BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, rézsútos elölnézet

BMW 6 GRAN TURISMO

BMW 6 GRAN TURISMO

A BMW 6 Gran Turismo különleges esztétikumával, valamint tágas és luxus szintű belső terével nyűgöz le. Pompás menetdinamikai tulajdonságai sportossá teszik az autót – amely mégis maximálisan kényelmes marad a hosszú utak alkalmával is. Ez a jármű tehát a modern dizájn és a nagy körutazások felemelő élményeinek érzékletes kinyilatkoztatása.

 

Bővebben

A BMW 6 GRAN TURISMO FŐBB JELLEMZŐI.

Külső dizájn, dinamizmus és vezetőt segítő rendszerek.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, felülnézet

KÜLSŐ.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, belső tér

BELSŐ TÉR.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, rézsútos oldalnézet

DINAMIZMUS.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, videó, menetkényelem

UTAZÁSI KÉNYELEM.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, felülnézet

KÜLSŐ.

A BMW 6 Gran Turismo külső dizájnja.

A BMW 6 Gran Turismót plasztikus formái és nyújtott sziluettje lenyűgöző megjelenéssel ruházzák fel. A feszes felületek izgalmas kontrasztot képeznek a finoman ívelő tetővonallal, ami egyszerre teszi elegánssá és sportossá az összhatást. E kivételes koncepciójú jármű dinamizmusát a markánsan egyedi far hangsúlyozza ki.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, belső tér

BELSŐ TÉR.

A BMW 6 Gran Turismo belső dizájnja.

A BMW 6 Gran Turismo belső terének atmoszférája minden érzék számára igazi kalandot jelent. A tizenegyféle dizájnt kínáló Hangulatvilágítás jóvoltából minden utazáshoz megteremthető az eszményi atmoszféra. A frissességről az Illatvariációk felszereltség gondoskodik. Mindemellett pedig ott a csaknem egy négyzetméteres Panoráma üvegtető, amelynek hatására a jármű utasai kellemesen nyílt térben érezhetik magukat.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, rézsútos oldalnézet

DINAMIZMUS.

A BMW 6 Gran Turismo hajtáslánca és futóműtechnológiái.

A nagy utazásokra felkészülve: a BMW 6 Gran Turismo a sokoldalúság igazi mintaképe az autózás világában. A kimagaslóan hatékony motorok, az intelligens aerodinamika és a könnyűépítés találkozásának köszönhetően maradéktalanul élvezhető a színtiszta dinamizmus. Az Executive Drive-hoz hasonló, innovatív futóműszabályozási technológiák pedig mindenkor gondoskodnak a kimagasló menetkényelemről. Tervezzen hát Ön bármit – a BMW 6 Gran Turismo mindig eszményi útitársa lesz.

„A BMW 6 Gran Turismo azoknak a kifinomult ízlésű vásárlóknak készült, akik nagyra értékelik az egyediséget, az esztétikumot és a kivételes menetkényelmet.”
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design alelnöke

A BMW 6 GRAN TURISMO DIZÁJNJA.

Fedezze fel a legjellegzetesebb külső és belső dizájnelemeket.

Modern, a letisztult vonalak által meghatározott dizájnjával a BMW 6 Gran Turismo egy valódi kuriózum. A lendületes formatervű karosszéria olyan kényelmi koncepció mentén megalkotott belső teret fog közre, amely egyszerre luxus szintű és funkcionális. A legmagasabb ambíciójú vásárlók igényeinek megfelelően megtervezett autó egy ideális, az eleganciát sportos vonzerővel fűszerező útitárs.
BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, rézsútos hátulnézet
Panoráma üvegtető, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, belső tér
BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, hátsó ülések
BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, elülső oldalnézet

ELEGÁNS SZILUETT.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, rézsútos hátulnézet

MARKÁNSAN EGYEDI FAR.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, az orr közelről

LÁTVÁNYOS ORR-RÉSZ.

Panoráma üvegtető, BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, belső tér

LED-ES ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓK

NAGY FELÜLETŰ PANORÁMA ÜVEGTETŐ.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, műszerfal

VEZETŐORIENTÁLT MŰSZERFAL.

BMW 6 Gran Turismo, G32, 2017, Kristály fehér metál, hátsó ülések

KÉNYELMES HÁTSÓ ÜLÉSEK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.