BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts tartozékaink jóvoltából az Ön BMW-je egyszerre lesz érzelmekkel telített és különleges. A széles választékban rendelkezésre álló tartozékok felteszik a végső ecsetvonásokat az Ön BMW-jének külsejére, markánsabbá varázsolják a hangzást és még dinamikusabbá teszik a jármű viselkedését.

Bővebben

A BMW M2 BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKKAL

BMW M Performance Parts, BMW M2 Coupé, G87, videó

Az új BMW M2 Coupé[1] a lélegzetelállító dinamizmus, az erő és az agilitás ellenállhatatlan elegye, amely mindenkor szavatolja az Ön számára az élményteli vezetést. A BMW M Performance Parts tartozékok pedig megadják az autónak azt az ideális pluszt, amellyel még inkább érvényre juthat atletikus karaktere és az általa nyújtott vezetési élmény,

Bővebben
BMW M Performance Parts, egy álló BMW jármű rézsútos elölnézetből

FEDEZZE FEL A BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKAT.

A BMW M Performance Parts tartozékok az autóversenyzés hangulatát viszik el a mindennapokba. Az exkluzív tartozékok segítségével úgy tervezheti meg a BMW-jét, hogy az tökéletesen megfeleljen az elvárásainak. A BMW M Performance Parts tartozékok mindegyikét kimagasló; minőség és sportos dizájn, valamint maximális biztonság és strapabírás jellemzi.

A BMW M3 COMPETITION TOURING BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKKAL

BMW M Performance Parts tartozékok, BMW M3 Touring, G81, videó

Az első, M xDrive-val ellátott BMW M3 Competition Touring a BMW M3 egyedülálló teljesítményét a BMW Touring modelljeinek rugalmasságával és funkcionalitásával ötvözi. Az autóversenyzés világából származó technológiáknak köszönhetően adott a kimagasló teljesítmény és dinamizmus. A habot a tortán pedig az exkluzív, kifejezetten a modellhez szabott BMW M Performance Parts tartozékok jelentik. 

Bővebben

FEDEZZE FEL A BMW 3-AS SOROZATOT

BMW 3 Limousine, G20, BMW M Performance Parts, külső dizájn
BMW 3 Touring, G21, BMW M Performance Parts tartozékok, külső dizájn

A BMW 3 Limousine és a BMW 3 Touring már az első méterektől lenyűgöznek azzal, hogy az atletikus dizájnt és a dinamizmust a legmagasabb szintű mindennapi használhatósággal ötvözik. A BMW M Performance Parts tartozékok pedig nemcsak remekül illenek az atletikus génekhez, hanem részt vállalnak az aerodinamikai jellemzők optimalizálásából is.

A BMW 3 BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKKAL

Tapasztalja meg az autóversenyzés érzését.

M Performance hátsó diffúzor, BMW, M Performance Parts, közelről

M Performance hátsó diffúzor, karbonszálas.

100 százalék high-tech. 100 százalék versenyautós karakter. 100 százalék rajongás. Az M Performance hátsó diffúzor kabonszálas anyagból készül aprólékos kézi munkával. A tartozék még modernebb megjelenést kölcsönöz az autónak – és még sportosabbá teszi annak megjelenését.

Bővebben
M Performance hátsó szárny, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance hátsó szárny, karbonszálas.

Széllel szemben. Az aerodinamikai szempontból ideális kivágással ellátott, 100%-ban karbonszál-erősítésű műanyagból készülő M Performance hátsó légterelő jellegzetesen versenyautós megjelenést biztosít a jármű farának. Azzal, hogy optimalizálja az autó aerodinamikai jellemzőit, a légterelő jól érzékelhetően atletikusabbá teszi a menettulajdonságokat. Dinamizmus a legkülönlegesebb formában.

Bővebben
M Performance tetőlégterelő, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance magasfényű fekete tetőlégterelő.

