BMW Z4, G29, 2022, Thundernight
Z4 M40i
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált6,9-8,1 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW Z4

Fogyasztás, kombinált6,9-8,1 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

A BMW Z4 a sportautós dinamizmust a roadsterek nyújtotta szabadsággal ötvözi. Győződjön meg minderről Ön is:

 

• Progresszív esztétikum ikonikus roadster-dizájnba öltöztetve

• Az akár 250 kW (340 LE) által lehetővé tett kirobbanó dinamizmus és precíz kezelhetőség

• M Aerodinamikai csomag az optimális hatékonyságért és dinamizmusért

*Előzetes adat

 

Bővebben

TERVEZZE MEG A Z4 MEGJELENÉSÉT.

Z4 sDrive20i

ESSENCE

Z4 sDrive30i

BALANCE

MOSTANTÓL M AERODINAMIKAI CSOMAGGAL ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT.

BMW Z4, G29, 2022, M Aerodinamikai csomag

Az M-specifikus első és hátsó kötényt, oldalküszöböket és diffúzorbetétet magában foglaló, az alapfelszereltség részét képező M Aerodinamikai csomag jóvoltából a jármű csak úgy sugározza magából a dinamizmust és a sportosságot.

• M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első és hátsó lökhárító, valamint oldalküszöbök

• Magasfényű króm keretbe foglalt, hálómintás betéttel ellátott BMW vesék

• Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetét

 

A BMW Z4 ROADSTER DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

A BMW Z4 ROADSTER KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, külső
BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, orr-rész

Orrdizájn.

A BMW vesék kifejezetten széles és lapos kialakítása még sportosabb kiállásúvá teszi a járművet, az autóversenyzés által ihletett hálómintás betét pedig különleges mélységi hatást kelt és csak úgy sugározza magából a minőséget.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, oldalnézet

Oldalsó dizájn.

A hátsó kerékjárati ív fölött látható, markáns karaktervonal feszültséggel teli felületeket teremt. A jellegzetes Air Breather csökkenti a turbulenciát, emellett vizuálisan még jobban felerősíti a jármű atletikus karakterét. Minderre az autó kontúrjaiba harmonikusan belesimuló, fekete vászontető teszi fel a koronát.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, hátulnézet

Fardizájn.

Az extrém módon keskeny hátsó lámpák erősen áthúzódnak a jármű oldalára, a légterelő pedig organikusan emelkedik ki a felületből. Az atletikus far formavilágát a diffúzor teszi teljessé.

A BMW Z4 ROADSTER BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport ülések a vezető és az első utas számára

M Sport ülések a vezető és az első utas számára.

Az integrált fejtámlával és süllyesztett ülőlappal, valamint magasított oldalpárnákkal és kiszélesített felső oldalpanelekkel ellátott M Sport ülések még tökéletesebben támasztják meg a vezető és az első utas testét.

BMW Z4, G29, 2022, Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás.

A kiemelő fényeket és az üdvözlő fényt is magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető atmoszférát teremt.

BMW Z4, G29, 2022, harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer

harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer.

A 408 wattos hétcsatornás digitális erősítővel ellátott, járműspecifikus hangzáskiegyenlítést alkalmazó harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer tizenkét hangszóróval rendelkezik.

A BMW Z4 ROADSTER MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást dinamikus stílusú vezetés alkalmával vagy váltakozó minőségű útfelületen való haladás során.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport fékrendszer

M Sport fékrendszer.

Az erőteljes lassítást lehetővé tevő M Sport fékrendszerhez nagyméretű féktárcsák, valamint exkluzív, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek tartoznak.

BMW Z4, G29, 2022, Változó áttételű sport kormánymű

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval kiegészített Változó áttételű sport kormánymű kis tempónál egyszerűbbé, nagy sebességnél pedig pontosabbá teszi a kormányzást azáltal, hogy alkalmazkodik az adott vezetési szituációhoz.

A BMW Z4 ROADSTER VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

BMW Z4, G29, 2022, Driving Assistant

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a radaralapú Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a Ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.

BMW Z4, G29, 2022, Parkolóasszisztens

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens önműködően állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve ki is manőverezi a járművet a párhuzamos parkolóhelyekről. A parkolási művelet a megfelelő gomb megnyomásával vagy a hátrameneti fokozat kapcsolásával indítható el. Mivel a rendszer átveszi Öntől a kormányzás, a gázadás és a fékezés feladatát, csak a parkolási folyamat lezajlását kell figyelnie.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Head-Up kijelző

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, aki ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn.

A BMW Z4 ROADSTER DIGITÁLIS FUNKCIÓI.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

A BMW Intelligent Personal Assistant az Ön személyes járműszakértője. A rendszer jóvoltából számos járműfunkció természetes, hétköznapi nyelven kiadott utasításokkal vezérelhető.

BMW Z4, G29, 2022, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer

7-es verziószámú BMW operációs rendszer.

A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer innovatív vezérlési koncepciója pl. a hang- és az érintésvezérlési lehetőséggel, valamint az iDrive kontrollerrel teszi még egyszerűbbé a járműfunkciók működtetését.

Bővebben

A BMW Z4 ROADSTER MŰSZAKI ADATAI.

BMW Z4 sDrive20i.

Teljesítmény, kW (LE):

145 (197)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

 6,6-6,8

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km:

6,9-7,4

Kombinált CO2-kibocsátás (WLTP), g/km:

157-166

BMW Z4, G29, 2022, a műszaki adatokat tartalmazó ábra
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW Z4 Roadsterhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.


 


 Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp