BMW X6 M Competition, F96, 2020, BMW Individual Urban zöld fényezés, rézsútos hátulnézet

BMW X6 M

BMW M
BMW X6 M

BMW X6 M Competition, BMW X6 M és BMW X6 M50i – felszereltség és technológiák.

A nagy teljesítmény bűvöletében a legapróbb részletekig: az alábbiakban minden információt megtalál a BMW X6 M modellek exkluzív felszereltségeiről és dizájnelemeiről, a teljesítményorientált technológiákról, valamint az első rangú digitális szolgáltatásokról. Fedezze fel, hogy az agilis SAC modellek miként tolják ki egészen a fizikai törvények határáig a vezetési élményt kivételesen erős motorjaikkal és tökéletesen hangolt menetdinamikai tulajdonságaikkal.

 

Bővebben

A BMW X6 M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A BMW X6 M Competition, BMW X6 M és BMW X6 M50i modellekkel kapcsolatos tények gyors áttekintése.

BMW X6 M COMPETITION

Maximális dinamizmus és a legmagasabb szintű exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel és Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó
 • Exkluzív dizájnelemek és felszereltség
 • 625 LE (460 kW), 750 Nm, 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
BMW X6 M Competition, F96, BMW Individual Urban zöld fényezés, rézsútos elölnézet

BMW X6 M

A dinamizmus és az exkluzivitás legfelsőbb foka.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 600 LE (441 kW), 750 Nm, 0-ról 100 km/órára 3,9 másodperc alatt
BMW X6 M, F96, SUV, rézsútos elölnézet

BMW X6 M50i

Acélos teljesítmény sportossággal fűszerezve.
 • M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive
 • 530 LE (390 kW), 750 Nm, 0-ról 100 km/órára 4,3 másodperc alatt
BMW X6 M50i, Manhattan metálfényezés, SUV, rézsútos elölnézet
 • BMW X6 M COMPETITION
 • BMW X6 M
 • BMW X6 M50i

BMW X6 M COMPETITION ÉS BMW X6 M – A TELJESÍTMÉNYT FOKOZÓ KOMPONENSEK.

Az autóversenyzés által inspiráltan: a hajtáslánc és a futóműtechnológiák áttekintése.

A BMW X6 M Competition és a BMW X6 M rendkívüli teljesítménye és dinamizmusa a kimagaslóan fejlett hajtásláncon és futóműtechnológiákon nyugszik. Akár az országúton suhan kényelmesen, akár a pályán versenyez, az Ön által megtapasztalt M-es vezetési élményt az egyedülálló precizitás és agilitás határozza meg.
Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020

Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor legújabb verziója az általa nyújtott produkcióval tökéletesen lépést tart a legújabb követelményekkel. A nagy fordulatszámra képes egység 625 LE (460 kW) teljesítményt állít elő. A két turbófeltöltő egyedülállóan hatékony a hengersorok közös kipufogógáz-leömlőjének köszönhetően, hiszen így optimálisak a gázreakciók. A V8-as motort felkészítették az extrém versenypályás terhelésre is.
M-specifikus futómű, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020

M-specifikus futómű.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M-specifikus futómű tökéletesen domborítja ki a járműben lakozó dinamikai potenciált. A három vezetési mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett rendelkezésére áll a Dinamikus stabilitásellenőrzés (DSC) három különböző beállítása is, amelyeknek segítségével a jármű stabilizálásába való automatikus beavatkozás mértékét Ön a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthatja.
BMW X6 M Competition M xDrive-val, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, F96, 2020, oldalnézet

M xDrive.

