Egy Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive háromnegyedes oldalnézetből, mozgás közben.
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW M135i xDRIVE

BMW M
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin
BMW M135i xDRIVE

A nagyobb teljesítményű, még stílusosabb és még több vezetési élményt nyújtó BMW M135i xDrive nem azért érkezett, hogy versenybe szálljon – hanem, hogy új mércét állítson. Az autó külső megjelenése olyan egyedi részleteivel, mint az M135i xDrive kiváltságának számító, hálómintás dupla vese, az M hátsó légterelő és a két, 100 mm átmérőjű kipufogóvég nyomatékosítja mindezt. A BMW M135i xDrive menet közben is diktálja a tempót: az alapfelszereltséghez tartozó M Sport differenciálmű, a BMW xDrive, a Steptronic Sport sebességváltó és az M Sport kormánymű jóvoltából az autó kategóriájának legjobbja az agilitás és a kanyarvételi tulajdonságok tekintetében. A nagy fordulatszámra képes M TwinPower Turbo 4 hengeres BMW M135i benzinmotor által mozgatott, magabiztos BMW 1 M modell a teljesítmény és a dinamizmus új dimenziójába repít.

Bővebben

PÁRATLAN A MAGA NEMÉBEN.

A BMW M135i xDrive kiteríti ütőkártyáit.

A BMW M135i xDrive 306 lóerős (225 kW) M TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotorja.

ERŐS MOTOR.

A BMW M135i xDrive motorja a maga mindössze 1998 köbcentiméteres hengerűrtartalmából állít elő ámulatba ejtően nagy, 306 lóerőnyi (225 kW) teljesítményt és 450 Nm-es nyomatékot. E lenyűgöző produkció hátterében a megnövelt méretű turbófeltöltő, a beszívott levegő optimalizált becsatornázása, a nagy teljesítményű hűtőrendszer, valamint a szelepvezérelt M Performance kipufogórendszer áll.

Egy álló, Zafírfekete metálfényezésű új BMW M135i xDrive háromnegyedes oldalnézetből.

DINAMIZMUS FELSŐFOKON.

A kétlépcsős turbófeltöltésű M TwinPower Turbo motor, a gyors működésű, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, a szintén az alapfelszereltséghez tartozó, M Sport differenciálművel ellátott M Sport futómű és a BMW xDrive együttese kimagasló szintű teljesítményt szavatol a dinamizmus terén.

 

A BMW M135i xDrive belső tere az M bőrkormánnyal és az M Sport ülésekkel.

SPORTOS BELSŐ TÉR.

A BMW M135i xDrive belső tere prémium szintű környezettel veszi körül az utasokat. A biztos fogást nyújtó M bőrkormány mellett az új M Sport ülések fokozzák még tovább a dinamizmussal telített vezetési élményt, amelyhez tökéletes hátteret biztosít a megvilágított belső díszítőelemek diszkréten derengő fénye. A vezetőorientált műszerfal központi elemét a BMW Live Cockpit Professional képezi a maga két darab, 10,25” méretű, teljes egészében digitális kijelzőjével – garantálva a tökéletes áttekinthetőséget.

Egy Zafírfekete metál BMW M135i xDrive háromnegyedes elölnézetből, egy nővel az előtérben.

SZÍNTISZTA SPORTOSSÁG.

Egyediség, sportosság, tekintély – a széles, nagyméretű légbeömlőkkel és az M135i xDrive változat kiváltságának számító hálómintás dupla vesével ellátott orr-résztől a dinamikusan ívelő, M hátsó légterelőben végződő tetővonalon át a kifejező farig, amelynek látványát a 100 mm átmérőjű kipufogók emelik. Mindez az alapfelszereltségként járó M Aerodinamikai csomag elemeivel együtt olyan külső megjelenést biztosít a BMW M135i xDrive számára, amely a kimagasló szintű sportosságot és a színtiszta vezetési élményt testesíti meg.

A BMW M135i xDrive belső tere az atletikus, integrált fejtámlás M Sport ülésekkel.

ATLETIKUS M SPORT ÜLÉSEK.

Helyezze magát kényelembe a komoly vezetési élményhez: innentől kezdve nincs túl szűk kanyar és túl dinamikus haladás – hála a vezető és az első utas ergonómiailag tökéletes kialakítású M Sport üléseinek. Integrált fejtámlájukkal és M logójukkal az ülések a BMW M135i xDrive belső terének erőt sugárzó részletei. Mindemellett az M Sport ülések sokoldalúan állíthatók, így tökéletesen a bennük helyet foglalók testalkatához, valamint a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthatók.

AZ ERŐSEBBIK OLDALON.

A BMW M135i xDrive külső és belső dizájnjának legfőbb jellegzetességei.

Egy igazi látványosság: az új BMW M135i xDrive sportos és progresszív dizájnját mintha csak arra alkották volna meg, hogy magára vonja a csodáló tekinteteket. A rendkívül egyedi orr-rész a nagyméretű légbeömlő nyílásokkal, a tekintélyt parancsoló, hálómintás dupla vesével és az Adaptív LED-es fényszórókkal már első pillantásra mély benyomást kelt. A lenyűgöző, 19” méretű könnyűfém keréktárcsák a dinamizmust sugárzó kontúrokkal együtt remekül hangsúlyozzák ki a jármű sportos karakterét. A far látványát a diffúzorhatású hátsó lökhárító, valamint a két nagy, 100 mm átmérőjű, Cerium szürke kipufogó uralja. A BMW M135i xDrive belső tere szintén viharos sebességgel ejt rabul: az M Sport ülések, a megvilágított belső díszítőelemek és a nagyméretű Panoráma üvegtető kivételesen dinamikus és nagyvonalúan szellős, prémium atmoszférát teremtenek.
Egy mozgó, Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive háromnegyedes elölnézetből, egy nővel az előtérben.
Egy álló, Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive oldalról, felülnézetből.
Egy álló, Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive hátulnézetből.
A BMW M135i xDrive prémium szintű belső tere a megvilágytott belső díszítőelemekkel.
A BMW M135i xDrive videón.
Egy mozgó, Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive háromnegyedes elölnézetből, egy nővel az előtérben.

ATLETIKUS LÁTVÁNYOSSÁG.

A BMW M135i xDrive markánsan sportos orr-részének látványát a keskeny, precíz kontúrokkal határolt LED-es Adaptív fényszórók, az M-specifikus, Cerium szürke, hálómintás betéttel ellátott dupla vese, valamint a jellegzetes, nagyméretű légbeömlőkkel ellátott, M-specifikus első kötény határozzák meg.

Egy álló, Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive oldalról, felülnézetből.

IZMOS ALKAT.

A BMW M135i xDrive profilját az alacsony építés, az erőt sugárzó formák és a biztos kézzel megrajzolt vízszintes vonalak határozzák meg. Mindezek a lendületesen ívelő tetővel, valamint a kifejező, 19” méretű kerekekkel együtt hamisítatlanul dinamikus összképet teremtenek.

Egy álló, Zafírfekete metálfényezésű BMW M135i xDrive hátulnézetből.

ÜTŐS BEFEJEZÉS.

Az a szimbiózis, amelyet a diffúzorszerű hátsó kötény alkot a két nagyméretű, 100 mm-es átmérőjű, Cerium szürke kipufogóval, a karcsú, LED-es hátsó lámpákkal, valamint az M hátsó légterelővel, látványos, lenyűgözően magabiztos karaktert biztosít a farrész számára.

A BMW M135i xDrive prémium szintű belső tere a megvilágytott belső díszítőelemekkel.

PRÉMIUM SZINTŰ KÖRNYEZET.

A BMW M135i xDrive nagyvonalú térkínálatot nyújtó belső terét prémium karakter és következetes vezetőorientáltság jellemzi. Az olyan minőségi felszereltségek, mint az M Sport ülések, a megvilágított belső díszítőelemek vagy éppen a Panoráma üvegtető pedig nyitott, sportos és exkluzív atmoszférát teremtenek. A belső tér által keltett különleges benyomást innovatív technológiák, például a BMW Live Cockpit Professional és a BMW Intelligent Personal Assistant teszik teljessé.

A BMW M135i xDrive videón.

A BMW M135i xDrive fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.