A szenvedély diadala: még több dinamizmus, érzelem és innováció – a BMW 3-as Limousine minden utazást ihlettel tölt meg. A sportlimuzin koncepciójának tökéletes megtestesülése. Hetedik generációja még nagyobb teljesítményű, még hatékonyabb és még egyedibb. A megfelelő hajtóerőről erőteljes 6, 4 és 3 hengeres motorok gondoskodnak, amelyek mind a legmodernebb BMW EfficientDynamics technológiával felszereltek. A végeredmény egy limuzin lenyűgöző dinamizmussal és alacsony fogyasztással – az igazi különlegességet pedig a BMW M340i xDrive* és a BMW 330e* plug-in hibrid jelenti, amelynek 4 hengeres benzinmotorját innovatív BMW eDrive technológia egészíti ki. Az intelligens és hátsókerék-orientált BMW xDrive összkerék-meghajtás rendszer pedig minden úton, minden kanyarban és minden helyzetben garantálja a vezetési élményt.

* 2019 júliusától rendelhető.

A BMW 3-as Touring a világ felfedezésére invitálja Önt: képében a sokoldalúság és az innovatív műszaki tartalom mesterien sportos egésszé áll össze. E kombi számára – különösen a BMW 320d nagy teljesítményű és takarékos dízelmotorral – nincsenek távolságok: a BMW EfficientDynamics technológiáknak köszönhetően az említett erőforrással ellátott modell 1200 kilométernél is többet tud megtenni egyetlen tank üzemanyaggal. Mindemellett elérhető az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer, amely garantálttá teszi a vezetési élményt bármilyen útfelületen, kanyarban és szituációban.

A forma és a tér kifinomult összhangjának köszönhetően a BMW 3-as Gran Turismo kupészerűen elegáns, ugyanakkor erőteljes és dinamikus kisugárzású – mindemellett lenyűgözően tágas is. Mindez igazán különlegessé és összetéveszthetetlenné teszi. A modell az M sportcsomaggal vagy a BMW Modern, Luxury és Sport Line modellváltozatokkal tehető még egyedibbé.

A BMW ActiveHybrid 3 a világ első olyan kompakt prémium sportlimuzinja, amely teljes hibrid hajtáslánccal rendelkezik. A BMW 3-as sorozat nagy múltú tradíciójának megefelelően a BMW ActiveHybrid 3 modern és erőteljes megjelenésű. Az autót tulajdonosa a BMW Sport, Luxury és Modern Line felszereltségi csomagokkal igazíthatja saját ízléséhez.

Read more