BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK.

BMW M Performance tartozékaink jóvoltából az Ön BMW-je egyszerre lesz érzelmekkel telített és különleges. A széles választékban rendelkezésre álló tartozékok felteszik a végső ecsetvonásokat az Ön BMW-jének külsejére, markánsabbá varázsolják a hangzást és még dinamikusabbá teszik a jármű viselkedését.

Bővebben

A BMW i5 BMW M Performance Parts tartozékokkal.

BMW i5, G60, 2023, BMW M Performance Parts, külső dizájn

Az első BMW i5 mércét állít: formájában a prémium felső középkategóriás limuzinok kényelme találkozik az elektromos meghajtásra jellemző kirobbanó gyorsítóképességgel. Az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok, köztük a könnyű karbon alkatrészek, a belső hűtésű féktárcsák vagy éppen a BMW M logóval ellátott lábszőnyegek mind-mind új szintre emelik az új BMW i5 eleve sportos karakterét.

Bővebben

HAJTÁS: ELEKTROMOS. MEGJELENÉS: DINAMIKUS.

BMW M Performance Parts, 2023, BMW i5, G60, M Performance első splitter, karbon, középső

M Perfomance karbon középső első splitter.

Tegye le határozottan névjegyét: A középső, karbonból készült M Performance első splitter rendkívül exkluzív módon emeli ki a jármű maszkulin karakterét. Különleges, az autóversenyzés világát idéző megjelenés azok számára, akik nem ismernek megalkuvást.

Bővebben
BMW M Performance Parts, 2023, BMW i5, G60, M Performance hátsó diffúzor, aramid

M Performance hátsó diffúzor, aramid.

100 százalékig high-tech. 100 százalékig versanyautós karakterű. 100 százalékig szenvedéllyel telített. Az aramidból készült M Performance hátsó diffúzor még modernebb megjelenéssel ruházza fel az autót és lenyűgöző mértékben fokozza a megjelenés sportosságát. Az érintés nélküli csomagtértető-mozgatás lehetősége továbbra is fennáll.

Bővebben
BMW M Performance Parts, 2023, BMW i5, G60, M Performance oldalküszöbtoldat, karbon, bal oldali

M Performance karbon oldalküszöbtoldat (bal oldali).

Amikor a dinamizmussal átszőtt elegancia egyéni stílusú sportossággal találkozik: a karbon M Performance oldalküszöbtoldat markáns módon nyomatékosítja a jármű megjelenésének atletikus mivoltát. A toldat további erényei közé a kis tömeg, a kimagasló mérettartás és a tökéletes illeszkedés tartoznak.

Bővebben
BMW M Performance Parts, 2023, BMW i5, G60, M Performance 20" fékrendszer

M Performance 20" fékrendszer.

Szavatoltan rövid féktávok – még nagy hőterhelés esetén is: az M Performance fékrendszerhez 20" méretű, kis tömegű, belső hűtésű féktárcsák tartoznak. A tárcsákba alumíniumból készült, elöl hatdugattyús fix, hátul egydugattyús, úszó féknyergek harapnak bele. A féknyergek M Performance vörösre fényezettek és színes M logó látható azokon.

Bővebben
BMW M Performance Parts, 2023, BMW i4, G60, 21" M Performance könnyűfém keréktárcsák, keresztküllős 943 M, kétszínű

21" M Performance könnyűfém keréktárcsák, keresztküllős 943 M.

A kitűnő minőségű, 21" méretű, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre mart, keresztküllős 943 M könnyűfém keréktárcsákon M Performance logó látható. A gumiabroncsnyomás-érzékelőkkel ellátott komplett nyári kerékkészlethez elöl 8,5J x 21, hátul 9,5J x 21 méretű keréktárcsák tartoznak, amelyeken HL 255/35 R21 101Y XL, illetve HL 285/30 R21 103Y XL gumiabroncsok feszülnek.

