BMW XM, G09, Label Red, 2023, Stage Teaser
Teljesítmény480–550 kW (653–748 LE)
Motor és hajtástípusPlug-in Hibrid

BMW XM

BMW XM, G09, Label Red, 2023, Stage Teaser
Teljesítmény480–550 kW (653–748 LE)
Motor és hajtástípusPlug-in Hibrid

BMW XM, ÉS BMW XM LABEL RED.

FEDEZZE FEL A BMW XM MODELLEKET.

Hajtáslánc, futómű és teljesítmény.

BMW XM.

A BMW M High-Performance modellek sajátjának számító nagy teljesítmény és a plug-in hibridekre jellemző innovatív jelleg tökéletes elegye.
 • BMW M Hibrid, az első elektrifikált M High-Performance hajtáslánc
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • Professional Adaptív M futómű a legkiválóbb menetdinamikai tulajdonságok érdekében
 • M xDrive M Sport differenciálművel
 • 480 kW (653 LE), nyomaték 800 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,3 másodperc alatt
BMW XM, G09, rézsútos elölnézet

BMW XM Label Red.

Maximális teljesítmény és exkluzivitás.
 • BMW M Hibrid, az első elektrifikált M High-Performance hajtáslánc
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • Professional Adaptív M futómű a legkiválóbb menetdinamikai tulajdonságok érdekében
 • M xDrive M Sport differenciálművel
 • 550 kW (748 LE), nyomaték 1000 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8[³] másodperc alatt
BMW XM, G09, Label Red, rézsútos elölnézet

BMW XM 50e.

A kifejező stílus találkozása a tekintélyt parancsoló teljesítménnyel.
 • BMW M hibrid
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor
 • Professional adaptív M futómű a nagy teljesítményű menetdinamikáért
 • M xDrive M Sport differenciálművel
 • 350 kW (475 LE), nyomaték 700 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 5,1 másodperc alatt[³]
BMW XM 50e.
 • BMW XM.
 • BMW XM Label Red.
 • BMW XM 50e.

BMW XM.

A BMW XM KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW XM, G09, főbb külső dizájnelemek
BMW XM, G09, külső, elölről készült totálkép

Orrdizájn.

A BMW Luxus Kategória jellegzetességeit magán viselő, ikonikus orr-rész a világító „Iconic Glow” vesékkel, valamint az M modellek ismertetőjegyeinek számító filigrán nappali menetfényekkel kelti szárnyra képzeletet. A BMW XM logóval, valamint exkluzív Night Gold kiemelésekkel ellátott, egyedi és különleges vesék valósággal sugározzák magukból a luxust és az exkluzivitást. Az erőt sugárzó, plasztikus kialakítású motorháztetőből lágyan emelkednek ki a „powerdome” domborítások.

BMW XM, G09, külső, oldalnézet

Oldaldizájn.

Az autó profiljában a kupék markáns karaktere erőt sugárzó arányokkal, valamint olyan egyedülálló stíluselemekkel találkozik, mint a BMW teljes modellpalettájának legsötétebb tónusú ablakai. A BMW XM megjelenését markánsan egyedülállóvá tevő, 23 colos könnyűfém keréktárcsák és az autó oldalán futó dekorcsík különlegesen exkluzív benyomást keltenek a Night Gold színben.

BMW XM, G09, külső, hátulnézet

Fardizájn.

A hatszögletű, függőleges elrendezésű M dupla kipufogók, a diffúzoron látható, aranyszínű kiemelések, valamint az XM logó együttesen különleges kompozíciót alkotnak. A hátsó szélvédő bal és jobb oldalába lézergravírozott egy-egy BMW logó a BMW M GmbH utolsó „házon belüli” modelljét, a BMW M1-et idézi. A kerékjárati ívek és a hátsó lámpák érzékletesen hangsúlyozzák ki a far robusztus, széles mivoltát.

A BMW XM BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW XM, G09, belső tér, főbb dizájnelemek
BMW XM, G09, belső tér, megvilágított tetőkárpit

Megvilágított tetőkárpit.

A szórt fénnyel megvilágított tetőkárpit háromdimenziós prizmastruktúrájával ejt ámulatba. A látványos hangulatvilágítás virtuóz módon jeleníti meg a különböző a fénykompozíciókat, köztük az üdvözlő szcenáriót. A szín a menetmódhoz és a megteremteni kívánt atmoszférához igazítható.

BMW XM, G09, belső tér, hátsó ülések, M Lounge

M Lounge.

Az M Lounge belső különleges térérzetet nyújt. Az egybefüggő ülőfelület, illetve a fejtámlákon látható gyémántstruktúrához és a gyémántra emlékeztető varrásmintához hasonló részletek a kényelem ígéretét hordozzák és a luxust sugározzák magukból. Mindez a plasztikus kialakítású, szórt fénnyel megvilágított tetőkárpittal, a sötét tónusú ablakokkal, valamint a komfort párnákkal együtt a tér egészen újszerű megtapasztalását teszi lehetővé.

BMW XM, G09, belső tér, BMW Individual Merino bőrkárpit exkluzív, Kávé színű Walknappa Vintage elemekkel

Exkluzív Vintage bőrkárpit.

Az antikolt jellegű bőr, amely természetes struktúrájával és textúrájával bűvöl el, elegáns színfoltként jelenik meg az ajtóborításokon és a műszerfalon. A most először, kizárólag a BMW XM-ben alkalmazott, különleges feldolgozási és raffinálási eljárásokkal megmunkált anyag egészen kivételessé és egyedi stílusúvá tesz minden járművet, amelybe csak bekerül.

A BMW XM MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

BMW XM, G09, dinamizmus, főbb jellemzők
BMW XM, G09, egy V8-as plug-in hibrid hajtásláncú autó mozgás közben

V8-as benzinmotorral ellátott plug-in hibrid hajtáslánc.

A 8 hengeres benzinmotorral ellátott plug-in hibrid hajtáslánc a vezetési élmény, a kimagaslóan kulturált erőleadás és a semmi máshoz nem fogható M hangzás szinonimája. A rendszer 480 kW (653 LE) teljesítményt és a 800 Nm nyomatékot állít elő az acélos erejű, 4,4 literes V8-as belső égésű, valamint a 145 kW (197 LE) teljesítményű elektromos motor virtuóz összjátékának köszönhetően. Mesteri kombináció ez, amely valóságos őserővel repíti előre a BMW XM-et. 

BMW XM, G09, V8-as plug-in hibrid, egy épület előtt álló autó oldalnézetből

Professional Adaptív M futómű.

A Professional Adaptív M futómű az általa biztosított, a kényelem terén semmiféle kompromisszumra nem kényszerítő sportos menettulajdonságokkal ejt ámulatba. Az Integrált aktív kormányzás nagy sebességnél stabilizálja a járművet, egyszersmind csökkenti a fordulókör nagyságát. Az aktív stabilizátorok mérséklik a járműfelépítmény oldalirányú mozgásait, még tovább tökéletesítve ezzel a menetdinamikai tulajdonságokat és fokozva a kényelmet.

BMW XM, G09, egy városi környezetben mozgó autó hátulnézetből

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű jóvoltából az Ön járműve a lehető legkiválóbb teljesítményt nyújtja menet közben. A rendszer változó mértékben osztja el a hajtási nyomatékot a hátsó kerekek között, amivel a legkülönfélébb helyzetekben – legyen szó például kanyarból való kigyorsításról, tempós kanyarvételről vagy éppen változatos minőségű útfelületen haladásról – gondoskodik a tapadás és a menetstabilitás fokozásáról.

AZ ÚJ BMW XM LABEL RED.

AZ ÚJ BMW XM LABEL RED KÜLÖNLEGES MODELL FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

BMW XM Label Red, G09, egy álló autó kívülről
BMW XM Label Red, G09, M logóval ellátott motorborítás

Egyedülálló motorizáció.

