NAGYVÁROSI KÉNYELEM.

A BMW 2-es Gran Tourer.

NAGYVÁROSI KÉNYELEM.

A BMW 2-es Gran Tourer.

NAGYVÁROSI KÉNYELEM.A BMW 2-es Gran Tourer.

Motorteljesítmény, kW (LE) / 1/perc (220d xDrive)(3)

140 (190)/4000

Kombinált fogyasztás, l/100 km (220d xDrive)(3)

4,9–4,6

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (220d xDrive)(3)

129–128

Csomagtér űrtartalma

645–1905 liter

Hozza ki a legtöbbet a nagyvárosi életből a BMW 2-es Gran Tourerrel. Az autóval, amely sokat nyújt és szinte bármit a vállára vesz. A városban mindez nem elhanyagolható előny. A BMW 2-es Gran Tourer játékossággal vegyülő nyugalommal, fiatalosan, magabiztosan és életvidáman küzd meg a hektikus helyzetekkel. Mindemellett pedig határozottan sportos is az erős, 3 vagy 4 hengeres BMW TwinPower Turbo motoroknak köszönhetően. Mindez nem mást szolgál, mint a vezetés színtiszta élményét, amely nem ismer városhatárokat.

 

BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,9–4,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált: 129–128

VÁROSI BESZÉDTÉMA.

Egy vérbeli kozmopolita: a BMW 2-es Gran Tourer – amely dinamikus és magabiztos, sokoldalú és modern. Ez az autó az utakat sugárutakká változtatja, amelyeket sportos határozottsággal hagy maga mögött. E a benyomást a nagyméretű dupla vese, a megszakítás nélküli légbeömlő nyílások, valamint a nagy tengelytáv és a rövid túlnyúlások teremtik meg. A nagyméretű ajtók, valamint az emelt tetővonal a tágasság és a kényelem ígéretét hordozzák. Íme, egy fesztelenül nyugodt személyiségű autó, amely már első látásra elismerő nyelvcsettintést vált ki a szemlélőből.

„A vezetés élménye merőben új formát öltött!”
Dr. Ian Robertson, a BMW Group egyesült királyságbeli nagykövete és a BMW AG felügyelőbizottságának egykori tagja.

TÖKÉLETES ELRENDEZÉS.

Legyen szó akár hétfős városnéző túráról, akár szünidei utazásról, amelyhez a fél háztartást bepakolja az autóba – a BMW 2-es Gran Tourer ideális társa lesz bármilyen kalandhoz. Számtalan praktikus tárolási lehetőségével és variálható második üléssorával az autó 1905 literesre bővíthető, a fartól akár egészen a műszerfalig terjedő csomagterével tökéletesen képes alkalmazkodni az Ön bármilyen igényéhez. Ami pedig különösen a családok számára praktikus: az opcionálisan rendelhető harmadik üléssor jóvoltából akár hét személy is helyet foglalhat a fedélzeten. BMW 2-es Gran Tourer: még több tér az Ön elképzeléseinek.

MARADJON KAPCSOLATBAN MINDENNEL.

Amikor keresztülvág a városon, az egész világ ott van Önnel. Akárhová is menjen, akármit is forgasson a fejében, a BMW ConnectedDrive mindig ott áll Ön mögött a BMW Personal CoPilot hasznos digitális szolgáltatásaival és vezetőt segítő rendszereivel. A fontos dolgokat tehát soha nem kell nélkülöznie, mindemellett pedig biztonságosan és kipihenten érhet célba.

Read more

Felderítő személyzet a fedélzeten.

Vajon holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol találom a városban a legjobb éttermet? A Concierge Service ügyfélszolgálat munkatársaival – akik mindig az Ön segítségére sietnek, amikor utazik – egyetlen gombnyomással létesíthet kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van. A szolgáltatás egyedi, személyre szabott és gyors – legyen Ön bárhol, legyen szüksége bármire.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Read more

A jó kapcsolatoknál nincs jobb.

A vezeték nélküli mobiltelefontöltés egy vezeték nélküli töltődokkolót és egy további USB-csatlakozót foglal magában. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A rendszerhez egyszerre két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolaton keresztül. A felszereltség tartalmazza továbbá a Bluetooth Office funkciót, valamint a WiFi hotspot-előkészítést* is.

Read more

Tekintet az úton, információk a látótérben.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző a vezetéssel kapcsolatos összes fontos információt egy, a vezető látómezőjében található panelre vetíti ki – ami azt jelenti, hogy nem kell levenni a tekintetet az útról. A rendszer egyebek mellett a pillanatnyi sebességet, a navigációs rendszer által javasolt útirányokat, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés információt, valamint a hívás- és a lejátszási listákat jeleníti meg.
Read more

Biztos távolságban tartja Önt a veszélyektől.

