BMW 2 GRAN TOURER

BMW 2 GRAN TOURER

Motorteljesítmény, kW (LE) / 1/perc (220d xDrive)

140 (190)/4000

Kombinált fogyasztás, l/100 km (220d xDrive)

5,9–6,2

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (220d xDrive)

154-163

Csomagtér űrtartalma

645–1905 liter

Hozza ki a legtöbbet a nagyvárosi életből a BMW 2 Gran Tourerrel. Az autóval, amely sokat nyújt és szinte bármit a vállára vesz. A városban mindez nem elhanyagolható előny. A BMW 2 Gran Tourer játékossággal vegyülő nyugalommal, fiatalosan, magabiztosan és életvidáman küzd meg a hektikus helyzetekkel. Mindemellett pedig határozottan sportos is az erős, 3 vagy 4 hengeres BMW TwinPower Turbo motoroknak köszönhetően. Mindez nem mást szolgál, mint a vezetés színtiszta élményét, amely nem ismer városhatárokat.

 

 

VÁROSI BESZÉDTÉMA.

Egy vérbeli kozmopolita: a BMW 2 Gran Tourer – amely dinamikus és magabiztos, sokoldalú és modern. Ez az autó az utakat sugárutakká változtatja, amelyeket sportos határozottsággal hagy maga mögött. E a benyomást a nagyméretű dupla vese, a megszakítás nélküli légbeömlő nyílások, valamint a nagy tengelytáv és a rövid túlnyúlások teremtik meg. A nagyméretű ajtók, valamint az emelt tetővonal a tágasság és a kényelem ígéretét hordozzák. Íme, egy fesztelenül nyugodt személyiségű autó, amely már első látásra elismerő nyelvcsettintést vált ki a szemlélőből.

„A vezetés élménye merőben új formát öltött!”
Dr. Ian Robertson, a BMW Group egyesült királyságbeli nagykövete és a BMW AG felügyelőbizottságának egykori tagja.

TÖKÉLETES ELRENDEZÉS.

Legyen szó akár hétfős városnéző túráról, akár szünidei utazásról, amelyhez a fél háztartást bepakolja az autóba – a BMW 2 Gran Tourer ideális társa lesz bármilyen kalandhoz. Számtalan praktikus tárolási lehetőségével és variálható második üléssorával az autó 1905 literesre bővíthető, a fartól akár egészen a műszerfalig terjedő csomagterével tökéletesen képes alkalmazkodni az Ön bármilyen igényéhez. Ami pedig különösen a családok számára praktikus: az opcionálisan rendelhető harmadik üléssor jóvoltából akár hét személy is helyet foglalhat a fedélzeten. BMW 2 Gran Tourer: még több tér az Ön elképzeléseinek.

MARADJON KAPCSOLATBAN MINDENNEL.

Amikor keresztülvág a városon, az egész világ ott van Önnel. Akárhová is menjen, akármit is forgasson a fejében, a BMW ConnectedDrive mindig ott áll Ön mögött a BMW Personal CoPilot hasznos digitális szolgáltatásaival és vezetőt segítő rendszereivel. A fontos dolgokat tehát soha nem kell nélkülöznie, mindemellett pedig biztonságosan és kipihenten érhet célba.

Bővebben

Felderítő személyzet a fedélzeten.

Holnap napos idő lesz Rómában? Pontosan mikor is indul a járatom? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt Önnek az utazásai során. A hasznos támogatás gombnyomásra érkezik, legyen szó éttermi asztal- vagy szállodaiszoba-foglalásról, netán mozijegyvásárlásról. A szolgáltatást fizetésre is használhatja. Legyen tehát Ön bármikor bárhol, a Concierge Service segítségére bizton számíthat.

Bővebben

A jó kapcsolatoknál nincs jobb.

A Vezeték nélküli mobiltelefontöltés egy vezeték nélküli töltődokkolót és egy további USB-csatlakozót foglal magában. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A rendszerhez egyszerre két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolaton keresztül. A felszereltség tartalmazza továbbá a Bluetooth Office funkciót is.

