AZ ÚJ BMW 5-ös TOURING.

Univerzális üzleti modell sportos ambíciókkal.

AZ ÚJ BMW 5-ös TOURING.

Univerzális üzleti modell sportos ambíciókkal.

AZ ÚJ BMW 5-ös TOURING.Univerzális üzleti modell sportos ambíciókkal.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW 530d xDrive Touring3)

5,6

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 530d xDrive Touring3)

5,7–5,3

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 530d xDrive Touring3)

149–139

Párját ritkító dinamizmus, sportos dizájn, maximális kényelem – a BMW 5-ös Touring minden kétséget kizáróan kategóriájának éllovasa. Egy rendkívül sokoldalú modellről van szó, amelyet a legkorszerűbb technológiákkal vérteztek fel, amely maximálisan praktikus és amelyet mindezeken felül jókora adag sportosság jellemez. Egy univerzális járműről van szó, amely bőséges helyet biztosít bármilyen tevékenységhez – és olyan vezetési élményt nyújt, amely a szabadidő eltöltését és az üzleti tevékenységet új dimenzióba emeli.

BMW 530d xDrive Touring (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,9–5,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 154–148

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

Izmos BMW TwinPower Turbo motorok, intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás a kategóriaelső menettulajdonságokért, valamint Adaptive mód: a BMW 5-ös Touring arra született, hogy a sportos vezetési élmény csúcsát nyújtsa – amivel mindig utcahossznyi előnyben lesz majd a vetélytársak előtt.

Read more
„Az új BMW 5-ös Touring minden alkalommal gondoskodik a komoly, stílusos és sportos megjelenésről. Az autó visszafogottan elegáns és pedáns dizájnja egyszere tekintélyes, esztétikus és funkcionális.”
KARIM HABIB, A BMW AUTÓS RÉSZLEGÉNEK DIZÁJFŐNÖKE
„Sportos menettulajdonságaival, kivételes kényelmével, a lehető legmagasabb szintű praktikumot célzó koncepciójával és vezetőt segítő rendszereivel a BMW 5-ös Touring egy első osztályú, univerzális jármű az üzleti élethez és a mindennapokhoz.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESIGN RANGIDŐS ALELNÖKE

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Ön a lehető legjobb segítőre lel majd a BMW Personal Copilot formájában, amelyre minden további nélkül rábízhatja a fontos, ámde monotonitást igénylő feladatokat. A Driving Assistant Plus kiegészítő felszereltség lehetővé teszi az autonóm haladást egyebek mellett dugókban, araszoló forgalomban vagy a hosszadalmas utazások alkalmával. Mindemellett Ön még sávváltásokkor is biztos kezekben tudhatja magát.

Read more

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.