Proactive Care, Átvizsgálás és karbantartás, Csak nyugodtan, Bízza ránk, egy sárgapólós, a kezében okostelefont tartó nő egy BMW motorháztetőjére támaszkodik

CSAK NYUGODTAN. BÍZZA RÁNK.

CSAK NYUGODTAN. BÍZZA RÁNK.

RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT.

Átfogó szolgáltatáskínálatával a BMW mindig Ön mellett áll. Legyen szó itt akár járműátvizsgálásról, akár kötelező karbantartásokról. Képzett szakembereink tüzetesen átvizsgálják a járművét, hogy az esetleges problémákra lehetőleg még azelőtt fény derüljön, hogy azok meghibásodáshoz vezetnének. Célunk, hogy mindenkor biztosítsuk az Ön számára a stresszmentes autózást – Proactive Care szolgáltatásunkkal pedig újfent megerősítjük eme elkötelezettségünket.

Bővebben

PROACTIVE CARE. A PROBLÉMAMENTESSÉG ZÁLOGA.

Mi a Proactive Care, Átvizsgálás és karbantartás, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő

Szeretnénk, ha Önnek nem kellene váratlanul felbukkanó problémákkal szembesülnie. E célból hoztuk létre proaktív, az előzetes hibaelhárítást lehetővé tevő Proactive Care szolgáltatásunkat. A járműadatok valós idejű elemzésének jóvoltából idejekorán fény derül arra, hogy a jármű igényel-e szervizt, karbantartást vagy javítást. Amikor szükséges, a szolgáltatás a My BMW appon, e-mailben vagy közvetlenül a járművében megjelenő üzenetben értesíti Önt. Amennyiben sürgősen elhárítandó probléma áll fenn, a BMW egyik szakembere telefonon lép kapcsolatba Önnel. Mindezzel biztosítható, hogy az út közbeni meghibásodás elkerülhető legyen, így a mindennapokban nyugodtabban autózhat.

AZ ELŐNYÖKRŐL DIÓHÉJBAN.

 • 01 Proaktív. Elkerülhetők az esetleges út közbeni meghibásodások.
 • 02 Személyre szabott. Kiegészítő, szükségletközpontú szervizajánlatok.
 • 03 Egyszerű. Problémamegoldás és karbantartás a távolból.
 • 04 Professzionális. Közvetlen segítségnyújtás a BMW szakemberei, valamint a hivatalos, kizárólag eredeti BMW alkatrészeket felhasználó BMW márkaszervizek részéről.
 • 05 Ingyenes. A szolgáltatás a BMW ConnectedDrive szerződés részét képezi.

PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS AZ ÖN BMW-JÉHEZ.

Ön is szívesen részesülne a Proactive Care előnyeiből? Nos, mindez nagyon egyszerű. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy miért:

Bővebben
A Proactive Care működése, Proactive Care, Átvizsgálás és karbantartás, egy, a kormányt fogó nő ül egy BMW-ben

ÍGY MŰKÖDIK.

 • Az érzékelők kiolvassák a járműadatokat, majd automatikusan továbbítják azokat a BMW-nek.
 • Ily módon bármilyen hiba idejekorán észlelhető, illetve az elhárítás sürgőssége alapján sorrendbe állítható.
 • Ha aktuálissá válik valamilyen karbantartási vagy javítási igény, illetve hiba áll fenn, Ön értesítést kap arról.
 • A kapcsolatfelvétel történhet a My BMW appon keresztül, e-mailben vagy közvetlenül a járműben megjelenő üzenet formájában. Sürgős esetben telefonon hívja a BMW szakembere.
 • Ilyenkor szakszerű helyszíni segítségnyújtásban részesül vagy a gyors hibaelhárítás érdekében telefonon adnak Önnek tanácsot, illetve időpontot foglalnak a választása szerinti hivatalos BMW márkaszerviznél. A számára továbbított adatok alapján a márkaszerviz megteheti az előkészületeket a jármű fogadására, valamint megrendelheti a szükséges cserealkatrészeket.  
Bővebben
A Proactive Care szolgáltatás használatának előfeltételei, Proactive Care, Átvizsgálás és karbantatás, egy asztalnál ülő, az okostelefonját a kezében tartó nő, a háttérben egy BMW-vel

ELŐFELTÉTELEK.

Ellenőrzőlista a Proactive Care szolgáltatáshoz:

 • Élő BMW ConnectedDrive szerződés.
 • A BMW ConnectedDrive hatályos általános szerződési feltételeinek elfogadása.
 • Technikai aktiválás a járműben (Smart Maintenance és/vagy Ensure Mobility).
 • Az elérhetőségi adatok kitöltése és rendelkezésre bocsájtása a BMW ConnectedDrive profilban.
Bővebben
A Proactive Care elérhetősége, Proactive Care, Átvizsgálás és karbantartás, egy BMW alkalmazott tanácsot ad egy ügyfélnek

PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS ELÉRHETŐ AZ ÉN BMW JÁRMŰVEMHEZ?

BMW márkaszervize készséggel nyújt segítséget Önnek.

BMW JÁRMŰÁTVIZSGÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS.

BMW járműátvizsgálás és karbantartás, egy BMW motorháztetőjén nyugvó kéz

A Proactive Service szolgáltatás a rendszeres karbantartásokon és járműátvizsgálásokon nyugszik. E műveletek elengedhetetlenek ugyanis ahhoz, hogy idejekorán azonosíthatók legyenek a problémák és elkerülhetővé váljanak a károsodások. A BMW márkaszerviz képzett szakemberei éppen ezért alapos átvizsgálásnak vetik alá az Ön járművét. Legyen szó akár járműátvizsgálásról, akár fékszervizről, akár a szélvédő, illetve a kerekek és a gumik állapotának ellenőrzéséről – minden egyes átvizsgálás és karbantartás azt a célt szolgálja, hogy a BMW-je által nyújtott vezetési élmény mindig a legmagasabb szinten maradjon.

JÁRMŰÁTVIZSGÁLÁS PROFIKTÓL.

Kizárólag a szakszerű járműátvizsgálás segítségével bizonyosodhat meg arról, hogy a járműve tökéletes állapotban van-e. A márkaszerviz szakemberei rendkívüli gondossággal vizsgálják át az Ön BMW-jét, majd orvosolják az esetlegesen felmerült problémákat. Mindemellett pedig szakszerű tanácsadásban részesítik Önt, valamint pontosan azt az átvizsgálást ajánlják, amely kell a BMW-jének. Attól függően, hogy mire van szüksége a járműnek, az alábbi átvizsgálásokat végezzük el.

Bővebben

BMW JÁRMŰÁTVIZSGÁLÁSOK.

 • BMW Tavaszi átvizsgálás
 • BMW Téli átvizsgálás
 • BMW Klímaellenőrzés
 • BMW Nyári átvizsgálás

TELJES KÖRŰ MEGBIZHATÓSÁG: KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

A BMW Kerék- és gumiabroncszerviz gondoskodik arról, hogy a gumik, a kerekek és a futóműelemek tökéletesen együttműködjenek egymással. A BMW márkaszerviz szakemberei javaslatot tesznek az Ön járművéhez optimális, BMW csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokra vonatkozólag. Csak az ilyen minősítéssel ellátott gumik felelnek meg ugyanis a BMW szigorú minőségi elvárásainak. Magától értetődő módon Ön a cserét, az átvizsgálást, a karbantartást, valamint a tárolást illetően is professzionális szolgáltatásra számíthat – legyen szó cseregumikról vagy éppen komplett kerékkészletekről.

Bővebben

A KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK ÁTTEKINTÉSE.

 • Eredeti BMW komplett kerékkészletek: ideális választások az Ön BMW-jéhez
 • Eredeti BMW Kerék- és gumicsere: professzionális, megbízható és költségtakarékos
 • Eredeti BMW gumitárolási szolgáltatás: gondoskodás az árban
BMW Service Átvizsgálás és karbantartás

BMW Karbantartás: a biztonság nyugalma.

