Erő. Kontrollálhatóság. Kényelem. Különleges dizájnjával, kivételes agilitásával és lenyűgöző motorjaival a BMW 8 Coupé nemcsak a fordulatszámmérő mutatóját kergeti elképesztő magasságokba, hanem az adrenalinszintet is. Exkluzív, a versenyautózás világából származó felszereltségeivel a luxus sportautó a csúcsminőség és a maximális teljesítmény tökéletes fúzióját nyújtja.


BMW 8-as Cabrio: a BMW Luxus Kategória sportautója, egyben a szabadság új értelmezési formájának úttörője. Egy autó, amelynek még a legapróbb részlete is lenyűgöző eleganciával fejezi ki a dinamikai potenciált. A dizájn: erőt sugárzó és esztétikus. A meghajtás: kimagaslóan agilis és túláradó teljesítményű. E jármű a luxus sportautók érzelemgazdag újraértelmezése. A legmagasabb szintű kényelem találkozik benne a műszaki innovációval – valamint az ambiciózus sportosság a határtalan vezetési élménnyel.


A BMW 8-as Gran Coupé egy lélegzetelállító sportautó, amely nagyvonalú térérzetet nyújt. Az autó formaterve – amely a luxus sportautók teljesen új dizájnnyelvének jegyeit viseli magán – a határtalan erő és az ámulatba ejtő dinamizmus kifejezője. A BMW 8-as Gran Coupé kirobbanó formában lévő motorjaival minden megtett méteren maradéktalanul teljesíti azt, amit ígér. Az élményből mind a négy utas részesül – akiket ellenállhatatlanul exkluzív, egyszersmind lenyűgözően sportos környezet vesz körül.

Bővebben