A BMW X5 áthalad az éjszakai városon

VEZÉR. EGYÉNISÉG.

Az új BMW X5.

VEZÉR. EGYÉNISÉG.

Az új BMW X5.

VEZÉR. EGYÉNISÉG.Az új BMW X5.

A főnök megérkezett és mindenkivel tudatja, hogy hol a helye: az új BMW X5. Jelenlétét nem lehet nem észrevenni – hiszen nem ismeri a köntörfalazást, erőteljes és elegáns. Hatalmas, egy darabból álló dupla veséje egyértelműen utal arra, hogy mi történik, amikor vesz egy mély lélegzetet. Első fényszóróinak sarkos X dizájnja pedig nem hagy kétséget afelől, hogy vajon ki is veszi kezébe a vezetést. Az eddigieknél is nagyobb biztonságot nyújtó és maximális dinamizmust lehetővé tevő új technológiáival az új BMW X5 pontosan ismeri a célt, ahová tart. És azt is tudja, hogy miként juthat oda elsőként.

Bővebben

VEZETŐI KÉPESSÉGEKBŐL
5-ÖS

 • 01 Jellegzetes X lézer fényszórók kék színű elemekkel
 • 02 Maximálisan jó menettulajdonságok az első és hátsó légrugózást magában foglaló xOffroad csomagnak köszönhetően
 • 03 Jellegzetes X dizájn a lenyűgöző erő nyelvén
 • 04 Tökéletes hálózati kapcsolatok az innovatív hálózati technológiáknak és vezetőt segítő rendszereknek köszönhetően
 • 05 Intelligens csomagtér-menedzsment(4) a maximális kényelem érdekében
A BMW X5 oldalnézetből, a csomagtérajtó mindkét része nyitva van
A BMW X5 csomagtere

TÖKÉLETES MENEDZSMENT.

A BMW X5 csomagtere az új generációs kényelmet képviseli. A kényelmes be- és kipakolás érdekében az osztott csomagtérajtó alsó és felső része teljesen elektromosan nyitható és zárható. A komfort bejutás rendszer megléte esetén a művelethez elég egyetlen célzott, a hátsó lökhárító alatt tett lábmozdulat. A csomagtérkomfort csomag(4) szavatolja a rendezettséget és a biztonságot. A csomagtérajtó felnyitásakor az elektromos mozgatású csomagtérroló hátrakúszik, majd gombnyomásra eltűnik a számára a padlóban kialakított rekeszben. A mozgatható rögzítőszemekkel ellátott sínek megakadályozzák, hogy a csomagtérbe helyezett tárgyak elmozduljanak menet közben.

Az új BMW X5 formájában a BMW X család génállománya ölt testet. Negyedik generációjával a modell minden eddiginél erőteljesebb fellépésűvé és modernebbé vált. Az autó az új X dizájnnyelvet robusztus, letisztult és precíz módon juttatja érvényre. Az új belső teret a korábbiaknál is nagyobb luxus jellemzi, az ott található kezelőszervek használata pedig intuitív.
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design szenior alelnöke
A BMW X5 műszerfala és vezérlési koncepciója

IRÁNYÍTÓKÖZPONT.

A BMW X5 innovatív vezérlési koncepciója.

IRÁNYÍTÓKÖZPONT.

A BMW X5 innovatív vezérlési koncepciója.

Annak az innovatív koncepciónak köszönhetően, amelyen a BMW 7.0-ás vezérlési rendszer nyugszik, még egyszerűbben – gesztusokkal, beszédhanggal, az érintőképernyőn, illetve az iDrive-on keresztül –, abszolút intuitív módon működtethetők a jármű funkciói. A cél érdekében továbbfejlesztették a kontrollert, így például az applikációkhoz hasonló digitális szolgáltatások immár közvetlenül választhatók ki.

Bővebben

MINDIG KÉT LÉPÉSSEL MÁSOK ELŐTT.

A BMW X5 digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

Tökéletes összeköttetésben, magabiztosan az élen. A BMW X5 a BMW fedélzeti hálózati megoldásainak legújabb generációját kapja meg. Az intelligens digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek, amelyek zökkenőmentes kapcsolatot teremtenek a külvilággal, intuitív vezérlésüknek köszönhetően maximális kényelemmel és a lehető legmagasabb szintű biztonsággal ajándékozzák meg Önt.

