BMW Z4 M40i Roadster, G29, egy hegyi tájon haladó, BMW Individual Frozen szürke metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Fogyasztás, kombinált7,8-8,0 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW Z4 M40i

BMW M
Fogyasztás, kombinált7,8-8,0 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

Egy nyitott, alacsony építésű autó, amelynek esetében minden a teljesítményről szól. Széles orrával, nagyméretű kerekeivel, nyúlánk motorháztetőjével, valamint számos, az autóversenyzés világa által inspirált részletével a BMW Z4 M40i már első pillantásra felgyorsítja a szívverést. Az úton haladva pedig az autó minden megtett méteren felfedi sportos karakterét – elvégre egy olyan roadsterről van szó, amely az olthatatlan szabadságvágyat színtiszta vezetési élménnyé változtatja.

A BMW Z4 M40i ROADSTER KÜLSŐ ÉS BELSŐ DIZÁJNJA.

Lángra lobbantja a szenvedélyt.

BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, egy mozgó, BMW Individual Frozen szürke metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Dupla vese hálómintás rácsozattal, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual Frozen szürke metál, az orr-rész közelről

Hálómintás BMW vesék.

A BMW vesék hálómintás rácsozata – amelynek kivitele motorverziótól függően változik – jelentősen hozzájárul a dinamizmust sugárzó összkép megteremtéséhez. A bázismodell veséibe magasfényű fekete rácsozat kerül, a Sport Line változathoz és az M Sport csomaghoz pedig matt alumínium rácsbetét jár. A vesék kerete minden esetben krómozott. A csúcsmodell szerepét betöltő M40i variáns BMW veséi teljes egészében Cerium szürkére fényezettek.
Air Breather, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual Frozen szürke metál, közelről

Air Breather.

Az első kötényben lévő Air Curtain nyílásokkal együttműködve az elülső kerékjárati ívek mögött elhelyezett Air Breatherek nagymértékben csökkentik az első kerekeknél keletkező turbulenciák nagyságát azzal, hogy becsatornázzák légáramlatokat – ily módon mérsékelve a légellenállást. Mindemellett pedig az Air Breatherek a jármű atletikus karakterét kiemelő díszítőelemekként is szolgálnak.
M Aerodinamikai csomag, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual Frozen szürke metál, oldalnézet

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalküszöböket, valamint a Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából. Az említett elemek azon túl, hogy még határozottabb fellépésűvé teszik az autót, optimalizálják annak aerodinamikai tulajdonságait.
Kipufogók, BMW Z4 Roadster M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual Frozen szürke metál, közeli hátulnézet

Lekerekített trapéz formájú kipufogóvégek.

A hátul, a jobb és a bal oldalon látható kerek, magasfényű krómmal borított kipufogóvégek még sportosabbá teszik a jármű megjelenését.
M Sport ülések, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, belső tér

M Sport ülések.

Az integrált fejtámlával és süllyesztett ülőlappal ellátott, magasított oldalpárnájú M Sport ülések még tökéletesebben támasztják meg a vezető és az első utas testét, ami különösen gyors fordulókban érezhető. Mindemellett a vezető-, valamint – felszereltségtől függően – az első utasülés az egyéni testalkathoz igazítható az állítható háttámlaszélesség segítségével.
M bőrkormány, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, műszerfal

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott M bőrkormány sportos, háromküllős kialakítású. A fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujjtámasszal ellátott karimával rendelkező kormány sportos, közvetlen kormányzási érzetet nyújt és ezzel dinamikus vezetési élményt biztosít.

A BMW Z4 M40i ROADSTER MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

Teret enged az Ön ambícióinak.

Olyan, hogy túl nagy kihívás, nem létezik. A BMW Z4 M40i Roadster bármilyen helyzetben félreérthetetlenül kimutatja sportos pedigréjét. A legmodernebb technológiáknak, az alacsony építésnek, valamint a minden részletre kiterjedő tömegoptimalizációnak köszönhetően az autó lenyűgöző teljesítményadatokkal rendelkezik – és olyan menetdinamikai tulajdonságokkal, amelyek csak szuperlatívuszokkal jellemezhetők.

M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019

M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor.

Versenyzői szív, mint a vezetési élmény forrása: az M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic-kal, Nagy precizitású befecskendezéssel és TwinScroll turbófeltöltővel ellátott motor nagyszerű teljesítményt nyújt.

Adaptív M futómű, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019

Adaptív M futómű.

A 10 milliméteres ültetéssel ellátott Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az útviszonyoknak és a vezetés körülményeinek megfelelően. A vezető az általa az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
M Sport differenciálmű, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, közeli nézet

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás alkalmával. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű szerkezet segítségével optimalizálja, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
Változó áttételű sport kormánymű, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, a váltókar közelről

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú, Launch Control funkcióval ellátott Steptronic Sport sebességváltót sportos kapcsolások jellemzik mind automatikus, mind pedig manuális módban, mely utóbbiban a váltások a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezhetők. A váltó ugyanúgy támogatja a kényelmes suhanást, mint a dinamikus vezetési stílust. SPORT vagy SPORT+ módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
Változó áttételű sport kormánymű, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, kormánykerék, műszerfal

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
M Sport fék, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual Frozen szürke metál, rézsútos oldalnézet, könnyűfém keréktárcsa

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez M logóval ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amely komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, központi kijelző

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

A BMW Z4 M40i ROADSTER VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

Digitális szolgáltatások és intelligens vezetőt segítő rendszerek.

A BMW Z4 M40i Roadster számos intelligens vezetőt segítő rendszerrel nyújt támogatást a volán mögött ülő személynek. A Parkolóasszisztenstől az intelligens, hangvezérléssel irányítható személyi asszisztensig számos intelligens technológia fokozza út közben a kényelmet és a biztonságot. Mindemellett e technológiák – az adott szituációtól függően – lehetővé teszik a részben autonóm vezetést is.

7-es verziószámú BMW operációs rendszer, BMW Z4 M40i Roadster, G29

7-es verziószámú BMW operációs rendszer.

Az innovatív, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a jármű funkcióinak kezelését egyebek mellett a beszédhanggal kiadott utasítások, valamint az érintőképernyővel és az iDrive-val történő vezérlés révén. A cél érdekében a kontroller funkciói kibővültek. Az „Alkalmazások” menü például már közvetlenül választható ki vele.
Bővebben
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, központi kijelző

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)

A BMW Z4 M40i ROADSTER MŰSZAKI ADATAI.

BMW Z4 M40i Roadster.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
7.2-7.1 [7.2-7.1]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
165-161 [165-161]
Gyorsulás (0-100 km/h)
6,8
Legnagyobb sebesség
241
Price from
$ 15,043,000
BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2018, oldalnézet

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW Z4 M40i ROADSTERHEZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
  • Járműátvizsgálás
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz
Ismerkedjen meg alaposabban is a BMW Service Inclusive ajánlatokkal
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
További információk a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Ismerkedjen meg alaposabban a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatással
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW Z4 M40i Roadster járművekhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp