HOGY BMW-JE IGAZI BMW MARADJON.

Eredeti BMW alkatrészek.

Az Ön BMW-je minden nap kiemelkedő teljesítményt nyújt – ahhoz pedig, hogy az autó tökéletesen működjön, az alkatrészek közötti zökkenőmentes összjátékra van szükség. Éppen ezért érdemes eredeti BMW alkatrészt választania: tökéletes teljesítmény csak akkor érhető el, ha minden alkatrész precízen illeszkedik az adott BMW modell paramétereihez. Az új eredeti BMW alkatrészek előállítása során ugyanazokat a minőségi követelményeket alkalmazzák, mint amelyeket a BMW járművek esetében – a konstrukció megtervezésétől egészen minőségbiztosításig. Az új eredeti BMW alkatrészek precizitása és minőségi kivitelezése garantálja, hogy BMW-jének összes alkotóeleme tökéletesen képes legyen együttműködni egymással – az optimális teljesítmény, a maximális szintű biztonság és a hosszú élettartam jegyében.

Bővebben
HOGY BMW-JE IGAZI BMW MARADJON.Eredeti BMW alkatrészek.

BMW FINOMPORSZŰRŐ.

Az Ön járművének utastéri levegője tisztább és frissebb lehet, mint valaha. Mostantól valóban friss levegőt szívva élvezheti a vezetés élményét. Amint beszáll a BMW-jébe, azonnal vehet egy nagy lélegzetet, amely után felfrissült és oldott hangulatba kerül majd. Az új, innovatív technológiájú BMW finomporszűrőnek köszönhetően a járműbe bejutó levegőben található, az egészséget károsító részecskék száma abszolút minimálisra csökken – függetlenül attól, hogy a külső levegő mennyire szennyezett.

BMW finomporszűrő.

Vegyen egy nagy, friss levegőt.

Finom különbségek, lenyűgöző hatás
BMW mikroszűrő
BMW finomporszűrő

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK.

BMW akkumulátor AGM technológiával & BMW akkumulátor kalcium technológiával.

Az AGM technológiával (AGM: „Absorbent Glass Mat”, azaz „abszorbeált üvegszőnyeg”) ellátott BMW akkumulátorok ideálisak a modern elektromos rendszerek folyamatosan növekvő energiaigényének kielégítésére. A gyárilag AGM technológiájú akkumulátorral szerelt járművek esetében a későbbiekben sem kell másmilyen elven működő akkumulátorra váltani. A még extrém hőmérsékleti viszonyok között is nagy teljesítményt leadó és megbízható, a hidegindítások energiaigényét kielégíteni képes kalcium technológiájú BMW akkumulátorok főként az EfficientDynamics funkciókkal nem rendelkező BMW járművekhez valók.

Bővebben

BMW gyújtógyertyák.

A BMW gyújtógyertákat arra tervezték, hogy tökéletesen megfeleljenek a motor támasztotta igényeknek. A gyertyák foglalata felületkezelt acélból készül. Ennek köszönhetően még hosszú használat után sem ragadnak be a menetek, így nem károsodik az alumínium hengerfej. A kitűnő minőségű anyagoknak és a precízen meghatározott hőértéknek köszönhetően maximálisan megbízható a gyújtás hidegindításkor, gyorsításkor, valamint a nagy igénybevételt jelentő dugóban való araszoláskor is.

Bővebben

BMW ablaktörlő lapátok.

Hó, víz vagy szennyeződés: a BMW ablaktörlő lapátok optimális hatékonysággal tisztítják meg a felületet és bármilyen időjárási körülmények között meggyőzően teljesítenek – még akár 300 üzemóra után is. Az általánosan használt gumi ablaktörlőlapátokkal ellentétben az innovatív, szintetikus anyagból készült lapátok élei a törlés irányába fordulnak, miközben a szélvédőn siklanak. Az eredmény: maximálisan hatékony tisztítás minimális zaj kíséretében.

Bővebben

BMW féktárcsák.

A BMW féktárcsák és a fékrendszer többi alkotóeleme tökéletesen összedolgoznak a nagy fékteljesítmény és a megbízhatóság érdekében. Az Ön BMW-jének ABS rendszerét a BMW féktárcsákhoz méretezték. A kimagasló lassító képesség részben a féktárcsák nagy átmérőjének köszönhető, amelyet pontosan az adott BMW modell paramétereinek megfelelően határoztak meg.

Bővebben

BMW belsőtérilevegő-szűrő, BMW légszűrő & BMW üzemanyagszűrő.

Részecskék, pollen vagy szennyező anyagok: a BMW belsőtérilevegő-szűrők az összes ilyen, az egészségre veszélyt jelentő elemet felfogják, amivel jelentősen javítják a jármű belső terének légminőségét.

A BMW légszűrők paramétereit precízen az adott BMW modell motorjához igazították, így azok mindig képesek ellátni az erőforrást a megfelelő mennyiségű friss levegővel.

Akár benzin-, akár dízelmotor dolgozik az Ön autójában, a BMW üzemanyagszűrő optimálisan engedi szabadjára a motor erejét, megakadályozva egyúttal a befecskendező rendszer elszennyeződését.

Bővebben

KERES – ÉS TALÁL.

A BMW elektronikus alkatrészkatalógus.

Keressen Ön akár tetődobozt, akár kuplungot vagy éppen fékbetéteket: gyorsan és megbízható forrásból tájékozódhat a BMW által forgalmazott tartozékokról és alkatrészekről az elektronikus alkatrészkatalógusban.

EREDETI BMW ALKATRÉSZEK: JÓTÁLLÁS

Az alábbi linkre kattintva tekintse meg a BMW alkatrészek jótállására vonatkozó feltételeket!

Bővebben