A gazdag, minőségi alapfelszereltséggel rendelkező, akár 326 LE (240 kW)** teljesítményű BMW 2 Active Tourer maradéktalanul hozza a BMW-kre olyannyira jellemző vezetési élményt. A maga 1455 literesre bővíthető csomagterével, hatékony hajtásláncával, kortárs, modern dizájnjával és kimagasló szintű kényelmet nyújtó műszaki tartalmával e jármű ideális választás az aktív életstílusú emberek számára.

**A teljesítmény az akkumulátor töltöttségi szintjétől függ.

Bővebben

A LEGÚJABB GENERÁCIÓS, INTUITÍV VEZÉRLÉSI KONCEPCIÓ.

BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, BMW iDrive, 8-as verziószámú BMW operációs rendszer, vezetőhely, egy férfi a kormánynál

A BMW 2 Active Tourer igen magasra emeli a tétet az alábbiakkal:

 • A legújabb generációs BMW iDrive rendszer, valamint a kapcsolódó innovatív technológiák egész sora, amelyek távolról sem számítanak mindennaposnak a kompakt kategóriában
 • Az alapfelszereltséghez tartozó BMW Curved Display kijelző és a BMW Intelligent Personal Assistant, amelyek intuitívan kezelhetők és merőben újszerű felhasználói élményt nyújtanak
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, BMW iDrive, 8-as verziószámú BMW operációs rendszer, videó

BMW iDRIVE: ISMERKEDJEN MEG A BMW 2 ACTIVE TOURER ÚJ VEZÉRLÉSI KONCEPCIÓJÁVAL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

BMW iDRIVE: ISMERKEDJEN MEG A BMW 2 ACTIVE TOURER ÚJ VEZÉRLÉSI KONCEPCIÓJÁVAL A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

A BMW 2 ACTIVE TOURER ALAPFELSZERELTSÉGÉHEZ TARTOZÓ VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK A MAXIMÁLIS BIZTONSÁG SZOLGÁLATÁBAN.

BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, vezetőt segítő rendszerek, a vezetőhely egy, a kormány mögött ülő személlyel
 • Az Active Guard nagyobb kényelmet és biztonságot szavatol, különösen a hosszabb utazások alkalmával.
 • A felszereltség a járművet a sávjába aktív módon visszatérítő Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, a Sebességhatár-kijelzést, a manuális Sebességhatár-asszisztenst és Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést foglalja magában.
 • A Tolatókamerával és automatikus fékező funkcióval ellátott Parkolóasszisztens nagyban megkönnyíti a parkolást és a manőverezést.
 • A BMW Digitális kulcs autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*.
  *A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

TÖKÉLETES ÖSSZEKÖTTETÉSBEN A KÜLVILÁGGAL A BMW 2 ACTIVE TOURER FEDÉLZETÉN.

BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, BMW iDrive, 8-as verziószámú BMW operációs rendszer, BMW Curved Display kijelző

A BMW iDrive rendszerrel ellátott BMW 2 Active Tourer teljesen újszerű felhasználói élménnyel ajándékoz meg az alábbiak jóvoltából:

 • 8-as verziószámú BMW operációs rendszer
 • Teljes egészében digitális infotainment rendszer ergonomikus BMW Curved Display kijelzővel
 • Korszerű vezérlési rendszer ösztönösen használható menüstruktúrával, érintés-, valamint természetes szófordulatokat alkalmazó beszédvezérléssel

BMW 2 ACTIVE TOURER PLUG-IN HIBRID AKÁR 326 LE TELJESÍTMÉNNYEL.

A BMW 230e xDrive és a BMW 225e xDrive Active Tourer nemcsak a fenntartható mobilitásról gondoskodnak, hanem az akár 326 lóerőt (240 kW) is elérő teljesítményükkel és 477 Nm-nyi* nyomatékukkal (BMW 230e xDrive) a vérpezsdítő dinamizmusról is.
BMW 2 Active Tourer 230e plug-in hibrid, U06, 2021, egy városban haladó, M Portimao kék metálfényezésű autó hátulnézetből
BMW 2 Active Tourer 230e plug-in hibrid, U06, 2021, egy vidéki úton haladó M Portimao kék metálfényezésű autó rézsútos oldalnézetből

Akár 93 kilométeres hatótáv tisztán elektromos meghajtással.

A BMW 2 Active Tourer plug-in hibrid változatai az egyedülállóan kedvező fogyasztást a BMW-kre jellemző dinamizmussal elegyítik. Az ötödik generációs BMW eDrive technológia jóvoltából pedig az Ön hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 2 Active Tourerje akár 93 kilométert* is képes megtenni tisztán elektromos energiára támaszkodva, zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett.

*A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül különösen jelentősek a következők: egyéni vezetési stílus, útviszonyok, külső hőmérséklet, fűtés/légkondicionálás, előfűtés és extra felszereltség.

