Az új BMW 2 Active Tourer

AZ ÚJ BMW 2 ACTIVE TOURER

Készen áll minden kihívásra, amit az élet nagy kalandja tartogat.

AZ ÚJ BMW 2 ACTIVE TOURERKészen áll minden kihívásra, amit az élet nagy kalandja tartogat.

 

 

A BMW 2 ACTIVE TOURER PLUG-IN HIBRID.

A BMW 2 Active Tourer plug-in hibrid

Egyszerű csatlakoztatni, gyermekjáték tölteni – a BMW 2 Active Tourer PHEV változata a városi forgalomban érvényesülő hatékonyság és a hosszabb utazások során mutatott sportos dinamizmus párját ritkítóan ideális elegyét nyújtja. A vezető akár 80 kilométeren át is élvezheti a tisztán elektromos meghajtásnak köszönhetően úgyszólván zajmentes, helyi károsanyag-kibocsátással nem járó vezetési élményt. Mivel az autóhoz tartozékként jár minden szükséges kellék, az rendkívül egyszerűen tölthető fel úgy nyilvánosan, mint otthon. Válasszon hát a két motorváltozat – azaz a BMW 225e xDrive, illetve a még erősebb BMW 230e xDrive – közül és lépjen be az autózás új dimenziójába.

ENERGIATÖLTET.

Sportosabb stílus, erőteljesebb fellépés.

A kompakt méretű, ugyanakkor kényelmes BMW 2 Active Tourert újragondolt külső dizájnja vagány, lendületes karakterrel ruházza fel. A dinamizmust sugárzó sziluett által keltett hatást az aerodinamikailag optimalizált kialakítású, nyúlánk üvegfelületek, valamint az izgalmas megjelenésű hátsó lámpák erősítik fel. A korábbiaknál jóval nagyobb, nyolcszögletű vesék és a karcsú, LED-es fényszórók karakteresen sportos fellépésűvé teszik az autót. Az új BMW 2 Active Tourer tehát sportosan esztétikus ruhába öltözteti a praktikus sokoldalúságot.
LED-technológiájú első fényszórók

LED TECHNOLÓGIÁJÚ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK.

A karcsú, határozott rajzolatú, LED-technológiájú fényszórók magasra kerültek, hogy még jobban kiemeljék a jármű lendületes, sportos karakterét. Az opcionális adaptív LED-es fényszórók pedig az ikonikus „négyszemű” tekintettel ruházzák fel az autót. A kényelmet és a biztonságot számos funkció, köztük a vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens növeli.

Oldalablakok és üvegtető

OLDALABLAKOK ÉS ÜVEGTETŐ

Az elegánsan megnyújtott oldalsó ablakfelületek, valamint a hangsúlyos A-oszlop még inkább felerősítik a dinamikus jelleget. A nagyméretű, elektromosan mozgatható panoráma üvegtető extra adag fényt enged be az utastérbe, így az még tágasabbnak hat. A napfényvédő roló segítségével bármikor szabályozható a bejutó fény intenzitása.

Fardizájn

FARDIZÁJN

A progresszív és az eddigieknél dinamikusabb dizájnnyelv érvényesül az új BMW 2 Active Tourer hátsó szekciójának esetében is. A vékonyabb D-oszlop és hátsó lámpák energikussá és élettelivé teszik az összképet. A fényvisszaverő betétek L-alakú foglalata az autó általánosan példás aerodinamikai jellemzőire irányítja rá a figyelmet, a rejtett kipufogók pedig még magasabb szintre emelik az ergonómiát.

Új, nyolcszögletű vesék

ÚJ, NYOLCSZÖGLETŰ VESÉK

Az új BMW 2 Active Tourer leglátványosabb dizájneleme a tekintélyt parancsoló, nyolcszögletű dupla vese. A korábbiaknál lényegesen nagyobb, erőteljes kontúrokkal határolt vesék érzékletesen fejezik ki a jármű atletikus temperamentumát. A középső részben kaptak helyezett a radarérzékelők. A vesék aktív hűtőlégterelőkkel rendelkeznek.

Mild hibrid modellek a még nagyobb hatékonyságért

MILD HIBRID MODELLEK A MÉG NAGYON HATÉKONYSÁG JEGYÉBEN

Az új BMW 2 Active Tourer tartja a lépést a fejlődéssel. A 220i és a 223i változatok megkapják a teljesítményt és a gazdaságosságot egyaránt fokozó, 48 voltos mild hibrid technológiát, amelynek a lelke a váltó házába beépített elektromos motor. A rendszer a rekuperáció során a fékezési energiát elektromos energiává alakítja át, még tovább fokozva ezzel a jármű általános hatékonyságát. A technológia jóvoltából csökken a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás, ugyanakkor 14 lóerővel (10 kW) nagyobb lesz a teljesítmény és 40 Nm-rel növekszik a nyomaték.

