BMW M4, G82, 2020, Sao Paulo sárga, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

Akár 510 Le (375kW)

Teljesítmény

Benzin

Motor és Üzemanyagtípus

BMW M4

BMW M

Akár 510 Le (375kW)

Teljesítmény

Benzin

Motor és Üzemanyagtípus

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé és BMW M440i xDrive Coupé.

A BMW M4 Coupé modelleket az esztétikum, a karakter és a jellegzetesen M-es sportosság izgalmas elegye jellemzi. A trió élén a BMW M4 Competition Coupé áll a maga lenyűgöző 510 lóerőnyi teljesítményével és 650 Nm-es nyomatékával. Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo erőforrásával, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltójával, opcionális M xDrive összkerék-meghajtásával*, Aktív M differenciálművével, valamint számos, az autóversenyzés világából származó technológiájával az autó maximális intenzitású vezetési élményt szavatol – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. A BMW M4 Coupé sportos 480 lóerőt és 550 Nm nyomatékot állít elő. A hátsókerék-meghajtás, valamint a manuális, 6 fokozatú M sebességváltó optimális áttételezése együttesen rendkívül dinamikus vezetési stílus megvalósítására adnak lehetőséget és igazi vérbeli atlétává varázsolják a járművet. A modellcsaládot a BMW M440i xDrive Coupé teszi teljessé: attraktív dizájnja mellett a 374 lóerős sportkupé az atletikusság, a hatékonyság és a mindenféle kompromisszumot nélkülöző mindennapi használhatóság egyedülállóan kiegyensúlyozott elegyével ejt ámulatba. *Az M xDrive várhatóan 2021 nyarától lesz elérhető.

Bővebben

A BMW 4 COUPÉ M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A teljesítménnyel összefüggő legfőbb jellemzők áttekintése: dizájn, hajtáslánc, felfüggesztés és teljesítmény.

BMW M4 Competition Coupé.

Maximális dinamizmus hátsókerék-meghajtással vagy M xDrive-val* *Az M xDrive várhatóan 2021 nyarától lesz elérhető.
 • Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 510 lóerővel
 • Gyors működésű, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • Hátsókerék-meghajtás vagy M xDrive* összkerék-meghajtás
 • 510 LE (375 kW), 650 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára akár 3,5 másodperc alatt
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, Sao Paulo sárga, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

BMW M4 Coupé.

Színtiszta dinamizmus hátsókerék-meghajtással és manuális sebességváltóval.
 • Nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 480 lóerővel
 • Manuális, 6 fokozatú M sebességváltó rövid váltóutakkal és precíz kapcsolásokkal
 • Sportos hátsókerék-meghajtás a csúcsra járatott érzelmekért a határhelyzetekben
 • 480 LE (353 kW), 550 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,2 másodperc alatt
BMW M4 Coupé, Brooklyn szürke metál, G82, 2020, rézsútos elölnézet

BMW M440i xDrive Coupé.

A sportosság, a kényelem és a mindennapi használhatóság tökéletes ötvözete.
 • BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 374 lóerővel
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive
 • 374 LE (275 kW), 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,5 másodperc alatt
BMW M440i xDrive Coupé, Arctic Race kék metál, G22, 2020, rézsútos elölnézet
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW M4 Competition Coupé dinamizmusa és dizájnja.

A BMW 4 Coupé M modellek körében a BMW M4 Competition Coupé dicsekedhet a legnagyobb teljesítménnyel. 510 lóerős, nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotorjával, valamint számos, az autóversenyzés világából származó hajtáslánc- és futómű-technológiájával a sportkupé a legmagasabb szinten hozza a jellegzetesen M-es dinamizmust. Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive* maximális dinamizmust szavatol úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az orr-rész, a profil és a far erőt sugárzó dizájnnyelve, valamint az opcionális, M-specifikus külső és belső karbon elemek együttesen remekül hangsúlyozzák ki a jármű esztétikus karakterét.
*Az M xDrive várhatóan 2021 nyarától lesz elérhető.