Minden, amit Ön tudni szeretne a hatótávról
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, a menetmódok gombjai a középkonzolon

Menetmódok.

A BMW 2 Active Tourer plug-in hibrid változatainak intelligens menetmódjai minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű erőforrás és az elektromos motor közötti optimális összjátékáról. HYBRID módban például a hajtáslánc lenyűgöző 326 LE* (230e xDrive) vagy 245 LE* (225e xDrive) rendszerteljesítményt is képes mozgósítani.

További információk a BMW Plug-in hibridekről
BMW 2 Active Tourer 230e plug-in hibrid, U06, 2021, egy töltőállomáson álló, M Portimao kék metálfényezésű autó oldalnézetből

BMW Charging.

A BMW Charging testreszabott töltési szolgáltatásokat kínál az Ön hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 2 Active Tourerjéhez. A széria töltőkábel mellett az autóhoz jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható (akár 11 kW teljesítményű töltésre is alkalmas) töltőkábel (Mode 3). Ön megkapja továbbá a BMW Charging kártyát, amelynek birtokában (az adott piacon érvényes) vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat.

Fedezze fel a BMW Charging kínálatát

ILYEN EGYSZERŰEN TÖLTHETI PLUG-IN HIBRID BMW 2 ACTIVE TOURERJÉT.

BMW 2 Active Tourer 230e plug-in hibrid, U06, 2021, egy töltőállomáson álló, M Portimao kék metálfényezésű autó rézsútos oldalnézetből
 • A BMW 2 Active Tourer plug-in hibrid, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön számos személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltés területeit felölelő megoldás előnyeit élvezheti.
 • Töltési idő (0–100%) 7,4 kW töltési teljesítmény mellett (BMW Wallbox, nyilvános töltés): 2,5 óra alatt
 • Töltési idő (0–100%) 2,3 kW töltési teljesítmény mellett (háztartási elektromos csatlakozó): 8 óra alatt

MILD HIBRID MODELLEK AKÁR 14 LÓERŐNYI TELJESÍTMÉNYTÖBBLETTEL.

BMW 2 Active Tourer mild hibrid technológiával, U06, 2021, vezetőhely, egy kormány mögött ülő személy
 • Fékezés vagy szabadon futás közben a jármű mozgási energiája elektromos energiává alakul át, amely az akkumulátorba töltődik be
 • Az elektromos rendszerek energiával való ellátása és a belső égésű motor támogatása
 • Az eredmény: kisebb emisszió és alacsonyabb fogyasztás, 14 lóerőnyi (10 kW) plusz teljesítmény és 40 Nm-rel nagyobb nyomaték

A BMW 2 ACTIVE TOURER KÜLSŐ JELLEGZETESSÉGEI.

A BMW 2 Active Tourer dizájnja – amelyet a nyolcszögletű dupla vese tesz különlegesen sportossá és tekintélyt parancsolóvá – egyediséget és magabiztosságot sugároz. A síkba süllyesztett kilincsek érzékletesen hangsúlyozzák ki a formaterv letisztultságát. Az autó sziluettje ugyanakkor nagyon dinamikus is az elnyújtott oldalsó ablakfelület, a lapos A-oszlop és a biztos kézzel megrajzolt vonalak alkotta kompozíciónak köszönhetően.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, egy parkolóban mozgó, Kristály fehér metálfényezésű autó elölnézetből
BMW 2 Active Tourer LED-es fényszórókkal, U06, 2021, Kristály fehér metál, az orr-rész közelről

LED-es fényszórók ikonikus fénydizájnnal

Az opcionálisan rendelhető, magasra helyezett, az autót az ikonikus fénydizájnnal felruházó LED-es Adaptív fényszórók számos funkciót vonultatnak fel, amelyeknek egyike a vakításmentes Távolságifényszóró-asszisztens. A fekete kiemelés optimális módon aknázza ki a háromdimenziós kialakításban rejlő lehetőségeket.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, Panoráma üvegtető, belső tér

Nagy felületű Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában az elektromos működtetésű Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor zárva van, a tető hozzájárul a nagyvonalú térérzet, valamint világos, fényben úszó atmoszféra megteremtéséhez. A tetőhöz napfényvédő roló is tartozik, amely egyszerűen és finoman elhúzható, amikor túl erősen tűz be a napfény.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, egy, a parkolóház spirális felhajtóján haladó, Kristály fehér metálfényezésű autó hátulnézetből

Dinamizmust sugárzó far.

A BMW 2 Active Tourer far-része rendkívül dinamikusnak hat az erőteljes vállaknak, valamint a plasztikus kialakítású tetőlégterelőnek köszönhetően. A sport megjelenést a szélekre kitolt, keskeny LED-es hátsó lámpák, valamint a fényvisszaverő betéteket keretező konzolok teszik teljessé.

