BMW X5, G05 LCI
Fogyasztás, kombinált0,8–12,5 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW X5

Fogyasztás, kombinált0,8–12,5 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

A BMW X5 formájában Ön a sportos köntösbe öltöztetett kivételes kényelmet és innovatív praktikumot tapasztalhatja meg:

 • Nagy teljesítményű BMW TwinPower Turbo 6 hengeres belső égésű motor 280 kW (381 LE) teljesítménnyel
 • Optimális menettulajdonságok bárhol – az opcionális xOffroad csomag négy terepmódjának a jóvoltából
 • Megvilágított 'Iconic Glow’ BMW vesék
 • Akkor is töltse hasznosan az idejét, amikor éppen áll az autójával: streameljen YouTube és egyéb tartalmakat
 • Plug-in hibrid: Immár az akár 110 kilométert is elérő tisztán elektromos hatótáv és jelentősen megnövelt lehetséges töltési teljesítményBővebben

TERVEZZE MEG AZ ÚJ BMW X5 MEGJELENÉSÉT.

X5 xDrive40i

ESSENCE

X5 xDrive40i

BALANCE

X5 xDrive50e

SIGNATURE

GYÖNYÖRKÖDJÖN A BMW X5 KÜLSŐ DIZÁJNJÁBAN.

BMW X5, G05 LCI, videó, külső dizájn

GYÖNYÖRKÖDJÖN A BMW X5 BELSŐ TERÉNEK DIZÁJNJÁBAN.

A rendszeres szoftverfrissítések miatt az Ön autójának képernyőjén nem feltétlenül úgy jelennek meg a tartalmak, ahogyan az a jelen kommunikációban látható.

BMW X5, G05 LCI, videó, belső dizájn

GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY MENNYIRE DINAMIKUS A BMW X5.

BMW X5, G05 LCI, videó, dinamizmus

A BMW X5 VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁK A BMW X5 FEDÉLZETÉN.

A BMW X5 INNOVÁCIÓI ÉS KÉNYELME.

A BMW X5 INNOVATÍV KÉNYELMI FUNKCIÓI.

BMW X5, G05 LCI, Komfort csomag, kényelmi funkciók

Komfort csomag.

A fűtött ülések, kormánykerék és kartámaszok kellemes melegséget biztosítanak. A középkonzolba épített, temperált pohártartó hidegen vagy melegen tartja az Ön italát.

BMW X5, G05 LCI, Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer, kényelmi funkciók

Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer.

A Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer egyedülálló, stúdióminőségű zenei élményt nyújt az autó mindegyik üléshelyén.

BMW X5, G05 LCI, Sky Lounge panoráma üvegtető, kényelmi funkciók

Sky Lounge panoráma üvegtető.

A Sky Lounge panoráma üvegtető nagyszerű térérzetet, sötétben pedig éteri atmoszférát teremt LED-alapú fénygrafikájával.

PLUG-IN HIBRID VEZETÉSI ÉLMÉNY A BMW X5 xDRIVE50e FEDÉLZETÉN.

A rendszeres szoftverfrissítések miatt az Ön autójának képernyőjén nem feltétlenül úgy jelennek meg a tartalmak, ahogyan az a jelen kommunikációban látható.

 • Immár az akár 110 kilométert is elérő tisztán elektromos hatótáv

 • A korábbiaknál kétszer nagyobb, akár 7,4 kW töltési teljesítmény

 • 360 kW-ra (489 LE) nőtt rendszerteljesítmény 

 • Maximálisan sportos menetteljesítmények, 250 km/órás végsebesség és 4,8 másodperces 0–100-as sprintidő 

 • 26–18 g/km-re csökkentett CO₂-kibocsátás

Bővebben
BMW X5, G05 LCI, videó, plug-in hibrid

BMW CHARGING. EGYSZERŰEN. BÁRMIKOR. BÁRHOL.

Töltse BMW X5 xDrive50e[3] járművét gyorsan és egyszerűen. A járműhöz alaptartozékként jár minden, az otthoni vagy az út közbeni töltéshez szükséges kellék.

BMW X5, G05 LCI, otthoni töltés, plug-in hibrid

Otthoni töltés.

