BMW 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, egy férfi áll egy Bernina szürke fényezésű, rézsútos elölnézetből látható autó előtt
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

Minden tekintetben maga a kifinomultság: a BMW 6 Gran Turismo az elegancia, a rangos dizájn, a kifogástalan menetkényelem és a magabiztos dinamizmus megtestesítője. A jelentős részben az új formájú vesék és a módosított lámpatestek által meghatározott külső még az eddigieknél is progresszívabbá vált. A luxus szintű térérzetet kínáló belső tér presztízsét kitűnő minőségű anyagok és innovatív funkciók emelik. Mindez a tökéletesre csiszolt menetdinamikai tulajdonságokkal együtt azt eredményezi, hogy a BMW 6 Gran Turismóból Ön szinte soha nem akar majd kiszállni.

Bővebben

A BMW 6 GRAN TURISMO DIZÁJNJA.

Formabontóan különleges elegancia: a BMW 6 Gran Turismo kívülről dinamikus látványával és kivételes, egyedi karakterével nyűgöz le. A korábbiaknál szögletesebb vesék, valamint a módosított világító betéttel ellátott első fényszórók még karakteresebbé és erőteljesebben összpontosítóvá teszik az autó orr-részét. A tekintélyes méretek ellenére a lendületesen futó vonalak és az erőt sugárzó formanyelv maradéktalanul juttatják érvényre a BMW 6 Gran Turismo sportos ambícióit, amelyek a kupészerűen ívelő tetőtől egészen a trapéz alakú kipufogóborításokkal ékesített farig az autó minden részletéből sugároznak. Az elegáns és tágas belső tér a legmagasabb szintű kényelmet nyújtja, a sport bőrkormányhoz és a magasfényű fekete kivitelű kezelőszervekhez hasonló részletek pedig dinamikus, egyszersmind elegáns részletekkel gazdagítják az összképet.

Bővebben

LENYŰGÖZŐ DIZÁJNJEGYEK.

Panoráma üvegtető, BMW 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, belső tér

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. Az üvegtető – amely teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyílik és záródik, és az autókulccsal is vezérelhető – toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.
M Sport fék, BMW 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, a kerék közelről

M Sport fék.

Az M Sport fékrendszert – amely többdugattyús, sötétkékre fényezett és „M” felirattal ellátott féknyergekkel rendelkezik – kivételesen nagy teljesítmény jellemzi. A jármű kimagaslóan nagy dinamikai potenciáljához igazodva az M Sport fékrendszer kivételesen sportos vezetési stílust tesz lehetővé és briliáns teljesítményt nyújt nedves útfelületen is.
Kerámiafoglalat a kapcsolók körül, BMW 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, belső tér

Kerámiafoglalat a kapcsolók körül.

A bizonyos kezelőszerveket, például a váltókart, a hőfok- és hangerőszabályozó gombokat övező kerámiadíszítések egyedülállóan minőségi részletekkel gazdagítják az utasteret, luxus szintű megjelenéssel ruházva fel azt.

A BMW 6 GRAN TURISMO DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁI.

Szórakoztató és üzleti funkciók, digitális szolgáltatások és intelligens vezetőt segítő rendszerek.

Információs kijelző, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér
Driving Assistant Professional, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Tolatási asszisztens, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér

Tolatási asszisztens.

A Tolatási asszisztens memorizálja az előremenetben, legfeljebb 35 km/órával megtett utolsó 50 méteres útszakaszt, majd azt igény esetén a jármű hátramenetben önműködően is képes megtenni. Ily módon tolatás közben mentesül a kormányzás feladata alól és csak a jármű környezetének figyelésére koncentrálhat.
BMW Lézervilágítás, BMW 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, Bernina szürke

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a BMW Lézervilágítás akár 650 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
Connected csomag Professional, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér

Connected Professional csomag.

Concierge Service, Távszolgáltatások, okostelefon-integráció Apple CarPlay és Android Auto rendszereken keresztül vagy In-Car Experiences? Miért is kéne választania ezen opciók közül, ha mindegyik az Öné lehet? A Connected Professional csomag megvásárlásával ugyanis együtt kapja meg a BMW ConnectedDrive fent említett szolgáltatásait.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér

Távoli szoftverfrissítés.

E szolgáltatás mindig naprakészen tartja az Ön BMW-jét. A Távoli szoftverfrissítések a My BMW appon keresztül vagy a járműben tölthetőek le. Ezután már következhet is a telepítés.

Okostelefon-integráció, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, belső tér

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

A BMW 6 GRAN TURISMO DINAMIZMUSA.

A hatékony motorok, az intelligens összkerék-meghajtás és a kényelmet fokozó futóműszabályozó technológiák áttekintése.

Kivételes dinamizmus kényelemmel párosítva: a BMW 6 Gran Turismo a tökéletesen összehangolt működésű futóműkomponenseket egyetlen jövőbe mutató technológiában egyesíti. A fentieknek, valamint a hatékony és kiegyensúlyozott 6 hengeres dízelmotornak vagy a nagy fordulatszámokat kedvelő, igen nyomatékos 6 hengeres benzinmotornak köszönhetően tehát aligha állhat bármi is a színtiszta vezetési élmény útjába – sem a rövid, sem a hosszú utazások során.
Adaptív légrugózás mindkét tengely számára, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, rézsútos elölnézet

Adaptív légrugózás mindkét tengely számára

Az adaptív első és hátsó légrugózás extrém módon kényelmessé teszi a haladást, egyszersmind gondoskodik a nagyszerű menetdinamikai tulajdonságokról is. A légrugózás acélrugók helyett levegővel töltött gumitömlőket alkalmaz, amelyek a tömlőkben uralkodó nyomást folyamatosan szabályozva egyenletes szinten tartják a jármű hasmagasságát – függetlenül a kiválasztott vezetési módtól, valamint a jármű – akár jelentős – terhelésétől is.
Integrált aktív kormányzás, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből

Integrált aktív kormányzás.

