BMW 2 Gran Coupé, F44
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált6,5–7,8 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW 2 GRAN COUPÉ

Fogyasztás, kombinált6,5–7,8 l/100 km
Motor és hajtástípusBenzinDízel

A BMW 2 Gran Coupé merőben újszerű, tekintéllyel ötvözött merész karakterével visz egyedi színt a kompakt kategóriába. Ez az autó mindenekelőtt a kompromisszumokat nem ismerő, a teljesítményorientáltságot kifejező esztétikumról szól, amely félreérthetetlenül felfedi az ambíciókat. High-end technológiáival, valamint tökéletesre csiszolt menetdinamikai tulajdonságaival a BMW 2 Gran Coupé könnyedén a kiemelkedik a sokaságból és elszántan a saját útját járja.

Bővebben

NÉHÁNY AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ A BMW 2 GRAN COUPÉHOZ.

218i Gran Coupé

ADVANTAGE

220i Gran Coupé

SPORT LINE

M235i xDrive Gran Coupé

COLOR VISION EDITION

A BMW 2 GRAN COUPÉ KÜLSŐ ÉS BELSŐ DIZÁJNJA.

A BMW 2 Gran Coupé által sugárzott tekintélyt – amelyet az akár 19" méretű keréktárcsák fokoznak – játékos könnyedség szövi át. A jellegzetes BMW veséktől, valamint a LED-es első és hátsó fényszóróktól kezdve a keret nélküli ajtókon és az erőteljes vállakon át a sportos farig mindenből csak úgy sugárzik a magas presztízs, amely a belső teret is jellemzi. A megvilágított belső díszítőelemek, az opcionális sportülések, valamint a vezetőorientált műszerfal olyan atmoszférát teremtenek, amely éppen annyira exkluzív, mint amennyire dinamikus. Az Ön kifogástalan tájékoztatásáról pedig a két 10,25" méretű kijelzőt felvonultató BMW Live Cockpit Professional és a BMW Head-Up kijlező gondoskodnak.

BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, F44, rézsútos felső elölnézet
Hálómintás betéttel ellátott BMW vesék, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, az orr-rész közelről

Hálómintás BMW vesék.

A teljes egészében Cerium szürkére fényezett BMW vesék betétjeit részletgazdag dizájnnal rendelkező, hálómintás rácsozat alkotja. Az autóversenyzés világát idéző rácsstruktúra mélységi hatással, valamint komoly ranggal ruházza fel az orr-részt, emellett a még a részletekben is a magas minőségre, valamint a dinamizmusra való törekvést fejezi ki.
Keret nélküli ajtók, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, külső

Keret nélküli ajtók.

Az elegáns keret nélküli ajtók, amelyek nagyszerűen illenek a jármű elegáns vonalaihoz, kiemelik a jármű sportos karakterét.

Kipufogók, BMW 2 Gran Coupé, F44, Snapper Rocks kék metál, a far közelről

Kipufogóvégek.

A 90 mm átmérőjű kipufogóvégek, amelyek önmagukban is felérnek egy vizuális állásfoglalással, még sportosabbá teszik a jármű megjelenését.
Sportülések, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A vezető és az első utas sportüléseinek jellegzetességei az ülőlap és a háttámla oldalpárnái, amelyek nagyobbak az alapfelszereltséghez tartozó ülésekéinél. Mindez az állítható combtámasszal együtt kimagasló ergonómiát és gyors kanyarvételkor tökéletesebb oldaltartást szavatol. A vezetőülés esetében az ülőlap mélysége mellett (mechanikusan) a háttámla szélessége (elektromosan) is állítható.
'Illuminated Brooklyn' belső díszítőelemek, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

'Illuminated Brooklyn' belső díszítőelemek.

