EGY ÚJ UTAZÁS KEZDETE.

Az első BMW 6-os Gran Turismo.

EGY ÚJ UTAZÁS KEZDETE.

Az első BMW 6-os Gran Turismo.

EGY ÚJ UTAZÁS KEZDETE.Az első BMW 6-os Gran Turismo.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc (BMW 640i xDrive Gran Turismo)(3)

250 (340)/5500–6500

Nyomaték (Nm) / 1/perc (BMW 640i xDrive Gran Turismo)(3)

450/1380–5200

Gyorsulás, 0–100 km/óra (BMW 640i xDrive Gran Turismo)(3)

5,3

A BMW 6-os Gran Turismo különleges esztétikumával, valamint nagyvonalú térkínálatot nyújtó, luxus szintű utasterével nyűgöz le. A modell különleges menettulajdonságai garantálják a sportos dinamizmust, valamint a maximális kényelmet a hosszú utakon. Ez a jármű egy négy keréken járó állásfoglalás – a modern dizájn, valamint a klasszikus nagy túrák élménye mellett.


BMW 640i xDrive Gran Turismo(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–8,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–184

„A BMW 6-os Gran Turismót azon kifinomult ízlésű vásárlóinknak szánjuk, akik nagyra értékelik az egyediséget, az esztétikumot és a kivételes menetkényelmet.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESING SENIOR ALELNÖKE

FORMAI TÖKÉLY.

A BMW 6-os Gran Turismo külső dizájnja.

FORMAI TÖKÉLY.

A BMW 6-os Gran Turismo külső dizájnja.

Szoborszerűen megformált részletei, valamint nyúlánk sziluettje lenyűgöző jelenséggé teszik a BMW 6-os Gran Turismót. A markáns felületek remek kontrasztot alkotnak a finoman lejtő tetővonallal, ami elegánssá és sportossá teszi az összképet. A különleges koncepciójú jármű dinamikus mivoltát a látványos, egyedi kialakítású far hangsúlyozza ki.

Read more

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

Az esztétikum, a tágasság és a kényelem különleges elegye a hosszú távú, stílusos utazás igazi úttörőjévé avatják a BMW 6-os Gran Turismót. Az aktív futóműtechnológiák jóvoltából teljes mértékben kiaknázhatók az autó kimagasló menettulajdonságai – a lenyűgöző agilitás bármilyen sebességnél garantált.

Read more
„A BMW 6-os Gran Turismóban egy modern, alternatív járműkoncepció ölt testet.”
MICHAEL MARKEFKA, A BMW AUTOMOBILES KÜLSŐ DIZÁJNÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

Legyen minden szem előtt: a BMW Personal CoPilot részét képező Driving Assistant Plus formájában Ön a fedélzeten mindig maga mellett tudhat egy személyi asszisztenst. Az intelligens vezetőt segítő rendszereket tömörítő csomag monoton és bonyolult közlekedési szituációkban nyújt hasznos támogatást, amivel fokozza az Ön biztonságát és kényelmét, amikor BMW 6-os Gran Turismójában ül.

Read more

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.