EGY ÚJ UTAZÁS KEZDETE.

Az első BMW 6-os Gran Turismo.

EGY ÚJ UTAZÁS KEZDETE.

Az első BMW 6-os Gran Turismo.

EGY ÚJ UTAZÁS KEZDETE.Az első BMW 6-os Gran Turismo.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

250 (340)/5500–6500

Nyomaték (Nm) / 1/perc (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

450/1380–5200

Gyorsulás, 0–100 km/óra (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

5,3

A BMW 6-os Gran Turismo különleges esztétikumával, valamint nagyvonalú térkínálatot nyújtó, luxus szintű utasterével nyűgöz le. A modell különleges menettulajdonságai garantálják a sportos dinamizmust, valamint a maximális kényelmet a hosszú utakon. Ez a jármű egy négy keréken járó állásfoglalás – a modern dizájn, valamint a klasszikus nagy túrák élménye mellett.

BMW 640i xDrive Gran Turismo(1):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–7,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–177

„A BMW 6-os Gran Turismót azon kifinomult ízlésű vásárlóinknak szánjuk, akik nagyra értékelik az egyediséget, az esztétikumot és a kivételes menetkényelmet.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESING SENIOR ALELNÖKE

FORMAI TÖKÉLY.

A BMW 6-os Gran Turismo külső dizájnja.

FORMAI TÖKÉLY.

A BMW 6-os Gran Turismo külső dizájnja.

Szoborszerűen megformált részletei, valamint nyúlánk sziluettje lenyűgöző jelenséggé teszik a BMW 6-os Gran Turismót. A markáns felületek remek kontrasztot alkotnak a finoman lejtő tetővonallal, ami elegánssá és sportossá teszi az összképet. A különleges koncepciójú jármű dinamikus mivoltát a látványos, egyedi kialakítású far hangsúlyozza ki.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

Az esztétikum, a tágasság és a kényelem különleges elegye a hosszú távú, stílusos utazás igazi úttörőjévé avatják a BMW 6-os Gran Turismót. Az aktív futóműtechnológiák jóvoltából teljes mértékben kiaknázhatók az autó kimagasló menettulajdonságai – a lenyűgöző agilitás bármilyen sebességnél garantált.

„A BMW 6-os Gran Turismóban egy modern, alternatív járműkoncepció ölt testet.”
MICHAEL MARKEFKA, A BMW AUTOMOBILES KÜLSŐ DIZÁJNÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

Legyen minden szem előtt: a BMW Personal CoPilot részét képező Driving Assistant Plus formájában Ön a fedélzeten mindig maga mellett tudhat egy személyi asszisztenst. Az intelligens vezetőt segítő rendszereket tömörítő csomag monoton és bonyolult közlekedési szituációkban nyújt hasznos támogatást, amivel fokozza az Ön biztonságát és kényelmét, amikor BMW 6-os Gran Turismójában ül.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.