Bővebben
BMW M Performance Parts, 2023, BMW i5, G60, M Performance lábszőnyegek

M Performance lábszőnyegek.

Prémium szintű megjelenés, megingathatatlan csúszkálásmentesség: az M Performance lábszőnyegek egyedin atletikus vonással gazdagítják a lábteret és ezzel még inkább dinamizmust sugárzóvá teszik a belső teret. A szőnyegeken varrott „M Performance” felirat látható. A minőségi összképet a bőrhatású, kontrasztszínű díszvarrásos szegélyek, valamint az M színeket felvonultató rátét teszik teljessé.

Bővebben
BMW M Performance Parts, egy álló BMW jármű rézsútos elölnézetből

FEDEZZE FEL A BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOKAT.

A BMW M Performance tartozékok az autóversenyzés hangulatát viszik el a mindennapokba. Az exkluzív tartozékok segítségével úgy tervezheti meg a BMW-jét, hogy az tökéletesen megfeleljen az elvárásainak. A BMW M Performance tartozékok mindegyikét kimagasló; minőség és sportos dizájn, valamint maximális biztonság és strapabírás jellemzi.

A BMW M2 BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOKKAL

BMW M Performance Parts, BMW M2 Coupé, G87, videó

Az új BMW M2 Coupé[1] a lélegzetelállító dinamizmus, az erő és az agilitás ellenállhatatlan elegye, amely mindenkor szavatolja az Ön számára az élményteli vezetést. A BMW M Performance Parts tartozékok pedig megadják az autónak azt az ideális pluszt, amellyel még inkább érvényre juthat atletikus karaktere és az általa nyújtott vezetési élmény. A kínálat egyik kiemelkedő eleme az egyedülállóan sportos dizájnnal rendelkező, az autóversenyzés világát idéző, központi anyás keréktárcsa, amely a pályáról a mindennapokba viszi át a versenyszellemet.

Bővebben

A BMW M3 COMPETITION TOURING BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOKKAL

BMW M Performance Parts tartozékok, BMW M3 Touring, G81, videó

Az első, M xDrive-val ellátott BMW M3 Competition Touring a BMW M3 egyedülálló teljesítményét a BMW Touring modelljeinek rugalmasságával és funkcionalitásával ötvözi. Az autóversenyzés világából származó technológiáknak köszönhetően adott a kimagasló teljesítmény és dinamizmus. A habot a tortán pedig az exkluzív, kifejezetten a modellhez szabott BMW M Performance tartozékok jelentik. 

Bővebben

BMW M PERFORMANCE TARTOZÉKOK TOVÁBBI MODELLEKHEZ

Az autóversenyzés világából a hétköznapokba.

BMW X7, G07, BMW M Performance Parts tartozékok, külső dizájn

BMW X7.

A BMW X7 vonzerejét az erő, a luxus szintű kényelem és a merész dizájn elegye adja. Az első rangú minőségű, némely esetben kézzel készült BMW M Performance tartozékokkal együtt mindez egy igen erőteljes karakterű, egyedi Sports Activity Vehicle járművet eredményez. 

M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW M Performance Parts tartozékok közelről

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos M Performance tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.

M Performance kipufogóborítások, matt fekete, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance kipufogóborítások, matt fekete.

Tegye le bátran a névjegyét: A kitűnő minőségű, matt fekete krómozású nemesacélból készült M Performance kipufogóborítások még atletikusabbá teszik a jármű farát. 

M Performance fekete vesék, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance fekete vesék.

Erős karakter: Az M vesék keretei magasfényű feketék, csakúgy, mint a lamellák, amelyeket körbefognak. Mindez még erőt sugárzóbbá és határozottabbá teszi a jármű orr-részét. A különleges, félreérthetetlen benyomást keltő megjelenésért. 

22" M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 755 M, matt Jet fekete, BMW, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

22" M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 755 M.

