BMW CONCEPT iX3

A BMW Concept iX3 az elektromos modellek választékbővítésébe enged bepillantást. A BMW márka első, tisztán elektromos meghajtású Sports Activity Vehicle (SAV) járműve lesz – amely nem kényszerít kompromisszumokra sem a funkcionalitás, sem a kényelem terén.

 

A BMW Concept iX3 jól képviseli a BMW Group azon törekvését, amely a vállalatnak az elektromobilitás terén elfoglalt vezető
szerepe további erősítését célozza. A BMW a mobilitási szektor átalakulási folyamatában a helyi károsanyag-kibocsájtás nélküli járművek kínálatának bővítésével – amely az Automated, Connected, Electrified and Services (ACES) technológiai területek mentén történik – veszi ki a részét, azonban ez csak egy azon területek közül, amelyekben a vállalat a szektor motorjának számít.

 

Bővebben

A JÖVŐ ELEKTROMOS.

BMW iX3

A BMW eDrive technológia ötödik generációja.

A BMW Concept iX3 által előrevetített innovációk egyike az ötödik generációs BMW eDrive technológia. E jövőbe mutató elektromos meghajtási technológia előnye, hogy egyetlen, külön egységbe tömöríti az elektromos motort, a irányváltót, valamint az energiamenedzsmentet. Mindemellett az ötödik generációs elektromos hajtási rendszer új, még nagyobb teljesítményű akkumulátorokat vonultat fel. A tisztán elektromos meghajtású SAV-ban debütáló, frissen kifejlesztett technológiai csomag számottevő előnyöket biztosít a teljesítmény-karakterisztika, a hatótávolság, a tömeg, valamint a rakodóhelyek mérete és rugalmassága terén egyaránt.

Bővebben
BMW iX3

Rugalmas architektúra biztosítja a fenntartható mobilitást.

Az ötödik generációs hajtási rendszerben rejlő potenciál kiaknázása érdekében a vállalat márkáinak jelen- és jövőbeli modelljei mind olyan járműarchitektúrát kapnak, amely képesek befogadni különböző hajtási rendszereket. Ily módon tehát a BMW Groupnak lehetősége lesz arra, hogy a legkülönbözőbb, az eltérő igényeknek megfelelő variánsok sokaságával elégítse ki az elektrifikált járművek iránti növekvő igényt. A BMW X3 – amely a koncepciójármű alapját is képezi – az egyik első olyan modell, amelynek architektúrája az imént említett rugalmasságot példázza. Mindemellett a BMW Concept iX3-at speciális hátsó futómű-segédvázzal, valamint modellspecifikus futómű-rögzítéssel
is ellátták.

Bővebben

BMW CONCEPT iX3

A BMW Concept iX3 ízelítőt ad abból, hogyan egyesíthető a BMW X modellek sokszínű vezetési élménye a helyi károsanyag-kibocsájtás nélkül működő hajtáslánccal. A SAV-hoz kifejlesztett ötödik generációs elektromos motor több mint 270 lóerő (200 kW) teljesítményt állít elő. A szintén modellspecifikus nagyfeszültségű akkumulátor energiatároló képessége meghaladja a 70 kilowattórát, így az elektromos SAV WLTP szabvány szerinti hatótávolsága 400 kilométernél is nagyobb.

BMW iX3
Händler

BMW i PARTNER KERESŐ

BMW i Partnere örömmel veszi fel Önnel a kapcsolatot.

BMW i PARTNER KERESŐ

BMW i Partnere örömmel veszi fel Önnel a kapcsolatot.