BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, egy autó tengerparttal a háttérben
iX xDrive40
Shop The Look
HatótávAkár 630 km*
Motor és ÜzemanyagtípusElektromos

AZ ELSŐ BMW iX: EGY ÚJ KORSZAK ELŐFUTÁRA.

 Egy látomásból született. Az elektromobilitás megújítására. Hatékony BMW eDrive technológiájának és tisztán elektromos hajtásláncának köszönhetően a BMW iX kivételesen nagy hatótávval rendelkezik és lenyűgözően gyorsul. Az intelligens, teljes mértékben intuitívan használható 8-as verziószámú BMW operációs rendszer folyamatosan naprakészen tartja magát.

 

 

Bővebben

KEZDJE EL MEGTERVEZNI SAJÁT BMW iX JÁRMŰVÉT.

ISMERKEDJEN MEG A BMW iX MODELLEK HATÓTÁVJÁVAL.

Tekintse meg, hogy milyen messzire juthat el BMW iX járművével. A beállításokat segítségül hívva nézze meg, hogy milyen meglepően messzire juthat el, ha néhány tényezőre odafigyel.
Modell kiválasztása

  ISMERKEDJEN MEG A BMW iX MODELLEK HATÓTÁVJÁVAL.

  Tekintse meg, hogy milyen messzire juthat el BMW iX járművével. A beállításokat segítségül hívva nézze meg, hogy milyen meglepően messzire juthat el, ha néhány tényezőre odafigyel.
  Modell kiválasztása
   • Miért változik a hatótáv?
   • Minderről részletesen
   • A hatótáv-kalkulátorban szereplő értékek meghatározásának módja
   • A beállításokban szereplő vezetési stílusok milyen körülményeket feltételeznek?

   TÖBB MINT 630 KM* A BMW iX-SZEL.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, egy utcán haladó autó, hatótáv

   Több mint 630 km*-es hatótávjával a BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 426* km) a árosi közlekedésre és a hosszú távok megtételére egyaránt ideális. A hatékonyságra törekvő tervezésének köszönhetően az autó rendkívül alacsony, mindössze 23,1 kWh/100 km-es fogyasztással, valamint kivételesen kedvező, 0,25-ös légellenállási együtthatóval rendelkezik. A szegmensben ezek kiváló értékek. Az eleve lenyűgöző hatékonyság
   a My Mode Efficient menetprogrammal maximalizálható.

   A BMW iX 523 LÓERŐVEL*.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, egy utcán haladó, Aventurin vörös autó, teljesítmény

   A két elektromos motorral és elektromos BMW xDrive összkerék-meghajtásű BMW iX az elektromos autók legjavához méltó menetteljesítmény-adatokkal büszkélkedhet: az 523 LE* 4,6 másodperc alatt gyorsítja fel a járművet 0-ról 100 km/órás sebességre (BMW iX xDrive40: 326 LE*; 0–100 km/óra: 6,1 másodperc). A teljes nyomatékát már az indulás pillanatában rendelkezésre bocsátó, a legkisebb megtorpanás nélkül gyorsuló BMW iX spontán módon reagál a gázadásra, ami kimagasló vezetési élményt szavatol.

   100 KILOMÉTERRE ELÉG TÖLTÉS AKÁR NÉHÁNY PERC ALATT.

   A BMW iX, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön számos személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltés területeit felölelő töltési megoldás előnyeit élvezheti. Nem kevésbé meggyőző a töltési teljesítmény sem, amelynek köszönhetően Ön mindössze 10 perc alatt akár 150 km* megtételére elegendő energiát vételezhet a BMW iX xDrive50 esetében (BMW iX xDrive40: 10 perc alatt több mint 95 km*), de a nyilvános IONITY villámtöltő állomásokon a teljes hatótávra elegendő elektromos áram felvétele sem tart 40 percnél tovább.*10%-os kezdeti akkumulátortöltöttséget feltételezve.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, egy BMW Wallboxról töltött autó

   100 km-re elegendő töltés otthon

   1 óra 41 perc – Wallbox (11 kW)

