A BMW 6 Gran Turismo különleges esztétikumával, valamint nagyvonalú térkínálatot nyújtó, luxus szintű utasterével nyűgöz le. A modell különleges menettulajdonságai garantálják a sportos dinamizmust, valamint a maximális kényelmet a hosszú utakon. Ez a jármű egy négy keréken járó állásfoglalás – a modern dizájn, valamint a klasszikus nagy túrák élménye mellett.

„A BMW 6 Gran Turismót azon kifinomult ízlésű vásárlóinknak szánjuk, akik nagyra értékelik az egyediséget, az esztétikumot és a kivételes menetkényelmet.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESING SENIOR ALELNÖKE

FORMAI TÖKÉLY.

A BMW 6 Gran Turismo külső dizájnja.

FORMAI TÖKÉLY.

A BMW 6 Gran Turismo külső dizájnja.

Szoborszerűen megformált részletei, valamint nyúlánk sziluettje lenyűgöző jelenséggé teszik a BMW 6 Gran Turismót. A markáns felületek remek kontrasztot alkotnak a finoman lejtő tetővonallal, ami elegánssá és sportossá teszi az összképet. A különleges koncepciójú jármű dinamikus mivoltát a látványos, egyedi kialakítású far hangsúlyozza ki.

Bővebben

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6 Gran Turismo menetkényelme.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6 Gran Turismo menetkényelme.

Az esztétikum, a tágasság és a kényelem különleges elegye a hosszú távú, stílusos utazás igazi úttörőjévé avatják a BMW 6 Gran Turismót. Az aktív futóműtechnológiák jóvoltából teljes mértékben kiaknázhatók az autó kimagasló menettulajdonságai – a lenyűgöző agilitás bármilyen sebességnél garantált.

Bővebben
„A BMW 6 Gran Turismóban egy modern, alternatív járműkoncepció ölt testet.”
MICHAEL MARKEFKA, A BMW AUTOMOBILES KÜLSŐ DIZÁJNÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

Legyen minden szem előtt: a BMW Personal CoPilot részét képező Driving Assistant Plus formájában Ön a fedélzeten mindig maga mellett tudhat egy személyi asszisztenst. Az intelligens vezetőt segítő rendszereket tömörítő csomag monoton és bonyolult közlekedési szituációkban nyújt hasznos támogatást, amivel fokozza az Ön biztonságát és kényelmét, amikor BMW 6-os Gran Turismójában ül.

Bővebben

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.