BMW X1, F48 LCI, egy hegyvidéki tájon haladó, Storm Bay fényezésű autó rézsútos elölnézetből
Fogyasztás, kombinált1,7-7,7 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW X1

Fogyasztás, kombinált1,7-7,7 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

Az első mérföldkő: a BMW X1 arra született, hogy új mércét állítson. Az autó rátermettsége mindenekelőtt atletikus dizájnjában tükröződik. Már első látásra nyilvánvaló, hogy egy vérbeli X modellről van szó: a külsőt alapvetően határozzák meg a SAV-okra (Sports Activity Vehicle) jellemző rövid túlnyúlások és hosszú tengelytáv. A modell egyértelművé teszi a meggyőző dinamizmus és agilitás iránti ambícióit. Innovatív technológiákkal fűszerezett sokoldalúságával és rugalmasságával pedig a jármű minden egyes méteren maximális kényelmet szavatol.

Bővebben

A BMW X1 DIZÁJNJEGYEI.

A BMW X1 valósággal sugározza magából a tettvágyat – a pompás BMW vesétől és a LED-es Adaptív fényszóróktól a LED-es ködlámpákon és a 19" méretű Y-küllős keréktárcsákon át egészen az „X1” feliratot kivetítő külső visszapillantó tükrökig, a LED-es hátsó lámpákig és a lenyűgöző megjelenésű kipufogókig. Amikor Ön beszáll, a teljes belső téren végigfutó Hangulatvilágítás köszönti. A műszerfalat kontrasztszínű díszvarrás ékesíti, amely ott látható az Osztriga színű Dakota bőrkárpiton és a lábszőnyegeken is. Az állítható hátsó üléssor ugyanúgy módot ad a hely növelésére, mint raktér befogadóképességének növelésére.
BMW X1, F48 LCI, a LED-es Adaptív fényszórók közelről

BMW X1, F48 LCI, Adaptív LED-es fényszórók

A LED-es adaptív fényszórók a LED-es tompított és a szintén LED-ek által szolgáltatott, a többi közlekedő elvakítását megakadályozó funkcióval (BMW Selective Beam) ellátott távolsági fényeket, valamint a LED technológiás irányjelzőket foglalják magukban. Mindemellett a csomag részét képezik a kanyarfények és a nappali menetfények, illetve az útfelületnek az adott vezetési helyzethez igazított megvilágítását biztosító adaptív fényszóró-vezérlés is.
BMW X1, F48 LCI, a 19" könnyűfém keréktárcsa

19'' könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 580, kétszínű.

19" könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 580, Orbit szürke, kétszínű, fényesre esztergált, 8J x 19, 225/45 R19 méretű gumiabroncsokkal.
BMW X1, F48 LCI, középpontban a LED-es „X1” kivetítés

„X1” feliratot kivetítő LED-es fényforrással ellátott külső visszapillantó tükör.

Az autó kinyitásakor a vezetőoldali külső visszapillantó tükörbe épített LED-es fényforrás kétszínű „X1” feliratot vetít ki a jármű mellé. Az Üdvözlőfény funkció kiterjed a kilincsmélyedések megvilágítására is.
BMW X1, F48 LCI, belső tér felkapcsolt világítással

Világításcsomag.

Az éteri fényt kibocsájtó LED-es fényforrásokat tartalmazó Világításcsomag a színtiszta minőség atmoszféráját teremti meg az utastérben. A hatféle választható fénydizájn a direkt és a szórt fényeket ötvözi. Mindemellett pedig beszálláskor lenyűgöző fogadtatásban részesítik Ön a külső LED-ek által biztosított üdvözlőfények, köztük a jármű mellé kivetített „X1” felirat.
BMW X1, F48 LCI, belső tér az állítható hátsó ülésekkel

Ülésállítási funkció a hátsó ülésekhez.

A csomagtér jóval sokoldalúbban használható ki annak köszönhetően, hogy a hátsó ülések számos módon állíthatók abból a célból, hogy növekedjen a hátul ülő utasok lábtere, illetve, hogy a maximálisra nőjön a csomagtér mérete – mikor mire van szükség. A 60:40 arányban osztott hátsó ülés 130 mm-es tartományban csúsztatható előre vagy hátra. Mindemellett a hátsó üléstámla 40:20:40 arányban dönthető.
BMW X1, F48 LCI, a belső tér a perforált, Osztriga és szürke színű Dakota bőrkárpittal

Dakota bőrkárpit, perforált | Osztriga és szürke.

Dakota bőrkárpit, Osztriga, Szürke kiemelésekkel, perforált (PDOA).

BMW X1 xDrive25e PLUG-IN HIBRID.

