BMW Z4, G29, 2022, Thundernight
Z4 M40i
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált6,9-8,1 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW Z4

Fogyasztás, kombinált6,9-8,1 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízel

A BMW Z4 a sportautós dinamizmust a roadsterek nyújtotta szabadsággal ötvözi. Győződjön meg minderről Ön is:

 

• Progresszív esztétikum ikonikus roadster-dizájnba öltöztetve

• Az akár 250 kW (340 LE) által lehetővé tett kirobbanó dinamizmus és precíz kezelhetőség

• M Aerodinamikai csomag az optimális hatékonyságért és dinamizmusért

*Előzetes adat

 

Bővebben

TERVEZZE MEG A Z4 MEGJELENÉSÉT.

Z4 sDrive20i

ESSENCE

Z4 sDrive30i

BALANCE

MOSTANTÓL M AERODINAMIKAI CSOMAGGAL ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT.

BMW Z4, G29, 2022, M Aerodinamikai csomag

Az M-specifikus első és hátsó kötényt, oldalküszöböket és diffúzorbetétet magában foglaló, az alapfelszereltség részét képező M Aerodinamikai csomag jóvoltából a jármű csak úgy sugározza magából a dinamizmust és a sportosságot.

• M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első és hátsó lökhárító, valamint oldalküszöbök

• Magasfényű króm keretbe foglalt, hálómintás betéttel ellátott BMW vesék

• Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetét

 

A BMW Z4 ROADSTER DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

A BMW Z4 ROADSTER KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, külső
BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, orr-rész

Orrdizájn.

A BMW vesék kifejezetten széles és lapos kialakítása még sportosabb kiállásúvá teszi a járművet, az autóversenyzés által ihletett hálómintás betét pedig különleges mélységi hatást kelt és csak úgy sugározza magából a minőséget.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, oldalnézet

Oldalsó dizájn.

A hátsó kerékjárati ív fölött látható, markáns karaktervonal feszültséggel teli felületeket teremt. A jellegzetes Air Breather csökkenti a turbulenciát, emellett vizuálisan még jobban felerősíti a jármű atletikus karakterét. Minderre az autó kontúrjaiba harmonikusan belesimuló, fekete vászontető teszi fel a koronát.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, hátulnézet

Fardizájn.

Az extrém módon keskeny hátsó lámpák erősen áthúzódnak a jármű oldalára, a légterelő pedig organikusan emelkedik ki a felületből. Az atletikus far formavilágát a diffúzor teszi teljessé.

A BMW Z4 ROADSTER BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport ülések a vezető és az első utas számára

M Sport ülések a vezető és az első utas számára.

Az integrált fejtámlával és süllyesztett ülőlappal, valamint magasított oldalpárnákkal és kiszélesített felső oldalpanelekkel ellátott M Sport ülések még tökéletesebben támasztják meg a vezető és az első utas testét.

BMW Z4, G29, 2022, Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás.

A kiemelő fényeket és az üdvözlő fényt is magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető atmoszférát teremt.

BMW Z4, G29, 2022, harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer

harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer.

A 408 wattos hétcsatornás digitális erősítővel ellátott, járműspecifikus hangzáskiegyenlítést alkalmazó harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer tizenkét hangszóróval rendelkezik.

A BMW Z4 ROADSTER MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást dinamikus stílusú vezetés alkalmával vagy váltakozó minőségű útfelületen való haladás során.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport fékrendszer

M Sport fékrendszer.

Az erőteljes lassítást lehetővé tevő M Sport fékrendszerhez nagyméretű féktárcsák, valamint exkluzív, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek tartoznak.

BMW Z4, G29, 2022, Változó áttételű sport kormánymű

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval kiegészített Változó áttételű sport kormánymű kis tempónál egyszerűbbé, nagy sebességnél pedig pontosabbá teszi a kormányzást azáltal, hogy alkalmazkodik az adott vezetési szituációhoz.

A BMW Z4 ROADSTER VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

BMW Z4, G29, 2022, Driving Assistant

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a radaralapú Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a Ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.

BMW Z4, G29, 2022, Parkolóasszisztens

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens önműködően állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve ki is manőverezi a járművet a párhuzamos parkolóhelyekről. A parkolási művelet a megfelelő gomb megnyomásával vagy a hátrameneti fokozat kapcsolásával indítható el. Mivel a rendszer átveszi Öntől a kormányzás, a gázadás és a fékezés feladatát, csak a parkolási folyamat lezajlását kell figyelnie.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Head-Up kijelző

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, aki ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn.

A BMW Z4 ROADSTER DIGITÁLIS FUNKCIÓI.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nemcsak hallgatja, amit mond, hanem együtt is gondolkodik Önnel. Kezelje intuitív módon járművének funkcióit a BMW Intelligent Personal Assistant funkción keresztül. Elvégre a személyi járműszakértőjéről van szó.

BMW Z4, G29, 2022, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer

7-es verziószámú BMW operációs rendszer.

A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer innovatív vezérlési koncepciója pl. a hang- és az érintésvezérlési lehetőséggel, valamint az iDrive kontrollerrel teszi még egyszerűbbé a járműfunkciók működtetését.

Bővebben

A BMW Z4 ROADSTER MŰSZAKI ADATAI.

BMW Z4 sDrive20i.

Teljesítmény, kW (LE):

145 (197)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

6,8

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km:

7,1-7,4

Kombinált CO2-kibocsátás (WLTP), g/km:

159-167

BMW Z4, G29, 2022, a műszaki adatokat tartalmazó ábra
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW Z4 Roadsterhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp