Vad, lázadó, különleges. A BMW 2-es Coupé minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a sportos kupékat meghatározza. Az autó összetéveszthetetlen, atletikus dizájnja kihangsúlyozza dinamizmusát, amely a kategória éllovasává teszi. A kupé meghatározó jellegzetességei közé tartoznak továbbá a tökéletesen kiegyensúlyozott, 50:50 százalékos arányú súlyelosztás, az erőteljes BMW TwinPower Turbo motorok és a BMW EfficientDynamics technológiák. A dinamizmus az M240i modellben csúcsosodik ki, amelynek erőforrása elképesztően rövid 0–100-as sprintidőt biztosít. Mindez tökéletes összhangban van a szlogennel: „Kevesebb kötöttség. Nagyobb teljesítmény.”

Lezser megjelenés, kompakt arányok – az első BMW 2-es Cabrio. Az autó kis túlnyúlásokkal, erőteljes kontúrokkal és izmos farral jellemezhető, extrovertált dizájnja a magabiztos karaktert tükrözi. Ez utóbbit fűszerezik tovább a Luxury Line és a Sport Line felszereltségi csomagok, az M Sport csomag, valamint az eredeti BMW tartozékok. A BMW 2-es Cabrio nem áll be senki mögé – inkább a saját útját járja. A BMW M240i pedig még impulzívabb jelenség. A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motor a BMW 2-es Cabrio ütősebbik oldalát engedi érvényesülni – amellett, hogy uralma alá hajtja a légáramlatokat, az autó egy teljesen új dimenzióba emeli a vezetési élményt.

A mozgalmas mindennapokhoz és a kényelmes hosszú utazásokhoz: tágas csomagterével, akár hét személyt is befogadni képes utasterével és az általa nyújtott számtalan tárolási lehetőséggel a BMW 2-es Gran Tourer kielégíti az Ön összes olyan igényét, ami a kényelemmel és a rugalmassággal kapcsolatos. Ez az autó azonban nem csak intelligens: atletikus kontúrjaival és erőteljes, 3 és 4 hengeres BMW TwinPower Turbo technológiás motorjaival megcsillantja sportos oldalát is.

Egy atletikus modell a rendkívüli élményekért: az első BMW 2 Gran Coupé merészséggel fűszerezett tekintélye egy merőben új karakterrel gazdagítja a kompakt kategóriát, amely feltűnő, újszerű és egyedi. Ez az autó mindenekelőtt a kompromisszumokat nem ismerő, erőt kifejező esztétikumával tűnik ki, amely kiemeli sportos karakterét. Tökéletesen összehangolt menetdinamikai komponenseivel, valamint high-end technológiáival a BMW 2 Gran Coupé teljesen új szintre emeli a vezetési élményt.

Bővebben