Fedezze fel az innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW X1 xDrive25e előnyeit és műszaki jellemzőit.

Két világ legjava: a BMW X1 xDrive25e** volánja mögött Önnek módjában áll megtapasztalni, hogy milyen is a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging kínálatával, valamint a BMW ConnectedDrive praktikus digitális szolgáltatásaival.
Plug-in hibrid, BMW X1 xDrive25e, F48 LCI, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó oldalnézetből

A BMW X1 xDrive25e plug-in hibrid technológiája.

A BMW X1 xDrive25e** plug-in hibrid a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözi. A két erőforrás együttesen magas fokú hatékonysággal párosuló, különleges vezetési élményt biztosít. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra.
Bővebben a BMW plug-in hibrid hajtásláncról
Plug-in hibrid, BMW X1 xDrive25e, F48 LCI, egy utcán haladó autó rézsútos oldalnézetből

A BMW X1 xDrive25e menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a hibrid hajtáslánccal ellátott BMW X1 xDrive25e** a lehetőségek sokaságát kínálja Önnek. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról.
Bővebben az intelligens hajtási módokról
Plug-in hibrid, BMW X1 xDrive25, F48 LCI, egy töltés alatt álló autó rézsútos oldalnézetből

A BMW X1 xDrive25e töltése.

A BMW Charging testreszabott töltési szolgáltatásokat kínál az Ön plug-in hibrid járművéhez. A széria töltőkábel mellett a BMW X1 xDrive25** modellhez jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), továbbá ott van még a BMW Charging Card kártya is, amelynek birtokában vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*.

*piacspecifikus ajánlat
Bővebben a BMW Charging kínálatáról
Plug-in hibrid, BMW X1 xDrive25e, F48 LCI, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW X1 xDrive25e modellhez.

A BMW olyan innovatív digitális szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyek még kényelmesebbé teszik a BMW X1 xDrive25e**-vel töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging megbízhatóan vezeti el az útvonalához legközelebb eső nyilvános töltőállomáshoz. A My BMW apphoz hasonló digitális szolgáltatások pedig nagy könnyebbséget jelentek majd a hétköznapokban.
Bővebben a digitális szolgáltatásról

BMW X1 MODELLVÁLTOZATAI.

Advantage modell

 • Parkolást segítő rendszer (PDC), hátul
 • Automatikus csomagtértető-működtetés
 • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
 • 2 zónás automatikus klímaberendezés
BMW X1, F48 LCI, egy Kasmír ezüst fényezésű, rézsútos elölnézetből látható Advantage modell stúdiófelvétele

xLine modell

 • 18'' könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 579; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Matt ezüst kivitelű alvázvédő burkolat elöl, továbbá egyéb matt ezüst dizájnelemek
 • Gránit barna, fekete kiemeléssel ellátott Cross Track szövet/bőr kombinációjú kárpittal borított ülések, alternatívaként perforált Dakota bőrkárpit; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Pearl sötét belső díszítőelemek Pearl króm kiemelésekkel; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
BMW X1, F48 LCI, egy Kristály fehér, rézsútos elölnézetből látható xLine modell stúdiófelvétele

Sport Line modell

 • 18” könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 578; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Első lökhárító Line-specifikus, magasfényű fekete dizájnelemekkel, a jármű kiviteli színére fényezett alvázvédő burkolat
 • Sportülések Antracit színű, szürke kiemeléssel ellátott szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Sport bőrkormány
BMW X1, F48 LCI, egy Sunset narancs fényezésű, rézsútos elölnézetből látható Sport Line modell stúdiófelvétele

M Sport modell

 • M Aerodinamikai csomag a karosszéria színére fényezett első köténnyel, oldalküszöbökkel, kerékjáratiív-borításokkal és oldalborítással, hátsó lökhárító Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel
 • 18'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 570 M; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Sportülések vezető és az első utas számára fekete Micro Hexagon/Sensatec vagy Antracit színű, szürke kiemelésekkel ellátott szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M Sport futómű, ültetett; alternatívaként széria kivitelű futómű is választható
 • M bőrkormány
BMW X1, F48 LCI, egy Misano kék fényezésű, rézsútos elölnézetből látható M Sport modell stúdiófelvétele
 • Advantage modell
 • xLine modell
 • Sport Line modell
 • M Sport modell

A BMW X1 INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁI.

Teljesítmény – mindenféle értelemben.

A BMW X1 csúcsszintű technikai arzenálját olyan elemek alkotják, mint a BMW TwinPower Turbo 3 és 4 hengeres motorok, a Steptronic sebességváltó, a BMW xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszer, valamint az Adaptív futómű és az M Sport fék.
BMW X1, F48 LCI, a BMW TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor közelről

TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor.

