezetesebbé, hanem kényelmesebbé is váljon. Tekintettel arra, hogy ma már nem létezik innováció felelősségvállalás nélkül, a BMW 7 Limousine-t az értékes erőforrásokat kímélő gyártási eljárásokkal készítjük németországi, Dingolfingban található gyárunkban. Mindez azonban csak néhány kiragadott példa a pozitívumokra – a sort hosszan folytathatnánk.

FÉNY ÉS RAGYOGÁS

Az új BMW 7 Limousine-t nem lehet nem észrevenni. Egyedülálló funkciói, aprólékosan kialakított dizájnja, valamint szigorú minőségi és fenntarthatósági kritériumok szerint megválogatott anyagai a piac egyik legnagyobb presztízsű járművévé teszik a modellt.

Az új BMW 7 Limousine a korábbiaknál sokkal markánsabb mivolta már az olyan kisebb részletekből is sugárzik, mint a kétrészes fényszórók. E benyomást csak még tovább erősíti a felső lámpaszekcióban elhelyezett Swarovski kristályok ragyogása, valamint a látványt még emlékezetesebbé tevő Iconic Glow vesék világító kontúrja. Elvégre a legjobb dolgok megérdemlik, hogy felhívják rájuk a figyelmet. Az új BMW 7 Limousine tehát egy olyan modern jármű, amely a saját stílusukhoz, hangulatukhoz és ízlésükhöz szabható vezetési élményt keresők kedvében kíván járni – miközben minden körülmények között megőrzi egyedülállóan különleges saját karakterét.
Az új BMW 7 Limousine orr-részének dizájnja

JELLEGZETES ORR-RÉSZ

Látványos és összetéveszthetetlen: aki megpillantja, aligha tudja levenni a tekintetét az új BMW 7 Limousine-ról. A nagyméretű, függőlegesen álló, világító körvonalú dupla vese, valamint az osztott fényszórók a BMW új formanyelvét követő, semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházzák fel a hetedik generációs BMW 7 Limousine-t.

Az új BMW 7 Limousine utastere

TÖBB TERET A LUXUSNAK

A luxusával számos, a kategóriájába tartozó járművet felülmúló BMW 7 Limousine 131 milliméterrel hosszabb, mint az elődje. Azáltal, hogy a C-oszloppal határos ablak keret nélküli, valamint, hogy a krómdíszítés az ajtó kinyitásakor is a helyén marad, optikailag és fizikailag egyaránt nagyobbá válik az üvegfelület.

Megvilágított BMW Interaction Bar

INTERACTION BAR

Az innovatív belső tér egyik leglátványosabb részlete a kristály ékszerek szépségét idéző BMW Interaction Bar, amelyről érintéssel vezérelhetők olyan funkciók, mint a klímaberendezés és a hátsóablak-fűtés. A derengő háttérvilágítással ellátott elem, valamint a felette található BMW Curved Display kijelző együttesen markánsan high-tech karakterű kompozíciót alkotnak.

Az új BMW 7 Limousine 31,3" méretű BMW Theatre Screen képernyője

HAMISÍTATLAN MOZIÉLMÉNY

Az új BMW 7 Limousine belül olyan innovációkkal kápráztat el, mint a prémium szintű szórakozást nyújtó, 31,3" méretű, 8K felbontású, integrált Amazon Fire TV* funkcióval ellátott BMW Theatre Screen képernyő, valamint a hátsó ajtókba épített BMW Touch Command kijelzők, amelyekről egyebek mellett a BMW Theatre Screen képernyő, a My Modes programok és az ülésfunkciók működtethetők.

 

*A szolgáltatás Magyarországon nem érhető el.

BMW My Modes

REMEK HANGULATBAN

A legnagyobb luxus az, ha Ön a saját maga kedve szerint alakíthatja a környezetét. Az új BMW 7 Limousine My Modes funkciója lehetővé teszi azt, hogy a hangzásvilágon túl a világítás, a klimatizálás, valamint a futómű és az ülés beállításai is tükrözzék a pillanatnyi kedélyállapotát. Mindez azt szolgálja, hogy Ön út közben a lehető legjobban érezze magát.

Az új BMW 7 Limousine vezetőt segítő rendszerei

PARKOLÓASSZISZTENS

A vetélytársai közül az új BMW 7 Limousine rendelkezik az alap-, illetve a kiegészítő felszereltségek körébe tartozó, fejlett vezetőt segítő rendszerek legnagyobb választékával. Menet közben és a parkolási manőverek végrehajtásakor Ön a még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtó, a ma legmodernebbnek számító asszisztencia rendszerek hathatós támogatására számíthat. Az alapfelszereltségnek számító Valós idejű közlekedési információk, a ConnectedDrive frissítések és a Távoli szoftverfrissítés mind-mind gördülékenyebbé teszik az autó mindennapi használatát.

BMW Curved Display kijelző és BMW Interaction Bar

TECHNOLÓGIAI ÚJDONSÁGOK

Valós idejű közlekedési információk, Távoli szoftverfrissítés vagy éppen a központi kijelzőn streamelhető YouTube-videók – ami korábban a kiegészítő felszereltségek listáján szerepelt, immár alapáron jár az új BMW 7 Limousine-hoz. A My BMW app funkciókínálata ugyancsak bővült.

Remote Software Update

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából BMW 7 Limousine-ja megőrzi naprakészségét. A frissítésekre Ön intuitívan és egyszerűen tehet szert a My BMW appon vagy az autóba beépített SIM-kártyán keresztül.

Ismerkedjen meg a luxus új dimenziójával a BMW 7 Limousine segítségével.

Az új BMW 7 Limousine Önre vár.

BMW 745e Liomusine

BMW 7 Limousine
 • BMW Night Vision személyfelismeréssel
 • M Sportcsomag az Interior design Pure Excellence-szel kombinálva
 • Magasfényű 'Fineline' nemesfa belső díszbetétek

BMW 730d xDrive Limousine

BMW 7 Limousine
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák multiküllős 619, defekttűrő gumiabroncsokkal
 • Automatikus klímaberendezés, 4 zónás
 • BMW Touch Command

BMW 740d xDrive Limousine

BMW 7 Limousine
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák csillagküllős 817 M,kétszínű, eltérő méretű defekttűrő
 • M Sport csomag
 • Fineline magasfényű fekete nemesfa díszítőelemek metál hatással

ISMERKEDJEN MEG A TOVÁBBI FELSZERELTSÉGEKKEL

Az új BMW 7 Limousine motorváltozatai

A BMW 7 Limousine különféle változatai a modern luxus sajátos értelmezésével lepnek meg. Ismerkedjen hát meg velük.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 • Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.