BMW i4, 2021, G26, tisztán elektromos Gran Coupé, 1. Stage fotó

BMW i4

BMW i4

Az első tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé sok-sok élményt nyújt azon az akár 590 kilométeren* át, amennyit egy feltöltéssel képes megtenni. A négyajtós jármű egészen rendkívüli, 530 lóerőt (390 kW) is elérő teljesítményével kápráztat el, miközben kimagasló hatótávja ideális társsá teszi azt a hosszabb utazásokhoz.

Bővebben
BMW i4

A BMW i4 ERŐTELJES GYORSÍTÓKÉPESSÉGE.

BMW i4, 2021, G26, tisztán elektromos Gran Coupé, 2. Stage fotó

530 LE (390 kW) maximális teljesítményével a BMW i4 bizsergetően izgalmas dinamizmust ígér. A Gran Coupé mindössze négy másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre – és teszi mindezt lenyűgözően harmonikus módon. Modellspecifikus csillapítási technológia gondoskodik arról, hogy a katapultáláshoz hasonlítható gyorsulás egyszerre legyen izgalmas és bármiféle zökkenőtől vagy iránykorrekció-szükséglettől mentes.

BMW i4: KIMAGASLÓAN NAGY HATÓTÁVVAL PÁROSÍTOTT HOSSZÚ TÁVÚ KÉNYELEM.

BMW i4, 2021, G26, tisztán elektromos Gran Coupé, 3. Stage fotó

Legyen szó sprintekről vagy hosszú utazásokról, városi közlekedésről vagy a kanyargós vidéki utakon való autózásról – akár 590 kilométert* (WLTP) is elérő hatótávjával a tisztán elektromos Gran Coupé kimagasló sokoldalúságot és mindennapi használhatóságot szavatol. A szinte teljesen hangtalan hajtáslánc és az optimalizált futóműtechnológia jóvoltából az autó olyan benyomást kelt, mintha mindenféle erőfeszítés nélkül suhanna célja felé – és ez még nagyobb sebesség vagy kedvezőtlenebb tapadási körülmények között is így van.

KIMAGASLÓ PRECIZITÁS ÉS DINAMIKUS KANYARVÉTEL.

BMW i4, 2021, G26, tisztán elektromos Gran Coupé, 4. Stage fotó

Az új járműkoncepció optimalizált aerodinamikai tulajdonságai és kiegyensúlyozott tömegelosztása eleve kimagasló agilitást és pontos irányíthatóságot biztosítanak – amely tulajdonságokat csak még magasabb szintre emeli a meghajtás és a felfüggesztés komponenseinek finomhangolása. A rugózási és csillapítási rendszerek minden körülmények között gondoskodnak az optimális útfogásról és az első rangú kanyarstabilitásról.

PROGRESSZÍV DIZÁJN ÉS MAXIMÁLIS KÉNYELEM.

BMW i4, 2021, G26, tisztán elektromos Gran Coupé, 5. Stage fotó

Teljes értékű ötüléses járműként a BMW i4 optimális üléskomfortot – amelynek részeként a hátul ülők a nagyvonalú fej- és lábtér előnyeit élvezhetik – biztosít. A BMW Gran Coupé sportos, egyszersmind elegáns küllemét alapvetően határozza meg a rövid túlnyúlásokkal párosuló nagy tengelytáv, valamint a lágyan ívelő tetővonal.

* Előzetes adat: a WLTP tesztciklus alapján megállapított érték

Bővebben