 

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, Sao Paulo sárga, oldalnézet
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, közelről

BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort kimagasló erőleadás és bizsergetően izgalmas M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, Nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor egyedülálló teljesítményt nyújt.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó, a középkonzol közelről, belső tér

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a választék az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesig, simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat vagy a Drivelogic segítségével válasszon egyet a háromféle automatikus program közül.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, M xDrive

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel ellátott M xDrive* gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az opcionális, M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD, a 4WD Sport, valamint – kikapcsolt DSC-vel – a 2WD meghajtás közül választhat. *Az M xDrive várhatóan 2021 nyarától lesz elérhető.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, M Carbon kerámia fék, közelről

M Carbon kerámia fékek.

Az M Carbon kerámia fékrendszer közvetlenebbül hagyja érvényesülni a fékezési erőt. Mindemellett hozzájárul a jármű tömegének csökkentéséhez is, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. E technikai különlegesség jelenlétéről kívülről a karbon-kerámia féktárcsák, valamint a matt arany fényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak. A speciális anyagjellemzők miatt felerősödhet az üzemi zaj pl. tartós, alacsony fékterhelésnél vagy vizes úton történő fékezésnél, közvetlenül a jármű teljes megállása előtt. A kialakításból fakadó zaj csapadékos időben a féktárcsákat szárító fékezéssel, máskor pedig úgy kerülhető el, hogy a vezető hosszabb ideig tartó, kisebb intenzitású fékezést követően erősebben a fékpedálra lép. A nedvesség és az útszóró só hasonlóan befolyásolja a fékhatást, mint a hagyományos fékrendszerek esetében. A fékerő csökkenése a fékpedál erősebb lenyomásával kompenzálható. Az üzemi zajok nincsenek semmilyen összefüggésben a teljesítménnyel, a működés biztonságosságával és a fékstabilitással.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, M Sport kipufogórendszer, hátulnézet

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével változtatható. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a SETUP gombbal választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, orr-dizájn, elölnézet

Orrdizájn.

A BMW M4 Competition Coupé orr-részének dizájnja a műszaki letisztultság erényét hirdeti. A középpontban a merészen szembetűnő M vesék állnak, amelyek ezúttal visszafogott interpretációban jelennek meg a lehető legdinamikusabb összhatás érdekében. A most először keret nélküli, teljes egészében fekete vesékben lévő, M-specifikus dupla lamellákon maximális mennyiségű hűtőlevegő áramolhat a magas fordulatszámokat is kedvelő M erőforráshoz. Az orr dizájnját lenyűgöző módon zárja el a nagyméretű, trapéz alakú, az első fényszórók lapított világító betétjeivel együtt nagyszerű kompozíciót alkotó központi légbeömlő.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, oldalnézet

Oldalsó dizájn.

A BMW M4 Competition Coupé oldalról a koncentrált erőt és dinamizmust fejezi ki. A fekete karbontető, valamint az aerodinamikailag optimalizált, az autóversenyzés világa által inspirált oldalküszöb-szekció mind optikailag, mind valóságosan közelebb viszik az autót az aszfalthoz. Az opcionális, karbonból készült M-specifikus külső visszapillantó tükrök, valamint a modell logójával ellátott oldalkopoltyúk a jellegzetes M kovácsolt könnyűfém keréktárcsákkal együtt lenyűgöző módon teszik teljessé az autó sportos megjelenését.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, 19"/20" M kovácsolt keréktárcsa, 826 M, közelről

19"/20” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 826 M, fekete, elöl és hátul eltérő méretű pályagumikkal.

19"/20" M kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 826 M, fekete, elöl 9,5J x 19, 275/35 R19, hátul 10,5J x 20, 285/30 R20 pályagumikkal. A pályagumik menetdinamikai jellemzői az időjárási körülményektől és az útfelülettől függően változnak.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, a CFRP tető közelről

CFRP tető.

