BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, egy mozgó, Zafírfekete metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Teljesítmény275 kW (374 Le)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW M240i xDRIVE COUPÉ

BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, egy mozgó, Zafírfekete metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Teljesítmény275 kW (374 Le)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin
BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Radikálisan sportos. Forradalmi és független. A lélegzetelállítóan dinamikus és lelkesítően agilis új BMW M240i xDrive Coupé szabadjára engedi a verhetetlen teljesítményt. Mindenekelőtt azonban a lényegéből fakadó színtiszta, sallangmentes élményt hagyja érvényesülni. Legyen szó határozott gyorsulásról, kanyarodásról vagy éppen a hosszú egyenesekben való száguldásról – ahogy szalad előre a fordulatszámmérő mutatója, úgy emelkedik egyre magasabbra az adrenalinszint. A progresszív tolmácsolásban megjelenő „háromdobozos” kialakítás félreérthetetlenül hívja fel a figyelmet a sportos ambíciókra és ezzel a lehető legelőnyösebb színben tünteti fel a BMW M240i xDrive Coupét. 

Bővebben

A BMW M240i xDRIVE COUPÉ TELJESÍTMÉNYE.

Hajtáslánc, futómű és teljesítmény.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Bizsergetően izgalmas dinamizmus és agilitás tökéletes mindennapi használhatósággal fűszerezve.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Zafírfekete metál, rézsútos elölnézet

DIZÁJNOPCIÓK A BMW M240i xDRIVE COUPÉ-HOZ

BMW M240i xDRIVE COUPÉ – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW M240i xDrive Coupé dinamizmusa és dizájnelemei.

Az izgalmas teljesítmény és a lélegzetelállító megjelenés találkozása: 374 lóerős (275 kW) M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotorjával, valamint az Adaptív M futóműhöz, az M Sport differenciálműhöz vagy éppen a Változó áttételű sport kormányműhöz hasonló, sportos műszaki megoldásaival a BMW M240i xDrive Coupé erővel és agilitással színültig töltött, dinamikus vezetési élményt kínál. Minderre az extrém módon precíz kezelhetőség teszi fel a koronát. A sportosság iránti elkötelezettséget erősíti tovább az M Aerodinamikai csomag és az M Technológia csomag. Az autó atletikus megjelenését az M-specifikus, Cerium szürke dizájnelemek, valamint az exkluzív belső részletek teszik teljessé.

BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, egy mozgó, Zafírfekete metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, közelről

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Versenyzői szív, mint a vezetési élmény forrása: A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic-kal, Nagy precizitású befecskendezéssel és TwinScroll turbófeltöltővel ellátott motor nagyszerű teljesítményt nyújt.
Változó áttételű sport kormánymű, Adaptív M futómű, BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021

Adaptív M futómű és Változó áttételű sport kormánymű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet. A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, futómű, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Zafírfekete metál, rézsútos oldalnézet, Steptronic Sport sebességváltó

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT PLUS módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, M Sport fék, a sötétkék metálfényezésű féknyereg közelről

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, sötétkék metálfényezésű, M logóval ellátott féknyergek, valamint megnövelt méretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak. Az Ön BMW-jének kimagaslóan nagy dinamikai potenciáljához igazodva az M Sport fékrendszer kifejezetten sportos vezetési stílust tesz lehetővé és briliáns teljesítményt nyújt nedves útfelületen is.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Zafírfekete metál, orrdizájn

Orrdizájn.

A BMW M240i xDrive Coupé orr-része a sportosság kvintesszenciáját képviseli, emellett bátran hirdeti függetlenségét – a motorháztetőn látható „powerdome” is önmagáért beszél. A kifejező, Cerium szürke keretbe foglalt vesékbe újdonságként mozgatható lamellák kerültek, amelyek a jármű hűtési igényétől függően vannak nyitva, illetve zárva. Az egyedi első fényszórók az olyan legendás, ikonikus BMW kupékat idézik meg, mint a BMW 2002. Az M-specifikus első kötény – amely az M Aerodinamikai csomag része – pedig tiszta vonalvezetésével és háromszög alakú, Cerium szürke oldalsó légbeömlőivel az M modellek lenyűgöző dinamizmusára hívja fel a figyelmet.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Zafírfekete metál, fardizájn

Fardizájn.

A BMW M240i xDrive Coupé farrésze extrém módon sportos megjelenésű. A kompakt, a szélekre kitolt hátsó lámpák az autó szélességét hivatottak kiemelni, az alapfelszereltséghez tartozó, a kiviteli színre fényezett hátsó légterelő pedig amellett, hogy egy további sportos részlettel gazdagítja az összképet, az aerodinamikai tulajdonságok optimalizálásával hozzájárul a menetdinamikai tulajdonságok még tökéletesebbé tételéhez. Az összhatást erősíti tovább az M-specifikus hátsó kötény, amely látványos, magasfényű fekete diffúzorával, valamint egyedi, hatszögletű betétjével ejt ámulatba. A dinamizmust sugárzó összképet a lekerekített trapéz alakú, Cerium szürke kipufogóborítások teszik teljessé.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Zafírfekete metál, oldalnézet

Oldalsó dizájn.

A BMW M240i xDrive Coupé oldalnézetből egy radikális sportkupé sziluettjét mutatja. Az agilitást sugárzó, a nyúlánk motorháztető, a kis túlnyúlások és a hátratolt utascella által meghatározott arányok jóvoltából az autó extrém módon dinamikusnak hat. A függőlegesen álló vesék által kirajzolt ún. cápaorr pedig csak elszántabbá teszi az autó profilját. A Cerium szükre M tükörburkolatok, valamint a biztos kézzel megrajzolt, az első fényszóróktól a hátsó lámpákig nyúló vállvonal érzékletesen fejezi ki a jármű sportos ambícióit.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, futómű, M Sport ülések

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, M belső díszítőelemek az ajtón, közelről

M belső díszítőelemek.

A megvilágított, az M színeket különleges módon megjelenítő M belső díszítőelemek valóságos tekintetmágnesek. Az ajtókon lévő, M színekkel megvilágított díszítőelemek kiemelik a jármű exkluzív, sportos karakterét, az ún. fade effektus pedig érzékletesen hívja fel a figyelmet arra a dinamizmusra, amelyet a világ legerősebb betűje fémjelez.

VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

Vezérlési koncepció, digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW M240i xDrive Coupéban.

Extrém módon összpontosított és tökéletesen hálózatba kötött: A BMW M240i xDrive Coupé vezetőorientált műszerfala mögött ülve a legmodernebb technológia veszi körbe Önt. Használja ki az intelligens vezetőt segítő rendszerek nyújtotta előnyöket vezetés és parkolás közben, vagy kommunikáljon a BMW-jével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Mindemellett hálózati megoldások és digitális szolgáltatások egész sora áll az Ön rendelkezésre ahhoz, hogy ideális összeköttetéseket létesíthessen a BMW-je és a külvilág között.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel* is kezelhető.

*A iDrive kontroller érintő funkciója jelenleg nem érhető el ehhez a járműhöz.

BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Driving Assistant

Driving Assistant.

A Driving Assistant biztonsági csomag a fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, az előzési tilalomra való figyelmeztetés és veszély-előrejelzés funkcióval ellátott Sebességhatár-asszisztenst, valamint a hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzést foglalja magában. A funkciókínálatot a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, valamint a járművet a sávjába aktívan visszatéríteni képes Sávváltásra figyelmeztető rendszer teszi teljessé.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Parkolóasszisztens Plus

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Okostelefon-integráció

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay® és az Android Auto® rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Távoli szoftverfrissítés

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Fogyasztás (kombinált l/100km)
[7-6.5]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[158-146]
Gyorsulás (0-100 km/h)
8,7
Legnagyobb sebesség
224
Price from
$ 12,940,000
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Zafírfekete metál
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK ÉS EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW 2 COUPÉ M MODELLHEZ.

A BMW M240i xDrive Coupé dinamizmussal színültig telített vezetési élményt kínál – ezért nem véletlen, hogy annyi sportos kiegészítő érhető el hozzá. Az eredeti BMW tartozékok az Ön különleges igényeit elégítik ki. A jármű értékét még tovább növelő egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók e rendkívüli sportkocsihoz.

M Performance karbonszálas vesék, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságokról gondoskodó M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését.
M Performance karbonszálas hátsó diffúzor, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

A karbonszálas M Performance hátsó diffúzor még modernebb, egyben sportosabb megjelenéssel ruházza fel az autót.
20" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 795 M, Jet fekete, matt, BMW 2 Coupé, G42, 2021

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete.

20" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.
M Performance kormány, BMW 2 Coupé, G42, 2021

M Performance kormány.

Fogós érvek: A remek kormányzási érzetet biztosító, Alcantara borítású karimával rendelkező M Performance kormány kitűnő tapintású.
M Performance Alcantara/karbonszálas ülésháttámla-borítás, BMW 2 Coupé, G42, 2021

Alcantara/karbonszálas M Performance ülésháttámla-borítás.

A nyílt pórusú karbonszálas anyagból és Alcantarából készült M Performance ülésháttámla-borítás az autóversenyzés felső ligáját idézi meg.
BMW 320 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW 320 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 320 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.
BMW négy évszakos elülső lábszőnyegek, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW négy évszakos szőnyegek az elülső lábtérbe.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyeget rozsdamentes acél betét díszíti.
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW csomagtéri szőnyeg.

A fekete, méretre szabott, csúszásmentes felületű, strapabíró szőnyeg hatékonyan véd a szennyeződésektől és a nedvességtől.
19" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, BMW 2 Coupé, G42, 2021

19" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke.

19" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal.
BMW Advanced Car Eye 2.0, BMW 2 Coupé, G42, 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Amennyiben valamilyen rendellenes helyzet adódik, a kimagaslóan érzékeny, full-HD felbontású kamera automatikusan rögzíteni kezdi az autó előtt és mögött zajló történéseket.
BMW 2 Coupé, G42, 2021, egy raktárépület előtt álló, Thundernight metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből

BMW 2 COUPÉ.

A sportos és elegáns BMW 2 Coupé a hátsókerék-meghajtásból fakadó lelkesítő menetdinamikai jellemzőivel és kitűnő minőségű belső terének korszerű komfortjával inspirál.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW M240i xDRIVE COUPÉHOZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfélnek nyújt segítséget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW M240i xDrive Coupéhoz kínált ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW M240i xDRIVE COUPÉHOZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

  • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

A BMW M240i xDrive Coupé fogyasztása és CO2-kibocsátása.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW M240i xDrive Coupé fogyasztása és СО₂-kibocsátása.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.