A műszerfalon és az ajtóborításokon látható 'Triangle' kiemeléssel ellátott 'Iluminated Brooklyn' belső díszítőelemek magas minőségérzettel párosuló progresszív atmoszférát kölcsönöznek a belső térnek. A diszkrét háttérvilágítású díszítőelemek derengő mintázata vonzó, egyszersmind kellemes hangulatot teremt a járműben.
Panoráma üvegtető, BMW 2 Gran Coupé, F44, felülnézet

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. A teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyíló és záródó, az autókulccsal is vezérelhető üvegtető toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.

AZ ÚJ BMW 2 GRAN COUPÉ COLOR VISION EDITION.

A ColorVision Edition kiadás egyebek mellett az alábbi felszereltségekkel rendelkezik:

 • M Sport csomag M fröccsöntött kormánnyal
 • Kitűnő minőségű fényezések
 • Edition-specifikus dizájnnal rendelkező, 18'' méretű könnyűfém keréktárcsák
BMW 2 Gran Coupé, F44, egy épület előtt álló Melbourne vörös ColorVision Edition rézsútos elölnézetből
Orrdizájn, BMW 2 Gran Coupé, F44, ColorVision Edition

Orr-dizájn.

A ColorVision Edition kiadás egyetlen egységet képező, az ikonikus, eltökélten előre összpontosító BMW fényszórók felé ívelő, karakteres BMW veséi tekintélyt parancsolóvá teszik az autó fellépését.

Fardizájn, BMW 2 Gran Coupé, F44, ColorVision Edition

Fardizájn.

Az új BMW 2 Gran Coupé keltette összhatást az egyedi és sportos módon zárja le a hátsó szekció. A széles farral izgalmas kontrasztot képező karcsú, L-alakú hátsó lámpák érzékletesen hangsúlyozzák ki autó magabiztos kiállását.

18'' M könnyűfém keréktárcsák, kétszínű, BMW 2 Gran Coup, F44, ColorVision Edition

Kétszínű 18'' M könnyűfém keréktárcsák.

Exkluzív, kéttónusú dizájnjukkal a stílusos, fényesre esztergált, 18" méretű Y-küllős 553 M könnyűfém keréktárcsák kivételesen dinamikus megjelenéssel ruházzák fel a BMW 2 Gran Coupé ColorVision Edition kiadását.

M Sport ülések, BMW 2 Gran Coupé, F44, ColorVision Edition

M Sport ülések Edition-specifikus dizájnnal.

Luxus szintű anyagaikkal és kéttónusú dizájnjukkal a fekete/Magma vörös vagy fekete/Elefántcsont Dakota bőrkárpitozású M Sport ülések önmagukban is egyedülállóan sportos vonzerővel bírnak. A fejtámlákba hímzett Edition logók hatásosan irányítják rá a figyelmet az exkluzivitásra és kitűnő minőségű kidolgozásra.

Edition-specifikus lábszőnyegek, BMW 2 Gran Coup, F44, ColorVision Edition

Edition-specifikus lábszőnyegek.

A BMW 2 Gran Coupé ColorVision Edition kiadásának rabul ejtő esztétikuma és remek kivitelezési minősége a legapróbb részletekből is visszaköszön. A luxus minőségű, fekete műbőr szegéllyel rendelkező, Edition-specifikus lábszőnyegek látványosan támasztják alá ezt a megközelítést.

Exkluzív küszöbbelépő-burkolatok, BMW 2 Gran Coupé, F44, ColorVision Edition

Exkluzív küszöbbelépő-burkolatok.

A BMW 2 Gran Coupé ColorVision Edition változata már a beszállás pillanatában felfedi, hogy esetében minden az exkluzivitásról szól. Minderről az Edition logóval ellátott, a rávetülő fény hatására fluoreszkáló küszöbbelépő-burkolatok gondoskodnak.

A BMW 2 GRAN COUPÉ MENETDINAMIKAI JELLEMZŐI.

A BMW 2 Gran Coupé motorja, hajtáslánca és futóműtechnológiái.

