BMW M760Li xDrive Limousine, BMW M7, BMW 760Li Individual, Információ

BMW M760Li xDRIVE LIMOUSINE

BMW M760Li xDRIVE LIMOUSINE

A BMW M760Li xDrive Limousine esetében minden az exkluzív luxusról, valamint határok kitolásának különleges érzéséről szól. Pontosan ezért állnak rendelkezésre az autóhoz válogatott, a dinamizmust szolgáló felszereltségek, a legkülönfélébb külső és belső dizájnelemek, valamint műszaki innovációk és hálózati megoldások, amelyek szélesre tárják a kaput a testre szabási lehetőségek előtt.  

Bővebben

LUXUS ÉS ADRENALIN

A BMW M760Li xDRIVE LIMOUSINE DIZÁJNJA ÉS DINAMIZMUSA

Ha az erőt és a csúcsszintű eleganciát egyetlen vonallal kellene ábrázolni, az a vonal a BMW M760Li xDrive Limousine semmi mással össze nem téveszthető sziluettje lenne. Míg az exkluzív, Cerium szürke dizájnelemek – például a 20” méretű M könnyűfém keréktárcsák vagy a lenyűgöző dupla kipufogók – büszkén irányítják rá a figyelmet az autó egyedi külső stílusára, a belső tér utánozhatatlan elegancia mögé rejti a semmi máshoz nem fogható dinamikai potenciált. 12 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotorjával, valamint az erőforrás képességeihez illő, tökéletesen egymáshoz hangolt futóműelemeivel a BMW M760Li xDrive Limousine új korszakot nyit a dinamizmus terén. Az autó egyik egyedülálló jellegzetessége a különleges menetkényelem, amely belső tér minden részletén visszaköszön. A BMW M760Li xDrive Limousine az elektromosan állítható, aktív fejtámlákkal ellátott első komfortülésektől egészen az elegáns, a teret kitágító Sky Lounge panoráma üvegtetőig maximális szintű komfortot és kiemelkedő luxusérzetet kínál.
BMW M760Li xDrive Limousine, dizájn, dinamizmus
BMW M760Li xDrive Limousine, Sky Lounge panoráma üvegtető

Sky Lounge panoráma üvegtető

A Sky Lounge panoráma üvegtető nappal nagyvonalú térérzetet biztosít, éjszaka pedig éterien kellemes atmoszférát teremt a több mint 15 000 világító elemből álló fénydizájn segítségével. A fénydizájn színe a Hangulatvilágítás hatféle árnyalatában változtatható.
BMW M760Li xDrive Limousine, 20” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 760 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul

20'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 760 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul

20'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 760 M, kétszínű, Cerium szürke, fényesre esztergált, elöl 8,5J x 20, 245/40 R20, hátul 10J x 20, 275/35 R20 méretű gumiabroncsokkal.
BMW M760Li xDrive Limousine, Komfortülések elöl, elektromosan állíthatók

Komfortülések elöl, elektromosan állíthatók

A vezető és az első utas aktív fejtámlával ellátott komfortülései elektromosan, sokoldalúan állíthatók. A háttámla felső részének dőlésszöge, a háttámla szélessége, a combtámasz hossza és a fejtámla magassága egyaránt állítható. A felszereltségi csomag magában foglalja a deréktámaszt, valamint a memória funkciót is a vezető- és az első utasülés számára.
BMW M760Li xDrive Limousine, BMW 7 M Performance, M bőrkormány

M bőrkormány

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott M bőrkormány sportos, háromküllős dizájnnal rendelkezik. A fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujjtámasszal ellátott karimával rendelkező kormánnyal közvetlenül, sportos élményt adóan irányítható az autó.
BMW M760Li xDrive Limousine, kipufogóborítások

Kipufogóborítások a bal és a jobb oldalon

A hátsó köténybe integrált két dupla kipufogó a bal és a jobb oldalon lévő, trapéz alakú borítás alatt kapott helyet.
BMW M760Li xDrive Limousine, M hátsó légterelő

M hátsó légterelő

Az M hátsó légterelő kiemeli az autó sportos sziluettjét és jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt. Azzal, hogy leszorító erőt termel a hátsó tengely számára, a légterelő fokozza a menetstabilitást.
BMW M760Li xDrive Limousine, BMW M760Li motor, M TwinPower Turbo 12 hengeres benzinmotor

M TwinPower Turbo 12 hengeres benzinmotor

Az M TwinPower Turbo 12 hengeres benzinmotor a hajtóművek csúcsát képviseli. A kínálat tetején álló erőforrást kimagasló teljesítményleadás, valamint olyan selymesen finom járás jellemzi, amely kizárólag a V12-es motorok sajátja. E karakterével a motor semmi máshoz nem fogható vezetési és utazási élményt szavatol.
BMW M760Li xDrive Limousine, BMW M760Li kiválóság, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Az Executive Drive Pro futóműszabályozó rendszer egyszerre nyújt kivételes menetkényelmet és biztosít egyedülálló menetdinamikai tulajdonságokat. A rendszer működésének alapját azok az aktív stabilizátorok jelentik, amelyeknek torziós rúdjait egy elektromechanikus szerkezet folyamatosan állítja, a minimálisra csökkentve ily módon a karosszériadőlés mértékét.
BMW M760Li xDrive Limousine, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a váltófülekkel, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW M760Li xDrive Limousine, Integrált aktív kormányzás

Integrált aktív kormányzás

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyobb sebességnél a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányban fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
BMW M760Li xDrive Limousine, BMW M7 Performance, M Aerodinamikai csomag

M Aerodinamikai csomag

Az M Aerodinamikai csomag kihangsúlyozza a jármű sportosságát, miközben módosítja a légáramlást is. A felszereltség a megnövelt méretű légbeömlőkkel ellátott első lökhárítót, a különleges oldalszoknyákat, valamint a Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel rendelkező hátsó kötényt foglalja magában.

JÖVŐBE MUTATÓ TECHNOLÓGIA

A BMW M760Li xDRIVE LIMOUSINE ÚTTÖRŐ JELENTŐSÉGŰ INNOVÁCIÓI

Intuitív módon a jövőbe. Ön hamarosan eldöntheti, hogy saját maga akar-e vezetni, avagy átruházza-e a feladatot az autójára. A BMW Personal CoPilot vezetőt segítő rendszerei már ma ízelítőt adnak abból, hogy hamarosan mit jelenthet az autózás. E rendszerek támogatást nyújtanak a vezetőnek vagy akár teljesen át is vesznek tőle bizonyos teendőket. A BMW M760Li xDrive Limousine-ban a vezető áll a középpontban. A BMW Live Cockpit Professional kijelzései például igen egyszerűen személyre szabhatók. A BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából pedig Ön gyorsan és kényelmesen működtetheti az egyes funkciókat. Felvirradt hát a technológia új korszakának hajnala.
BMW M760Li xDrive Limousine, 7.0 verziószámú BMW operációs rendszer

7.0 verziószámú BMW operációs rendszer

Az innovatív, 7.0 verziószámú BMW operációs rendszer még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a jármű funkcióinak kezelését a gesztusokkal, illetve a beszédhanggal kiadott utasítások, valamint az érintőképernyővel és az iDrive-val történő vezérlés útján. A cél érdekében a kontroller funkciói kibővültek. A digitális szolgáltatások – köztük az applikációk – például immár közvetlenül választhatók ki.
BMW M760Li xDrive Limousine, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és maximális biztonságot nyújt a hétköznapokban gyakorta előforduló kritikus vagy monoton vezetési szituációkban a Kormányzási és sávasszisztens, a lokális veszélyre figyelmeztető jelzés, az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval ellátott Sávtartó asszisztens, valamint a további biztonsági funkciók segítségével.
BMW M760Li xDrive Limousine, Parkolóasszisztens Plus

Parkolóasszisztens Plus

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A csomag egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a Remote 3D View funkciót, valamint a párhuzamosparkolás-segédet, az Aktív parkolássegítő rendszert (PDC), a vészfékező funkciót, a segédvonalas útmutatást biztosító Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW M760Li xDrive Limousine, Távoli szoftverfrissítés

Távoli szoftverfrissítés

Szeretné, ha BMW-jében a legfrissebb verziójú szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. A funkció használata kényelmes, megbízható és stresszmentes – a jóvoltából még a BMW márkaszervizbe sem kell ellátogatnia. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe, akárcsak az okostelefonja esetében.
BMW M760Li xDrive Limousine, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség egy kitűnő minőségű kijelzőhálózat, amely egy nagy felbontású, 10,25” méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységet foglal magában.
BMW M760Li xDrive Limousine, BMW M760Li xDrive, műszaki adatok

BMW M760Li xDRIVE LIMOUSINE: MŰSZAKI ADATOK

FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.


Bővebben