Új iDrive rendszer BMW Curved Display kijelzővel

ÚJ iDRIVE RENDSZER BMW CURVED DISPLAY KIJELZŐVEL

Az alapoktól újragondolt iDrive rendszer teljesen átértelmezi a vezető és a jármű között interakció fogalmát. A modern, 8-as verziószámú BMW operációs rendszer maximálisan intuitív felhasználói élményt szavatol az érintéssel, illetve a természetes nyelven történő parancsbevitel révén. Az újonnan bevezetett, a műszerfalra rögzített BMW Curved Display kijelzőn kapott helyet az infotainment rendszer kezelőfelülete. A lenyűgözően esztétikus megjelenítés a tiszta rajzolatú belső téri elemekre reflektál.

Vezetőt segítő rendszerek

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK

Az új BMW 2 Active Tourer nagyszámú vezetőt segítő rendszere gondoskodik a lehető legmagasabb szintű kényelemről.

Az éberségfigyelő asszisztens és az Active Guard – amelyek különösen a hosszabb utak során bizonyulnak igen hasznosnak – extra biztonságot nyújtanak. A Parkolóasszisztens jelentősen megkönnyíti az útpályával párhuzamos és az arra merőleges parkolóhelyekre való beállást, illetve a tolatást. Ha ennél többre vágyik, még fejlettebb segítő rendszereket tömörítő csomagokat is választhat.

BMW Intelligent Personal Assistant

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

A BMW Intelligent Personal Assistant egy rendkívül hasznos szolgáltatás, amely teljesen új szintre emeli a vezető és az autó közötti interakciót. Ön például természetes, hétköznapi nyelven megfogalmazott mondatokkal adhat utasításokat a járműnek. Elég annyit mondania, hogy „I’am cold” – és az autó azonnal a légkondicionáló rendszer megfelelő szabályozásával reagál. A BMW Intelligent Personal Assistant számos feladatot magától is képes elvégezni, így a vezető kizárólag az útra figyelhet.

Modern dizájn és kényelem

MODERN DIZÁJN ÉS KÉNYELEM

Az autó újragondolt belső tere a kompakt kategórián belül egyedülállóan tágasnak számít. A nagyvonalú térkínálat kellemes összhangban van a letisztult, visszafogott, nagyon mai dizájnnal. Az új BMW 2 Active Tourer belső tere – amely a sportosságot és a klasszikus eleganciát ötvözi egymással – mindezeknek köszönhetően ultramodern atmoszférájú.

Távoli szoftverfrissítés

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

Bár az új BMW 2 Active Tourer már alapáron egészen lenyűgöző mennyiségű modern felszereltséggel rendelkezik, a vezető számára mindig nyitott annak lehetősége, hogy autójának ellátmányát az egyéni szükségleteinek megfelelően tovább gazdagítsa. A személyre szabott funkciók és a választott felszereltségek a BMW Távoli szoftverfrissítés szolgáltatáson keresztül, az éteren át tölthetők le, illetve aktiválhatók.

Vezeték nélküli töltőtálca

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐTÁLCA

Az új BMW 2 Active Tourer felszereltségének egyik eleme a Vezeték nélküli töltőtálca. A kényelmesen elérhető helyen, a pohártartók közelében lévő tálca – amely egyszerű, indukciós töltési lehetőséget kínál – jóvoltából Ön az utazás alatt mindvégig nyugodtan használhatja az okostelefonját.

Az új BMW 2 Active Tourer közelebb van Önhöz, mint hinné.

Keresse meg hát azt a BMW 2 Active Tourert, amely a legideálisabb társ az Ön számára az életnek nevezett nagy utazáshoz.

BMW 225xe Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • Kibővített parkolás csomag

BMW 220i Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul
 • Driving Assistant Plus
 • Fineline Stream nemesfa díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel

BMW 225i xDrive Active Tourer

BMW 2 Active Tourer
 • M Sport modell
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 486 M

ISMERKEDJEN MEG A BMW ACTIVE TOURER MODELLCSALÁDDAL.

Az új BMW 2 Active Tourer

Fedezze fel a teljes kínálatot.

Válassza ki azt a BMW 2 Active Tourer modellt, amely a leginkább megfelel az Ön igényeinek.

Jogi nyilatkozat

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.