AZ ÚJ BMW 5-ös TOURING.

Univerzális üzleti modell sportos ambíciókkal.

AZ ÚJ BMW 5-ös TOURING.

Univerzális üzleti modell sportos ambíciókkal.

AZ ÚJ BMW 5-ös TOURING.Univerzális üzleti modell sportos ambíciókkal.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW 530d xDrive Touring)

5,6

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW 530d xDrive Touring)

5,7–5,3

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW 530d xDrive Touring)

149–139

Párját ritkító dinamizmus, sportos dizájn, maximális kényelem – a BMW 5-ös Touring minden kétséget kizáróan kategóriájának éllovasa. Egy rendkívül sokoldalú modellről van szó, amelyet a legkorszerűbb technológiákkal vérteztek fel, amely maximálisan praktikus és amelyet mindezeken felül jókora adag sportosság jellemez. Egy univerzális járműről van szó, amely bőséges helyet biztosít bármilyen tevékenységhez – és olyan vezetési élményt nyújt, amely a szabadidő eltöltését és az üzleti tevékenységet új dimenzióba emeli.

BMW 530d xDrive Touring
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,7–5,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 149–139

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

Izmos BMW TwinPower Turbo motorok, intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás a kategóriaelső menettulajdonságokért, valamint Adaptive mód: a BMW 5-ös Touring arra született, hogy a sportos vezetési élmény csúcsát nyújtsa – amivel mindig utcahossznyi előnyben lesz majd a vetélytársak előtt.

„Az új BMW 5-ös Touring minden alkalommal gondoskodik a komoly, stílusos és sportos megjelenésről. Az autó visszafogottan elegáns és pedáns dizájnja egyszere tekintélyes, esztétikus és funkcionális.”
KARIM HABIB, A BMW AUTÓS RÉSZLEGÉNEK DIZÁJFŐNÖKE
„Sportos menettulajdonságaival, kivételes kényelmével, a lehető legmagasabb szintű praktikumot célzó koncepciójával és vezetőt segítő rendszereivel a BMW 5-ös Touring egy első osztályú, univerzális jármű az üzleti élethez és a mindennapokhoz.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESIGN RANGIDŐS ALELNÖKE

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Ön a lehető legjobb segítőre lel majd a BMW Personal Copilot formájában, amelyre minden további nélkül rábízhatja a fontos, ámde monotonitást igénylő feladatokat. A Driving Assistant Plus kiegészítő felszereltség lehetővé teszi az autonóm haladást egyebek mellett dugókban, araszoló forgalomban vagy a hosszadalmas utazások alkalmával. Mindemellett Ön még sávváltásokkor is biztos kezekben tudhatja magát.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.