SZENVEDÉLLYEL FESZEGETETT HATÁROK.

A BMW M240i Coupé.

SZENVEDÉLLYEL FESZEGETETT HATÁROK.

A BMW M240i Coupé.

SZENVEDÉLLYEL FESZEGETETT HATÁROK.A BMW M240i Coupé.

Zabolátlanul, dinamikusan, 4,6 másodperc alatt 0-ról százra. A BMW M240i Coupét a kompromisszumokat nem ismerő teljesítményre tervezték. A speciálisan hangolt M Sport futómű, a nagy teljesítményre optimalizált komponensek és a soros 6 hengeres, 340 lóerőnyi színtiszta vezetési élményt felszabadító M Performance TwinPower Turbo benzinmotor a már jól ismert mellékhatásokat okozza: felszökik az adrenalinszint és elönti a testet a bizsergető izgalom. A BMW M240i Coupé sportos ambíciói már első pillantásra nyilvánvalók – az exkluzív M Performance dizájnelemek ugyanis letaglózóan magabiztos fellépést biztosítanak.

Bővebben
BMW M

AZ ERŐ SZIMFÓNIÁJA 6 HENGERBŐL.

AZ ERŐ SZIMFÓNIÁJA 6 HENGERBŐL.

Hat henger, 3,0 literes hengerűrtartalom. Különleges agilitás és kitűnő mindennapi használhatóság. Mindez egyetlen hajtásláncban egyesül, amely egyértelműen érvényre is juttatja sportos génjeit. A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor spontán gázreakcióival és már alacsony fordulatszámokon is nagy nyomatékával inspirál. Az eredmény: 500 Nm-es maximális nyomaték és olyan intenzitású gyorsulás, amelytől eláll a lélegzet. A BMW M240i Coupé jellegzetes hangja akusztikusan festi alá a motor által nyújtott kivételes produkciót.

Bővebben

EXTRÉM MÓDON SPORTOS KILÁTÁSOK.

A jellegzetes dupla vesék és a tisztán LED-es első fényszórók mellett a BMW 2-es Coupé orr-részét az alapfelszereltséghez tartozó, Ferric szürke elemeket tartalmazó M aerodinamikai csomag részét képező lenyűgöző, megnövelt méretű első légbeömlők teszik látványossá. A 18” méretű, Jet fekete M duplaküllős 719 M könnyűfém keréktárcsák a gyorsítások és a fékezések – amelyeket az alapfelszereltségként járó M Sport fékrendszer tesz igen erőteljessé – izgalmas összjátékát juttatják kifejezésre. A BMW M modellekkel való közeli rokonságot az aerodinamikailag optimalizált formájú, Ferric szürke külsőtükör-borítások, valamint a faron látható típusfelirat hangsúlyozzák ki. A hatást a jobb és a bal oldalon található, fekete Króm borítású kipufogók teszik teljessé, amelyek elsősorban a nagy teljesítmény fejezik ki, másodsorban a módosított, középső hangtompító nélküli, szelepvezérelt kipufogórendszer jelenlétére utalnak.

FŐ VONÁSA A CSÚCSTELJESÍTMÉNY. BELÜL IS.

Mindent a teljesítményért.

A BMW M240i Coupé exkluzív M Performance dizájnelemei a sportos atmoszférát és a kivételes stílust hozzák összhangba egymással. Az ultramodern műszerfalon – amelyen digitális típusfelirat látható – optimálisan tekinthetők át a vezetéssel kapcsolatos információk.

Bővebben

Sportülések.

Foglaljon helyet és vegyen repülőrajtot: a belső tér többi eleméhez hasonlóan az ergonomikus formájú, M modellspecifikus varrással ellátott sportülések is a csúcsteljesítményre való törekvést fejezik ki, egyszersmind azok maximális kényelmet biztosítanak a bennük helyet foglalók számára. A komfortot a kárpitozott M Performance térdtámaszok teszik teljessé – amelyek különösen hosszú utazások alkalmával teszik optimálissá a vezető lábának helyzetét.

Bővebben

Elegáns belépő.

Verhetetlen első benyomás: az autóba való beszálláskor a típusfelirattal ellátott, hívogató ajtóküszöb-borítások azok a részletek, amelyek kétséget sem hagynak afelől Önben, hogy milyen ligában utazik.

Bővebben

BIZSERGETŐEN IZGALMAS TELJESÍTMÉNY. MAXIMÁLIS PRECIZITÁS.

Izgalmas vezetési élménnyé konvertált erőteljes dinamizmus: az M Performance-specifikus futóműbeállítások kategóriájának csúcsatlétájává avatják a BMW M240i-t. A szóban forgó beállítások az egyedileg konfigurált rugózási és csillapítási rendszerekre, valamint az első tengely speciális elasztokinematikai jellemzőire terjednek ki. Az élményhez jelentősen hozzájárul a Változó áttételű sport kormánymű is, amelynek jóvoltából kimagaslóan precízen tartható kézben a hatalmas teljesítmény.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.

 • M Sport futómű

  Az M Sport futóművet sportosabb beállítások jellemzik, illetve az a hátsókerék-meghajtású modellek esetében körülbelül 10 milliméteres ültetést is kap. A felszereltség rövidebb rugókat és feszesebb hangolású lengéscsillapítókat, valamint keményebb stabilizátorokat foglal magában. Mindezek együttesen még közvetlenebbé teszik az autó viselkedését, aminek köszönhetően határozottan dinamikus vezetési stílus valósítható meg.

 • xDrive

  A BMW intelligens összkerék-meghajtási rendszere, az xDrive finoman és fokozatmentesen osztja el a hajtóerőt az első és a hátsó kerekek között – a még jobb tapadás, a még tovább növelt dinamizmus és a minden körülmények között nagyobb biztonság érdekében. Az agilitás fokozásának érdekében az elektronikus vezérlésű erőelosztás kanyarvétel közben ellensúlyozza az alul- és túlkormányozottsági hajlamot.

 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

  A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltót rendkívüli módon sportos kapcsolások jellemzik mind automatikus, mind pedig manuális módban, mely utóbbiban a váltások a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezhetők. A váltó ugyanúgy támogatja a kényelmes suhanást, mint a dinamikus vezetési stílust. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.

No technical data available.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW X4 M40i :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,5–11,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 237,0–249,0

  BMW X6 M50d :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,2–9,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 240,0–253,0

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.