   1 óra 41 perc – BMW Flexible Fast Chargerrel (11kW) 3 fázisú ipari csatlakozóval

   8 óra 31 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
   A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével
   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, egy nyilvános villámtöltő állomáson álló, Aventurin vörös fényezésű autó

   100 km-re elegendő töltés utazás közben

   6 perc – Villámtöltő állomás (a jármű gyártója által engedélyezett maximális töltési teljesítménnyel)

   21 perc – Gyorstöltő állomás (50 kW)

   51 perc – AC töltőállomás (a jármű gyártója által engedélyezett legnagyobb töltési teljesítménnyel)
   Kalkulálja ki az útvonalat és a hatótávot
   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive40, egy BMW Wallboxról töltött Sophisto szürke autó

   100 km-re elegendő töltés otthon

   1 óra 39 perc – Wallbox (11 kW)

   1 óra 39 perc – BMW Flexible Fast Chargerrel (11kW) 3 fázisú ipari csatlakozóval

   8 óra 18 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
   A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével
   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive40, egy nyilvános villámtöltő állomáson álló, Sophisto szürke fényezésű autó

   100 km-re elegendő töltés utazás közben

   8 perc – Villámtöltő állomás (a jármű gyártója által engedélyezett maximális töltési teljesítménnyel)

   21 perc – Gyorstöltő állomás (50 kW)

   50 perc – AC töltőállomás (a jármű gyártója által engedélyezett legnagyobb töltési teljesítménnyel)
   Kalkulálja ki az útvonalat és a hatótávot

   NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP HAVIDÍJ NÉLKÜL**

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, egy nyilvános villámtöltő állomáson álló, Aventurin vörös fényezésű autó

   A járműhöz mellékelt BMW Charging kártya a kulcs az egyre nagyobb kiterjedésű belföldi nyilvánostöltő-hálózathoz való hozzáféréshez. Az Active tarifacsomag birtokában Ön kivételesen vonzó feltételek mellett töltheti autóját és az első 12 hónapban havidíjat sem kell fizetnie. BMW iX-éhez jár Önnek az IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át havidíj nélkül tölthet kedvező áron az IONITY töltőállomásokon.

    

   BMW iDRIVE.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iDrive, Suite belső tér, műszerfal
   Az új BMW iDrive jóvoltából Önnek az autóban ülve merőben újszerű, holisztikus élményben lehet része, BMW-jével pedig most első ízben természetes, hétköznapi módon kommunikálhat. A haptikus visszajelzéseket adó iDrive kezelőfelület mellett az infotainment rendszert az intelligens digitális asszisztens segítségével is vezérelheti, amely azáltal, hogy reagál az Ön hangjára és gesztusaira, a lehető legkellemesebbé teszi a BMW iX-ben töltött pillanatait.

   VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK A BMW iX FEDÉLZETÉN.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, egy városi környezetben haladó, Aventurin vörös fényezésű autó

   A BMW iX már alapfelszereltségként is rendkívül sok vezetéstámogató rendszert kínál: Ezek egyike a Driving Assistant Professional, amely optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A felszereltség egyebek mellett a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában. A parkolási manővereket segítő többkamerás Parkolóasszisztens Plus tökéletesen láthatóvá teszi az Ön számára a jármű környezetében lévő tárgyakat – akár 3D-ben is.

   A BMW iX ÚJRAGONDOLT DIZÁJNJA.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, oldalnézet, külső
   A nagyvonalúan méretezett felületek és a karakteres vonalvezetés különleges, monolitszerű megjelenést kölcsönöznek a BMW iX számára. Minden egyes részlet harmonikusan simul bele a modern formaterv egészébe, amelynek hatására úgy tűnhet, mintha az autót egyetlen darabból öntötték volna. A karosszériaelemek aerodinamikus kialakítása döntő szerepet játszik abban, hogy ilyen egyedülállóan kedvező az autó légellenállási együtthatója, de utóbbi nagyban köszönhető az olyan különleges részletmegoldásoknak is, mint amilyenek például a hátrafelé keskenyedő, ún. „Streamflow” motívumban végződő oldalablakok. Most első ízben tűnnek fel süllyesztett kilincsek és keret nélküli ajtók egy BMW SAV-on – ami szintén félreérthetetlenül jelzi az autót átható újító szellemet.

