AZ ÚJ BMW 3 LIMOUSINE

BMW 3 LIMOUSINE

Az eredeti sportlimuzin, amely erőt visz a mindennapokba.

* A kép illusztráció.

Bővebben
BMW 3 LIMOUSINEAz eredeti sportlimuzin, amely erőt visz a mindennapokba.

 

 

ÖKOLÓGIA – DINAMIKUS TOLMÁCSOLÁSBAN.

AZ ÚJ BMW 3 LIMOUSINE – BMW Charging

A BMW 3 Limousine több változatban érhető el.

Fedezze fel a BMW 3 Limousine lélegzetelállító modellváltozatait. Vajon melyik illik Önhöz a legjobban?

EGY LÉPÉSSEL ELŐRÉBB

Egyes járművek arra születtek, hogy utat mutassanak. Ilyen a BMW 3 Limousine is.

Legyen szó akár az okostelefonnal való bejutásról, akár a BMW Intelligent Personal Assistant digitális asszisztensről, akár az új dizájnnyelvről, a BMW 3 Limousine esetében mindig az Ön szükségletei állnak a középpontban. A színtiszta vezetési élmény minden eddiginél látványosabb – a dizájn pedig arra hivatott, minél inkább kihangsúlyozza azt.
Az új BMW 3 Limousine orr-része az áttervezett fényszórókkal és vesékkel

ÁTTERVEZETT FÉNYSZÓRÓK

Az új fényszórók amellett, hogy kiemelik a BMW 3 Limousine orrának széles mivoltát, ráirányítják a figyelmet a módosított vesékre. A BMW 4-es sorozat modelljeihez hasonlóan a fényszórók az irányjelzőnek is helyet adnak. Formájukkal, tónusukkal és funkcióikkal az új első lámpák az új BMW 3 legjellegzetesebb részletei közé tartoznak.

Az új BMW 3 Limousine – középkonzol

A MINIMALISTA

Az új belső tér az eleganciájával nyűgöz le. A középkonzolon a korábbiaknál is rendezettebben helyezkednek el a kezelőszervek, a klasszikus sebesség-előválasztó kar pedig minimalista dizájnt kapott. Az összes modellhez alapfelszereltségként járnak a kormányon elhelyezett kapcsolókarok.

Az új BMW 3 Limousine tágas belső tere

TÉR AZ ÉLMÉNYEKHEZ

Az új BMW 3 Limousine magasra húzott középkonzolja határozottan elválasztja egymástól a vezető és az első utas szekcióját, sportos üléspozíciót teremtve ezzel. A belső tér méretei ugyanakkor nem változtak, így az úti élményeket Ön akár négy másik személy társaságában is élvezheti.

BMW Curved Display kijelző 14,9 colos átmérőjű, érintőfunkciós központi kijelzővel

STAY CONNECTED

Az új BMW 3 Limousine nemcsak megjelenésében hagyja maga mögött a mezőnyt, hanem a fedélzeti rendszereit tekintve is. A 8-as verziószámú BMW operációs rendszer, a 12,3 colos átmérőjű információs kijelző vagy a nagy felbontású, 14,9 colos érintőfunkciós központi kijelző megkönnyítik az Ön életét azzal, hogy intuitívan kezelhetővé teszik a járműfunkciókat.

A belső tér a vezetőhellyel

NAPRAKÉSZSÉG

Út közben is őrizze meg hozzáférését a kedvenc zenéihez, a fizetési megoldásokhoz vagy a navigációhoz mindazon funkciók és szolgáltatások segítségével, amelyek nemcsak arról gondoskodnak, hogy idejében elérje úti célját, hanem arról is, hogy semmit ne tévesszen szem elől. A digitális szolgáltatások között ugyanúgy megtalálható a Valós idejű közlekedési információk (RTTI), mint az Apple CarPlay® vagy a Spotify.

18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 848 M, kétszínű, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal

SZOROS FELÜGYELET

A My BMW app új funkciója, a digitális gumiabroncs-diagnosztika lehetővé teszi, hogy Ön maximális kontroll alatt tarthassa a járművét. A mesterséges intelligencia észleli a gumiabroncs rendellenes kopását és a lassú nyomásvesztést, majd az érzékelőktől kapott adatokat összehasonlítja a BMW szerverein tároltakkal. Probléma esetén a rendszer megjeleníti a legközelebbi szervizpontokat.

Ön bizonyára már jó ideje keresi azt a BMW-t, amely megfelel az igényeinek.

Találja meg az Ön számára ideális BMW 3 Limousine modellt.

BMW 330e xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 782, kétszínű
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW M340i xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • 19" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 791 M, eltérő méretű performance gumi
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • Driving Assistant Professional

BMW 320d xDrive Limousine

BMW 3 Limousen
 • M hátsó légterelő
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 790 M, kétszínű, eltérő méretű gumi
 • Sportülések a vezető és az első utas számára

FEDEZZE FEL A TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET.

BMW 3 Limousine modellek – BMW 330i Limousine és BMW 330i xDrive Touring

A BMW 3 Limousine több változatban érhető el.

Ezzel még nincs vége. Ismerkedjen meg alaposabban is az új BMW 3-as sorozattal, valamint az ahhoz kínált kiváló lehetőségekkel.

Jogi nyilatkozat

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.