Bővebben
BMW X5 központi szoftverfrissítés

Mindig naprakészen.

Szeretné, hogy BMW-jében mindig a legfrissebb szoftververzió fusson? A központi szoftverfrissítés jóvoltából az Ön BMW-je mindig olyan lesz, mint új korában – azaz kényelmes, megbízható és stresszmentes. Mindehhez pedig még csak a BMW márkaszervizbe sem kell ellátogatnia. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe, pontosan úgy, ahogyan az az okostelefonja esetében is történik.


A szolgáltatás jelenleg nem érhető el Magyarországon.

Bővebben
Driving Assistant Professional

A biztonság és a kényelem maximuma.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és maximális biztonságot nyújt a hétköznapokban gyakorta előforduló kritikus vagy monoton vezetési szituációkban a szűk helyeken is támogatást nyújtó kormányzási és sávasszisztens, a helyi veszélyre figyelmeztető jelzés, az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval ellátott sávtartó asszisztens, valamint a további biztonsági funkciók segítségével.

Bővebben
BMW X5 Connected navigáció

A célig vezető legrövidebb út.

Parkolóhelyet keres a végső úti céljához közel? Mindez gyerekjáték a parkolóhely-asszisztensnek* köszönhetően. A rendszer ugyanis üres, a nagy parkolóházakban vagy az egyéb létesítményekben, illetve az utcán lévő helyeket javasol, majd – attól függően, hogy Ön melyik lehetőséget választotta – kidolgozza azt az útvonalat, amelynek a mentén a legnagyobb valószínűséggel talál parkolóhelyet. A parkolási díjat akár készpénz használata nélkül, a ParkNow* szolgáltatás segítségével is rendezheti.


*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Bővebben
BMW X5 Connected Package Professional

Összeköttetések. Továbbgondolt formában.

Szívesen igénybe venné a Concierge Service szolgáltatásait és a Távszolgáltatásokat, esetleg örömmel használná az Apple CarPlay®-előkészítést, a Connected navigáció Valós idejű közlekedési információk funkcióját, netán a Parkolóasszisztenst? De miért is kéne választania a lehetőségek közül, ha mindent megkaphat egyszerre? A Connected csomag Professional felszereltségnek köszönhetően Ön a BMW ConnectedDrive mindegyik imént felsorolt szolgáltatását használhatja, emellett lehetősége nyílik további szolgáltatások ingyenes kipróbálására is.

Bővebben
Microsoft Office 365

Maximális produktivitás.

Dolgozzon úgy az autóban a Microsoft Office 365 alkalmazásaival, mintha csak az irodájában lenne. Diktáljon e-maileket, vegyen részt a Skype for Business meetingeken, böngésszen a kontaktjai között vagy rendezze a határidőnaplójába bejegyzett találkozókat – mindezt az okostelefonján keresztül. Meglévő Microsoft Office 365 előfizetése tehát ugyanolyan produktívvá teszi Önt utazás közben, mint amikor az íróasztala mögött ül.

Bővebben

*az illusztrációban szereplő jármű bizonyos részleteiben eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

Bővebben
A BMW X5 soros 6 hengeres BMW TwinPower Turbo benzinmotorja

A RÉSZEK TÖKÉLETES ÖSSZJÁTÉKÁNAK MINTAPÉLDÁJA.

A BMW TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotor.

A RÉSZEK TÖKÉLETES ÖSSZJÁTÉKÁNAK MINTAPÉLDÁJA.

A BMW TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotor.

A BMW X5 xDrive40i(4) minden alkotóelemét beveti a siker érdekében. A kimagasló szintű trakciót biztosító xDrive összkerékmeghajtással megtámogatva a kifinomult BMW TwinPower Turbo motor olyan teljesítményt nyújt, amely a legmagasabb szintű vezetési élmény ígéretét hordozza. A 6 hengeres benzinmotor 340 lóerőt (250 kW) állít elő oly módon, hogy az üzemanyagot közvetlenül a hengerekbe fecskendezi be – akár 350 barral is a még hatékonyabb égés érdekékben. Óriási tehát a nyomás, amelyet a BMW X5 magabiztosan alakít át csúcsteljesítménnyé.

