Az új 7-es BMW a rendkívüli megjelenés, a maximális teljesítmény és a különleges kényelem fogalmainak megtestesítője. Az autó magabiztosságának a jellegzetes hűtőrács által uralt, lenyűgöző orr-rész ad nyomatékot. Oldalt az Air Breatherek erősítik fel az egyedülállóan különleges karaktert. Belül pedig a kibővített tartalmú bőrkárpitok és a csúcsminőségű belső díszítőelemek gondoskodnak a kivételesen magas szintű luxus atmoszférájáról.

A 7-es BMW a vezetési élmény és a biztonság terén is még feljebb lépett a digitális és automatizált funkciók, valamint a vezetőt segítő rendszerek jóvoltából. A BMW Personal CoPilot számos olyan asszisztencia rendszert fog össze, amelyek a legkülönfélébb helyzetekben nyújtanak segítséget a vezetőnek, mi több, akár teljes egészében képesek átvenni tőle bizonyos feladatokat. A 7.0 verziószámú BMW Live Cockpit Professionalnak köszönhetően pedig a vezérlés minden eddiginél egyszerűbbé és intuitívabbá vált.

A 6 hengeres BMW TwinPower Turbo erőforrás vagy a 8 hengeres benzinmotor mellett a BMW 7-es Limousine plug-in hibrid hajtáslánccal is elérhető: a BMW 745e/Le plug-in hibrid modellek a soros 6 hengeres BMW TwinPower Turbo motor lenyűgöző teljesítményét a legújabb generációs nagyfeszültségű akkumulátor eleddig nem látott hatékonyságával elegyítik.

Az erőteljes, 12 hengeres BMW TwinPower Turbo benzinmotor által hajtott, új BMW M760Li xDrive Limousine az eleganciát és a sportosságot ötvözi. Az M Sport csomaggal, valamint az exkluzív M Performance felszereltséggel és dizájnelemekkel ellátott modell esetében a dinamizmus iránt érzett szenvedély áll a középpontban.
 

Bővebben