Az Aktív M Differenciálművel kiegészített BMW M xDrive maximális trakciót és dinamizmust szavatol úgy a mindennapos közlekedés, mint a versenypályás autózás során. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást ötvözi az összkerék-meghajtás biztosította kontrollálhatósággal. Ön a 4WD és a 4WD Sport hajtási változat közül választhat.
8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020, belső tér

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

A Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó számos váltási karakterisztikát kínál az extrém módon dinamikustól a kifejezetten kényelmesen és lágyon át az üzemanyag-takarékosságot célzóig. Ön válthat manuálisan, a sebességváltó kar vagy a kormánykeréken lévő kapcsolókarok segítségével, de beteheti a váltót automatikus módba is, amelyben a szerkezet önműködően végzi a feladatát.
BMW X6 M Competition M Servotronic funkcióval, F96, SUV, 2020, vezetőhely

M Servotronic.

Az M Servotronic funkció minden vezetési helyzetben az adott sebességnek megfelelő mértékű rásegítést nyújtja. Mindemellett pedig bármilyen sebességtartományban közvetlen és precíz kormányzási érzetet biztosít. A kifejezetten az M modellekhez kifejlesztett rendszer két különböző jelleggörbéjű módot kínál.
M kompozit fék, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020, közelről

M kompozit fék.

A különféle anyagok felhasználásának köszönhetően az M kompozit fékekkel egyedülálló lassulási értékek érhetők el, emellett azok rendkívüli módon stabilak és kimagaslóan strapabírók. További előnyük, hogy könnyebbek a hagyományos fékeknél. A kisebb tömeg jótékony hatást gyakorol az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékek jelenléte a kék metálfényezésű, „M” felirattal ellátott féknyergekről ismerhető fel.
M Sport kipufogórendszer, BMW X6 M Competition, BMW Individual Urban zöld fényezés, F96, SUV, 2020, hátulnézet

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

BMW X6 M COMPETITION – DIZÁJNELEMEK.

M-specifikus dizájnelemek kívül és a belső térben.

Egy karakteres élsportoló: a BMW X6 M Competition nemcsak kompromisszumokat nem ismerő teljesítményével kelt mély benyomást, hanem egyedi, progresszív dizájnjával is. A látványos, fekete, opcionálisan karbonból készült M-specifikus elemek – amelyek ott láthatók többek között a plasztikus formájú első kötényen és a lenyűgöző faron – remekül egészítik ki a dinamikus összképet. A belső térben többek között a világító X6 M logóval ellátott, teljes egészében integrált fejtámlás M Multifunkciós ülések, valamint az M-specifikus sebességváltó kar emelik ki a vezetőorientált műszerfal exkluzív sportosságát.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos oldalnézet
M-specifikus vesék, BMW X6 M Competition, F96, 2010, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, külső

M-specifikus vesék.

A fekete, dupla függőleges elemekkel és kerettel ellátott, fekete X6 M logóval ékesített M-specifikus vesék még sportosabb karakterűvé teszik az Ön járművét.
M oldalkopoltyúk, BMW X6 M Competition, F96, Marina Bay kék metálfényezés, SUV, külső

Fekete M oldalkopoltyúk.

Az első sárhányókon lévő oldalkopoltyúk a BMW X6 M Competition esetében feketék és fekete X6 M logóval ellátottak.
M Karbon külsőtükör-borítások, BMW X6 M Competition, F96, 2020, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, külső

M Karbon külsőtükör-borítások.

Az opcionális M Karbon külsőtükör-borítások kihangsúlyozzák a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját.
M Karbon hátsó légterelő, BMW X6 M Competition, F96, 2020, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, külső

M Karbon hátsó légterelő.

Az opcionális M Karbon hátsó légterelő még markánsabbá teszi a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a hátsó tengelyen jelentkező, nemkívánatos felhajtóerőt.
Fekete króm kipufogóborítások, BMW X6 M Competition, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, külső

Fekete króm kipufogóborítások.

A hátsó diffúzor bal és jobb oldalán látható exkluzív, M Competition-specifikus, fekete króm borítással ellátott kipufogóvégek a jármű nem mindennapian sportos teljesítményét hangsúlyozzák ki.
Ajtóküszöb-borítások „X6 M Competition” felirattal, BMW X6 M Competition, F96, 2020, külső

Ajtóküszöb-borítások „X6 M Competition” felirattal.