A sportos, matt Jet fekete, 22" méretű V-küllős 755 M könnyűfém keréktárcsa rendkívül sportos megjelenésűvé teszi a járművet. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 9,5J x 22, 275/40 R22 107V XL, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 111V XL gumiabroncsokkal.

21" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 754 M, kétszínű, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

21" M könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 754 M.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 21" méretű, kétszínű kivitelű, Orbit szürke, fényesre esztergált duplaküllős 754 M könnyűfém keréktárcsa a maga exkluzív dizájnjával rendkívül sportossá teszi a jármű megjelenését. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorral ellátott komplett téli kerékkészlet 9,5J x 21 méretű, 285/45 R21 113V XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában.

M Performance kormány, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.

BMW M8 Gran Coupé, F93, BMW M Performance Parts tartozékok, külső dizájn

BMW M8.

A BMW M8 Gran Coupé az M géneket a legmagasabb szintű exkluzivitással ötvözi. A formák, amelyekből az avantgárd dizájn építkezik, merőben újszerű megjelenéssel ruházzák fel a 4 ajtós luxus sportautót. Az exkluzív küllemet a kifejezetten a modellhez tervezett, karbonból, illetve más, rangos anyagokból készített tartozékok teszik teljessé.

M karbonszálas Air Breather, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M karbonszálas Air Breather.

Egyfelől atletikus. Másfelől egyedi. Az M Air Breather prémium minőségű karbonszálas anyagból készül. A tartozék elegáns látványelemmel gazdagítja a jármű oldalát.

M Performance karbonszálas első toldat, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

BMW M Performance karbonszálas első toldat.

Tegye le határozottan névjegyét: a 100%-ban karbonszálas anyagból készült M első splitter kimagaslóan exkluzív módon teszi még férfiasabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni. 

M Performance karbonszálas vesék, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M Performance dupla vese, karbonszálas.

Mutassa ki bátran stílusát: az M Peformance vesék kerete 100%-ban kézi megmunkálású, prémium minőségű karbonszálból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül ellenálló plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amelyek különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését. M8 logóval.

M Performance karbonszálas vesék, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: a karbonszálas M hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech karbonszálas anyaga rendkívül könnyűvé, ugyanakkor igen ellenállóvá teszi a tartozékot. A kitűnő minőségű karbonszálból, gondos kézi munkával készült légterelő harmonikusan simul bele a jármű dizájnjába, emellett remekül illik a többi karbonszálas M komponenshez is.

M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

M karbonszálas tükörburkolatok.

Adja meg a kellő felütést a modern konstrukció segítségével. Az M tükörburkolat 100 százalékban karbonszálas anyagból, gondos kézi munkával készül. A dinamizmust sugárzó, prémium dizájn félreérthetetlenül kürtöli világgá: az egyéniségnél nincs fontosabb.

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 863 M, matt Ferric szürke, BMW M Performance Parts tartozékok, közelről

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 863 M.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Ferric szürke, színes M logóval ellátott Y-küllős 863 M Performance keréktárcsák rendkívül sportossá teszik a jármű megjelenését. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL, hátul 10,5J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL gumiabroncsokkal.

BMW M Performance Parts, BMW márkaszerviz konzultáció

BMW MÁRKASZERVIZE ÖRÖMMEL AD TANÁCSOT ÖNNEK.

Hivatalos BMW mákaszervize készséggel ad tanácsot a BMW-jéhez elérhető M Performance Parts tartozékokat illetően. Fordítson hát több időt az élet kellemes dolgaira és vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkaszervizzel.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-'fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.
 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
 

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

    [1] Az itt szereplő járműtartozékok közül nem mindegyik lesz elérhető rögtön a piaci bevezetés kezdetén. Az illusztrációban látható fóliázás nem része az M Performance Parts programnak.

    [2] Az itt látható keréktárcsa várhatóan 2023 nyarától lesz elérhető.