Olyan, a dinamizmus fokozását szolgáló felszereltségeivel, mint amilyen például az Adaptív futómű, a duplakuplungos sebességváltó és az xDrive összkerék-meghajtás, a BMW 2 Gran Coupé az agilitás terén magabiztosan tör vezető szerepre a szegmensén belül. Mindezzel, valamint a hozzá elérhető erős és kimagaslóan hatékony TwinPower Turbo benzin- és dízelmotorokkal a jármű messze kiemelkedik a tömegből és mindenütt egyedülálló magabiztossággal ajándékozza meg a vezetőjét.

M Sport kormánymű Servotronic funkcióval, BMW 2 Gran Coupé, F44, műszerfal

M Sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott M Sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, valamint gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A felszereltség jóvoltából az Ön járműve még pontosabban lesz irányítható, emellett annak menettulajdonságai – különösen kanyargós utakon – még dinamikusabbá válnak.
8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, BMW 2 Gran Coupé, F44

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW 2 Gran Coupé (F44) BMW xDrive-val, a far közelről

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
M Sport futómű, BMW 2 Gran Coupé, F44

M Sport futómű.

Az M Sport futómű nagyjából tíz milliméterrel viszi közelebb a karosszériát az úthoz. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású lengéscsillapítókkal, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve.

A BMW 2 GRAN COUPÉ VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI ÉS KÉNYELMI FUNKCIÓI.

A BMW 2 Gran Coupé legapróbb részletéből is a műszaki progresszivitás sugárzik. Az olyan innovatív vezetőt segítő rendszerek, mint a Tolatási asszisztens hasznos támogatást nyújtanak Önnek a mindennapokban, a BMW Intelligent Personal Assistant pedig új szintre emeli a vezető és a jármű közötti kommunikációt. Ott van továbbá a BMW Digitális kulcs, amely azáltal fokozza a kényelmet, hogy az ajtók az okostelefon segítségével nyithatók és zárhatók.

Driving Assistant biztonsági csomag, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a kameraalapú, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és Sebességhatár-kijelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert foglalja magában. A felszereltség a fentiek mellett tartalmazza még a radaralapú Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést, a Sávváltásra figyelmeztető rendszert és a Ráfutásos ütközés veszélyére figyelmeztető jelzést is.
Parkolóasszisztens, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Parkolóasszisztens.

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a járművel való parkolást. A Tolatókamera tisztább képet ad a jármű mögötti területről. Az Aktív parkolást segítő rendszer fokozott védelmet biztosít a parkolási sérülések ellen. A Parkolóasszisztens automatikusan állítja be az autót az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolóhelyekre, illetve manőverezi ki a járművet az útpályával párhuzamos parkolóhelyekről. A Tolatási asszisztens például szűk sikátorokban való hátramenetnél nyújt hasznos támogatást az Ön számára.
Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval, BMW 2 Gran Coupé, F44

Aktív sebességtartó automatika.

A Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatika – amely a 30 és 160 km/óra közötti sebességtartományban önműködően tartja az előzetesen meghatározott követési távolságot az elöl haladó járműtől – araszoló forgalomban állóra fékezi, majd újra mozgásba hozza az autót. A Sebességhatár-asszisztens lehetővé teszi a sebességhatár beemelését a sebességtartó automatikába. A fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre való figyelmeztetés az álló járművekre, a gyalogosokra és a kerékpárosokra reagál.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 10,25" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

Távoli szoftverfrissítés, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

Távoli szoftverfrissítés.

E szolgáltatás mindig naprakészen tartja az Ön BMW-jét. A Távoli szoftverfrissítések a My BMW appon keresztül vagy a járműben tölthetőek le. Ezután már következhet is a telepítés.

Okostelefon-integráció a BMW 2 Gran Coupéban, F44

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay, illetve az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül teremt kapcsolatot az Ön okostelefonja és a jármű között. Ily módon Ön kényelmesen, a központi kijelzőn keresztül használhatja a fedélzeten a készülék számos funkcióját és applikációját.

BMW 2, F44, BMW Digitális kulcs

BMW Digitális kulcs.