Bővebben

Tekintet az úton, információk a látótérben.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző a vezetéssel kapcsolatos összes fontos információt egy, a vezető látómezőjében található panelre vetíti ki – ami azt jelenti, hogy nem kell levenni a tekintetet az útról. A rendszer egyebek mellett a pillanatnyi sebességet, a navigációs rendszer által javasolt útirányokat, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés információit, valamint a hívás- és a lejátszási listákat jeleníti meg.

Bővebben

Biztos távolságban tartja Önt a veszélyektől.

A Driving Assistant Plus jól érezhetően fokozza a biztonságot és a kényelmet. A felszereltség az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, a fékező funkcióval ellátott Gyalogosfelismerést, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a Távolságifényszóró-asszisztenst, a Sebességhatár-kijelzést, a kameraalapú, Stop&Go funkcióval ellátott Sebességtartó automatikát, valamint a Dugóasszisztenst foglalja magában.

Bővebben

Indulás időben. Érkezés pontosan.

Mindig idejében érkezzen meg soron következő találkozójára. A BMW Connected applikáció Time to Leave Notification funkciója okostelefonján vagy okosóráján idejében figyelmezteti Önt arra, hogy mikor kell elindulnia soron következő találkozójára. A funkció a Valós idejű közlekedési információkat figyelembe véve számítja ki az optimális indulási időt, ami garantálja, hogy Ön idejében érkezzen meg úti céljához.

Bővebben

Egészen a bejárati ajtóig vezeti Önt.

Érkezzen meg időben és kipihenten. Miután kiszállt az autójából, a Door to Door navigáció végigvezeti Önt a céljához vezető utolsó rövid útszakaszon, illetve vissza a járműhöz. Az autójának Connected Onboard kijelzőjén megjelenő információk, valamint a BMW Connected app push üzeneteinek segítségével gyorsan hozzáférhet okostelefonjának gyalogos navigáció szolgáltatásához.

Bővebben

Önre szabott szabadság.

Folyamatosan mozgásban maradhat, hiszen a BMW ConnectedDrive modern hálózati megoldásainak köszönhetően mindig kapcsolatban lehet azzal, ami fontos Önnek – a még kényelmesebb utazás jegyében. De győződjön meg minderről saját maga.
Bővebben

SUHANÁS A FORGALOM HULLÁMAIN.

SUHANÁS A FORGALOM HULLÁMAIN.

A városon át irány a vidék az autópályán – a BMW 2-es Gran Tourerrel megtett minden egyes kirándulás felkerül a kedvenc útvonalak listájára. Mindez először is a pörgős és rendkívül hatékony benzines és dízelmotoroknak köszönhető. Másodsorban pedig a nagy tengelytávnak és a rövid túlnyúlásoknak, amelyek optimális agilitással ruházzák fel az autót. Az említett tulajdonságok az Driving Experience kapcsolóval, az adaptív futóművel, valamint a számos aerodinamikai elemmel kiegészülve precíz és élénk viselkedést eredményeznek, amely magát az utazást teszi céllá.

Bővebben

A VÁROSKÖZPONTBÓL A SÍKÖZPONTBA.

A kivételesen gazdaságos, 3 hengeres dízelmotortól a pörgős karakterű és lenyűgözően nyomatékos 4 hengeres benzinmotorig: a BMW 2 Gran Tourernek minden igényhez megvan a megfelelő erőforrása. A motorokban közös a BMW TwinPower Turbo technológia, valamint a hatékonyságot és a dinamizmust célzó, szisztematikus optimalizáció. Az intelligens xDrive összkerékmeghajtási rendszerrel, valamint a 7 fokozatú, sportos hangolású duplakuplungos sebességváltóval együtt pedig a BMW 2 Gran Tourer egy rendíthetetlenül a saját útját járó, a legjobb menettulajdonságokkal rendelkező mindenessé válik – amely mindig kész az új felfedezésekre.

AMIRE MINDENKI VÁGYIK: AZ A BIZONYOS PLUSZ.

Minden pontosan olyan lehet, amilyennek Ön szeretné – a BMW 2 Gran Tourerhez széles választékban elérhető tartozékoknak köszönhetően. A kínálat a praktikus belső téri felszereltségektől a stílusos tartozékokon át egészen helytakarékos csomagtéri megoldásokig terjed. A választás joga az Ön kezében van: formálja BMW 2 Gran Tourerjét a saját szükségleteihez és ízléséhez – és fedezze fel a lehetőségek új világát.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.