Párját ritkító dinamizmus, sportos dizájn, maximális kényelem – a BMW 5 Touring minden kétséget kizáróan kategóriájának éllovasa. Egy rendkívül sokoldalú modellről van szó, amelyet a legkorszerűbb technológiákkal vérteztek fel, amely maximálisan praktikus és amelyet mindezeken felül jókora adag sportosság jellemez. Egy univerzális járműről van szó, amely bőséges helyet biztosít bármilyen tevékenységhez – és olyan vezetési élményt nyújt, amely a szabadidő eltöltését és az üzleti tevékenységet új dimenzióba emeli.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

Izmos BMW TwinPower Turbo motorok, intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás a kategóriaelső menettulajdonságokért, valamint Adaptive mód: a BMW 5 Touring arra született, hogy a sportos vezetési élmény csúcsát nyújtsa – amivel mindig utcahossznyi előnyben lesz majd a vetélytársak előtt.

Bővebben
„Az új BMW 5 Touring minden alkalommal gondoskodik a komoly, stílusos és sportos megjelenésről. Az autó visszafogottan elegáns és pedáns dizájnja egyszerre tekintélyes, esztétikus és funkcionális.”
KARIM HABIB, A BMW AUTÓS RÉSZLEGÉNEK DIZÁJFŐNÖKE
„Sportos menettulajdonságaival, kivételes kényelmével, a lehető legmagasabb szintű praktikumot célzó koncepciójával és vezetőt segítő rendszereivel a BMW 5 Touring egy első osztályú, univerzális jármű az üzleti élethez és a mindennapokhoz.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESIGN RANGIDŐS ALELNÖKE

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Ön a lehető legjobb segítőre lel majd a BMW Personal Copilot formájában, amelyre minden további nélkül rábízhatja a fontos, ámde monotonitást igénylő feladatokat. A Driving Assistant Plus kiegészítő felszereltség lehetővé teszi az autonóm haladást egyebek mellett dugókban, araszoló forgalomban vagy a hosszadalmas utazások alkalmával. Mindemellett Ön még sávváltásokkor is biztos kezekben tudhatja magát.

Bővebben

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.