A Driving Assistant Plus jól érezhetően fokozza a biztonságot és a kényelmet. A felszereltség a túl kis távolságra figyelmeztető jelzést, az enyhe fékezés funkcióval ellátott gyalogosfelismerést, a sávelhagyásra figyelmeztető jelzést, a távolságifényszóró-asszisztenst, a sebességhatár-kijelzést, a kameraalapú, Stop&Go funkcióval ellátott sebességtartó automatikát, valamint a torlódásasszisztenst foglalja magában.
Read more

Indulás időben. Érkezés pontosan.

Mindig idejében érkezzen meg soron következő találkozójára. A BMW Connected applikáció Time to Leave Notification funkciója okostelefonján vagy okosóráján idejében figyelmezteti Önt arra, hogy mikor kell elindulnia soron következő találkozójára. A funkció a valós idejű közlekedési információkat* figyelembe véve számítja ki az optimális indulási időt, ami garantálja, hogy Ön idejében érkezzen meg úti céljához.

A *-gal jelölt szolgáltatások Magyarországon egyelőre nem elérhetők.

Read more

Egészen a bejárati ajtóig vezeti Önt.

Érkezzen meg időben és kipihenten. Miután kiszállt az autójából, a Door to Door navigáció végigvezeti Önt a céljához vezető utolsó rövid útszakaszon, illetve vissza a járműhöz. Az autójának Connected Onboard kijelzőjén megjelenő információk, valamint a BMW Connected app push üzeneteinek segítségével gyorsan hozzáférhet okostelefonjának gyalogos navigáció szolgáltatásához.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

Read more

Önre szabott szabadság.

Folyamatosan mozgásban maradhat, hiszen a BMW ConnectedDrive modern hálózati megoldásainak köszönhetően mindig kapcsolatban lehet azzal, ami fontos Önnek – a még kényelmesebb utazás jegyében. De győződjön meg minderről saját maga.
Read more

SUHANÁS A FORGALOM HULLÁMAIN.

SUHANÁS A FORGALOM HULLÁMAIN.

A városon át irány a vidék az autópályán – a BMW 2-es Gran Tourerrel megtett minden egyes kirándulás felkerül a kedvenc útvonalak listájára. Mindez először is a pörgős és rendkívül hatékony benzines és dízelmotoroknak köszönhető. Másodsorban pedig a nagy tengelytávnak és a rövid túlnyúlásoknak, amelyek optimális agilitással ruházzák fel az autót. Az említett tulajdonságok az Driving Experience kapcsolóval, az adaptív futóművel, valamint a számos aerodinamikai elemmel kiegészülve precíz és élénk viselkedést eredményeznek, amely magát az utazást teszi céllá.

Read more

A VÁROSKÖZPONTBÓL A SÍKÖZPONTBA.

A kivételesen gazdaságos, 3 hengeres dízelmotortól a pörgős karakterű és lenyűgözően nyomatékos 4 hengeres benzinmotorig: a BMW 2-es Gran Tourernek minden igényhez megvan a megfelelő erőforrása. A motorokban közös a BMW TwinPower Turbo technológia, valamint a hatékonyságot és a dinamizmust célzó, szisztematikus optimalizáció. Az intelligens xDrive összkerékmeghajtási rendszerrel, valamint a 7 fokozatú, sportos hangolású duplakuplungos sebességváltóval együtt pedig a BMW 2-es Gran Tourer egy rendíthetetlenül a saját útját járó, a legjobb menettulajdonságokkal rendelkező mindenessé válik – amely mindig kész az új felfedezésekre.

AMIRE MINDENKI VÁGYIK: AZ A BIZONYOS PLUSZ.

Minden pontosan olyan lehet, amilyennek Ön szeretné – a BMW 2-es Gran Tourerhez széles választékban elérhető tartozékoknak köszönhetően. A kínálat a praktikus belső téri felszereltségektől a stílusos tartozékokon át egészen helytakarékos csomagtéri megoldásokig terjed. A választás joga az Ön kezében van: formálja BMW 2-es Grand Tourerjét a saját szükségleteihez és ízléséhez – és fedezze fel a lehetőségek új világát.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    1) Az adatok 2018. 04. 15-ig vannak érvényben. Kérjük, ellenőrizze az Ön BMW-jére vonatkozó adatok érvényességét.

    A 3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.