A BMW 2 ACTIVE TOURER ÚJ BELSŐ DIZÁJNJA.

A BMW 2 Active Tourer belső tere progresszív stílusával és tágasságával tűnik ki. Az optimális módon elhelyezett tárolóhelyek, az opcionális első sportülések, valamint az alapfelszereltségként állítható dőlésszögű hátsó üléstámlák még jobban kihasználhatóvá és még kényelmesebbé teszik az utasteret.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, belső tér, műszerfal
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, Kristály fehér metál, csomagtér

Akár 1455 literesre növelhető csomagtér.

A BMW 2 Active Tourer csomagtere – amelynek űrtartalma modelltől függően 406-tól 470 literig terjed – szabadon bővíthető az alapfelszereltségnek számító állítható dőlésszögű hátsó üléstámlák segítségével. A csomagtérben ily módon elegendő hely van két nagy- és egy kisméretű bőrönd számára. A hátsó üléstámlák teljes elfektetése után a rakodótér befogadóképessége 1455 literre nő. Mindennek köszönhetően méretes tárgyak – például egy mountainbike – is szállíthatók.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, belső tér, a műszerfal a BMW Curved Display kijelzővel

Modern belső téri dizájn.

A BMW 2 Active Tourer tágas belső terének jellegét a letisztult, modern dizájn adja meg. A vezetőorientált műszerfal központi elemét az ikonikus BMW Curved Display kijelző képezi, amely a merőben újszerű felhasználói élmény megteremtésének érdekében együttműködik az innovatív BMW iDrive vezérlési koncepcióval.
Kényelmes ülések, BMW 2 Active Tourer, U06, 2021

Magas szintű üléskényelem.

A BMW 2 Active Tourer széria ülései magas szintű kényelmet biztosítanak tág határok között való állíthatóságuknak köszönhetően. Szabályozható például az ülés magassága, hosszirányú helyzete, a háttámla dőlésszöge és a fejtámla magassága. Az opcionális felszereltségek között megtalálhatók az állítható gerinctámasszal és masszázs funkcióval ellátott Aktív ülések is.

AKÁR 1455 LITERES RAKTÉR A HÁTSÓ ÜLÉSTÁMLÁK ELFEKTETÉSE UTÁN.

A BMW 2 Active Tourer csomagterét bemutató videó

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW 2 ACTIVE TOURERHEZ.

Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A tökéletesen a BMW 2 Active Tourerre szabott termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.  

BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, BMW 420 tetőbox, fekete/titánezüst

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 420 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro QHD és full HD felbontású kamerái incidens esetén automatikusan rögzítik az autó előtt és mögött zajló történéseket.
Fogyasztás (kombinált l/100km)
[6.7-6.2]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[152-140]
Gyorsulás (0-100 km/h)
10,3
Legnagyobb sebesség
206
BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, egy utcán haladó, Kristály fehér metálfényezésű autó oldalnézetből


BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW 2 ACTIVE TOURERHEZ.

Egy nő az okostelefonjával, BMW Service Inclusive

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

 • Járműátvizsgálás a BMW szervizkönyv utasításainak megfelelően
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz

BMW 2 Active Tourer, U06, 2021, egy álló, oldalnézetből látható, Kristály fehér metálfényezésű autó egy női modell társaságában

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 2 Active Tourerrel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

A BMW 2 Active Tourer üzemanyag- és energiafogyasztása, valamint CO2-kibocsátása.

A BMW 225e xDrive és a BMW 230e xDrive Active Tourer modellek várhatóan 2022 júliusától lesznek elérhetők.

0 Celsius-fok alatti külső hőmérséklet esetén a plug-in hibrid modellek tisztán elektromos menetmódja egészen addig nem működőképes, ameddig az akkumulátor néhány kilométer megtétele után el nem éri üzemi hőmérsékletét.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW 2 Active Tourer üzemanyag- és energiafogyasztása, valamint CO₂-kibocsátása.

A plug-in hibrid járművek esetében: fagypont alatti hőmérséklet esetén a tisztán elektromos hajtáslánc csak néhány kilométer megtételét követően, az akkumulátor üzemi hőmérsékletének elérése után áll rendelkezésre.
 

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
Az új személyautók hivatalos üzemanyag-'fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW 2 Active Tourer üzemanyag- és energiafogyasztása, valamint CO₂-kibocsátása.


 • *A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül különösen jelentősek a következők: egyéni vezetési stílus, útviszonyok, külső hőmérséklet, fűtés/légkondicionálás, előfűtés és extra felszereltség.

  0 Celsius-fok alatti külső hőmérséklet esetén a plug-in hibrid modellek tisztán elektromos menetmódja egészen addig nem működőképes, ameddig az akkumulátor néhány kilométer megtétele után el nem éri üzemi hőmérsékletét.

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.