Elég egyetlen pillantást vetnie a 3 ajtós 1-es BMW-re ahhoz, hogy soha többé ne felejtse el. A látványos kompakt modellt vagány elegancia és sportos karakter jellemzi, amely tulajdonságok az atletikus dizájnnak köszönhetők. Az erős motorok felejthetetlenül dinamikus pillanatokat nyújtanak – a választék a sportos és hatékony, 3 hengeres BMW TwinPower Turbo benzin- és dízelmotoroktól az igen élénk 4 hengeres BMW TwinPower Turbo erőforrásokon át egészen a BMW M140i soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo aggregátjáig terjed.

Bármelyik motorra is essen a választása, biztos lehet abban, hogy autója a kompakt kategóriában verhetetlen színvonalú hajtásláncot kap. Ez nem kis részben a BMW EfficientDynamics technológiáknak, köztük az Auto Start/Stop funkciónak, az optimális váltási pontra figyelmeztető jelzésnek és a fékenergia-visszanyerésnek köszönhető.

Ugyanezek a motorok kerülnek be az 5 ajtós 1-es BMW-be, amely számtalan tárolási lehetőséget nyújtó, ergonomikus utastere, valamint rugalmasan alakítható csomagtere jóvoltából a mindennapok ideális járműve. A 6 fokozatú kézi vagy a 8 fokozatú Steptronic automata váltó szenzációs agilitást biztosít. Számos, vonzó modellváltozatának, valamint exkluzív Edition különleges kiadásainak köszönhetően a modell még egyedibb vonásokkal ruházható fel. A BMW ConnectedDrive intelligens kommunikációs és szórakoztató funkcióinak révén pedig az 5 ajtós 1-es BMW az egyéni mobilitás és a napi tevékenységek fő kapcsolódási pontjává válik – segítve Önt az új célok elérésében.

M génekkel ellátva: a BMW M140i 3 és 5 ajtós változatában szolgálatot teljesítő BMW M Performance TwinPower Turbo benzinmotor lenyűgözően hatékony: a soros 6 hengeres motor 340 lóerőt (240 kW) és 500 Nm-es maximális nyomatékot állít elő – meglepően alacsony fogyasztási és emissziós értékek mellett. 7,4 l/100 km-es fogyasztásával és 169–168 g/km-es CO2-kibocsátásával a 8 fokozatú Steptronic sebességváltóval ellátott BMW M140i gazdaságosabb, mint riválisai. A BMW M Performance modellek ellenállhatatlan dinamizmusa még inkább érvényre juttatható a különböző, látványos külső és belső felszerelésekkel. Röviden: ezek a járművek a színtiszta dinamizmus, a kényelem és mindennapi használhatóság lelkesítő ötvözetét nyújtják.

Keressen Ön akár használt, akár új 1-es BMW-t – az alábbiakban miden szükséges információt megtalál a BMW 1-es sorozat modelljeiről szóló tesztektől egészen a hitel- és lízingajánlatokig. Mindemellett kiválaszthatja azt a márkakereskedőt, ahol élhet a tesztvezetés lehetőségével.

Read more