Egy, a BMW-jében ülő férfi elindítja a BMW távoli szoftverfrissítést

FOLYAMATOSAN TARTSA NAPRAKÉSZEN BMW-JÉNEK SZOFTVERÉT

Miután megvásárolta BMW-jét, egyszerűen naprakészen tarthatja annak szoftverét. Csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat.

Bővebben
FOLYAMATOSAN TARTSA NAPRAKÉSZEN BMW-JÉNEK SZOFTVERÉT
A Távoli szoftverfrissítés előnyeit ismertető bemutató videó

A TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉSRŐL ÉS ANNAK ELŐNYEIRŐL

Frissítse járművének szoftverét biztonságosan és kényelmesen, az éteren keresztül

Legyen mindig a legfrissebb szoftver birtokában. Önt bizonyára kellemes és megnyugtató érzéssel tölti el a tudat, hogy BMW-je mindig naprakész és a legfrissebb szoftver fut annak fedélzetén. A Távoli szoftverfrissítés pontosan ezt a kényelmet adja meg Önnek – anélkül, hogy ennek bármilyen stressz legyen az ára. A szolgáltatás gondoskodik arról, hogy autója mindig a legfrissebb kiadású szoftverrel rendelkezzen. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a közvetlenül járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. Az időtakarékos művelet során bizonyos funkciók fejlettebbé válnak, illetve új funkciók kerülnek be az autóba – ingyenesen. A szoftverfrissítésekkel kapcsolatos információk az autó központi kijelzőjén vagy a My BMW appban tekinthetők meg.

Bővebben

A TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS MŰKÖDÉSE

A Távoli szoftverfrissítés funkciói

Olvassa el, hogy miként frissítheti BMW-je szoftverét a Távoli szoftverfrissítésen keresztül

Amint új szoftver áll rendelkezésre a BMW-jéhez, a My BMW app push üzenete – amennyiben az app telepítve van az okostelefonjára és össze van kapcsolva a járművével – vagy az autójának központi kijelzőjén megjelenő üzenet tájékoztatja Önt. Ön mind az appban, mind a BMW-jében megnyithatja a frissítést, hogy lássa, mely tartalmak kerülnek frissítésre, illetve, hogy mely funkciók válnak még tökéletesebbé. A Távoli szoftverfrissítés kétféle lehetőséget kínál az új szoftver letöltésére: az egyik a My BMW appon keresztül, a másik automatikusan, közvetlenül a járműben történik. Amint a letöltés sikeresen befejeződött, Önnek meg kell erősítenie az új szoftver telepítését, aminek hatására el is kezdődik a művelet. A nagyjából 20 percig tartó telepítés alatt nem lehet elindulni az autóval. Amint befejeződött a frissítés, Ön értesítést kap a művelet sikeres lezárásáról. Amennyiben kívánja, a telepítést követően újra áttekintheti a frissítések tartalmát.

A BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS HASZNÁLATÁNAK ELŐFELTÉTELEI

Az, hogy az autója kompatibilis-e a Távoli szoftverfrissítéssel, a jármű hardverétől függ. A szolgáltatás használatához szükség van a Live Cockpit vagy a Live Cockpit Plus vagy a Live Cockpit Professional felszereltségre. Jelenleg az alábbi modellek vannak ellátva a Távoli szoftverfrissítés funkcióval: 1-sorozat, 2 Gran Coupé, 3-sorozat, a 3-sorozat hibrid modelljei, 3 Touring, 4 Coupé, 5-sorozat, 5 Touring, M5, 6 GT, 7-sorozat, 8 Cabrio, 8 Coupé, 8 (M) Gran Coupé, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4, iX3.

Alternatívaként Ön az alábbi módon is ellenőrizheti, hogy a járműve vajon kompatibilis-e a Távoli szoftverfrissítéssel. A jármű menüjében válassza ki a következő lehetőségeket:

  • „Járművem”
  • „Beállítások”
  • „Általános beállítások”
  • „Távoli szoftverfrissítés”

Amennyiben nem jelenik meg a "Távoli szoftverfrissítés" menüpont, az autó nem kompatibilis a Távoli szoftverfrissítéssel.

A Távoli szoftverfrissítés gyárilag kerül beépítésre. Hardveres okokból nincs lehetőség a funkció utólagos megvásárlására. Ha az autója nem kompatibilis, a legfrissebb szoftvert hivatalos márkakereskedőjével telepíttetheti.

 

A Távoli szoftverfrissítés feltételei országonként, modellenként, illetve a felszereltségtől és a jármű állapotától függően változhatnak.

Az aktuális és a korábbi Távoli szoftverfrissítésekkel kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse át a frissítési naplót:

Bővebben

Hogyan kapcsolhatok össze egy új okostelefont egy régebbi BMW-vel?

Egy régebbi BMW modellel szeretné összekapcsolni új okostelefonját? Az okostelefonok, zenelejátszók és tabletek operációs rendszerei állandó fejlődésben vannak. Annak érdekében, hogy a járművében minden további nélkül használhassa mobil eszközeit, frissítse a BMW-jében futó szoftvert a legfrissebb változatra. Kérjük tehát, hogy USB-pendrive-on keresztül töltse le új okostelefonjának driver szoftverét, majd továbbítsa azt a BMW-jébe.

Bővebben

A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

A Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. 80809 München, a továbbiakban „BMW AG”) kizárólag abból a célból dolgozza fel az Ön által a rendelkezésére bocsájtott személyes adatait, hogy megválaszolja a kérdéseit, illetve, hogy célirányos szolgáltatást nyújtson Önnek. Amennyiben erre szükség van, a BMW AG az Ön által a rendelkezésére bocsájtott adatokat az adott piacon illetékes értékesítési vállalatoknak továbbítja. A BMW AG-nak a személyes adatok védelmével kapcsolatos eljárásrendjét az Adatkezelési tájékoztatóban találja meg (https://www.bmw.com/en/footer/legal-disclaimer.html).

Bővebben

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW Driver’s Guide app, digitális kezelési kézikönyv, okostelefon

BMW DRIVER’S GUIDE

A BMW Driver’s Guide egy, bizonyos BMW modellekhez elérhető digitális kezelési kézikönyv, amely részletesen bemutatja a járművet és annak felszereltségeit, illetve, amely képes keresési funkciót, valamint magyarázó animációkat is felvonultat.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

ÁTTEKINTÉS

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.
Egy nő a BMW ConnectedDrive kínálatába tartozó My BMW appot használja az okostelefonján egy fehér BMW X5 előtt állva

My BMW APP

Utazás előtt, útközben és megérkezés után: a My BMW app számos intelligens funkciójával nyújt támogatást Önnek mindennapi mobilitásához.
BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait és termékeit érintő kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélszolgálattal.
BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., egy, az okostelefonját a kezében tartó nő az ablakban

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.