A BMW intelligens könnyűépítési koncepciójának részét képező, karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült tető segít csökkenteni a jármű tömegét, egyszersmind az lejjebb viszi autó súlypontját. Mindez fokozza az agilitást és a dinamizmust kanyarvételkor, gyorsításkor és fékezéskor.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, fardizájn, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW M4 Competition Coupé fara erőt és sportosságot fejez ki. A két pár, jellegzetesen M-es kipufogó – amelyeket opcionálisan látványos függőleges élekkel ellátott, karbonból készült diffúzor keretez – sportos kinyilatkoztatásként emelkedik ki a hátsó szekcióból. A diffúzort az oldalküszöbökből organikusan kifejlődő, magasfényű fekete felület keretezi, ami luxus jelleget ad a látványnak. Az összképre az opcionális, a csomagtértető peremére kerülő, karbonból készülő M hátsó légterelő teszi fel a végső, atletikus ecsetvonást.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, M Karbon kagylóülések

M Carbon kagylóülések.

A világító M4 logóval ellátott M Karbon kagylóülések a kagylóülésekre jellemző filigrán könnyedséget és sportos karaktert az M Sport ülések gazdag funkciókínálatával ötvözik. Az ideális formázású ülések tökéletes oldaltartást nyújtanak és még hosszabb távon is nagyon kényelmesek. Az ülések kompatibilisek a többpontos biztonsági övekkel, így versenycélokra is alkalmasak.
BMW M4 Competition Coupé, G82, 2020, M Karbon kormány, műszerfal

M Karbon kormány.

Az M Karbon kormány versenyautóssá teszi az autó irányítását. A kezelőszerveket a küllőkön elhelyezett karbonszálas betétek övezik, amelyek csak még minőségibbé teszik a kormányt. Mindemellett az autóversenyzés világában tesztelt anyag remekül illik a belső tér dinamizmust sugárzó összképébe.

BMW M4 COUPÉ – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW M4 Coupé dinamizmusa és dizájnja.

A BMW M4 Coupé egy rendkívüli menettulajdonságokkal rendelkező, purista sportkupé. Az egyedülálló jellemzők a 480 lóerős, nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo motornak, a hátsókerék-meghajtásnak, valamint az olyan magasan fejlett, az autóversenyzés világából származó technológiai csemegéknek köszönhetők, mint az Aktív M differenciálművel kiegészített M-specifikus futómű. A tökéletes áttételezésű, rövid utakon járó karral rendelkező 6 fokozatú váltóval – amely különlegesen intenzív kapcsolatot létesít a vezető és a jármű között – igen precízen kapcsolhatók a sebességek. A BMW M4 Coupé dinamikus karakterét az atletikus külső dizájn, valamint az M-specifikus felszereltségek és dizájnelemek teszik teljessé.

BMW M4 Coupé, G82, 2020, Brooklyn szürke metál, rézsútos elölnézet
BMW M4 Coupé, G82, 2020, BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, közelről

BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort kimagasló erőleadás és bizsergetően izgalmas M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, Nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor egyedülálló teljesítményt nyújt.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, 6 fokozatú manuális M sebességváltó és hátsókerék-meghajtás, a középkonzol és a sebességváltó kar közelről

Manuális M sebességváltó és hátsókerék-meghajtás.

A 6 fokozatú manuális M sebességváltó egyedülállóan sportos stílusú vezetést tesz lehetővé. A finoman járó, tökéletes áttételezésű szerkezet precízen, rövid utakon kapcsolható. A motor sajátos, a teljesítményleadást és a hatékonyságot érintő jellemzői tökéletesen aknázhatók ki a legmegfelelőbb fokozat kiválasztásával. Pályanapra tökéletes: hátsókerék-meghajtásával a jármű valódi telivér sportautóvá válik, amikor a DSC inaktív állapotban van. Annak köszönhetően, hogy kizárólag a hátsó kerekekre továbbítódik a motor hajtási nyomatéka, a jármű határhelyzetekben még több élvezetet nyújt.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, M-specifikus futómű, rézsútos hátulnézet

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus futómű esetében a következetes könnyűépítés egyedülállóan nagy szerkezeti merevséggel találkozik, az optimalizált futóműgeometria pedig széles nyomtávval, illetve az Aktív M differenciálművel párosul. A kormány-, illetve a futóműtől érkező precíz visszajelzések jóvoltából a jármű tökéletesen kézben tartható. Az M beállítás segítségével Ön a saját igényeihez igazíthatja a futómű karakterisztikáját.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, M Kompozit fék, közelről

M Kompozit fék.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és a tömegük is kisebb, mint a hagyományos féktárcsáknak. A magasfényű kék, M logóval ellátott féknyergek egyedülállóan sportos megjelenést kölcsönöznek a nagy teljesítményű fékrendszernek.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, M Carbon kerámia fék, közelről

M Carbon kerámia fék.

