BMW 4 Coupé

BMW 4 COUPÉ

* A kép illusztráció.

Bővebben
BMW 4 Coupé

 

 

VEZÉRLŐ CSILLAG

A BMW 4 Coupé maga a követendő példa.

A finom ívű tetővonal, a márkajellegzetességnek számító vesék – amelyek ezúttal átstilizált formában teszik még erőt sugárzóbbá az autó orr-részét – vagy az olyan látványos színek, mint amilyen az Arctic Race kék, csak néhány kiragadott példa mindazon kellékek közül, amelyek az utak igazi fénypontjává teszik a BMW 4 Coupét. A sportos külső megjelenést nagyszerűen ellenpontozza a hűvösen elegáns belső tér. A vezetési élményhez való hozzájutást maximálisan megkönnyítő műszaki újdonságok pedig hozzájárulnak az exkluzív és különleges összbenyomás megteremtéséhez.
BMW 4 Coupé

EGY STÍLUSOS KUPÉ

A lendületesen ívelő, elegáns tetővonal, valamint a finomra csiszolt kontúrok nagyszerűen ellenpontozzák az erőt sugárzó arányokat – egy ellenállhatatlan szépséget teremtve meg ezáltal, amely harmonikusan egyesíti magában a sportos szellemiséget és a letaglózó teljesítményt.
BMW 4 Coupé

ÚJ, IKONIKUS VESÉK

Az BMW 4 Coupé újraértelmezett, áttervezett ikonikus veséi még hatásosabban teremtik meg a stílusos dominancia benyomását. A markánsan karakteres, hálómintás betéttel ellátott függőleges vesék csak még inkább felerősítik a modell kortárs jellegét és valóságos felkiáltó jellé változtatják az autót.
STEPTRONIC SPORT SEBESSÉGVÁLTÓ

SPORTOS SEBESSÉGVÁLTÁS

Tegyen minden utazást fenséges élménnyé a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó segítségével. Legyen szó a kényelmes suhanáshoz ideális automatikus, vagy a kifejezetten sportos stílusú vezetéshez illő, a sebesség-előválasztó billenőkapcsolóval, illetve a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal végrehajtott manuális váltásokról – az eredmény mindig lenyűgöző. Amennyiben pedig maximális teljesítményre vágyik, váltson SPORT módba.

BMW 4 Coupé

KORMÁNYZÁS

Az autó általános sportossága, kényelmes kormányzása és csodálatra méltó agilitása valódi garanciát jelentenek az úton mutatott fantasztikus produkcióra és a kivételesen dinamikus menettulajdonságokra. Élvezze hát az acélos erejű BMW TwinPower Turbo motorok, valamint a sportos kupét a kalandozásokra nyitottá tevő kormányrendszer nyújtotta élményeket.
LIVE COCKPIT PLUS

ÚJ HAJLÍTOTT KIJELZŐ

A BMW Live Cockpit Plus felszereltség egyebek mellett a kormány mögött elhelyezett 12,3 colos információs kijelzőt, valamint a 14,9 colos központi kijelzőt foglalja magában. A kijelzőkön az új, 8-as verziószámú BMW iDrive rendszer felhasználói felülete látható, amely még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá teszi a járműfunkciók használatát.

BMW 4 Coupé

OKOSTELEFON-INTEGRÁCIÓ

Csatlakoztassa okostelefonját BMW 4 Coupéjához az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével. Kedvenc okostelefonos applikációit vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, az új hajlított kijelzőn lévő kezelőfelületről, valamint az opcionális head-up kijelzőről vezérelheti.

BMW 4 Coupé

PARKOLÓASSZISZTENS PLUS.

Lépjen még magasabb szintre a precíz parkolás terén a Parkolóasszisztens Plus segítségével. A rendszer a műveletet jelentősen megkönnyítő, Top View funkcióval kiegészített Surround View-t, a Panorama View-t, párhuzamosparkolás-segédet és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
Driving Assistant Professional

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A BMW 4 Coupé csak még intelligensebbé válik az opcionális Driving Assistant Professional segítségével. A vezető dolgát megkönnyítő rendszer egyebek mellett olyan, a biztonságot fokozó funkciókat foglal magában, mint a Kormányzási és sávasszisztens, az Aktív sebességtartó automatika vagy az Automatikus sebességhatár-asszisztens.
Távoli szoftverfrissítés

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából BMW 4 Coupéja megőrzi naprakészségét. A frissítésekre Ön intuitívan és egyszerűen tehet szert a My BMW appon vagy az autóba beépített SIM-kártyán keresztül.

Találja meg saját BMW 4 Coupéját.

BMW 420d xDrive Coupé

BMW 4 Coupé
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 782, kétszínű, defekttűrő gumiabroncsok
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • Driving Assistant Professional

BMW M440i xDrive Coupé

BMW 4 Coupé
 • 19" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 791 M, eltérő méretű performance gumi.
 • M Karbon tető
 • Harman/Kardon HiFi hangsugárzórendszer

BMW 430d xDrive Coupé

BMW 4 Coupé
 • M Sport differenciálmű
 • BMW Individual bőr borítású műszerfal
 • M Sport fék, magasfényű Piros

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 4 Coupéját

A BMW 4 Coupé több különleges modellváltozatban érhető el.

A BMW 4 Coupé modellkínálata igencsak kecsegtető. Keresse meg azt a változatot, amely a leginkább megfelel az igényeinek.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.