Fantáziát megmozgató dizájn. A magasfényű feketére fényezett PUR anyagból készült M Performance tetőlégterelő elegáns, egyszersmind atletikus vonással gazdagítja a jármű farának összképét. Mindemellett a tartozék hozzájárul az aerodinamikai jellemzők optimalizálásához is. Az akár a jármű kiviteli színére is fényeztethető légterelő tökéletesen illeszkedik az autó dizájnjához.

Bővebben
19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, 898 M, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett téli kerékkészlet részeként.

A sportos 19" M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsa Frozen Gunmetal szürkére fényezett és „M Performance” felirat látható azon. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93H XL RSC, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96H XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

Bővebben
19" M könnyűfém keréktárcsa, 791 M, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

19" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 791 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, 19" méretű, duplaküllős 791 M könnyűfém keréktárcsa Jet feketére fényezett és fényesre esztergált. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL defekttűrő gumiabroncsokkal.

Bővebben
20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, 795 M, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 795 M, kétszínű (matt Ferric szürke, fényesre mart), komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű kivitelű, matt Ferric szürke, fényesre mart, 20" méretű Y-külllős 795 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

Bővebben
18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, 796 M, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa matt Jet fekete fényezésű és színes M logó látható rajta. A keréktárcsára hólánc is szerelhető. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet 7,5J x 18 méretű, 225/45 R18 95H XL defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

Bővebben
M Performance háttámla-borítás, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance háttámla-borítás.

Az M Performance háttámla-borítás minőségi, versenyautós stílusú megjelenéssel ruházza fel az üléseket. A karbonszálas anyagból készült fejtámlaborítások poliuretán festésű felülete fényesre polírozott. A fényezetlen felületeken finom Alcantara kárpit látható. M Performance emblémával.

Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TOVÁBBI MODELLEKHEZ

Az autóversenyzés világából a hétköznapokba.

BMW X7, G07, BMW M Performance Parts tartozékok, külső dizájn

BMW X7.

A BMW X7 vonzerejét az erő, a luxus szintű kényelem és a merész dizájn elegye adja. Az első rangú minőségű, némely esetben kézzel készült BMW M Performance Parts tartozékokkal együtt mindez egy igen erőteljes karakterű, egyedi Sports Activity Vehicle járművet eredményez. 

M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW M Performance Parts tartozékok közelről

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos M Performance tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.

A termékhez
M Performance kipufogóborítások, matt fekete, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance kipufogóborítások, matt fekete.

Tegye le bátran a névjegyét: A kitűnő minőségű, matt fekete krómozású nemesacélból készült M Performance kipufogóborítások még atletikusabbá teszik a jármű farát. 

A termékhez
M Performance fekete vesék, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance fekete vesék.

Erős karakter: Az M vesék keretei magasfényű feketék, csakúgy, mint a lamellák, amelyeket körbefognak. Mindez még erőt sugárzóbbá és határozottabbá teszi a jármű orr-részét. A különleges, félreérthetetlen benyomást keltő megjelenésért. 

A termékhez
22" M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 755 M, matt Jet fekete, BMW, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

22" M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 755 M, matt Jet fekete, téli gumiabronccsal szerelve.

A sportos, matt Jet fekete, 22" méretű V-küllős 755 M könnyűfém keréktárcsa rendkívül sportos megjelenésűvé teszi a járművet. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 9,5J x 22, 275/40 R22 107V XL, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 111V XL gumiabroncsokkal.

A termékhez
21" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 754 M, kétszínű, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

21" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 754 M, kétszínű (Orbit szürke, fényesre esztergált), komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 21" méretű, kétszínű kivitelű, Orbit szürke, fényesre esztergált duplaküllős 754 M könnyűfém keréktárcsa a maga exkluzív dizájnjával rendkívül sportossá teszi a jármű megjelenését. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet 9,5J x 21 méretű, 285/45 R21 113V XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

A termékhez
M Performance kormány, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.

A termékhez
BMW 7 Limousine, G70, BMW M Performance Parts tartozékok, külső dizájn

BMW 7.

