BMW 6 Gran Turismo, 640i xDrive, G32, 2020, egy épület előtt parkoló, Bernina szürke fényezésű autó felülnézetből

BMW 6 GRAN TURISMO

Az Ön BMW 6 Gran Turismója nálunk a legjobb kezekben van. A bőséges választékban kapható eredeti BMW tartozékok egyedi vonással gazdagítják az Ön BMW-jét, a BMW M Performance Parts alkatrészek pedig mindenütt gondoskodnak az autentikus versenyhangulatról, amerre csak jár. A BMW attraktív szolgáltatáskínálata teljes körű védelmet nyújt vészhelyzet esetén, a szerviz- és karbantartási csomagok pedig gondoskodnak arról, hogy Ön teljes figyelmét a vezetés élményének szentelhesse.

Bővebben
BMW 6 Gran Turismo

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW 6 GRAN TURISMÓHOZ

Kiegészítő felszereltségek és dizájnelemek a BMW 6 Gran Turismóhoz.

Minden BMW tulajdonosnak alapáron jár a vezetés élménye. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók az Ön BMW 6 Gran Turismójához. A maximális hozzáadott érték garantált, bármit is tervezzen Ön.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, tartozékok
21" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 687, kétszínű, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

21" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 687, kétszínű, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül

A prémium minőségű, 21" méretű, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, hengerelt peremű V-küllős 687 könnyűfém keréktárcsák kéttónusú megjelenésükkel lenyűgözően exkluzívvá teszik a jármű küllemét. Külön megvásárolható, 8,5 J x 21 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
A termékhez
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi). A tartó lehajtható, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.
A termékhez
BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

A fekete, titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
A termékhez
BMW négy évszakos lábszőnyegek előre, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW négy évszakos lábszőnyegek előre

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket rozsdamentes acélbetét díszíti.
A termékhez
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, csomagtér

BMW csomagtéri szőnyeg

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete színű, rozsdamentes acél betéttel ellátott szőnyeg tökéletesen harmonizál az utastér egészével.
A termékhez
Vezeték nélküli töltőtok, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

Vezeték nélküli töltőtok

A vezeték nélküli töltőtok lehetővé teszi az Apple iPhone™ 5/5s/SE készülékek indukciós töltését. A telefon-védőtokként is használható innovatív tok bármely Qi-szabványú töltővel kompatibilis.
A termékhez
BMW univerzális tartó védőtokhoz, Travel & Comfort, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW univerzális tartó védőtokban lévő tabletekhez, Travel & Comfort

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető.
A termékhez
BMW ruhaakasztó, fekete, Travel & Comfort, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

BMW ruhaakasztó, fekete, Travel & Comfort

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és törésbiztosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.
A termékhez

BMW SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 6 GRAN TURISMÓHOZ

Szervizcsomagok, előnyök és szolgáltató partnerek a BMW 6 Gran Turismóhoz.

A BMW mércét állít a szolgáltatások terén és mindig az Ön rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakemberei a nap 24 órájában elérhetők – az év 365 napján. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően BMW 6 Gran Turismója automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így a szerviz felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben szereplő időtartamig benne foglaltaknak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira. A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon lehet.

Egy, a BMW volánja mögött ülő férfi néz át a szélvédőn

BMW Service Inclusive

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés felhőtlen élvezetére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
Egy, az okostelefonját néző nő száll ki a BMW-jéből

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive portfóliójába tartozó, innovatív Teleszerviz segítségével BMW-je jelentős gondot vesz le a válláról: amikor esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, a jármű továbbítja az összes releváns adatot az Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Mindehhez csak egyvalamit kell tennie: regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben
Egy férfi áll a BMW-je csomagtartójánál az okostelefonjával és az elakadásjelző háromszöggel a kezében

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás, és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 6 GRAN TURISMÓHOZ

Sportos felszereltségek a BMW 6 Gran Turismóhoz.

A BMW 6 Gran Turismo az eleganciát és a sportosságot magas szintű utazási kényelemmel ötvözi: a kitűnő minőségű BMW M Performance Parts tartozékok kiemelik ezen izgalmasan vonzó Gran Turismo dinamikus karakterét.

BMW M Performance Parts, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, tartozékok
M Performance kormánykerék, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance kormánykerék

Elragadó tények: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormánykerék nagyon kellemes tapintású és kitűnő fogású a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.
A termékhez
M Performance karbonszálas külsőtükör-borítások, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance karbonszálas külsőtükör-borítások

Az aprólékos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos M Performance külsőtükör-borítások érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium szintű látványt nyújtó, dinamizmust sugárzó formatervű borítások egyedi vonással gazdagítják a jármű összképét.
A termékhez
M Performance lábszőnyegek, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance lábszőnyegek

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: az M Performance szőnyegek egyedien sportos vonással gazdagítják a jármű lábterét. A szőnyegeken M logó és „M Performance” felirat látható. A prémium színvonalú dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű varrással ellátott szegélyek, valamint az M színekben pompázó dekorbetét teszik teljessé.
A termékhez
M Performance oldalmatricák Frozen fekete színben, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance oldalmatricák Frozen fekete színben

Mindent átható sportosság: A matt fekete/ezüst színű M Performance tapadófólia kimagaslóan egyedivé és dinamikussá teszi a jármű küllemét. Az, hogy a tapadófóliák közvetlenül az oldalszoknyák fölé kerülnek, érzékletesen hangsúlyozza ki a jármű ezen kimagaslóan karakteres dizájnelemeit, valamint arányait.
A termékhez
M Performance gumitároló zsákok, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance gumitároló zsákok

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.
A termékhez
M Performance kulcstartó Alcantarából és karbonszál-erősítésű műanyagból, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2020, közelről

M Performance kulcstartó Alcantarából és karbonszál-erősítésű műanyagból

A karbonszál-erősítésű műanyagból és Alcantarából készülő kulcstartó rendkívül szemrevaló darab. Az M kék színű, hatszögletű fejescsavarnak köszönhetően a kulcs biztosan rögzül a tartóhoz. Az időtlenül elegáns, technikailag kifinomult kiegészítő egyértelműen fejezi ki a vezető autóversenyzés iránti affinitását.
A termékhez

BMW CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS APPLIKÁCIÓK.

Mindig egy lépéssel előrébb.

Fogyasztás és СО₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.