A MY BMW ELŐNYEI AZ ÖN SZÁMÁRA.

 A MY BMW személyre szóló hozzáférést biztosít az Ön számára a BMW világához. A portálon keresztül innovatív BMW szolgáltatásokat és termékeket találhat.

Bővebben

SZÁMTALAN FUNKCIÓ EGY HELYEN.

A My BMW regisztráció számtalan előnyt rejt magában, legyen szó akár a személyre szabott, exkluzív ajánlatokról, adatainak kényelmes kezelésének lehetőségéről és arról, hogy szervizigényeit bármikor, közvetlenül elküldheti az Ön BMW Partnerének. A My BMW lehetővé teszi járműkonfigurációinak elmentését és megváltoztatását, amikor csak kedve tartja.

Bővebben
Konfigurációim.

Konfigurációim.

Melyik színt válassza? Milyen motor kerüljön következő BMW-jébe? Mely felszereltség tükrözi leginkább az Ön igényeit? A BMW konfigurátor segítségével pillanatok alatt választ találhat rá. Egyedi járműkonfigurációját elmentheti, és természetsen bármikor megtekintheti vagy megváltoztathatja.

Bővebben
Exkluzív ajánlatok és lehetőségek.

Exkluzív ajánlatok és lehetőségek.

Az Ön My BMW fiókja exkluzív termékeket és ajánlatokat tartogat - kifejezetten az Ön igényeire hangolva. A regisztráció után Önt igazlmas lehetőségek és érdekes témák várják.

Bővebben
Járműveim.

Járműveim.

Legyen naprakész és érjen el mindent egy helyen, ami BMW-jével kapcsolatos. My BMW fiókja segít Önnek, hogy minden fontos információt és adatot megtaláljon modelljét illetően.

Bővebben
Online kezelési kézikönyv.

Online kezelési kézikönyv.

A My BMW által kínált online kezelési kézikönyv lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legfrissebb információkhoz férjen hozzá BMW modelljének funkcióit és jellemzőit illetően.

Bővebben