Önt, valamint elöl helyet foglaló utasát beszálláskor „X6 M Competition” feliratú ajtóküszöb-borítások üdvözlik. A bal és jobb első, fekete küszöbborításokon látható felirat minőséget és exkluzivitást sugároz magából.
M Multifunkciós ülések Merino teljes bőrkárpittal, BMW X6 M Competition, F96, 2020, belső tér

M Multifunkciós ülések.

A vezető és az első utas exkluzív dizájnnal rendelkező M Multifunkciós ülésein – amelyeknek fejtámláján világító X6 M logó látható – a jármű általános sportossága tükröződik. A süllyesztett ülőlapok és a magasított oldalpárnák, amelyek kihangsúlyozzák az ülések kagylószerű kialakítását, tökéletes oldaltartást biztosítanak. Mindehhez bőséges mennyiségű állítási lehetőség társul, ami maximális kényelmet eredményez. A kéttónusú, fekete, Midrand bézs kontrasztszínű elemekkel ellátott Merino bőrkárpit az X6 M Competition kiváltsága. A felszereltséget Alcantarával borított oldal- és térdtámaszok – amelyek a középkonzolon találhatók ¬– teszik teljessé.
Térdtámaszok, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020, belső tér

Térdtámaszok.

A BMW X6 M Competition középkonzolján, a vezető és az első utas oldalán kárpitozott térdtámaszok találhatók, amelyek plusz oldaltartást biztosítanak. Mindez különösen a kimondottan dinamikus stílusú autózás esetén előnyös.
M biztonsági övek, BMW X6 M Competition, F96, 2020, belső tér

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M-színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak – a belső tér párját ritkítóan kitűnő minőségét és sportos atmoszféráját hangsúlyozzák ki.
M sebességváltó kar Drivelogic-kal, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020, belső tér

M sebességváltó kar Drivelogic kapcsolóval.

Az új dizájnnal rendelkező, Drivelogic kapcsolóval és „P” gombbal ellátott M sebességváltó kar remek fogású és nagyon könnyen használható.
M-specifikus műszeregység, BMW X6 M Competition, F96, SUV, 2020, műszerfal

M-specifikus műszeregység.

Az összes fontos információt Ön elé táró, teljesen digitális, M-specifikus műszeregység felkínálja annak lehetőségét, hogy testre szabja a megjelenített tartalmakat. Rendelkezésre áll a csak a legfontosabb információkra kiterjedő M View nézet is, amelynek jóvoltából dinamikus stílusú vezetés esetén csak a szükséges információk jelennek meg Ön előtt.
M dupla vese, BMW X6 M, F96, SUV, 2020, elölnézet
21” M könnyűfém keréktárcsák, kétszínű, Orbit szürke, BMW X6 M, F96, SUV, 2020, közelről
Hátsó kötény, BMW X6 M, SUV, F96, hátulnézet
M bőrkormány kontrasztvarrással, BMW X6 M, F96, SUV, 2020, műszerfal
M Multifunkciós ülések X6 M logóval, BMW X6 M, F96, 2020, belső tér

A BMW X6 M DIZÁJNJEGYEI.

A legapróbb részletében is kiemelkedő. A krómozott dizájnelemek a hatalmas M vesék keretétől az M oldalkopoltyúkon és a különleges külsőtükör-borításokon át egészen a kipufogókig, valamint a faron látható M logóig sportos és elegáns vonással ruházzák fel a BMW X6 M-et. A látványra a nagyméretű, 21 colos, kétszínű, Orbit szürke könnyűfém keréktárcsák erősítenek rá. Az exkluzív karakter a belső térben is jelen van. A világító X6 M logóval ellátott, csiszolt króm ajtóküszöb-borításokon átlépve olyan exkluzív részletek fogadják a beszállót, mint a kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány vagy az elegáns Merino bőrrel kárpitozott M Multifunkciós első ülések. A kivételes környezetet minőségi felszereltségek – köztük a nagy felbontású, 12,3” méretű központi kijelzőt és a teljesen digitális, 12,3” méretű műszeregységet magában foglaló BMW Live Cockpit Professional – teszik teljessé.

