BMW X5, G05, 2018, Kristály fehér metál, a mozgó autó rézsútos elölnézetből, éjszaka Shop The Look
Fogyasztás, kombinált12,3–1,2 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW X5

Fogyasztás, kombinált12,3–1,2 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

Az eddigieknél is nagyobb biztonságot nyújtó és maximális dinamizmust lehetővé tevő új technológiáival az új BMW X5 pontosan tudja, hová tart.

Bővebben

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓK A BMW X5-HÖZ.

BMW X5 xDrive25d

ESSENCE.

BMW X5, G05, 2018, egy Essence konfigurációjú, briliáns hatású Sophisto szürke fényezésű xDrive25d rézsútos elölnézetből
  • xDrive25d 231 LE (170 kW) teljesítménnyel
  • Professional HiFi hangsugárzó rendszer
  • Alumínium ajtófellépők

BMW X5 xDrive45e

BALANCE.

BMW X5, G05, 2018, egy Balance konfigurációjú, BMW Individual Tanzanit kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
  • Plug-in hibrid
  • xLine
  • Légrugózás harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer

BMW X5 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW X5, G05, 2018, egy Signature konfigurációjú, Kristály fehér fényezésű xDrive40i rézsútos elölnézetből
  • M Sport modell
  • M Shadowline kibővített tartalommal
  • BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND HIFI HANGSUGÁRZÓ RENDSZER

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓK A BMW X5-HÖZ.

X5 xDrive25d

ESSENCE.

BMW X5, G05, 2018, egy Essence konfigurációjú, briliáns hatású Sophisto szürke fényezésű xDrive25d rézsútos elölnézetből
26491500 HUF

X5 xDrive45e

BALANCE.

BMW X5, G05, 2018, egy Balance konfigurációjú, BMW Individual Tanzanit kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
31393600 HUF

X5 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW X5, G05, 2018, egy Signature konfigurációjú, Kristály fehér fényezésű xDrive40i rézsútos elölnézetből
28196500 HUF

ISMERKEDJEN MEG A BMW X5 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAIVAL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

A BMW X5 nyújtotta vezetési élmény bármilyen terepen szabadon érvényesül a továbbfejlesztett TwinPower Turbo motornak, valamint a BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer által biztosított egyedülálló tapadásnak köszönhetően. Az opcionális xOffroad csomag pedig finomhangolja a produkciót: a négy választható off-road mód precízen a pillanatnyi útviszonyokhoz igazítja az összkerék-meghajtás működését.

Bővebben
BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, BMW X5, G05, 2018

BMW X5: KIVÁLÓ TAPADÁS AZ xOFFROAD CSOMAGNAK KÖSZÖNHETŐEN.

xSand menetmód, BMW X5, G05, 2018, Kristály fehér metál, egy homokon haladó autó oldalnézetből

xSand.

Az xSand offroad módhoz a következő alapbeállítások tartoznak: 20 mm-rel megnövelt hasmagasság, 10 km/órától aktiválható offroad ABS, a körülményekhez igazodó érzékenységű gázpedál. Az eredmény: optimális tapadás még a szilárd burkolat nélküli utakon is.
xGravel menetmód, BMW X5, G05, 2018, Kristály fehér metál, egy laza, kavicsos talajon haladó autó oldalnézetből

xGravel.

Amennyiben Ön aktiválja az xGravel módot, a következő beállítások érvényesülnek: 20 mm-rel megnövelt hasmagasság, azonnal aktiválódó offroad ABS, kényelmes gázreakciók. Az eredmény: a finomság és a biztonság tökéletes egyensúlya laza, kavicsos talajon.
xRocks offroad mód, BMW X5, G05, 2018, Kristály fehér metál, oldalnézet

xRocks.

Az xRocks offroad módhoz a következő alapbeállítások tartoznak: 40 mm-rel megnövelt hasmagasság, 10 km/órától aktiválható offroad ABS, a körülményekhez igazodó érzékenységű gázpedál. Az eredmény: zökkenőmentes előrehaladás, valamint bőséges hely az autó alja és a talaj között.
xSnow menetmód, BMW X5, G05, 2018, Kristály fehér metál, egy havon haladó autó oldalnézetből

xSnow.