Bővebben

A KIFINOMULTSÁG FELVILLANYOZ.

A BMW X5 xDrive45e

Annak, aki vezető szerepre tör a fenntarthatóság és a környezetért való felelősségvállalás terén, jövőbe mutató technológiákat kell kivinnie az útra. A BMW EfficientDynamics eDrive technológiájának köszönhetően pedig a BMW X5 xDrive45e magabiztosan vezeti az élbolyt. A kiválóság az eddigieknél is nagyobb teljesítményben, a még jobb gyorsulásban, a megnövekedett hatótávban, a számottevően csökkentett fogyasztásban és az emisszió további mérséklésében mutatkozik meg. Van azonban valami, aminek nincs felső határa: a BMW X5 plug-in hibrid által menet közben keltett érzelmek hőfoka.

Bővebben
BMW X5, BMW X5 xDrive45e

Az erő forrásai.

A BMW X5 xDrive45e innovatív hajtási koncepciója az új, a korábbiaknál is erősebb 6 hengeres BMW TwinPower Turbo benzinmotort, valamint a kimagaslóan hatékony működésű eDrive elektromotort öleli fel. A 394 LE (290 kW) rendszerteljesítményű és 600 Nm-es nyomatékú hajtáslánc kombinált fogyasztása mindössze x,x* l/100 km. De ez még nem minden: a BMW X5 plug-in hibrid 5,6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre. A BMW EfficientDynamics technológiáknak köszönhetően tehát egyszerre van jelen a színtiszta dinamizmus ígéretét hordozó, lenyűgöző teljesítmény és a minden eddiginél gazdaságosabb üzemanyag-felhasználás. A CO2-kibocsátás úgyszintén jelentősen, xx* g/km-re esett vissza.


* Előzetes, hivatalosan meg nem erősített adatok. Az adatok értesítés nélküli megváltoztatásának joga fenntartva.

Bővebben
BMW X5, eBoost

Intelligens módon fokozott hatékonyság.

Azzal, hogy tisztán elektromos hatótávolsága eléri a 80 kilométert, a BMW X5 plug-in hibrid merőben új dimenziókat tár fel. E küldetés sikere a BMW plug-in hibrid koncepciójának érdeme, amelynek esetében kulcsfontosságú szerephez jut az intelligens energiamenedzsment. Utóbbi hangolja ugyanis össze a meghajtás elemeinek összjátékát, illetve optimalizálja „előrelátó” működési stratégia alapján a hibrid meghajtás hatékonyságát. A rendszer például meghatározza a navigációs adatok alapján, hogy az útvonal mely szakaszai a legalkalmasabbak az elektromos motor használatára vagy éppen a nagyfeszültségű akkumulátor töltésére. Mindemellett a BMW X5 xDrive45e többféle vezetési módot kínál fel, amelyek döntő hatást gyakorolnak a valós fogyasztás alakulására. A nagyfeszültségű akkumulátor egyszerűen tölthető fel háztartási elektromos csatlakozóról, a BMW i Wallbox készülékek valamelyikével vagy a nyilvános töltőállomásokon.

Bővebben
BMW X5, BMW Connected app

Tovább az innováció útján.

Amennyiben mindig tisztában szeretne lenni BMW X5 xDrive45e járművének pillanatnyi fogyasztásával és hatékonysági mutatóival, használja az (iOS vagy Android) okostelefonjára telepített BMW Connected applikációt. Az app ugyanis megjeleníti az olyan hibridspecifikus információkat, mint amilyen például az akkumulátor töltöttségi szintje, a még rendelkezésre álló hatótávolság és a legközelebbi töltőállomás pontos helye. Az alkalmazás lehetővé teszi a töltési folyamat távvezérlését, méri minden egyes út hatékonyságát, valamint hasznos tippeket ad a hatótávolság növelése céljából. Az utazás közbeni tökéletes klimatikus viszonyok megteremtésének érdekében a jármű belső terének hőmérséklete igen kényelmes módon, előre programozható be az iDrive kontroller vagy a BMW Connected app segítségével.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátási adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást az NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.