BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, fehér, BMW M Performance Parts, külső dizájn

BOOST MÓDBA VÁLTANA?

M Performance
BMW 4 Coupé, BMW M440i xDrive, Arctic Race kék, BMW M Performance Parts, külső dizájn

SZILAJ TERMÉSZET.

M Performance
BMW 5 Limousine, G30, BMW M Performance Parts, külső dizájn

EGY DINAMIKUS REKORDER.

M Performance
BMW M8 Coupé, fehér, BMW M Performance Parts, külső dizájn

M, MINT MAXIMUM.

M Performance

BOOST MÓDBA VÁLTANA?

SZILAJ TERMÉSZET.

EGY DINAMIKUS REKORDER.

M, MINT MAXIMUM.

BOOST MÓDBA VÁLTANA?

A BMW 1 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Nagyobb teljesítmény, több stílus, fokozott vezetési élmény: Az új BMW 1 nem versengésre született – hanem arra, hogy új mércét állítson. Az optikailag csúcsra járatott versenyérzést az olyan BMW M Performance Parts tartozékok hivatottak felkelteni, mint a magasfényű fekete M Performance tetőél-légterelő vagy a különleges, karbonszál-hatású M Performance hátsó diffúzor. Most került először bevetésre az innovatív CF-SMC karbon, amely – a kézi munkával történő gyártás jóvoltából – eleddig megközelíthetetlenül remek megjelenést biztosít. A karbonalapú anyagok gondos, kézi megmunkálásának eredményeként különleges mélységi hatás és finoman cizellált réteges megjelenés jön létre.
BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, rézsútos elölnézet
BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, hátulnézet
BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, elölnézet
BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, BMW M Performance, hátulnézet

M Performance hátsó légterelő, karbonszálas, magasfényű fekete M Performance tetőél-légterelő, 19” M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű.

BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, rézsútos elölnézet

M vesék magasfényű fekete, hálómintás betéttel, karbonszálas M Performance külsőtükör-borítások, 19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, dupalküllős 555 M, kétszínű.

BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, hátulnézet

M Performance hátsó diffúzor, karbonszálas, M Performance magasfényű fekete tetőél-légterelő.

BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance külsőtükör-borítások, közelről

M Performance karbonszálas külsőtükör-borítások.

BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, közeli elölnézet

M vesék hálómintás betéttel, magasfényű fekete M Performance elsőkötény-légterelő, 19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű.

BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, elölnézet

M vesék magasfényű fekete, hálómintás betéttel, magasfényű fekete M Performance első splitter, karbonszálas M Performance külsőtükör-borítás.

BMW 1, BMW M135i xDrive, F40, M Performance, közeli hátulnézet

M Performance hátsó diffúzor, karbonszálas, magasfényű fekete M Performance tetőél-légterelő, 19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 555 M, kétszínű.

TELJESÍTMÉNY. AMELY MINDEN RÉSZLETBEN OTT LAKOZIK.

A BMW 4 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Csak semmi kompromisszum: az új BMW 4 Coupé határozottan és elegánsan lép túl mindenféle konvención. Az eredeti dizájn és a klasszikus kupésziluett a legendás ikonokat idézi fel, egyszersmind nyomatékosítja az autó progresszív karakterét. Amennyiben pedig el van látva az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokkal, az erős sportkupét az utolérhetetlenség aurája veszi körül, amely csak még vonzóbbá teszi.

Bővebben
BMW M Performance Parts, BMW 4 Coupé, G22, oldalnézet

BMW 4

BMW M Performance Parts, BMW 4 Coupé, G22, oldalnézet

BMW 4

A BMW 4 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

BMW M Performance első splitter, karbonszálas, BMW 4 Coupé, G22, közelről

BMW M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS ELSŐ SPLITTER.

A karbonszálból készült M Performance első splitter kihangsúlyozza a jármű maszkulin karakterét.
20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 795 M, Jet fekete, matt, kovácsolt, BMW 4 Coupé, G22, közelről

20" M PERFORMANCE KERÉKTÁRCSA, Y-KÜLLŐS 795 M, JET FEKETE, MATT, KOVÁCSOLT.

Az M Performance tartozékok választékának részét képező kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Jet fekete Y-küllős 795 M keréktárcsákon színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
M Performance hátsó légterelő, karbonszálas, BMW 4 Coupé, G22, közelről

BMW M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS HÁTSÓ LÉGTERELŐ.