A jeges, csúszós útviszonyok közepette ideális xSnow offroad menetmódban a következő beállítások élesednek: aktiválódik a DSC, a pneumatikus szabályozású futómű a normál szintre áll be, valamint a jármű 2. sebességfokozatból indul el. Az eredmény: még csúszós felületű úton is elegendő mértékű a tapadás.

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HIBRID.

Két világ legjava: a BMW X5 xDrive45e volánja mögött Önnek módjában áll megtapasztalni, hogy milyen is a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid jármű számos előnyét.

Plug-in hibrid, BMW X5 xDrive45e, G05, egy töltés alatt álló autó rézsútos oldalnézetből
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e, G05, egy modell társaságában látható, egy garázs előtt álló autó elölnézetből

A BMW X5 xDrive45e plug-in hibrid technológiája.

A BMW X5 xDrive45e plug-in hibrid a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözi. A két hajtómű együttese sokoldalú vezetési élményt szavatol – a kiválasztott menetmódtól függően ugyanúgy lehetőség van a zéró helyi károsanyag-kibocsátás melletti, úgyszólván hangtalan suhanásra, mint a nagy nyomatékot mozgósító, hosszú távú utazásra.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X5 xDrive45e, G05, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A BMW X5 xDrive45e menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy a nagy nyomatékot mozgósítva, dinamikusan a hétvégi túrán – akár 88 kilométert is elérő elektromos hatótávjával a BMW X5 xDrive45e bármilyen célra remek választás. Út közben az intelligens menetmódok gondoskodnak belső égésű és az elektromos motor közötti optimális interakcióról.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X5 xDrive45e, G05, egy modell társaságában látható, egy garázs előtt álló autó oldalnézetből

A BMW X5 xDrive45e töltése.

Otthon vagy út közben: A BMW Charging testreszabott töltési szolgáltatásokat kínál az Ön plug-in hibrid BMW X5 járművéhez. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett az autóhoz jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3) is. Ön megkapja továbbá a BMW Charging Card kártyát is, amelynek birtokában vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. *piacspecifikus ajánlat
Ismerkedjen meg alaposabban a töltés témakörével
Plug-in hibrid, BMW X5 xDrive45e, G05, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW X5 xDrive45e modellhez.

A BMW innovatív digitális szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják a BMW X5 xDrive45e modellel töltött napjait. A BMW Connected Charging megbízhatóan vezeti el az útvonalához legközelebbi töltőállomásokhoz, amelyekről kiegészítő tájékoztatást is ad.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást

A BMW X5 DIZÁJNJA.

BMW X5, G05, 2018, egy álló, Kristály fehér metálfényezésű autó éjszaka

Orr-rész.

A nagyméretű, enyhén hatszögesített formájú vesék, az opcionális, kék színű „X” motívumokkal ellátott lézeres fényszórók, valamint az erőt sugárzó légbeömlő nyílások izgalmas dizájnnyelvvé konvertálják az erőt és a dinamizmust.
BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, Kristály fehér metál, rézsútos hátulnézet

Far.

Az új BMW X5 hátsó részét tagoló vízszintes vonalak láthatóvá teszik a jármű praktikumát: a „kétrészes” csomagtértető osztottan, teljes egészében elektromosan nyitható egyetlen gombnyomásra.
BMW X5 xDrive40i, G05, műszerfal

Műszerfal.

A BMW X5 letisztult formanyelvű, kitűnő anyagokból építkező, exkluzív belső terét a szellős nyitottság atmoszférája járja át az opcionális Panoráma üvegtetőnek köszönhetően. Opcionálisan metszett üveg díszítőelemek kerülnek a sebesség-előválasztó karra, a BMW kontrollerre, a Start/Stop gombra és a hangerőszabályozó tárcsára, ami különleges vonásokkal gazdagítja a műszerfal összképét.
BMW X5 xDrive40i, G05, hátsó utastéri szekció

Hátsó utastéri szekció.

A BMW X5 esetében a második üléssort is nagyvonalú térkínálat jellemzi. Amennyiben pedig nem lenne elég öt ülőhely, rendelkezésére áll az opcionális harmadik üléssor, ahol további két utas foglalhat helyet.

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW X5-HÖZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel a BMW X5-öt. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A BMW X5-höz tökéletesen illő termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.

20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, BMW X5, G05, 2018, külső

20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete.