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyjából 60–80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
xDrive, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.

A BMW 6 GRAN TURISMO MODELLVÁLTOZATAI.

BMW 6 Gran Turismo

A BMW 6 Gran Turismo alapkivitelű változata sokoldalúságával, valamint a legkülönfélébb, a kényelmet és a biztonságot fokozó felszereltségeivel inspirál.
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • Sport bőrkormány
 • 2 zónás automatikus klímaberendezés
 • Automatikus csomagtértető-működtetés
BMW 6 Gran Turismo, G32, 620d, 2020, egy alapkivitelű, Kristály fehér metálfényezésű autó

Luxury Line

A Luxury Line modellváltozat a jármű elegáns oldalát csillantja meg. A magasfényű króm borítású, elegáns dizájnelemek exkluzívvá teszik a külső megjelenést. A belső tér szintén igen stílusos benyomást kelt. Itt az első osztályú bőrkárpit és a kitűnő minőségű belső díszítőelemek visznek luxust az összképbe.
 • 19" könnyűfém keréktárcsák, multiküllős 644, Ferric szürke, fényesre esztergált
 • Magasfényű króm dizájnelemek
 • Ülések Line-specifikus varrással és bőrszegéllyel ellátott Dakota bőrkárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Fineline Ridge nemesfa belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
 • Hatféle színben változtatható Hangulatvilágítás; a felszereltség magában foglalja az Üdvözlő fényszőnyeg funkciót is
BMW 6 Gran Turismo, G32, 640d xDrive, 2020, Luxury Line, egy Dravit szürke autó rézsútos elölnézetből

M Sport csomag

Az M Sport csomag markánsan sportos karakterrel ruházza fel a járművet. A csomagba tartozó, elöl és hátul látható sportos dizájnelemek jóvoltából a jármű még erőteljesebb fellépésűvé válik. A csomag által biztosított dinamikus karaktert az exkluzív fényezések, a sportos M könnyűfém keréktárcsák és a számos belső részlet teszik teljessé.
 • 19'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 647 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul
 • M Aerodinamikai csomag első köténnyel, oldalküszöbökkel, valamint Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárítóval
 • Sportülések a vezető és az első utas számára exkluzív M megjelenésű, kék kontrasztvarrással ellátott fekete Dakota bőrkárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány multifunkciós gombokkal
 • Füst szürke M Alumínium Rhombicle belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel; más típusú belső díszítőelemek is elérhetők
BMW 6 Gran Turismo, G32, 640i xDrive, 2020, egy M Sport csomaggal ellátott, borostyán hatású Bernina szürke metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
 • BMW 6 Gran Turismo
 • Luxury Line
 • M Sport csomag

EREDETI BMW TARTOZÉKOK ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 6 GRAN TURISMÓHOZ.

Kellemes, otthonos érzés.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW 6 Gran Turismóját. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A termékek minőségüket, dizájnjukat és funkcionalitásukat illetően abszolút méltók a BMW 6 Gran Turismo általános színvonalához.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.
BMW ruhaakasztó, fekete, Travel & Comfort, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW ruhaakasztó, fekete, Travel & Comfort.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és törésbiztosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.
Vezeték nélküli töltőtok, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

Vezeték nélküli töltőtok.

A vezeték nélküli töltőtok lehetővé teszi az Apple iPhone™ 5/5s/SE készülékek indukciós töltését. A Qi szabványnak megfelelő összes töltővel kompatibilis, innovatív mobiltelefon-tok védőtokként is szolgál.
M Performance kormánykerék, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormánykerék nagyon kellemes tapintású és kitűnő fogású a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.
M Performance karbonszálas tükörburkolatok, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance karbonszálas külsőtükör-borítások.

Az aprólékos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos M Performance tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium szintű látványt nyújtó, dinamizmust sugárzó formatervű borítások egyedi vonással gazdagítják a jármű összképét.
M Performance oldalmatricák Frozen fekete színben, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance oldalmatricák Frozen fekete színben.

Mindent átható sportosság: A matt fekete/ezüst színű M Performance öntapadó fólia kimagaslóan egyedivé és dinamikussá teszi a jármű küllemét. Az, hogy a fóliák közvetlenül az oldalszoknyák fölé kerülnek, érzékletesen hangsúlyozza ki a jármű ezen kimagaslóan karakteres dizájnelemeit, valamint arányait.

A BMW 6 GRAN TURISMO MŰSZAKI ADATAI.

BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Üzemanyag-fogyasztás töltésfenntartó üzemmódban, kombinált, l/100 km
[5.9-5.4]
Károsanyag-kibocsátás töltésfenntartó üzemmódban, kombinált, g/km
[156-140]
Gyorsulás (0-100 km/h)
7,9
Legnagyobb sebesség
220
BMW 6 Gran Turismo (G32), műszaki adatok

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 6 GRAN TURISMÓHOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
További információk a BMW Service Inclusive csomagokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
További információk a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
További információk a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 6 Gran Turismóval kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS СО₂-KIBOCSÁTÁS

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

Fogyasztás és СО₂-kibocsátás

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.


  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
  A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.