Még lenyűgözőbb összhatás: a karbonszálból készült M Performance hátsó légterelő még látványosabbá teszi a jármű eleve kifinomult, sportos megjelenését.
M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők, BMW 4 Coupé, G22, közelről

BMW M PERFORMANCE MAGASFÉNYŰ FEKETE ELSŐKÖTÉNY-LÉGTERELŐK.

Hamisítatlan versenyatmoszféra: A kitűnő minőségű, fekete M Performance elsőkötény-légterelők – amelyeket szélcsatornában fejlesztettek ki – látványos versenyautó-külsővel ruházzák fel a járművet.
M Performance karbonszálas tanksapka, BMW 4 Coupé, G22, közelről

BMW M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS TANKSAPKA.

A különbség a részletekben rejlik: a karbonszálból készült M Performance tanksapka még sportosabbá és egyedibbé teszi a jármű megjelenését.

A VERSENYPÁLYÁRÓL A KÖZÚTRA.

BMW modellek exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Amennyiben a jármű el van látva BMW M Performance Parts tartozékokkal, a versenyautós gének jelenléte a pályán kívül is jól érzékelhető. Az exkluzív anyagok és az első rangú minőség nemcsak nemcsak a nagyszerű látványról gondoskodnak, hanem a tökéletes dinamizmusról is. Tapasztalja hát meg az atletikus individualizmus legfelsőbb fokát.

BMW M Performance Parts, BMW M5, F90, oldalnézet

A BMW M5 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

A BMW M5 a kimagasló mérnöki szakértelem és az innovatív erőátviteli intelligencia megnyilvánulási formája. Ez az autó korábban elképzelhetetlenül magas dimenziókba emeli a dinamizmust. A külső és belső, valamint a futóműhöz kifejlesztett, exkluzív BMW M Performance Parts tartozékokkal felvértezve pedig a BMW M5 készen áll arra, hogy Önnel a volánja mögött még kijjebb tolja határokat.
20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, kovácsolt.

A BMW M Performance Parts termékek választékába tartozó kitűnő minőségű, kovácsolt, optimalizált tömegű, 20" méretű, matt Ferric szürke, mart „M Performance” felirattal ellátott Y-küllős 863 M könnyűfém keréktárcsák a maguk exkluzív dizájnjával rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését. Külön megvásárolható, 10,5J x 20 méretű hátsó keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

M Performance Pro karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: A karbonszálas M Performance Pro hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. A tartozék azzal, hogy optimalizálja az aerodinamikai tulajdonságokat, még atletikusabb menettulajdonságokkal ruházza fel az autót.
M Performance Pro kormánykerék, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

M Performance Pro kormánykerék.

Így válnak igazán kerekké a kormányzási tulajdonságok a kanyarokban és a visszafordítókban: Az M Performance Pro kormánykerék sikerrel teremti meg a vezetőhelyen a semmi máshoz nem hasonlítható versenyatmoszférát. A látványos alakú, az autóversenyzés világából ismert, világoskék középállásjelzővel és jellegzetes Alcantara markolattal rendelkező kormánykerék igazán lenyűgöző darab. A kormánykeréken Alcantara/karbon borítások, valamint fényesre polírozott kapcsolókarok találhatók.
M Performance karbonszálas első splitter, BMW M5, F90, M Performance Parts, közelről

BMW M Performance karbonszálas első splitter.

Inspiráló dizájn: A karbonszálból készült M Performance első splitter látványosan egyedi módon emeli ki a jármű dinamikus, egyben exkluzív megjelenését. A szuperlatívuszokkal jellemezhető minőségű, aerodinamikailag optimalizált tartozékot kézzel készítik.
BMW M Performance Parts, BMW 5 Limousine, G30, oldalnézet

A BMW 5 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Sportosság és stílus bármilyen alkalomra: BMW 5 Limousine. Az üzleti limuzinok éllovasa a maga atletikus megjelenésével mindig is magabiztosan vezette a mezőnyt. Az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok – amelyek egyedülálló teljesítményhez segítik és amelyek a sportos vezetési élmény megteremtésének további fontos kellékei – hamisítatlanul versenyautós génekkel gazdagítják karakterét.
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 669 M, Orbit szürke, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 669 M, matt Ferric szürke, kovácsolt.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, Orbit szürke, 20" méretű M Performance könnyűfém keréktárcsákon M logó látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal. Elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC gumiabroncsokkal.
M Performance kormánykerék, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

M Performance kormánykerék.

Elragadó tények: Alcantara borítású markolatának köszönhetően az M Performance kormánykerék kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.
M Performance karbonszálas első splitter, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

M Performance karbon első splitter.