A BMW Digitális kulcs teljes értékű autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*. Az ajtó nyitásához egyszerűen csak tartsa oda az okostelefont az ajtókilincshez, a motor beindításához pedig tegye a készüléket az okostelefon-tartó tálcába. A BMW Digitális kulcsot megoszthatja öt ismerősével, sőt egyebek mellett arra is lehetőség van, hogy a meghívottak esetében korlátozza a maximális sebességet – ami különösen akkor hasznos, ha az illető friss jogosítvánnyal rendelkezik.

 

 

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatának előfeltétele a Teleszerviz felszereltség megléte.

A BMW 2 GRAN COUPÉ MODELLVÁLTOZATAI.

Advantage modell.

Az Advantage modell felszereltsége számos olyan belső és külső elemet tartalmaz, amely jelentősen növeli a kényelmet és a biztonságot.
 • Parkolást segítő rendszer (PDC)
 • Tárolócsomag
 • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
BMW 2 Gran Coupé, F44, Advantage modell, Kristály fehér, rézsútos elölnézet

Sport Line modell.

A Sport Line modellváltozat még dinamikusabb megjelenést biztosít a jármű számára. A látványos, magasfényű fekete dizájnelemek különlegesen sportos megjelenést szavatolnak. A vezető és az első utas sportülései maximális kényelmet nyújtanak és remek oldaltartást biztosítanak. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége és a Világításcsomag teszi teljessé.
 • BMW vesék krómozott kerettel és exkluzív dizájnnal rendelkező, magasfényű fekete kivitelű függőleges rácselemmel
 • M magasfényű Shadowline
 • Sportülések a vezető és az első utas számára Antracit színű, szürke kiemelésekkel ellátott szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • Sport fröccsöntött kormány
BMW 2 Gran Coupé, F44, Sport Line modell, Melbourne vörös, rézsútos elölnézet

M Sport modell.

Az M Sport modellváltozat felszereltsége még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy fokozottan erőt sugárzó megjelenésű kívül-belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű, az M Sport kormánymű és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége, valamint a LED-es ködlámpák teszik teljessé.
 • 18'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 819 M, kétszínű; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • M Sport futómű M Sport kormányművel kiegészítve; más típusú futóművek is elérhetők
 • Sportülések a vezető és az első utas számára fekete ‘Trigon’ szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M fröccsöntött kormány
BMW 2 Gran Coupé, F44, M Sport modell, Misano kék metál, rézsútos elölnézet
 • Advantage modell.
 • Sport Line modell.
 • M Sport modell.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Kellemes, otthonos érzés.

Minden BMW vezetőnek alapáron jár a vezetés élménye. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók az Ön BMW-jéhez. A maximális hozzáadott érték garantált, bármit is tervezzen Ön.

19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű.

Az M Performance termékek sorába tartozó kitűnő minőségű, optimalizált tömegű, 19" méretű, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált duplaküllős 555 M könnyűfém keréktárcsák – amelyeknek esetében a küllők csavartak – a legapróbb részletekre is kiterjedő sportosságot hangsúlyozzák ki. TPMS szenzorral ellátott komplett nyári kerékkészlet 8J x 19 méretű, 235/35 R19 91Y XL gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákkal.
BMW szörfdeszkatartó a tetőn való szállításhoz, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

BMW szörfdeszkatartó a tetőn való szállításhoz.

A bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis tartón biztonságosan rögzíthető a szörfdeszka és a hozzá tartozó árboc. Az innovatív rögzítési koncepciójú tartó kivételesen egyszerű használhatósága okán rendkívül meggyőző.
BMW LED-es ajtóprojektorok, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, külső

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az új, a korábbiaknál is jobb vetítési minőségű és az átlagnál hosszabb élettartamú BMW LED-es ajtóprojektorok különleges élménnyé teszik a be- és a kiszállást. Az ajtózárak kireteszelésekor automatikusan aktiválódó projektorok egyedi módon, egy grafikát a jármű mellé vetítve világítják meg a belépőteret. A vezető a cserélhető diák jóvoltából maga döntheti el, hogy a BMW vagy a BMW M logót kívánja-e kivetíttetni.
BMW négy évszakos szőnyegek az elülső lábtérbe, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, belső tér

BMW négy évszakos lábszőnyegek.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A szőnyegek fekete színűek.
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás, BMW 2 Gran Coupé, F44, belső tér

BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: A BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 2 Gran Coupé, Snapper Rocks kék metálfényezés, F44, belső tér

BMW csomagtéri szőnyeg.