BMW-jének rendszeres szervizelésével szavatolható, hogy Ön optimális biztonságban, élményteli módon autózhasson. Az innovatív állapotfüggő szerviz (CBS) karbantartásszükséglet-figyelő rendszer a járműre szabottan, az igényeknek megfelelően határozza meg az olyan műveletek ütemezését, mint amilyen például az olajcsere vagy az átvizsgálások. Amennyiben Ön hozzájárulását adta a Proactive Care szolgáltatáshoz, a szükséges adatok (csak azok) továbbítódnak az Ön BMW márkaszervizéhez. Ezt követően a márkaszerviz időpontegyeztetési céllal felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Ön BMW márkaszervize
BMW Fékszerviz, Átvizsgálás és karbantartás, egy BMW alkalmazott egy BMW fékjeit ellenőrzi

BMW Fékszerviz.

A fékek BMW-jének azon biztonsági berendezései, amelyek a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve. Szolgáltatásunk keretében a féktárcsákat és -betéteket, valamint a fékfolyadék szintjét és állapotát egyaránt ellenőrizzük, hogy minden tökéletes legyen.
BMW márkaszerviz-kereső
BMW Szélvédőjavítás, BMW Átvizsgálás és karbantartás, egy BMW alkalmazott egy BMW szélvédőjét javítja

BMW Szélvédőjavítás.

Kisebb szélvédősérülésekkel szinte óhatatlanul számolnia kell, ha sokat autózik. Mindez eléggé bosszantó – ráadásul veszélyt is hordozhat magában. A tapasztalataink alapján viszont kijelenthetjük, hogy az ilyesfajta üvegkároknak akár a 70 százaléka is kijavítható minden különösebb nehézség nélkül. Egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan. A BMW márkaszerviz speciálisan képzett munkatársai gondosan megvizsgálják a sérülést, majd a BMW szélvédőjavítás keretében gyorsan és megbízhatóan, BMW-minőségben kijavítják azt.
BMW márkaszerviz kereső

PIACSPECIFIKUS AJÁNLATOK, CSOMAGOK ÉS PROGRAMOK

 • Agnam, unt, conempere doluptaquo que que posaepero consedit omniam rerumquis sint idit atquos at.
 • Fugiti con nihit es siminvent ressinctur rerum et most et untis poreperis aut et est occum quat omnimus, omnim quassi re, sae perchilita volupta sunt ipsapidendae et atianih ilibus sa nos modisquo quaesti coressit labo. Atio eveles alis explate pa sinvendis utest, omnis ut od quam vendunt oriberori-or sam res volorest ent aut dignis soluptat.

TOVÁBBI BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZÁMÁRA.

BMW Service, egy BMW alkalmazott tanácsot ad egy ügyfélnek

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Fedezze fel vonzó szervizajánlatainkat és találja meg közülük azt, amelyik a leginkább illik a BMW-jéhez, az Ön egyéni igényeihez és gondtalan vezetési élményt biztosít.
Fedezze fel most
BMW Service Inclusive, egy köves magaslaton, egy BMW előtt álló férfi, a háttérben vízfelület

BMW Service Inclusive.

Személyre szabott, hosszú távra szóló, rögzített árú karbantartási ajánlatok.
Fedezze fel most
BMW Szerviz 5+, egy autókihajtón álló férfi és nő egy BMW mellett

BMW Szerviz 5+.

Vonzó ajánlatok 5 évesnél régebbi BMW modellekhez.
Fedezze fel most
My BMW app, egy utcán álló, a kezében okostelefont tartó nő egy BMW-vel a háttérben

My BMW app.

A My BMW app jóvoltából egyszerűen kezelhetők a karbantartási és szervizidőpontok.
Bővebben My BMW appról

GY. I. K.: GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK.

 • Mi az a Proactive Care?
 • A Proactive Care szolgáltatás igénybevételéhez miért kell frissítenem az adataimat?
 • Mi az a CBS (állapotfüggő szerviz)?
 • A szélvédőcserét miért a BMW-vel végeztessem el?