A színtiszta elegancia és az érzékszerveken átívelő szórakozás hamisítatlanul prémium szintű élménnyé varázsolja az új BMW 7 Limousine[2] vezetését. Amennyiben Ön szívesen fűszerezné mindezt egy csipetnyi versenyautós jelleggel, fedezze fel a BMW M Performance Parts tartozékok kínálatának részét képező, egyedi dizájnopciókat.

21'' M aerodinamikai keréktárcsa, 909 M, kétszínű, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

21'' M aerodinamikai keréktárcsa, 909 M, kétszínű, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű (Jet fekete, fényesre esztergált) 21'' M aerodinamikai 909 M könnyűfém keréktárcsák a maguk kifinomult megjelenésével nagy adag exkluzivitást visznek a jármű összképébe. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 9J x 21, 255/40 R21 102H XL, hátul 10,5J x 21, 285/35 R21 105H XL gumiabroncsokkal.

A termékhez
20" M Performancee könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű 20" M Performance Y-küllős 911 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet fekete fényezést kapnak. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9J x 20, 255/45 R20 105Y XL, hátul 10,5J x 20, 285/40 R19 108Y XL gumiabroncsokkal. 

A termékhez
BMW M8 Gran Coupé, F93, BMW M Performance Parts tartozékok, külső dizájn

BMW M8.

A BMW M8 Gran Coupé az M géneket a legmagasabb szintű exkluzivitással ötvözi. A formák, amelyekből az avantgárd dizájn építkezik, merőben újszerű megjelenéssel ruházzák fel a 4 ajtós luxus sportautót. Az exkluzív küllemet a kifejezetten a modellhez tervezett, karbonból, illetve más, rangos anyagokból készített tartozékok teszik teljessé.

M karbonszálas Air Breather, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M karbonszálas Air Breather.

Egyfelől atletikus. Másfelől egyedi. Az M Air Breather prémium minőségű karbonszálas anyagból készül. A tartozék elegáns látványelemmel gazdagítja a jármű oldalát.

A termékhez
M Performance karbonszálas első toldat, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

BMW M Performance karbonszálas első toldat.

Tegye le határozottan névjegyét: a 100%-ban karbonszálas anyagból készült M első splitter kimagaslóan exkluzív módon teszi még férfiasabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni. 

A termékhez
M Performance karbonszálas vesék, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance dupla vese, karbonszálas.

Mutassa ki bátran stílusát: az M Peformance vesék kerete 100%-ban kézi megmunkálású, prémium minőségű karbonszálból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül ellenálló plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amelyek különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését. M8 logóval.

A termékhez
M Performance karbonszálas vesék, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: a karbonszálas M hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech karbonszálas anyaga rendkívül könnyűvé, ugyanakkor igen ellenállóvá teszi a tartozékot. A kitűnő minőségű karbonszálból, gondos kézi munkával készült légterelő harmonikusan simul bele a jármű dizájnjába, emellett remekül illik a többi karbonszálas M komponenshez is.

A termékhez
M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M karbonszálas tükörburkolatok.

Adja meg a kellő felütést a modern konstrukció segítségével. Az M tükörburkolat 100 százalékban karbonszálas anyagból, gondos kézi munkával készül. A dinamizmust sugárzó, prémium dizájn félreérthetetlenül kürtöli világgá: az egyéniségnél nincs fontosabb.

A termékhez
20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Ferric szürke, színes M logóval ellátott Y-küllős 863 M Performance keréktárcsák rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL, hátul 10,5J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW M Performance Parts, BMW márkaszerviz konzultáció

BMW MÁRKASZERVIZE ÖRÖMMEL AD TANÁCSOT ÖNNEK.

Hivatalos BMW mákaszervize készséggel ad tanácsot a BMW-jéhez elérhető M Performance Parts tartozékokat illetően. Fordítson hát több időt az élet kellemes dolgaira és vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkaszervizzel.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

    [1] Az itt szereplő járműtartozékok közül nem mindegyik lesz elérhető rögtön a piaci bevezetés kezdetén. Az illusztrációban látható fóliázás nem része az M Performance Parts programnak.

    [2] Az itt látható keréktárcsa várhatóan 2023 nyarától lesz elérhető.