Az M Carbon kerámia fékrendszer közvetlenebbül hagyja érvényesülni a fékezési erőt. Mindemellett hozzájárul a jármű tömegének csökkentéséhez is, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. E technikai különlegesség jelenlétéről kívülről a karbon-kerámia féktárcsák, valamint a matt arany fényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak. A speciális anyagjellemzők miatt felerősödhet az üzemi zaj pl. tartós, alacsony fékterhelésnél vagy vizes úton történő fékezésnél, közvetlenül a jármű teljes megállása előtt. A kialakításból fakadó zaj csapadékos időben a féktárcsákat szárító fékezéssel, máskor pedig úgy kerülhető el, hogy a vezető hosszabb ideig tartó, kisebb intenzitású fékezést követően erősebben a fékpedálra lép. A nedvesség és az útszóró só hasonlóan befolyásolja a fékhatást, mint a hagyományos fékrendszerek esetében. A fékerő csökkenése a fékpedál erősebb lenyomásával kompenzálható. Az üzemi zajok nincsenek semmilyen összefüggésben a teljesítménnyel, a működés biztonságosságával és a fékstabilitással.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, első kerékjárati ív, közelről

Első kerékjárati ívek.

A BMW M4 Coupé izmosan domborodó kerékjárati ívei a sportkupé atletikus természetének vizuális bizonyítékai. A látványos ívek méltó környezetet biztosítanak a precíz dizájnnal rendelkező, kétszínű kivitelű, fekete, kovácsolt M könnyűfém keréktárcsák számára.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, M oldalkopoltyú, közelről

M kopoltyúk.

A jellegzetes, típusfelirattal ellátott M oldalkopoltyúk – amelyek hangsúlyos, háromdimenziós sportosságot visznek az összképbe – kiemelik a járműben lakozó lenyűgöző potenciált, egyszersmind ízelítőt adnak abból a rendkívüli élményből, amelyben a vezetőnek része lesz. Az oldalkopoltyúk remekül példázzák a műszaki tökélynek és a lélegzetelállító dizájnnak azt a dinamizmust sugárzó elegyét, amely már az első pillanattól kezdve az M modellek egyik legfőbb ismertetőjegyének számít.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, M külső tükör, közelről

M külső tükrök.

Az M modellekre jellemzően duplaszáras külső tükrök aszferikus tükörlapjai elektromosan állíthatók és fűthetők. Az optikailag az oldalablak-mélyedések borításával egybeolvadó tükörtalpak a jármű elegáns, sportos megjelenésének fontos összetevői.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, 19"/20" M kovácsolt keréktárcsa, 826 M, közelről

19"/20" M kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 826 M, kétszínű, fekete, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal.

19"/20" M kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 826 M, kétszínű, fekete, Translucent Shadow, elöl 9,5J x 19, 275/35 R19, hátul 10,5J x 20, 285/30 R20 gumiabroncsokkal.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, krómozottkipufogóborítások, közelről

Krómozott kipufogóborítások.

A BMW M4 Coupé jellegzetesen M-es két pár dupla kipufogója markánsan kiemelkedik a magasfényű fekete diffúzorból. Ott vannak továbbá az elegáns króm borítások és a diffúzor jellegzetes légkilépő nyílásai, amelyek együttesen sportosan frappáns módon teszik fel a pontot az autó megjelenésére.
BMW M4 Coupé, G82, 2020, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M4 logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW M440i xDrive Coupé dinamizmusa és dizájnja.

