Távoli szoftverfrissítés és BMW Szoftverfrissítés

TARTSA NAPRAKÉSZEN BMW-JÉT.

Miután megvásárolta BMW-jét, a későbbiekben egyszerűen naprakészen tarthatja annak szoftverét. A jármű típusától és felszereltségétől függően többféle lehetőség – például a Távoli szoftverfrissítés és a BMW Szoftverfrissítés – áll rendelkezésére ehhez.

Bővebben
TARTSA NAPRAKÉSZEN BMW-JÉT.

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

Távoli szoftverfrissítés: Szoftverfrissítés az éteren át

Szoftverfrissítés az éteren át.

Kellemes és megnyugtató érzés a legfrissebb szoftvert futtató BMW-vel utazni. Minderről a kényelmes és stresszmentes Távoli szoftverfrissítés gondoskodik. Az okostelefonok szoftverfrissítéséhez hasonlóan működő szolgáltatás szavatolja, hogy az éteren keresztüli frissítés által járművében mindig a legújabb verziószámú szoftver fusson. Így Ön időt takarít meg az autójába beépített SIM-kártyának köszönhetően. Bármikor meggyőződhet arról, hogy frissítés milyen módosításokat hajtott végre a szoftveren. A fentieken túl a Távoli szoftverfrissítéssel bizonyos járműfunkciók is telepíthetők.

BMW SZOFTVERFRISSÍTÉS.

BMW Szoftverfrissítés: töltse le a frissítést, majd telepítse azt BMW-je fedélzeti rendszerére egy USB flash drive segítségével

Tartsa mindig frissen szoftvereit.

Az okostelefonok, a zenelejátszók és a tabletek operációs rendszereit folyamatosan fejlesztik. A BMW Szoftverfrissítés pontosan ezért gondoskodik arról, hogy applikációi, valamint BMW-je folyamatosan lépést tartsanak a fejlődéssel. Ily módon Ön bármikor használhatja autójában a mobil eszközeit.


BMW Szoftverfrissítés: kérjük, töltse le a frissítést, majd egy USB-pendrive segítségével telepítse azt BMW-je fedélzeti rendszerére.

A személyes adatok kezelése.

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel a személye azonosítható, elfogadja, hogy ezeket az információkat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Adatainak megadásával és a feltételek elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a BMW Vertriebs GmbH (Siegfried-Marcus-Strasse 24 A-5021 Salzburg, Ausztria) Magyarországi Fióktelepe (2220 Vecsés, Lőrinci út 59.) az Ön által megadott adatokat a jelen hozzájárulástól számított 5 évig kezelje a 2011. évi CXII. törvény, illetve az 1995. évi CXIX. Törvény rendelkezései szerint. Továbbá kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott adatok kezelése kapcsán a BMW Vertriebs GmbH mindenkori döntésének megfelelően az adatok feldolgozása végett, a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően írásbeli szerződéssel adatfeldolgozót bízzon meg és az így bevont bármely adatfeldolgozó részére az Ön által megadott adatokat a szükséges mértékben továbbítsa. Ön ahhoz is hozzájárul, hogy az Ön által megadott személyes adatokat és az Ön által a jelen adatlap kitöltésével egyidejűleg vagy a jövőben nyújtott közvéleménykutatási és piackutatási információkat a BMW Vertriebs GmbH együttesen kezelje, feldolgozza, illetve tárolja. Adatait bizalmasan kezeljük, azokhoz kizárólag a BMW Vertriebs GmbH, az adatfeldolgozásban résztvevő adatfeldolgozók és az Ön által megjelölt hivatalos BMW Márkakereskedés vagy Márkaszerviz munkatársai férhetnek hozzá. Ön a 1399 Budapest, Pf. 678. alatti címen vagy az ugyfelszolgalat@bmw.hu e-mail címen bármikor kérheti adatai helyesbítését, kiegészítését, adatai további kezelését részben vagy egészben indoklás nélkül megtilthatja (ideértve a harmadik fél részére átadott adatokét is), valamint tájékoztatást kérhet az általunk Önre vonatkozóan kezelt összes vagy bizonyos adataival kapcsolatban. Amennyiben Ön arról tájékoztat bennünket, hogy a jövőben nem kíván együttműködni, ezt egy ún. tilalmi listán rögzítjük, és az Ön részére cégünktől a továbbiakban küldemény, hírlevél, közvélemény-kutatási és piackutatási megkeresés nem érkezik. Ilyen rendelkezéssel Ön lakcíme, e-mail címe vagy telefonszáma vonatkozásában külön-külön is élhet. Az adatszolgáltatás önkéntes. Adatkezelési azonosító: 01661-0001.

Bővebben