   BMW iX SHY TECH KONCEPCIÓ.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, elölnézet, BMW vesék, Shy Tech

   Az utasokat a középpontba helyező BMW Shy Tech koncepció lényege, hogy a BMW iX-ben található modern technológiák diszkréten a háttérben maradnak egészen addig, ameddig azokra szükség nem lesz, illetve, ameddig kifejezetten használni nem kívánják azokat. A láthatatlan intelligencia számos külső és belső részlet mögött jelen van – közéjük tartoznak például az intelligens felületként funkcionáló vesék, amelyek egyebek mellett a kameratechnológiának, a radarfunkcióknak és a modern érzékelőtechnológiának adnak helyet, de a belső téri fűtőelemek is ide sorolhatók. Ott vannak továbbá az audiorendszer szemre észrevehetetlen, a felületekbe ágyazott hangszórói, valamint a minimalista formatervű belső téri gombok is.

   A BMW iX KÜLSŐ DIZÁJNJEGYEI.

   BMW iX, elektromos, BMW iX, xDrive50, Aventurin vörös, i20, elölnézet

   Orrdizájn.

   A BMW iX orr-része a klasszikus BMW-s dizájn futurisztikus újraértelmezése. A függőleges BMW vesék, valamint a BMW által valaha is sorozatgyártású autóra szerelt legkarcsúbb fényszórók különösen érzékletesen hangsúlyozzák ki a SAV progresszív jellegét.
   BMW iX, elektromos SUV, Aventurin vörös, i20, oldalnézet

   Oldaldizájn.

   A kerékjárati ívek körül látható nagyméretű, szögletes kontúrok szándékoltan terelik a tekintetet a kerekekre. A süllyesztett ajtókilincsek, a keret nélküli ajtók, valamint az oldalablak-keret „Streamflow”-nak nevezett nyúlványa harmonikusan simulnak bele az összképbe.
   BMW iX, elektromos SUV, Aventurin vörös, i20, hátulnézet

   Fardizájn.

   A nagyméretű felületek, a BMW Group által valaha is alkalmazott legkeskenyebb hátsó lámpák, valamint a karosszériába úgyszólván belesimuló csomagtértető modern megjelenéssel ruházzák fel az autót. A tekintélyes méretű diffúzorelemek kiveszik a részüket az aerodinamikai tulajdonságok optimalizálásából és azok a sík felületű alvázzal együtt hozzájárulnak a hatótáv növeléséhez.

   NÉGY KERÉKEN GÖRDÜLŐ ÉLETTÉR.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, Suite belső tér, Castanea bőr
   A BMW iX tökéletes ellazulásra alkalmas utasterének berendezését a modern belsőépítészet ihlette. Az egyes elemek – köztük a csupasz felületű műszerfal a nagyméretű BMW Curved Display kijelzővel, valamint a karcsú ülések – választékos színükkel és igényes anyagaikkal egytől-egyig bútordarabokra emlékeztetnek. A szabadon álló, lebegni látszó középkonzol, a kardánalagút hiánya, valamint a BMW-be valaha is beépített legnagyobb méretű üvegtető olyan lenyűgöző térérzetet teremtenek, amely ellenállhatatlanul csábítja Önt egy kis nyújtózkodásra.

   A BMW iX BELSŐ DIZÁJNJEGYEI.

   Minimalista belső dizájn.

   Minimalista belső dizájn.

   A modern stílusú belső tér esetében a tervezők a lényegre összpontosítottak – ami egyértelműen látszik a kijelzőkön és a kezelőszerveken. A középkonzolon lévő, a központi kezelőszerv szerepét betöltő, üveg iDrive kontroller egy FSC-minősítésű fából készült vezérlőpanelen található.
   BMW iX, i20, elektromos SUV, hátsó utastérdizájn, Suite Castanea

   Lounge-stílusú hátsó ülések.