Az 550 kW (748 LE) teljesítményű és 1000 Nm nyomatékú plug-in hibrid hajtáslánc jóvoltából az XM még egy szinttel feljebb lép a dinamizmust illetően. Az ámulatba ejtő erejű, 4,4 literes V8-as és a 145 kW (197 LE) teljesítményű elektromos motor virtuóz összjátékának köszönhetően az autó minden képzeletet felülmúlóan tör előre – az M modellekre jellemző hangzással aláfestve.

BMW XM, Label Red, G09, vörös kiemelések

Ilyen egy merész karakter.

Kívülről az exkluzív stílusú kerekek, a vörös szegélyű típusfelirat, valamint az ugyancsak vörös dekorcsík hirdetik a teljesítményorientált életstílus üzenetét. A belső térben az exkluzív, vörös és fekete kárpit, a vörös kiemelések, valamint vörös színű varrással ellátott fekete Merino bőrrel bevont komfort párnák viszik tovább ezt a szellemiséget.

BMW XM Label Red, G09, egy BMW Individual fényezésű autó

BMW Individual fényezések.

Egy igazi karakter – az új BMW XM Label Red pedig már a megjelenését tekintve is az. A bőséges választékban elérhető, fényűző BMW Individual fényezések közül kiválaszthatja azt, amellyel az autó a leghűbb módon tükrözi az Ön személyiségét.

A BMW XM LABEL RED FROZEN KARBONFEKETE FÉNYEZÉSSEL.

BMW XM, G09, Label Red, műszerfal
 • Szigorúan korlátozott példányszámban: mindössze 500 jármű kapja meg a Frozen Karbonfekete fényezést
 • A BMW XM Label Red különleges modell jellegzetes elemeit magán viselő autóra erős kontrasztot képező Toronto vörös elemekkel ellátott vese és diffúzor kerül
 • Elegáns, vörös színű részlet: „1 of 500” felirat a középkonzolon, a központi kijelző alatt

AZ ÚJ BMW XM 50e.

AZ ÚJ BMW XM 50e FŐBB JELLEMZŐI.

BMW XM 50e G09 leparkolás kívülről
BMW XM 50e G09 háromnegyedes elülső rész az első utasok oldalától

Erős motorizáltság.

350 kW (475 LE) rendszerteljesítményével és 700 Nm nyomatékával a BMW XM 50e plug-in hibrid hajtása már az első métertől kezdve megmutatja a benne rejlő erőt. A 145 kW (197 LE) teljesítményű elektromos motor és az erőteljes, soros 6 hengeres benzinmotor pontos együttműködése erős és lendületes teljesítményleadást garantál. 

BMW XM 50e, G09

Tekintélyt parancsoló menetdinamika.

Az új BMW XM 50e karosszériájának első részében speciális rugóstagok optimalizálják a jármű merevségét. Az eredmény: fokozott kormányzási pontosság és irányíthatóság még a kihívást jelentő vezetési manőverek során is.

BMW XM 50e G09 BMW vese alakú hűtőrács magasfényű fekete színben

Sugárzó elegancia.

A magasfényű fekete részletek és a hangsúlyos fekete sáv markáns kontrasztot alkot a magabiztos Sao Paulo sárga fényezéssel. Egy ezüst szegélyű M logó és 23 colos M könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé az új BMW XM 50e kifejező megjelenését.

BMW INDIVIDUAL.

BMW XM, G09, egy BMW Individual Urban zöld nem-metál fényezésű autó rézsútos oldalnézetből
BMW XM, G09, egy BMW Individual Anglesey zöld metálfényezésű autó oldalnézetből
BMW XM, G09, egy BMW Individual Szépialila metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
BMW XM, G09, egy BMW Individual Olajzöld Mica metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből

SPECIÁLIS KÜLSŐ SZÍNEK AZ XM MODELLEKHEZ.