Tegye le határozottan névjegyét: A karbonszálas M Performance első splitter hozzájárul az optimális aerodinamikai tulajdonságok megteremtéséhez, egyszersmind kimagaslóan exkluzív módon teszi még férfiasabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni.
M Performance karbonszálas vesék, BMW 5 Limousine, G30, M Performance Parts, közelről

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa ki stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű, kézzel gyártott karbonból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig robusztus plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amely különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését.
BMW M Performance Parts, BMW M8 Coupé, F92, rézsútos hátulnézet

A BMW M8 Competition Coupé M Performance Parts tartozékokkal.

A BMW M8 Competition Coupé progresszív dizájnját az extrém módon dinamikus, ugyanakkor kivételesen elegáns kontúrok teszik lenyűgözővé. Utóbbiak egy vérpezsdítően izgalmas sportautót fognak közre, amely bármelyik látószögből kimutatja a benne lakozó, bámulatos potenciált. A legfinomabb, mesteri megmunkálású anyagokat felvonultató belső térben a sportos vonzerő és a választékos luxus szimbiózisa jelenik meg.
M Performance karbonszálas vesék, BMW M8 Competition Coupé, F92, közelről

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa ki bátran stílusát: Az M Peformance vesék kerete 100 százalékban kézi megmunkálású, prémium minőségű karbonszálból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül ellenálló plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amely különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését. Az egyik vesén M8 logó látható.
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW M8 Competition Coupé, F92, közelről

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: A karbonszálas M Performance hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech karbonszálas anyaga rendkívül könnyűvé, ugyanakkor igen ellenállóvá teszi a tartozékot. A kitűnő minőségű karbonszálból, gondos kézi munkával készült légterelő harmonikusan simul bele a jármű dizájnjába, emellett remekül illik a többi karbonszálas M Performance komponenshez is.
20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 863 M, Ferric szürke, matt, kovácsolt, BMW M8 Competition Coupé, F92, közelről

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, kovácsolt.

A BMW M Performance Parts termékek választékába tartozó kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Ferric szürke, színes M logóval ellátott Y-küllős 863 M könnyűfém keréktárcsák rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 20, 275/35 ZR20 (102 Y) XL, hátul 10,5J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL defekttűrő gumiabroncsokkal.
M Performance karbonszálas Air Breather, BMW M8 Competition Coupé, F92, közelről

M Performance karbonszálas Air Breather.

Egyfelől atletikus. Másfelől egyedi. Az M Performance Air Breather prémium minőségű karbonszálból készül. A tartozék elegáns látványelemmel gazdagítja a jármű oldalát.
BMW X2, F39, BMW X3, G01, BMW X4, G02 külső M Performance Parts tartozékokkal

A BMW X CSAPAT BMW M Performance Parts tartozékokkal.

A BMW X modellek mindig is az erő, az agilitás és a bármilyen terepen megvalósuló színtiszta vezetési élmény megtestesítői voltak. Azok, akik még többet akarnak, a BMW M Performance Parts gazdag választékában bőségesen találnak olyan, kizárólag a BMW X modellekhez kínált tartozékokat, amelyek izgalmas, motorsportos aurát vonnak a jármű köré.
M Performance Parts, BMW X1, F48, rézsútos elölnézet

A BMW X1 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

A BMW X1 mindig könnyedén kiemelkedik a tömegből atletikus arányaival és jellegzetes, a BMW X modellekre jellemző karakterével. Az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok pedig extra adag, a versenyautók világát idéző részlettel gazdagítják a modellt.
M Performance Parts, BMW X4, G02, rézsútos elölnézet

A BMW X4 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Amikor az X modellekre jellemző erőteljesség a kupék esztétikumával találkozik. A BMW X4 megjelenése kifejező és magabiztos. Ha pedig el van látva a BMW M Performance Parts választékába tartozó exkluzív tartozékokkal, a modell az autóversenyzés világát viszi el a hétköznapokba – pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.
M Performance Parts, BMW X5, G05, rézsútos elölnézet

A BMW X5 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

Markáns jelenlét, amely az erő és az elegancia találkozásából jön létre: a BMW X5-nek még a legapróbb részlete is egyértelmű üzenetet hordoz. Amennyiben pedig el van látva BMW M Performance Parts tartozékokkal, az autó azt is megmutatja, hogy terepen miként tör a mezőny élére.
M Performance Parts, BMW X7, G07, rézsútos elölnézet

A BMW X7 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

A luxus kategória megtestesülése: BMW X7. A fenséges megjelenésű jármű a könnyedség és az agilitás benyomását kelti purista dizájnjának és atletikus stílusának köszönhetően. A gazdag választékban elérhető, exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok pedig egy olyan, egyedi ruhába öltöztetett SUV-vá varázsolják, amely már megjelenésével is a lehető legmagasabb szintű vezetési élményt ígéri. És amely felül is múl minden várakozást.