   A kardánalagút hiányának köszönhetően a BMW iX lounge-szerűen tágas teret kínál a hátul utazók számára. Az utastér hátsó szekciójához elérhető kiegészítő felszereltségek között az ülésfűtés mellett megtalálhatók a fejtámlákba integrált 3D-s hangsugárzók is. A hátsó üléstámla 40: 20: 40 arányban dönthető, amivel megnövelhető a csomagtér befogadóképessége.
   BMW iX, i20, elektromos SUV, panoráma üvegtető, belső tér

   Panoráma üvegtető.

   A tető teljes hosszán végighúzódó Sky Lounge panoráma üvegtető nagyvonalú térérzetet biztosít és lezser lounge-atmoszférát teremt az utaskabinban. A tető elektrokromatikusan sötétíthető el a privát szféra megóvása érdekében. A megoldás előnye, hogy nincs szükség árnyékoló rolóra, így az utasoknak nagyobb fejtér jut – méghozzá látványosan innovatív módon.
   BMW iX, i20, elektromos SUV, BMW Curved Display, belső tér

   BMW Curved Display.

   A BMW iX központi kijelzőjének és elsődleges, teljes egészében digitális kezelőfelületének szerepét a sorozatgyártásban most először alkalmazott BMW Curved Display ölti magára. A 12,3″ méretű információs kijelző egybeolvad a 14,9″ méretű központi kijelzővel, aminek hatására egy modern, „lebegő” képkerethez hasonló, egységes elem jön létre a műszerfalon.

   EREDETI BMW iX TARTOZÉKOK.

   BMW iX, i20, 2021, fekete, méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg

   Méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg.

   A csúszásmentes felületű, vízálló, méretre szabott BMW csomagtéri padlószőnyeg megvédi a rakteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. Fekete színben, BMW logóval.
   BMW iX, i20, 2021, eredeti BMW 520 tetőbox, fekete/titánezüst

   BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

   A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 520 literes befogadóképességű BMW tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
   BMW iX, i20, eredeti BMW Pro 2.0 hátulra felszerelhető kerékpártartó

   BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

   A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátulra felszerelhető kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

   A BMW iX HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉSŰ FENNTARTHATÓSÁGI KONCEPCIÓJA.

   BMW iX xDrive50, i20, 2021, elektromos SUV, egy tengerparton haladó autó, fenntarthatóság

   Egy hasonlóan erős belső égésű motorral ellátott SAV-hoz képest a BMW iX – a mindenre kiterjedő fenntarthatósági koncepció jóvoltából – a teljes életciklusára számítva 45%-kal kevesebb üvegházhatású gázzal terheli a környezetet. Mindennek hátterében egyebek mellett az húzódik meg, hogy a gyártás során kizárólag megújuló erőforrásokból előállított villamos energiát használnak fel, illetve, hogy széles körben alkalmazzák a természetes és az újrahasznosított anyagokat. Kitűnő példák erre a szőnyegek, amelyek 100%-ban Econylból készülnek.

   A BMW iX MŰSZAKI ADATAI.

   BMW iX xDrive50.

   Teljesítmény, kW:

   385

   Végsebesség, km/óra:

   200

   Elektromos hatótáv, km (WLTP):

   587-630

   Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km:

   19,7-21,3

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX xDrive50, műszaki adatok, modell
   BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

   BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

   A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

   BMW SERVICE INCLUSIVE.

   BMW iX, i20, 2021, elektromos SUV, BMW iX xDrive50, szerviz, BMW márkaszerviz

   #történjékbármi: mindenféle értelemben felhőtlenül gondtalan utazás az elektromos meghajtású járművekkel*: *e csomag 100%-os átláthatóságot és kellemesen egyszerű tervezhetőséget szavatol az Ön számára. Ön szabadon választhat a 4 vagy a 6 éves szerződéses időtartam között – amennyiben pedig lízingeli autóját, 3 évig élvezheti a szolgáltatás előnyeit.

   A szervizcsomag tartalma:

   • Járműátvizsgálás
   • Mikroszűrő-szerviz
   • Fékfolyadék-szerviz