Aligha létezik tekintélyt parancsolóbb dolog, mint a szabadon kinyilvánított egyéniség. Az Ön BMW XM járműve is erőteljesebb és egyénibb karaktert ölt magára valamely exkluzív speciális külső színnel. A kitűnő minőségű BMW Individual fényezések sokszínű választékának jóvoltából Ön a saját ízléséhez igazíthatja autója sportos külső megjelenését. Kérjük, a speciális külső színekkel kapcsolatos további információkért vegye fel a kapcsolatot hivatalos BMW márkakereskedőjével.

PLUG-IN HIBRID VEZETÉSI ÉLMÉNY A BMW XM MODELLEK FEDÉLZETÉN.

Az elektromos hajtást és a töltést támogató innovatív technológiák.

BMW XM, G09 PHEV, egy elektromosan haladó autó
BMW XM, G09, plug-in hibrid, M Hibrid

M Hibrid.

Elég egyetlen gombnyomás a tisztán elektromos hajtás, valamint a hibrid mód között, mely utóbbiban az elektromos motor és az acélos erejű benzinmotor összjátéka érvényesül. Mindemellett rendelkezésre állnak még a vezetési élményt optimalizáló intelligens menetmódok is.

Bővebben
BMW XM, G09, plug-in hibrid, hatótáv

Tisztán elektromos hajtás.

Amennyiben a vezető – például lakott településre érve – úgy kívánja, a BMW XM BMW eDrive rendszere tisztán elektromos hajtásra vált. Ez azt jelenti, hogy Ön úgyszólván hangtalanul, zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett haladhat.

Bővebben
BMW XM, G09, plug-in hibrid, BMW Charging

BMW Charging.

Otthon vagy út közben: A BMW Charging bármilyen helyzetben pontosan az igényeire szabott töltési megoldásokat kínál. A jóvoltából Ön Európa-szerte a nyilvános töltőállomások egyik legkiterjedtebb, folyamatosan bővülő hálózatában töltheti fel járművét. Ellenőrizze BMW-jének töltöttségi szintjét és tervezze meg utazásait a legkényelmesebb módon, a My BMW applikáció segítségével.
Bővebben

MŰSZERFAL ÉS TECHNOLÓGIÁK.

BMW XM, G09, műszerfal és technológiák
BMW XM, G09, a 8-as verziószámú BMW operációs rendszer M-specifikus megjelenítési módja

A 8-as verziószámú BMW operációs rendszer M-specifikus megjelenítési módja.

A 8-as verziószámú BMW operációs rendszer például a hangvezérléssel és az érintőképernyővel teszi egyszerűbbé a különféle járműfunkciók működtetését. Ez esetben a fénypontot az M-specifikus grafika jelenti: a 2D-s megjelenítés gondoskodik a legjobb leolvashatóságról; a tartalom M logóval kiegészítve jelenik meg. A két M mód, a ROAD és a SPORT egyedi, érzelemdús vezetési élményt szavatol.[2]

BMW XM, G09, BMW Curved Display kijelző

BMW Curved Display kijelző.

Az egybefüggő BMW Curved Display kijelző jól átlátható módon, nagy felületen jeleníti meg az információkat. A kijelző egy 12,3" méretű műszeregységet, valamint egy 14,9" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt ötvöz egymással. A vezérlés ergonómiailag optimális és intuitív. A műszerfalba stílusosan integrált BMW Curved Display kijelző valódi látványelemként is szolgál.[2]

BMW XM, G09, M Setup

M Setup.

Az M Setup segítségével Ön a saját kívánalmaihoz igazíthatja a vezetési élményt. Konfigurálja hát a menetdinamikai paramétereket úgy, hogy azok megfeleljenek az egyéni elvárásainak. A hajtáslánc, a futómű, a kormányzás, a fékrendszer, az energiavisszanyerés és az M xDrive karakterisztikája egyaránt állítható. Elmentett konfigurációit a kormányon elhelyezett M1 és M2 gombokkal hívhatja elő.