A kitűnő minőségű, matt Jet fekete, színes M logóval ellátott, exkluzív megjelenésű, 20" méretű csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsák rendkívül sportossá teszik a jármű küllemét. Külön megvásárolható, 9J x 20 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M, kétszínű, BMW X5, G05, 2018, külső

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, optimalizált tömegű, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált 22" M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsákon színes M logó és „M Performance” felirat látható. Külön megvásárolható, 9,5J x 22 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW X5, G05, 2018, külső

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW X5, G05, 2018, külső

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.
BMW négy évszakos elülső lábszőnyegek, BMW X5, G05, 2018, belső tér

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket rozsdamentes acélbetét díszíti.
BMW univerzális akasztó, Travel & Comfort, BMW X5, G05, 2018, belső tér

BMW univerzális akasztó, Travel & Comfort.

A Travel & Comfort rendszerbe tartozó univerzális akasztóra ruhaneműk vagy könnyebb táskák függeszthetők, amelyek ily módon védve vannak a lábtérben esetlegesen rájuk kerülő szennyeződésektől. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező adapterhez.
Csomagtéri szőnyeg, BMW X5, G05, 2018, belső tér

Csomagtéri szőnyeg.

A csúszásmentes felületű, vízálló és rendkívül strapabíró, körben magasított szegélyű szőnyeg hatásosan védi meg a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete szőnyeg ideális módon fokozza a szériafelszereltségű jármű csomagterének használhatóságát.
M Performance hátsó diffúzor, karbonszálas, BMW X5, G05, 2018, külső

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

100 százalékban high-tech. 100 százalékban versenyautós. 100 százalékban ámulatra méltó. A hátsó diffúzor kabonszálas anyagból készül aprólékos kézi munkával. A tartozék még dinamikusabb megjelenést kölcsönöz az autónak – egyúttal még lehengerlőbbé teszi annak erőtől duzzadó fellépését.
M Performance hátsó légterelő szárnyacska, karbonszálas, BMW X5, G05, 2018, külső

M Performance karbonszálas hátsó légterelő szárnyacskák.

Optikai szélesítés: Az M Performance hátsó légterelő szárnyacskák vizuálisan szélesítik a jármű farát, még sportosabbá és exkluzívabbá téve ezzel a látványt. A kitűnő minőségű karbonszálból készült tartozékok tökéletesen belesimulnak a jármű dizájnjába és nagyszerűen harmonizálnak a többi karbonszálas külső komponenssel.
M Performance tükörburkolat, karbonszálas, BMW X5, G05, 2018, külső

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.
M Performance kormány, BMW X5, G05, 2018, belső tér

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormánykerék nagyon kellemes tapintású és kitűnő fogású a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.
M Performance nemesacél pedálborítások, BMW X5, G05, 2018, belső tér

M Performance nemesacél pedálborítások.

Minimalista dizájn, precíz kidolgozás: Aszimmetrikus gumimintázatukkal a tömör nemesacélból készült pedálborítások egyedi módon visznek dinamikus, high-tech stílust a lábtérbe. A tartozékok eszményi módon illenek a többi M Performance termékhez.

A BMW X5 HÁLÓZATI MEGOLDÁSAI ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSAI.

A BMW X5 a BMW legújabb generációs hálózati technológiáit kapja meg. Az intelligens digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek, amelyek zökkenőmentes kapcsolatot teremtenek a külvilággal, intuitív kezelhetőségükkel gondoskodnak a maximális kényelemről és a lehető legmagasabb szintű biztonságról.

Egy nő egy csésze kávét fogyaszt el, miközben a Távoli szoftverfrissítés segítségével frissíti BMW X5-ösének szoftverét, G05, 2018

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Connected Professional csomag, BMW X5, G05, 2018

Connected Professional csomag.

Valós idejű közlekedési információk, Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, valamint In-Car Experiences – a Connected Professional csomag kiterjedt hálózati kapcsolatokkal gazdagítja az Ön BMW-jét. A csomagnak köszönhetően Önnek fokozott kényelemben lehet része, emellett az okostelefonos appok zökkenőmentes integrációjának előnyeit élvezheti.

BMW Intelligent Personal Assistant, BMW X5, G05, 2018, műszerfal

BMW Intelligent Personal Assistant.

Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)