Az új generációs TwinPower Turbo 2,0 literes, 4 hengeres benzinmotor maximális vezetési élményt szavatol. Az erőforrás legfigyelemreméltóbb tulajdonságai közé az agilis teljesítményleadás és az alacsony fordulatszámokon is egyedülállóan közvetlen gázreakciók tartoznak, egyszersmind azt kivételes üzemanyag-hatékonyság és alacsony károsanyag-kibocsátás jellemzi.
BMW X1, F48 LCI, a hátsó BMW xDrive logó közelről

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
BMW X1, F48 LCI, egy hegyvidéki környezetben haladó autó rézsútos hátulnézetből

Adaptív futómű.

Az Adaptív futómű segítségével a csillapítás karakterisztikája a vezetési helyzethez igazítható, aminek köszönhetően az egyedülálló menetkényelem és menetdinamikai tulajdonságok a lehető legmagasabb szintű biztonsággal párosulnak. A Driving Experience kapcsolóval Ön választhat az alapbeállításnak számító COMFORT mód, illetve a SPORT mód között.
BMW X1, F48 LCI, a középkonzolon lévő váltókar közelről

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X1, F48 LCI, közeli oldalnézet a 19" méretű keréktárcsával és mögötte az M Sport fékkel

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést szavatolnak.

A BMW X1 INNOVÁCIÓI.

Vezetés a haladás élvonalában.

Az Apple CarPlay®-hez, a Vezeték nélküli mobiltelefontöltéshez, a BMW Head-Up kijelzőhöz és a 10,25'' átlóméretű központi kijelzőhöz hasonló innovációival, valamint a Driving Assistant Plus, illetve a Parkolóasszisztens ernyője alá tartozó, intelligens biztonsági rendszereivel a BMW X1 gondoskodik arról, hogy Ön mindig kényelmesen és biztonságosan érje el úti célját.
BMW X1, F48 LCI, a belső tér, középpontban a Driving Assistant Plus részét képező rendszerek tartalmait mutató kijelzőkkel és a kezelőszervekkel

Driving Assistant Plus.

A Driving Assistant Plus felszereltség egyértelműen növeli a biztonságot és a kényelmet. A felszereltség az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, a fékező funkcióval ellátott Gyalogosfelismerést, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, a Távolságifényszóró-asszisztenst, a Sebességhatár-kijelzést, valamint a Stop&Go funkcióval ellátott, kameraalapú Sebességtartó automatikát foglalja magában.
BMW X1, F48 LCI, belső tér, középpontban a Driving Assistant Plus részét képező rendszerek tartalmait mutató kijelzőkkel és a kezelőszervekkel

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens megkönnyíti a párhuzamos parkolást. A rendszer úgy működik, hogy felméri a potenciális parkolóhelyek nagyságát, miközben az autó lassan elhalad azok mellett. Amint megtalálta az alkalmas parkolóhelyet, a Parkolóasszisztens átveszi a kormányzás feladatát, miközben a megfelelő sebességfokozat kiválasztása, valamint a fék- és a gázpedál működtetése továbbra is a vezető dolga marad.
BMW X1, F48 LCI, belső tér, középpontban a BMW Head-Up kijelzővel

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. A kijelzőn – a jármű felszereltségétől függően – olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái.
BMW X1, F48 LCI, belső tér, középpontban a Driving Assistant Plus részét képező rendszerek tartalmait mutató kijelzőkkel és a kezelőszervekkel

Vezeték nélküli mobiltelefontöltés.

A Vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélkül töltődokkolót, valamint egy kiegészítő USB portot tartalmaz. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A Bluetooth kapcsolaton keresztül egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható.

A BMW X1 MŰSZAKI ADATAI.

BMW X1 xDrive20.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
7-6.1 [7.1-6.3]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
158-140 [162-144]
Gyorsulás (0-100 km/h)
9,7
Legnagyobb sebesség
205
Price from
$ 11,467,000
BMW X1 xDrive20i, F48 LCI, egy téli tájon haladó, BMW Individual Storm Bay metálfényezésű autó

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X1-HEZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben a BMW Service Inclusive ajánlatokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben a BMW Teleszerviz szolgáltatásról
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X1-gyel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

 

**0 Celsius-fok alatti hőmérsékleten a plug-in hibrid jármű nem képes tisztán elektromos energiával haladni egészen addig, ameddig az akkumulátor – néhány kilométer megtételét követően – el nem érte normál üzemi állapotát.

Bővebben