A töltés még soha nem volt ennyire egyszerű, biztonságos és mindenféle körülményeskedéstől mentes – legyen szó akár a Flexible Fast Chargerről, a BMW Wallboxról vagy a partnerünktől, a Parkl vállalattól származó Circontrol eNext Elite T Smart Wallboxról. A wallbox készülékekhez opcionálisan telepítési szolgáltatás is kérhető.

Bővebben
BMW X5, G05 LCI, út közbeni töltés, plug-in hibrid

Útközbeni töltés.

A töltőkábel (Mode 3), valamint a BMW Charging kártya segítségével Ön Európa legkiterjedtebb töltőhálózatában vételezhet energiát. Világszinten több mint 360 000 töltési pont és mintegy 850 000 nyilvános töltőállomás áll rendelkezésére.

 

Bővebben
BMW X5, G05 LCI, BMW Connected Charging szolgáltatások, plug-in hibrid

BMW Connected Charging szolgáltatások.

Tájékozódjon minden részletre kiterjedően a járműben és a My BMW appban, vagy fedezzen fel a töltésre optimalizált útvonalakat: ily módon kényelmessé és egyszerűvé válik a töltés.

Bővebben

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW X5 MODELLHEZ.

Az eredeti BMW tartozékok segítségével Ön az egyéni kívánalmaihoz igazíthatja a BMW-jét: e termékek a minőségüket, a dizájnjukat és a funkcionalitásukat illetően tökéletesen méltóak a BMW X5-höz.

BMW X5, G05 LCI, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro, tartozékok

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro QHD és full HD felbontású kamerái automatikusan rögzítik az autó előtti és mögötti eseményeket, amennyiben baleset történik.

A termékhez
BMW X5, G05 LCI, BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez, tartozékok

BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez.

Biztonságos tablettartó a BMW védőtokba helyezett tabletekhez. A különböző pozíciókba és szögekbe állítható tartó az opcionális Travel & Comfort rendszer rögzítési pontjaihoz vagy az alaptartóhoz illeszthető hozzá.

A termékhez
BMW X5, G05 LCI, karbonszálas M Performance hátsó diffúzor, M Performance Parts tartozékok

Karbonszálas M Performance hátsó diffúzor.

A karbonszálas hátsó diffúzor még dinamikusabb megjelenést szavatol – egyúttal lenyűgözőbbé teszi az autó eleve erőt sugárzó küllemét.

A termékhez
BMW X5, G05 LCI, karbonszálas M Performance első splitter (jobb oldali), M Performance Parts tartozékok

Karbonszálas M Performance első splitter (jobb oldali).

A képzeletet szárnyra keltő dizájn: a karbonszálas anyagból készült M Performance első splitter egyedi módon hangsúlyozza ki a jármű dinamikus megjelenését.

A termékhez
BMW X5, G05 LCI, M Performance kormány, M Performance Parts tartozékok

M Performance bőrkormány.

Fogós érvek: a sportos stílusú, Alcantarával borított karimájú, kitűnő tapintási érzetet nyújtó, jól megmarkolható kormány közvetlenebbé és több visszajelzést adóbbá teszi az autó irányítását.

A termékhez

A BMW X5 MŰSZAKI ADATAI.

BMW X5 xDrive40i.

Teljesítmény, kW (LE):

280 (381)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

5,7

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km:

8,9 - 10,7

Kombinált CO₂-kibocsátás (WLTP), g/km:

224 - 192

BMW X5 xDrive40i, G05 LCI, műszaki adatok

BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK.

BMW X5, G05 LCI, BMW Service szolgáltatások

A BMW Service szolgáltatásainak jóvoltából Önnek felhőtlen vezetési élményben lehet része: 
 

 • Mindez többek között az átlátható, 100%-os kiszámíthatóságot szavatoló BMW Service Inclusive csomagoknak köszönhető, amelyek olyan szolgáltatásokat foglalnak magukban, mint a rögzített áras járműátvizsgálás, illetve mikroszűrő- vagy fékbetét-csere.
 • A BMW ConnectedDrive Teleszerviz szolgáltatása az összes fontos járműinformációt továbbítja az Ön BMW márkaszervizének, amikor autójának szervizre van szüksége.
 • A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment pedig mindig térítésmentesen, a nap 24 órájában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére.
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X5-höz kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.hu/wltp.