BMW XM, G09, Personal eSIM

Personal eSIM.

Legyen szó akár telefonhívásokról, akár adatforgalomról – a Personal eSIM funkció segítségével Ön mobilkommunikációjának részévé teheti BMW-jét. Ehhez pedig az okostelefonjának még csak nem is kell a járműben lennie. Mindemellett a vételi minőség is jobb, hiszen a rendszer automatikusan a jármű külső antennáit használja. Tovább tökéletesített kapcsolatok a külvilággal: BMW-je képes csatlakozni az 5G hálózatokhoz.[2]

Komfort bejutás.

Komfort bejutás.

Kímélje meg magát az autókulccsal való bajlódástól: a Komfort bejutás jóvoltából az Ön M járműve automatikusan oldja ajtózárjait. A jármű a kulcs alapján már messziről felismeri, így nem kell a zsebében kutatnia. A klasszikus kulcs helyett digitális kulcsként használhatja kompatibilis okostelefonját vagy a kulcskártyát is.

BMW XM, G09, vezeték nélküli töltőtálca

Vezeték nélküli töltőtálca.

Nagyobb rend, nagyobb kényelem: A vezeték nélküli töltőtálca segítségével Ön vezeték nélkül, rendkívül kényelmesen töltheti fel okostelefonját. A megnövelt méretű tartófelületen nagyobb méretű eszközök is elhelyezhetők könnyen elérhető módon, a használatot zavaró fedelek és kusza kábelek nélkül. A töltés a lehető legnagyobb biztonsággal zajlik: a beépített hűtés megóvja a készülékét a túlmelegedéstől.

VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK ÉS DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁK.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét: a BMW XM-hez tökéletesen illő termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.

BMW XM, G09, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro kitűnő minőségű, QHD és full HD felbontású kamerákat foglal magában, amelyek rögzítik a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben vibrációkat és rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen környezetében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

A termékhez
BMW XM, G09, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. A rendkívül egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi az eszközt). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.

A termékhez
BMW XM, G09, BMW Pro tablettartó

BMW Pro tablettartó.

Biztosan tartja a BMW védőtokba helyezett tableteket. A többféle pozícióba állítható, változtatható dőlésszögű tartó az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező rögzítőelemhez vagy az alaptartóhoz illeszthető hozzá.

A termékhez

A BMW XM MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

BMW XM LABEL RED.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc[3]

550 (748)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s[3]:

 3,8

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km[3]

1,6–1,7

Kombinált CO2-kibocsátás (WLTP), g/km[3]

37 - 43

BMW XM, G09, Label Red, egy álló autó rézsútos oldalnézetből

SZERVIZ ÉS TANÁCSADÁS.

PROAKTÍV GONDOSKODÁS A BMW XM MODELLEKHEZ.

BMW XM, G09, Proactive Care

A Proaktív Gondoskodás szolgáltatás automatikusan felismeri az esedékes karbantartási vagy javítási igényt és proaktívan kapcsolatba lép Önnel.
 

 • Azonnali segítség a BMW szakembereitől
 • Problémamegoldás távkarbantartással
 • Elkerülhetővé válnak az esetleges út közbeni meghibásodások
 • Kiegészítő egyedi szervizajánlatok
 • A szolgáltatás ingyenesen jár az aktív ConnectedDrive szerződéshez
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW XM modellekkel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy személyesen, a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

 

 

[1] 0 Celsius-fok alatti külső hőmérséklet esetén a plug-in hibrid modellek tisztán elektromos menetmódja egészen addig nem működőképes, ameddig az akkumulátor néhány kilométer megtétele után el nem éri üzemi hőmérsékletét.

 

[2] A rendszeres szoftverfrissítések miatt a képernyőn megjelenő tartalmak grafikai megjelenítése eltérhet a jelen kommunikációban láthatótól.

 

[3] Előzetes adatok; a hiányzó értékek még nem álltak rendelkezésre a közreadás idején.

Bővebben