Stílusos kilépés a komfortzónából: a BMW M440i xDrive Coupé nemcsak párját ritkító teljesítményével teszi le a névjegyét, hanem egyedi dizájnjával is. A sportkupé dinamizmust sugárzó megjelenését a megkülönböztető jegyekként szolgáló M-specifikus, Cerium szürke dizájnelemek – köztük a függőleges BMW vesék és a kipufogóborítások – teszik még hatásosabbá. A belső térben az M Sport ülésekhez vagy éppen az M bőrkormányhoz hasonló látványos részletek emelik tovább a vezetőorientált műszerfal exkluzív, sportos vonzerejét.

BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Arctic Race kék metál, egy nyitott ajtójú autó oldalnézetből, amelyben egy modell ül
BMW M440i xDrive Coupé, G22, G82, 2020, BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, közelről

BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Tekintélyt parancsoló erő, selymesen sima járás és vérpezsdítő hang jellemzik a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort, amely a BMW EfficientDynamics erőforrások új generációjába tartozik. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic-kal, Nagy precizitású befecskendezéssel és TwinScroll turbófeltöltővel ellátott motor rendkívül erős és hatékony.
 BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Adaptív M futómű, közelről, a hátsó kötény felől

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Változó áttételű sport kormánymű, belső tér, a kormány közelről

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Arctic kék metál, M Sport differenciálmű, rézsútos oldalnézet

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás alkalmával. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével optimalizálja, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Steptronic Sport sebességváltó, belső tér, a sebesség-előválasztó kar közelről

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, G82, M Sport fék, a könnyűfém keréktárcsa közelről

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, metálkék fényezésű, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak. A jármű kimagaslóan nagy dinamikai potenciáljához igazodva az M Sport fékrendszer kivételesen sportos vezetési stílust tesz lehetővé és briliáns teljesítményt nyújt nedves útfelületen.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Cerium szürke M hűtőrácskeret, elölnézet

Cerium szürke M hűtőrácskeret.

A sajátosan egyedi, függőleges dupla BMW vese olyan versenyautó-legendák előtt tiszteleg, mint a BMW 328. A Cerium szürke keret különleges aurát von a progresszív formatervű vesék köré, amelyek egy nagy múltú BMW tradíció újragondolásai.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, M Aerodinamikai csomag, az első kötény közelről

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalszoknyákat, valamint a kétrészes, Dark Shadow metál és magasfényű fekete diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából. Az M440i változat alapfelszereltségként teljes egészében magasfényű fekete diffúzorbetétet kap.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, 18" M könnyűfém keréktárcsa, 848 M, a kerék közelről

18'' M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 848 M, kétszínű, Jet fekete.

18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 848 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 7,5J x 18, 225/45 R18, hátul 8,5J x 18, 255/40 R18 gumiabroncsokkal.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, M Sport ülés, belső tér, az ülés közelről

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, M bőrkormány, belső tér, a kormány közelről

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete színű Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.

VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

M-specifikus műszeregység és vezérlési koncepció, digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW 4 Coupé M modellekben.

Kényelem, biztonság és M-es élmény a legfelsőbb fokon: a BMW 4 Coupé M modellek út közben számos innovatív technológiával támogatják Önt. A maximálisan jó átláthatóságot az M-specifikus műszeregység* és az M-specifikus Head-Up kijelző* szavatolják. Az olyan részletek pedig, mint az egyedileg konfigurálható M Setup*, a vörös színű Start/Stop gomb* és a középkonzolon elhelyezett M MODE* és SETUP* gombok csak még inkább felerősítik a versenyhangulatot. Élvezze hát az intelligens vezetőt segítő rendszerek előnyeit utazás, valamint parkolás közben és kommunikáljon a BMW-jével merőben újszerűen és egyszerűen a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Mindemellett számos hálózati megoldás és digitális szolgáltatás áll az Ön rendelkezésre ahhoz, hogy ideális összeköttetéseket létesíthessen a BMW-je és a külvilág között – még kényelmesebbé téve ezzel mobil életformáját. *A BMW M4 Competition Coupé és a BMW M4 Coupé modellekhez érhető el.

BMW M4 Coupé, G82, 2020, műszerfal, belső tér