Vad, lázadó, különleges. A BMW 2-es Coupé a sportos kupék minden jellemző vonását magán viseli. Összetéveszthetetlenül sportos dizájnja hűen fejezi ki azt a dinamizmust, amely a modellt kategóriájának éllovasává teszi. A kupé jellegét a tökéletesen kiegyensúlyozott, 50:50 arányú tömegelosztás, az erőteljes BMW TwinPower Turbo motorok és az intelligens BMW EfficientDynamics technológiák határozzák meg. A dinamizmus terén a csúcsot az M240i képviseli, amelynek erőforrása szempillantás alatt katapultálja az autót 0-ról 100 km/órás sebességre. Teszi mindezt a mottójához hűen: „Kevesebb kötöttség. Nagyobb teljesítmény.”

Lezser megjelenés, kompakt arányok – az első BMW 2-es Cabrio. Extrovertált dizájnnyelvével, rövid túlnyúlásaival, erőt sugárzó kontúrjaival és izmos farával a jármű magabiztosságot sugároz. Az autó karaktere még jobban kihangsúlyozható a Luxury Line és a Sport Line felszereltségi csomagokkal, illetve az M sportcsomaggal, valamint az eredeti BMW tartozékokkal. A BMW 2-es Cabrio nem követ senkit – inkább a saját útját járja. A BMW M240i pedig még impulzívabb. A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor még jobban kihozza a BMW 2-es Cabrio ütősebbik oldalát, amely ezzel az erőforrással nemcsak a légáramlatokat gyorsítja fel, hanem a vezetési élményt is új dimenzióba emeli.

Tágas, sokoldalú, dinamikus: kompakt, erőteljes arányaival és nyújtott kontúrjaival a BMW 2-es Active Tourer sportosságot áraszt magából – minden látószögből. A kompakt külső méretek fényében a belső tér abszolút pozitív csalódást okoz: az állítható ülések, a felhajtható padlójú csomagtér és az úgyszólván végtelen számú tárolási lehetőség együttesen tekintélyes méretű és rendkívül praktikus teret hoznak létre. Az eDrive hajtásláncot és a benzinmotort ötvöző BMW 225xe iPerformance Active Tourer pedig felvillanyozó vezetési élményt nyújt és határtalan mobilitást biztosít.

A mozgalmas mindennapokhoz és a kényelmes hosszú utazásokhoz: tágas csomagterével, akár hét személyt is befogadni képes utasterével és az általa nyújtott számtalan tárolási lehetőséggel a BMW 2-es Gran Tourer kielégíti az Ön összes olyan igényét, ami a kényelemmel és a rugalmassággal kapcsolatos. Ez az autó azonban nem csak intelligens: atletikus kontúrjaival és erőteljes, 3 és 4 hengeres BMW TwinPower Turbo technológiás motorjaival megcsillantja a sportos oldalát is.