A tökéletesen méretre szabott, csúszásmentes, mindegyik oldalán magasított szegéllyel ellátott, strapabíró szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és nedvességtől. A szőnyeg fekete színű.

A BMW 2 GRAN COUPÉ MŰSZAKI ADATAI.

BMW 220i xDrive.

Teljesítmény, kW (LE):

131 (178)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

7,1

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

6,5–7,4

CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált):

149–166

BMW 2 Gran Coupé, F44, egy Snapper Rock fényezésű, két személy társaságában lévő, elölnézetből látható autó nyitott első ajtókkal

BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK.

Egy BMW alkalmazott kezet fog egy ügyféllel

A BMW Service által nyújtott szolgáltatások jóvoltából Önnek felhőtlen vezetési élményben lehet része.

  • Mindez többek között az átlátható, 100%-os kiszámíthatóságot szavatoló BMW Service Inclusive csomagoknak köszönhető, amelyek olyan szolgáltatásokat foglalnak magukban, mint a rögzített áras járműátvizsgálás, illetve mikroszűrő- vagy fékbetét-csere.
  • A BMW ConnectedDrive Teleszerviz szolgáltatása az összes fontos járműinformációt továbbítja az Ön BMW márkaszervizének, amikor autójának szervizre van szüksége.
  • A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment pedig mindig térítésmentesen, a nap 24 órájában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére.
  Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

  SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

  Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 2 Gran Coupéval kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

  Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

  A teljesítmény-, fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az alapfelszereltséghez tartozó sebességváltóval ellátott járművekre vonatkoznak.


  [1] A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximálisan 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

  [2] Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

  [3] Az EU saját tömeg az alapfelszereltségű járműre vonatkozik, az nem tartalmazza az extra felszereltségek tömegét. A saját tömeg 90%-ig töltött üzemanyagtartállyal, valamint egy 75 testtömegű vezetővel együtt értendő. A kiegészítő felszereltségek befolyásolhatják a jármű tömegét, terhelhetőségét, valamint a legnagyobb sebességét is, amennyiben a választott kiegészítő felszereltség(ek) hatással vannak a jármű aerodinamikai tulajdonságaira.

  Bővebben

  Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

  • A teljesítmény-, fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az alapfelszereltséghez tartozó sebességváltóval ellátott járművekre vonatkoznak.


   [1] A benzinmotorokra vonatkozó teljesítményadat RON 98 benzin használata esetén érvényes. Az üzemanyag-fogyasztási adatok a 715/2007/EK rendelet szerinti referenciaüzemanyaggal hajtott járművekre vonatkoznak. Ólmozatlan RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximálisan 10% etanoltartalmú (E10) üzemanyag is használható. A BMW a RON 95 üzemanyag használatát javasolja. A nagy teljesítményű járművek esetében a BMW a RON 98 üzemanyagot ajánlja.

   [2] Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

   [3] Az EU saját tömeg az alapfelszereltségű járműre vonatkozik, az nem tartalmazza az extra felszereltségek tömegét. A saját tömeg 90%-ig töltött üzemanyagtartállyal, valamint egy 75 testtömegű vezetővel együtt értendő. A kiegészítő felszereltségek befolyásolhatják a jármű tömegét, terhelhetőségét, valamint a legnagyobb sebességét is, amennyiben a választott kiegészítő felszereltség(ek) hatással vannak a jármű aerodinamikai tulajdonságaira.