BMW X6 M, F96, SUV, 2020, BMW Individual Ametrin metálfényezés, rézsútos oldalnézet
BMW X6 M, F96, SUV, 2020, BMW Individual Tanzanite kék metálfényezés, rézsútos oldalnézet
BMW X6 M Individual, F96, SUV, 2020, belső tér, M Multifunkciós ülések X6 M logóval
BMW X6 M, F96, SUV, 2020, BMW Individual Zongoralakk belső díszítőelemek
BMW X6 M, F96, SUV, 2020, BMW Individual magasfényű ezüstszürke erezett Kőris nemesfa belső díszítőelemek
BMW X6 M, F96, SUV, 2020, BMW Individual Fineline fekete nemesfa belső díszítőelemek alumínium berakással

BMW INDIVIDUAL.

Exkluzív ruhába öltöztetett nagy teljesítmény: a BMW Individual felszereltségek különlegesen elegáns dizájnnal ruházzák fel a BMW X6 M Competition és a BMW X6 M modelleket. Amennyiben lenyűgöző módon kívánja hangsúlyozni a jármű exkluzivitását, válasszon az olyan kivételes fényezések közül, mint amilyen a BMW Individual Ametrin metál, a BMW Individual Tanzanite kék metál és a BMW Individual Urban zöld speciális fényezés. Az opcionális, Elefántcsont/Éjkék színű Merino bőrkárpittal borított M Multifunkciós ülések különleges vonással gazdagítják a belső teret. A sportos, luxus színvonalú utaskabin összképét az exkluzív BMW Individual Zongoralakk, az alumínium berakással ellátott BMW Individual Fineline fekete nemesfa, valamint a BMW Individual magasfényű ezüstszürke erezett Kőris nemesfa belső díszítőelemek teszik teljessé. Az itt szereplő BMW Individual kiegészítő felszereltségek a BMW X5 M modellhez is elérhetők.

BMW X6 M First Edition, F96, 2020, BMW Individual Frozen sötét ezüst matt metálfényezés, rézsútos elölnézet
BMW X6 M First Edition, F96, 2020, BMW Individual Frozen sötét ezüst matt metálfényezés, rézsútos hátulnézet
BMW X6 M First Edition, F96, 2020, belső tér, multifunkciós ülések Silverstone/Éjkék Merino teljes bőr/Alcantara kombinációjú kárpittal
BMW X6 M First Edition, F96, 2020, belső tér, multifunkciós ülések Sakhir narancs kontrasztvarrással ellátott Silverstone/Éjkék Merino teljes bőr/Alcantara kombinációjú kárpittal, közelről
BMW X6 M First Edition, F96, 2020, 'Carbon Fibre' belső díszítőelemek "First Edition" felirattal

BMW X6 M COMPETITION FIRST EDITION.

Nagy teljesítmény exkluzív kiadásban: a 250 példányban készülő BMW X6 M Competition First Edition a maga stílusos dizájnjával a BMW X6 M Competition rendkívül kifejező, teljesítményorientált karaktere előtt tiszteleg. A speciális BMW Individual Frozen sötét ezüst metálfényezés – amely kizárólag az Edition modellhez érhető el és amely tökéletes kompozíciót alkot a 21"/22" méretű Jet fekete nem-metál, csillagküllős 818 M keréktárcsákkal – lenyűgözően hagyja kibontakozni az erőt sugárzó külső dizájnt. Kérésre a BMW X6 M Competition First Edition a BMW Individual Frozen Marina Bay kék metálfényezést is magára öltheti. A versenyautós vonzerő további fontos elemei a látványos M Karbon külsőtükör-burkolatok, az M Karbon hátsó légterelő és az M Karbon motorborítás. A BMW X6 M Competition First Edition belső tere az exkluzív, kéttónusú, Silverstone/Éjkék BMW Individual teljes bőrkárpittal és az Éjkék BMW Individual Alcantara tetőkárpittal tökéletes harmóniában van a kiadás külső színével. Az üléspárnákon látható fekete Alcantara betétek, valamint a Sakhir narancs kontrasztvarrás érzékletesen emelik ki az M multifunkciós ülések sportos kontúrjait, mindezt pedig az ajtóborításokon és a bőrrel kárpitozott műszerfalon látható színes varrások egészítik ki. Az Edition modell exkluzív karakterét a kitűnően megmunkált Karbon belső díszítőelemek teszik teljessé. A különleges stílusú belső díszítőelemre – közvetlenül a víztiszta lakkréteg felvitele előtt – ezüstszínű „First Edition 1/250” feliratot applikálnak, amely az Edition modell exkluzivitására irányítja rá a figyelmet.

