BMW 5 Touring

BMW 5 TOURING

*A kép illusztráció

Bővebben
BMW 5 TOURING

 

 

PRAKTIKUM – EGY KICSIT MÁSKÉPP.

A praktikum és az erős karakter tökéletes elegye.

A BMW 5 Touring teljesen új mércét állít a sportos attitűddel fűszerezett funkcionalitás terén. A minimalista dizájn a maguk teljes mivoltában engedi érvényesülni a jellegzetes vesékhez, a nagyméretű légbeömlő nyílásokhoz vagy éppen a szigorú tekintetű, lézer technológiával ellátott fényszórókhoz hasonló részleteket. Az elegáns utaskabint kivételesen nagyvonalú térkínálat jellemzi, a tágas csomagtartó pedig rendkívül sok poggyászt képes elnyelni. A bármilyen körülmények közötti tökéletes kényelemről és a vezető egyedülálló támogatásáról fejlett műszaki megoldások gondoskodnak.
INTEGRÁLT AKTÍV KORMÁNYZÁS

INTEGRÁLT AKTÍV KORMÁNYZÁS

Az Integrált aktív kormányzás az adott vezetési szituációhoz igazítja a kormányzás karakterisztikáját, amivel irányváltáskor optimalizálja a jármű menettulajdonságait. A kormányzási szög a kormány elfordításának mértéktől függ, ami rendkívül hasznos kanyarvételkor. A hátsókerék-kormányzás pedig – főleg nagyobb tempónál – kivételes menetstabilitással ruházza fel az autót.
PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

Fedezze fel, hogy milyen is az, amikor két fenséges dolog egyesíti az erejét: a BMW 5 Touring plug-in hibrid változatai, az 530e és az 530e xDrive a BMW eDrive elektromos technológiát a BMW TwinPower Turbo motorokkal ötvözik, aminek köszönhetően kategóriájuk valódi éllovasaivá válnak. Az új "Anticipatory Hybrid" mód a Valós idejű közlekedési információkat hívja segítségül ahhoz, hogy új szintre emelje az intelligenciával átitatott vezetési élményt.
ADAPTÍV FUTÓMŰ

ADAPTÍV FUTÓMŰ

Az Adaptív futómű képes alkalmazkodni az adott szituációhoz, aminek köszönhetően az autó kényelmesebben kanyarodik és dinamikusabban viselkedik. Ön a vezetést nagymértékben támogató COMFORT, illetve a dinamikusabb csillapítást alkalmazó SPORT program közül választhat.
AUTOMATIKUS SZINTSZABÁLYOZÁSÚ FUTÓMŰ

AUTOMATIKUS SZINTSZABÁLYOZÁSÚ FUTÓMŰ

Az automatikus szintszabályozású, légrugós hátsó futómű bármilyen terhelés mellett gondoskodik a maximális menetkényelemről. A jármű hasmagassága még nagy terhelés esetén sem változik, ami minden körülmények között szavatolja a biztonságos haladást.
LÉZERVILÁGÍTÁS

LÉZERVILÁGÍTÁS

A BMW Lézervilágítás felszereltség – amely elképesztően nagyra, akár 650 méterre is megnöveli a látótávolságot – a részét képező L-alakú, kék kiemelésekkel ellátott első fényszórók segítségével még sportosabb karakterrel ruházza fel a járművet. A megnövelt világítási hatótáv sötétedés után jelentősen fokozza a biztonságot és az általános kényelmet.
LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

Az innovatív 7-es verziószámú BMW operációs rendszert futtató BMW Live Cockpit Professional – amely az alapellátmány része – a praktikus, 12,3" méretű központi kijelzőt és a teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglalja magában. A felszereltség minden egyes eleme azt a célt szolgálja, hogy a jármű fedélzetén való tájékozódás még intuitívabb és felhasználóbarátabb legyen.
OKOSTELEFON-INTEGRÁCIÓ

OKOSTELEFON-INTEGRÁCIÓ

Integrálja okostelefonját a BMW 5 Touring fedélzeti rendszerébe az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével. A vezeték nélküli kapcsolat megteremtése után a megszokott módon használhatja kedvenc okostelefonos appjait a központi kijelzőn, a műszeregységen vagy az opcionális BMW Head-Up kijelzőn keresztül.
TOLATÁSI ASSZISZTENS

TOLATÁSI ASSZISZTENS

A Tolatási asszisztens memorizálja a jármű által előremenetben, maximum 35 km/órás sebességgel megtett út utolsó 50 méterét, hogy az autó ugyanazon a nyomvonalon vissza tudjon tolatni. A rendszer átveszi a kormányzás feladatát a vezetőtől, akinek csak annyi a feladata, hogy figyelje a jármű környezetét.
DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A BMW 5 Touring csak még intelligensebbé válik az opcionális Driving Assistant Professional segítségével. A vezető dolgát megkönnyítő rendszer egyebek mellett olyan, a biztonságot fokozó funkciókat foglal magában, mint a Kormányzási és sávasszisztens, az Aktív sebességtartó automatika vagy az Automatikus sebességhatár-asszisztens.
TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából BMW 5 járműve megőrzi naprakészségét. A frissítésekre Ön intuitívan és egyszerűen tehet szert a My BMW appon vagy az autóba beépített SIM-kártyán keresztül.

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 5 Touring modellt.

BMW 530e xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák W-küllős 632
 • Luxury Line
 • Steptronic Sport sebességváltó

BMW 540d xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák Y-küllős 846 M, kétszínű, Jet Fekete, eltérő méretű
 • Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer
 • Innovációs csomag

BMW 520d xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • M Sport csomag
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Parkolóasszisztens

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 5 Touring

A BMW 5 Touring többféle praktikus és kényelmes változatban érhető el.

Ismerkedjen meg alaposabban a BMW 5 Touring nyújtotta lehetőségekkel és találja meg azt a modellt, amely a leginkább megfelel az igényeinek.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.