A szenvedély diadala: még több dinamizmus, érzelem és innováció – a BMW 3-as Limousine minden utazást ihlettel tölt meg. A sportlimuzin koncepciójának tökéletes megtestesülése. Hetedik generációja még nagyobb teljesítményű, még hatékonyabb és még egyedibb. A megfelelő hajtóerőről erőteljes 6, 4 és 3 hengeres motorok gondoskodnak, amelyek mind a legmodernebb BMW EfficientDynamics technológiával felszereltek. A végeredmény egy limuzin lenyűgöző dinamizmussal és alacsony fogyasztással – az igazi különlegességet pedig a BMW 330e plug-in hibrid jelenti, amelynek 4 hengeres benzinmotorját innovatív BMW eDrive technológia egészíti ki. Az intelligens és hátsókerék-orientált BMW xDrive összkerék-meghajtás rendszer pedig minden úton, minden kanyarban és minden helyzetben garantálja a vezetési élményt.

A BMW 3-as Touring a világ felfedezésére csábít: a sokoldalúságot és az innovatív technológiát kombinálja egy sportos és magabiztos egésszé. Legyen szó családi vakációról, hétvégi kiruccanásról vagy bevásárló körútról – semmilyen kihívás nem fog ki rajta. BMW TwinPower Turbo benzin- és dízelmotorjai maximális dinamizmust kínálnak rendkívül alacsony fogyasztás mellett.

A BMW 330e Touring* – amely az első plug-in hibrid hajtáslánccal ellátott Touring modell a BMW történetében – már ma mozgásba lendíti a jövőt érintő álmokat. A jármű az általa nyújtott vezetési élménnyel és a korábbiakhoz képest jelentősen csökkentett CO2-kibocsátásával tűnik ki. Mindez az úttörő BMW eDrive elektromos hajtáslánc-koncepció jóvoltából lehetséges, amely figyelemre méltó dinamizmusával nyűgöz le – valamint azzal, hogy neki köszönhetően a jármű tisztán elektromos meghajtás mellett akár 63 kilométert is képes megtenni károsanyag-kibocsájtás nélkül.

*2020 júliusától lesz elérhető. Az itt szereplő adatok előzetesek.

Akár új, akár használt BMW 3-as modellt keres – itt megtalál minden információt, teszteredményt és finanszírozási vagy lízingajánlatot a jelenlegi BMW 3-as modellekhez –, illetve természetesen tájékozódhat arról a márkakereskedésről is, ahol élni kíván a tesztvezetés lehetőségével.

Bővebben