A szenvedély diadala: minden eddiginél nagyobb teljesítményével, hatékonyságával és stílusosságával a BMW 3-as Limousine minden egyes utat inspiráló élménnyé avat. A sorozat hatodik generációját a korábbiaknál is nagyobb teljesítmény, fokozottabb hatékonyság és még több egyéniség jellemzi. A méltó színvonalú meghajtásról az erőteljes, soros 6 és 4 hengeres, BMW EfficientDynamics technológiájú benzin- és dízelmotorok gondoskodnak. Az eredmény: a BMW 3-as Limousine modellek lenyűgözően dinamikusak és alacsony fogyasztásúak, és a hatékonyság szempontjából is a csúcsot képviselik – különösen igaz ez a BMW 320d EfficientDynamics Edition, valamint a BMW 320i EfficientDynamics Edition változatokra. Mindemellett ott az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer, amely garantálttá teszi a vezetési élményt bármilyen útfelületen, kanyarban és szituációban.
A BMW 3-as Touring a világ felfedezésére invitálja Önt: képében a sokoldalúság és az innovatív műszaki tartalom mesterien sportos egésszé áll össze. E kombi számára – különösen a BMW 320d nagy teljesítményű és takarékos dízelmotorral – nincsenek távolságok: a BMW EfficientDynamics technológiáknak köszönhetően az említett erőforrással ellátott modell 1200 kilométernél is többet tud megtenni egyetlen tank üzemanyaggal. Mindemellett elérhető az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer, amely garantálttá teszi a vezetési élményt bármilyen útfelületen, kanyarban és szituációban.
A forma és a tér kifinomult összhangjának köszönhetően a BMW 3-as Gran Turismo kupészerűen elegáns, ugyanakkor erőteljes és dinamikus kisugárzású – mindemellett lenyűgözően tágas is. Mindez igazán különlegessé és összetéveszthetetlenné teszi. A modell az M sportcsomaggal vagy a BMW Modern, Luxury és Sport Line modellváltozatokkal tehető még egyedibbé.
A BMW ActiveHybrid 3 a világ első olyan kompakt prémium sportlimuzinja, amely teljes hibrid hajtáslánccal rendelkezik. A BMW 3-as sorozat nagy múltú tradíciójának megefelelően a BMW ActiveHybrid 3 modern és erőteljes megjelenésű. Az autót tulajdonosa a BMW Sport, Luxury és Modern Line felszereltségi csomagokkal igazíthatja saját ízléséhez.