A BMW 1-et sportos és magabiztos megjelenés jellemzi. Egyedülálló dizájnja már első pillantásra kiemeli az autót a tömegből. A dinamizmusról és az agilitásról a legmodernebb hajtási és futómű-technológiák gondoskodnak, az innovatív technológiák és vezetőt segítő rendszerek pedig maximális biztonságot és kényelmet szavatolnak.


A BMW 1-es hajtáslánca mércét állít a kompakt kategóriában. A hatékony BMW TwinPower Turbo motorok, az elsőkerék-meghajtás és a precízen hangolt futóműtechnológiák összjátéka magas fokú dinamizmusról és agilitásról gondoskodik. Mindezt a következetes könnyűépítési koncepció, valamint a hatékonyságot fokozó BMW EfficientDynamics technológiák – például az alapfelszereltség részét képező ECO PRO mód – egészítik ki. Ott vannak továbbá az elérhető vezetőt segítő rendszerek és digitális szolgáltatások, amelyek maximális biztonsággal és kényelemmel ajándékoznak meg.


Az 1-es progresszív külső dizájnja olyan látványos elemeket vet be, amelyek kiemelik a jármű sportos karakterét. Az utasokat prémium minőségű és tágas belső tér fogadja, a vezetőorientált műszerfal pedig ellenállhatatlan vágyat ébreszt a dinamikus autózás iránt. A BMW 1 M Sport, Sport Line, Luxury Line és Advantage modellváltozatban érhető el. A dizájnopciók széles skálája, a bőséges választékban elérhető hajtáslánc-verziók és futómű-komponensek, valamint a számos innovatív technológia pedig még szélesebbre tárja a kaput a sportos, kompakt BMW testre szabása előtt.


Keressen Ön akár használt, akár új BMW 1-est, itt megtalálja majd az összes szükséges információt a teszteredményekkel, illetve a BMW 1-es sorozat aktuális modellkínálatára vonatkozó finanszírozási ajánlatokkal együtt – és természetesen kiválaszthatja azt a márkakereskedést is, ahol alkalma nyílik a tesztvezetésre.

Bővebben