A BMW X6 M50i FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X6 M50inéhány, a dinamizmust szolgáló és a dizájnt látványosabbá tevő eleme.

Intsen búcsút az átlagosnak: az erős M TwinPower Turbo benzin- és dízelmotorokhoz hasonló úttörő technológiáikkal, valamint extrém módon precíz, a menetdinamikai tulajdonságokért felelős komponenseikkel, például az Adaptív M Professional futóművel és az xDrive összkerék-meghajtási rendszerrel az új BMW X6 M50i az agilitás legmagasabb fokával ajándékoznak meg.

Egy férfi áll közvetlenül egy rézsútos hátulnézetből látható BMW X6 M50i SUV mellett
BMW X6 M50i, Steptronic Sport sebességváltó.

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú, Launch Control funkcióval ellátott Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a váltófülekkel, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW X6 M50i, Adaptív M futómű, G06

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája bármikor, elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
A BMW X6 M50i belső tere az M logóval ellátott sebességváltó karral, G06

Sebességváltó kar M logóval.

A középkonzolon, a sebességváltó kar előterében egy színes M logó látható, amely még sportosabbá teszi az utastér atmoszféráját, egyszersmind rámutat a járműben lakozó dinamikai potenciálra is.
BMW X6 M50i, far, fókuszban az M Sport kipufogórendszer

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.
Egy BMW X6 M50i az intelligens xDrive összkerék-meghajtással

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között a maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottság jelenségét.
BMW X6 M50i, belső tér, fókuszban a Driving Experience kapcsoló

Driving Experience kapcsoló.

A Driving Experience kapcsoló felkínálja annak lehetőségét a vezető számára, hogy válasszon az alapbeállításnak számító COMFORT, a hatékonyságot a fókuszba helyező ECO PRO, valamint a még dinamikusabb vezetést lehetővé tevő SPORT módok közül. Az interaktív ADAPTIVE mód az aktuális vezetési helyzetnek megfelelően, folyamatosan változtatja az Adaptív futómű, a kormányzás és a Steptronic sebességváltó karakterisztikáját.
BMW X6 M50i, SUV, külső, fókuszban a könnyűfém keréktárcsa.

22” M könnyűfém keréktárcsák, 747 M.

A 22" méretű 747 M könnyűfém keréktárcsák erőteljes alapot biztosítanak a BMW X6 M50i számára. A V-küllős kialakítású, M-specifikus Cerium szürke színre fényezett keréktárcsák remekül egészítik ki a két SAC sportos és tekintélyes megjelenését.
Egy BMW X6 M50i M Karbon hátsó légterelője, SUV

M Karbon hátsó légterelő.

Az M Karbon hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a hátsó tengelyre ható, nemkívánatos felhajtóerőt.
BMW X6 M50i, G06, SUV, belső tér, M bőrkormány, közelről

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete színű Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támasszal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.
BMW X6 M50i, G06, SUV, M Karbon külsőtükör-borítások, közelről

M Karbon külsőtükör-borítások.

