BMW M4 Coupé, kanyarban driftelő autó oldalnézetből

BMW M4 COUPÉ

BMW M
BMW M4 COUPÉ

Letaglózó teljesítményű atléta az úton és a versenypályán, amely tökéletes drifteket ad elő, szélsebesen veszi a kanyarokat és száguld végig a köztes egyenes szakaszokon. Ez az autó arra született, hogy adrenalinnal telített vezetési élménnyel ajándékozzon meg – amikor a kéz megmarkolja a kitűnő fogású kormánykereket, az ujjak pedig készen állnak arra, hogy megérintsék a szuperérzékeny kapcsológombokat. Az M sportülésben helyet foglaló vezető eggyé válik a járművel. Íme, a pulzust az egekbe emelni hivatott sportautó ¬¬– a BMW M4 Coupé.

Bővebben

A BMW M4 COUPÉ FŐBB JELLEMZŐI.

Kattintson, hogy Ön elé táruljon az első pillantásra felismerhető nagy teljesítmény.

BMW M4 Coupé, M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

BMW M4 Coupé, dinamizmus, menetdinamikai jellemzők

AZ IDEÁLIS ÍVEN.

BMW M4 Coupé, M Versenycsomag, dinamizmus

M VERSENYCSOMAG.

BMW M4 Coupé, belső tér, műszerfal

EGYEDÜLÁLLÓ COCKPIT-ÉRZÉS.

BMW M4 Coupé, M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

A BMW M4 Coupé 431 lóerős, nagy teljesítményű motorja.

A BMW M4 Coupé szíve az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor a maga letaglózó erejével és összetéveszthetetlen hangjával. Az autóversenyzés világából származó technológiák optimális összehangolásának köszönhetően a motor 431 LE (317 kW) teljesítményt állít elő, amely az opcionális M Versenycsomag megléte esetén 450 lóerőre (331 kW) nő.

BMW M4 Coupé, dinamizmus, menetdinamikai jellemzők

AZ IDEÁLIS ÍVEN.

A BMW M4 Coupé menetdinamikai jellemzői.

A BMW M4 Coupé versenypályás tesztelések százain ment át annak érdekében, hogy az autósport világából származó és a szériagyártásban egyedülállónak számító innovációk egész sorát tudja felvonultatni. Az eredmény több mint meggyőző: koncentrált teljesítményleadás lélegzetelállító gyorsulással, amely extrém agilitással és precíz kezelhetőséggel párosul. Minden vezetési helyzetben. Bármilyen útfelületen. Garantált adrenalinlöket egy cinkos mosoly kíséretében.

BMW M4 Coupé, M Versenycsomag, dinamizmus

M VERSENYCSOMAG.

Az M Versenycsomag által biztosított menetdinamikai jellemzők

A megnövelt motorteljesítménynek, valamint a speciális hangolású Adaptív M futóműnek köszönhetően az M Versenycsomag észrevehetően fokozza a dinamizmust. A fekete krómmal borított, dupla kipufogóvégekkel ellátott M Sport kipufogórendszer erőteljes, jellegzetes hangot bocsájt ki. A csomag magában foglalja a továbbá a könnyített M sportüléseket, valamint az exkluzív, 20” méretű, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt M könnyűfém keréktárcsákat is.

BMW M4 Coupé, belső tér, műszerfal

EGYEDÜLÁLLÓ COCKPIT-ÉRZÉS.

A BMW M4 Coupé exkluzív, sportos belső tere.

Igazi versenyautós cockpit: minden elemét az ergonómiailag optimalizált és a vezetőt a középpontba helyező jellemzi. Ennek középpontjában az elegáns, nappa bőrrel borított M kormánykerék áll. A rajta található M Drive gombok az egyéni járműbeállítások előhívására szolgálnak, míg a sport váltófülek a duplakuplungos M sebességváltóval együtt gondoskodnak a másodperc törtrésze alatt végbemenő kapcsolásokról. Az M-specifikus műszeregység pedig tökéletesen tájékoztat a jelentősebb vezetési adatokról.

A BMW M4 COUPÉ DIZÁJNJA.

Fedezze fel egyetlen kattintással a legfőbb külső és belső dizájnjegyeket.

Az autó feltétel nélküli sportosságról tesz tanúbizonyságot. Dinamikus vonalvezetésével és tisztán érezhető intenzitásával a párját ritkítja az utakon. A nagyméretű légbeömlők által dominált, tekintélyes orr-rész, a sokat sejtető könnyűfém keréktárcsák és az izmos far mind-mind a BMW M4 Coupéban duzzadó erőt hirdetik.
BMW M4 Coupé, dizájn, oldalnézet, külső tükrök
BMW M4 Coupé, dizájn, hátulnézet
BMW M4 Coupé, dizájn, orr-rész
BMW M4 Coupé, dizájn, oldalnézet
BMW M4 Coupé, dizájn, műszerfal
BMW M4 Coupé, dizájn, kárpit, belső tér
BMW M4 Coupé, dizájn, orr-rész
BMW M4 Coupé, dizájn, oldalnézet, külső tükrök
BMW M4 Coupé, dizájn, oldalnézet
BMW M4 Coupé, dizájn, hátulnézet
BMW M4 Coupé, dizájn, műszerfal
BMW M4 Coupé, dizájn, kárpit, belső tér
 BMW M4 EDITION ///M HERITAGE

BMW M4 EDITION ///M HERITAGE

BMW 4 Coupé, az autópályán haladó jármű elölnézetből

A BMW 4 COUPÉ.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.


 Bővebben