A TÖKÉLYBŐL FAKADÓ TELJESÍTMÉNY.

Néhány BMW M Performance Parts külső és belső tartozék ízelítőül.

Az exkluzív versenyérzés megteremtéséhez alapos és mély tudásra, valamint az anyagokkal, a gyártási minőséggel és a kidolgozással szemben támasztott különleges követelmények felállítására van szükség. A karbon az egyik kulcsfontosságú tényező a sportos stílusú tartozékok előállítása során. A sportos megjelenéséről és kimagasló funkcionalitásáról ismert anyag mára az autóversenyzés világának egyik meghatározó alkotóelemévé vált. Azon, hogy maradéktalanul érvényesüljön a réteges, optikailag egymástól elkülönülő szálakból összeálló anyag izgalmasan vonzó, mélységi hatása, rendkívül aprólékos és szakavatott kezek dolgoznak. E hatást a megmunkálás utolsó mozzanataként felvitt víztiszta lakkréteg teszi teljessé. A karbon és az Alcantara együttes alkalmazása kivételesen izgalmas, mivel annak köszönhetően a belső téri felületek rendkívül különleges vizuális és tapintási élményt nyújtanak. Az Alcantara nemcsak selymesen puha tapintásával és remek fogásával, valamint elegáns megjelenésével nyűgöz le, hanem gyakorlati előnyeivel is: Az alacsony tömeg, a lélegzőképesség és a robusztusság csak néhány példa arra, hogy az autóversenyzés világát idéző dizájn és dinamizmust szolgáló tulajdonságok együttese miként áll össze igazi tökéllyé.
BMW M Performance dizájn, magasfényű fekete vesék
BMW M Performance dizájn, karbonszálas vesék
BMW M Performance dizájn, 20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 763 M, matt Jet fekete
BMW M Performance dizájn, Pro karbonszálas hátsó légterelő

BMW M PERFORMANCE PRO KARBONSZÁLAS HÁTSÓ LÉGTERELŐ.

BMW M Performance dizájn, magasfényű fekete vesék

BMW M PERFORMANCE MAGASFÉNYŰ FEKETE VESÉK.

BMW M Performance dizájn, karbonszálas vesék

BMW M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS VESÉK.

BMW M Performance dizájn, karbonszálas Air Breather dekorborítás

BMW M PERFORMANCE KARBONSZÁLAS AIR BREATHER DEKORBORÍTÁS.

BMW M Performance dizájn, M Performance Pro karbonszál/Alcantara borítású kormánykerék

M PERFORMANCE PRO KARBONSZÁL/ALCANTARA BORÍTÁSÚ KORMÁNYKERÉK.

BMW M Performance dizájn, 20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 763 M, matt Jet fekete

20" M KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA, 763 M, MATT JET FEKETE

ELKÖTELEZETTEN AZ AUTÓVERSENYZÉS IRÁNT.

BMW M Performance Parts tartozékok az autóversenyzésben.

A BMW Motorsport büszke partnereként a BMW M Performance Parts hozzáfér a gyakorlatban szerzett, exkluzív adatokhoz, amelyeknek segítségével az termékeit még tovább tökéletesítheti. További előny, hogy a BMW M Performance Parts tartozékok sorozatgyártás előtt a versenypályán bizonyíthatnak. Elvégre a BMW számára magától értetődő, hogy csakis csúcsszintű dinamikai vívmányokat és maximálisan sportos teljesítményt adjon vásárlói kezébe.
BMW M Performance Parts, BMW Motorsport, BMW M8 GTE, F92
BMW Motorsport, BMW M Performance Parts, BMW M8 GTE, F92
BMW Motorsport, BMW M2 Competition, BMW M Performance Parts, F87
BMW M Performance Parts, BMW Motorsport, BMW M8 GTE, F92
BMW Motorsport, BMW M Performance Parts, BMW M Performance Parts Concept, F87, F82
BMW Motorsport, BMW M Performance Parts, BMW M4 DTM, BMW M2 Competition, F87
BMW Motorsport, BMW M2 Competition, BMW M Performance Parts, F87
BMW Motorsport, BMW M8 GTE, BMW M Performance Parts, F92
BMW M Performance Parts, BMW Motorsport, BMW M8 GTE, F92

BMW M8 GTE & BMW M8 BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKKAL.

BMW M Performance Parts, BMW Motorsport, BMW M8 GTE, F92

BMW M8 GTE.