BMW Z4, G29, 2022, Thundernight Shop The Look
Fogyasztás, kombinált7,8-8.0 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW Z4

Fogyasztás, kombinált7,8-8.0 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

A BMW Z4 a sportautós dinamizmust a roadsterek nyújtotta szabadsággal ötvözi. Győződjön meg minderről Ön is:

 

• Progresszív esztétikum ikonikus roadster-dizájnba öltöztetve

• Az akár 340 LE (250 kW)* által lehetővé tett kirobbanó dinamizmus és precíz kezelhetőség

• M Aerodinamikai csomag az optimális hatékonyságért és dinamizmusért

*Előzetes adat

 

Bővebben

TERVEZZE MEG A Z4 MEGJELENÉSÉT.

Z4 sDrive20i

ESSENCE

Z4 sDrive30i

BALANCE

M AERODINAMIKAI CSOMAG.

BMW Z4, G29, 2022, M Aerodinamikai csomag

Az alapfelszereltséghez tartozó M Aerodinamikai csomag elemei optimalizálják a jármű aerodinamikai tulajdonságait, emellett még dinamikusabb fellépésűvé teszik a roadstert.

 

  • M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első és hátsó lökhárító, valamint oldalküszöbök 
  • Magasfényű króm keretbe foglalt, hálómintás betéttel ellátott BMW vesék 
  • Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetét

A BMW Z4 ROADSTER DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

A BMW Z4 ROADSTER KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, külső
BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, orr-rész

Orrdizájn.

A BMW vesék kifejezetten széles és lapos kialakítása még sportosabb kiállásúvá teszi a járművet, az autóversenyzés által ihletett hálómintás betét pedig különleges mélységi hatást kelt és csak úgy sugározza magából a minőséget.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, oldalnézet

Oldalsó dizájn.

A hátsó kerékjárati ív fölött látható, markáns karaktervonal feszültséggel teli felületeket teremt. A jellegzetes Air Breather csökkenti turbulenciát, emellett vizuálisan még jobban felerősíti a jármű atletikus karakterét. Minderre az autó kontúrjaiba harmonikusan belesimuló, fekete vászontető teszi fel a koronát.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, hátulnézet

Fardizájn.

Az extrém módon keskeny hátsó lámpák erősen áthúzódnak a jármű oldalára, a légterelő pedig organikusan emelkedik ki a felületből. A far atletikus megjelenését a diffúzor, valamint a trapéz alakú kipufogóborítások teszik teljessé.

A BMW Z4 ROADSTER BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport ülések a vezető és az első utas számára

M Sport ülések a vezető és az első utas számára.

Az integrált fejtámlával és süllyesztett ülőlappal ellátott, magasított oldalpárnájú M Sport ülések még tökéletesebben támasztják meg a vezető és az első utas testét, ami különösen gyors fordulókban érezhető. Mindemellett a vezető-, valamint – felszereltségtől függően – az első utasülés az egyéni testalkathoz igazítható az állítható háttámlaszélesség segítségével.

BMW Z4, G29, 2022, Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás.

A Hangulatvilágítás felszereltség pihentető, otthonos atmoszférát teremt a belső térben. A vezető tizenegyféle előre meghatározott, hatféle árnyalatban változtatható színű, a műszerfalra, az ajtóborításokra és a középkonzolra kiterjedő, kontúr- és hangulatvilágítást biztosító fénydizájn közül választhat.

BMW Z4, G29, 2022, harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer

harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer.

Az egyedülálló hangzásminőséget biztosító harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer egy 408 W teljesítményű digitális erősítővel, hét csatornával és tizenkét hangszóróval rendelkezik. A rendszer által kibocsájtott, kifinomult hangzás tökéletesen betölti az utasteret. A járműspecifikus, sebességfüggő hangzáskiegyenlítés precízen nyomja el a háttérből érkező menetzajokat.

A BMW Z4 ROADSTER INNOVÁCIÓI ÉS DINAMIZMUSA.

A BMW Z4 Roadster sportos karakterrel, agilitással és intelligens vezetőt segítő rendszerekkel ajándékozza meg vezetőjét. A ma elérhető legkorszerűbb műszaki megoldásokat felvonultató, innovatív hajtáslánc- és futóműkomponensekkel rendelkező járművet lenyűgöző teljesítmény jellemzi. A roadster digitális technológiái egyszerre teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá az autózást.

Bővebben

A BMW Z4 ROADSTER MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor, illetve akkor, amikor a jármű változatos útfelületen halad. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű szerkezet segítségével optimalizálja, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.

BMW Z4, G29, 2022, M Sport fékrendszer

M Sport fékrendszer.

Az M Sport fék felszereltséghez M logóval ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amely komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet. 

BMW Z4, G29, 2022, Változó áttételű sport kormánymű

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel módosításával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.

A BMW Z4 ROADSTER VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

BMW Z4, G29, 2022, Driving Assistant

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a radaralapú Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a Ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.

BMW Z4, G29, 2022, Parkolóasszisztens

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens önműködően állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve ki is manőverezi a járművet a párhuzamos parkolóhelyekről. A parkolási művelet a megfelelő gomb megnyomásával vagy a hátrameneti fokozat kapcsolásával indítható el. Mivel a rendszer átveszi Öntől a kormányzás, a gázadás és a fékezés feladatát, csak a parkolási folyamat lezajlását kell figyelnie.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Head-Up kijelző

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, aki ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn.

A BMW Z4 ROADSTER DIGITÁLIS FUNKCIÓI.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)

BMW Z4, G29, 2022, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer

7-es verziószámú BMW operációs rendszer.

Az innovatív, 7-es verziószámú BMW operációs rendszer még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a jármű funkcióinak kezelését egyebek mellett a beszédhanggal kiadott utasítások, valamint az érintőképernyővel és az iDrive-val történő vezérlés révén. A cél érdekében a kontroller funkciói kibővültek. Az „Alkalmazások” menü például már közvetlenül választható ki vele.

Bővebben

A BMW Z4 ROADSTER MŰSZAKI ADATAI.

BMW Z4 sDrive20i.*

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

145 (197) / 4500 - 6500

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s :

6,8

Fogyasztás, kombinált, l/100 km:

7,2 - 7,1

CO₂-kibocsátás, kombinált, g/km:

161 - 165

BMW Z4, G29, 2022, a műszaki adatokat tartalmazó ábra
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW Z4 Roadsterhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.


 


 Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

  • *Előzetes adatok.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp