Erő. Kontroll. Kényelem. A különleges dizájnnal, kivételes agilitással és lenyűgöző motorokkal rendelkező BMW 8-as Coupéban nemcsak a fordulatszámmérő mutatója kúszik egyre feljebb, hanem az adrenalinszint is. Exkluzív, az autóversenyzés világát idéző komponenseivel a luxus sportautó a csúcsminőség és a maximális teljesítmény tökéletes fúzióját valósítja meg.


BMW 8-as Cabrio: a BMW Luxus Kategória sportautója, egyben a szabadság új értelmezési formájának úttörője. Egy autó, amelynek még a legapróbb részlete is lenyűgöző eleganciával fejezi ki a dinamikai potenciált. A dizájn: erőt sugárzó és esztétikus. A meghajtás: kimagaslóan agilis és túláradó teljesítményű. E jármű a luxus sportautók érzelemgazdag újraértelmezése. A legmagasabb szintű kényelem találkozik benne a műszaki innovációval – valamint az ambiciózus sportosság a határtalan vezetési élménnyel.


A BMW 8-as Gran Coupé egy lélegzetelállító sportautó, amely nagyvonalú térérzetet nyújt. Az autó formaterve – amely a luxus sportautók teljesen új dizájnnyelvének jegyeit viseli magán – a határtalan erő és az ámulatba ejtő dinamizmus kifejezője. A BMW 8-as Gran Coupé kirobbanó formában lévő motorjaival minden megtett méteren maradéktalanul teljesíti azt, amit ígér. Az élményből mind a négy utas részesül – akiket ellenállhatatlanul exkluzív, egyszersmind lenyűgözően sportos környezet vesz körül.

Bővebben