Az M Karbon külsőtükör-borítások még hatásosabbá teszik a jármű erőt sugárzó, sportos formatervét.

BMW X6 M50i.

M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X6 M50i, SUV, G06

A BMW X6 M50i 530 LE teljesítményű BMW M TwinPower Turbo benzinmotorja.

A BMW X6 M50i BMW M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja a két turbófeltöltőhöz fokozatmentes Valvetronic szelepvezérlést, valamint Nagy precizitású közvetlen benzinbefecskendezést társít. Az egység legnagyobb teljesítménye 530 LE (390 kW), csúcsnyomatéka pedig 750 Nm. A két turbófeltöltőt ötletesen a hengersorok közé építik be.

A BMW X6 M MODELLEK.

Vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások.

A BMW X6 M modellek nemcsak teljesítményükkel és dizájnjukkal nyűgöznek le, hanem a hozzájuk bőséges választékban elérhető vezetőt segítő rendszerekkel és intelligens funkciókkal is. Az olyan innovációk, mint a BMW Display kulcs már azelőtt ízelítőt adnak e járművek kényelméből, mielőtt egyáltalán beszállt volna. Az úttörő vezetőt segítő rendszerek az elindulástól egészen az utolsó parkolási manőverig támogatást nyújtanak Önnek utazásai során. A BMW Live Cockpit Professional felszereltségnek, valamint az M-specifikus Head-Up kijelzőnek köszönhetően a fontos információk mindig szem előtt lesznek, a BMW Intelligent Personal Assistant pedig út közben végig a segítségére lesz tanácsaival és támagátásával.
Driving Assistant Professional, BMW X6 M modellek, F96, SUV, 2020, belső tér

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt a hétköznapokban előforduló kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség magában foglalja a kibővített funkciójú Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfék-asszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval ellátott Sávtartó asszisztenst is.
Parkolóasszisztens Plus, BMW X6 M modellek, F96, SUV, 2020, belső tér

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a Remote 3D View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a hossz- és oldalirányú parkolási manővert segítő Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW X6 M modellek, F96, SUV, 2020, belső tér

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon a járművével a BMW Intelligent Personal Assistanten keresztül. Irányítsa az autó számos funkcióját természetes beszélt nyelven kiadott parancsokkal. Az asszisztens elmagyarázza, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően Ön még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
BMW Head-Up kijelző, BMW X6 M modellek, F96, SUV, 2020, belső tér

M-specifikus Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú, M-specifikus tartalmakat* is megjelenítő BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos összes fontos információt közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn. *Kizárólag a BMW X6 M Competition és a BMW X6 M modellekhez érhető el.
BMW Live Cockpit Professional, BMW X6 M modellek, F96, SUV, 2020, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is vezérelhető.
BMW Display kulcs, BMW X6 M modellek, F96, SUV, 2020, G06

BMW Display kulcs M logóval.

Az M logóval ellátott BMW Display kulcs – amely különböző, a jármű státuszával kapcsolatos információkat jelenít meg – segítségével bizonyos funkciók a kulcsba épített érintőképernyőről vezérelhetők. Mindez azt jelenti tehát, hogy egyes járműfunkciók az autókulcs segítségével is működtethetők.

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW X6 M Competition(2):
Fuel consumption in l/100 km (combined): x.x–x.x
CO2 emissions in g/km (combined): 296–284


BMW X6 M(2):
Fuel consumption in l/100 km (combined): x.x–x.x
CO2 emissions in g/km (combined): 296–284


BMW X6 M50i:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.7–10.4
CO2 emissions in g/km (combined): 243–237


BMW X6 M50d:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.2–6.9
CO2 emissions in g/km (combined): 190–181


The values of the vehicles labelled with (2) are preliminary.


The BMW Individual Special Paint Urban Green shown here for the BMW X6 M Competition is expected to be available from 8/2020 onwards.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az illusztrációban szereplő BMW X6 M Competition BMW Individual Urban zöld speciális fényezése 2021 januárjától lesz elérhető.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.