A BMW Intelligent Personal Assistant felülete a központi kijelzőn

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

„Hey BMW, drive home.”* A BMW Intelligent Personal Assistant formájában egy olyan személyi asszisztensre lel, amelyre mindig számíthat. Intuitív módon megszólíthatja, kérdéseket intézhet hozzá, közölheti vele, hogy éppen milyen hangulatban van vagy elmondhatja neki, hogy mire van szüksége. Az asszisztens lehetővé teszi, hogy merőben újszerű módon folytasson interakciót a BMW-jével: elmagyaráztathatja vele az autó funkcióinak működését, megtudakolhatja tőle az autó állapotát vagy éppen hangutasításos parancsokat adhat neki. A BMW Intelligent Personal Assistant ismeri Önt és az idők során egyre jobban elsajátítja a preferenciáit és az igényeit – lehetővé téve ezzel, hogy még tökéletesebb módon kapcsolódjon össze a BMW-jével, valamint, hogy még nagyobb kényelemben legyen része út közben. (*A szolgáltatás magyar nyelven nem érhető el.)

Bővebben
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.
A BMW Intelligent Personal Assistant funkcióinak és előnyeinek ismertetése a bemutató videóban

ISMERKEDJEN MEG ALAPOSABBAN A BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANTTEL, ILLETVE ANNAK FUNKCIÓIVAL A BEMUTATÓ VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL

A BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT FUNKCIÓI

Személyi asszisztens, járműszakértő, előzékeny utas – a mindezen szerepeket betöltő BMW Intelligent Personal Assistant számos intelligens funkciójával hatékony támogatást nyújt Önnek utazás közben

BMW Intelligent Personal Assistant, járműszakértő, egy nő egy BMW-t vezet

Járműszakértő

A BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából nem marad megválaszolatlan kérdés. Keresve sem találna olyan szakértőt, aki az asszisztensnél jobban és részletesebben ismerné a BMW-jét. Szervizigény, üzemanyagszint és különböző funkciók: ha bármire is kíváncsi a BMW-jével kapcsolatban, illetve segítségre van szüksége, az asszisztens azonnal a segítségére siet, hogy Ön jobban megismerhesse autóját.
BMW Intelligent Personal Assistant, személyi asszisztens

Személyi asszisztens

Tisztában van az Ön igényeivel és mindig a legmegfelelőbb támogatásban részesíti – ez teszi olyannyira különlegessé a BMW Intelligent Personal Assistant asszisztenst. Elég annyit mondania, hogy ’Hey BMW, drive home’*, mire az asszisztens azonnal megtalálja a hazavezető utat, a ’Hey BMW, I’am hungry’* kijelentésre pedig éttermet ajánl Önnek – ha úgy kívánja, azt, amely a legjobb értékeléseket kapta. Az asszisztens mindemellett képes aktiválni az ülésfűtést, illetve lejátszani a kedvenc zeneszámát. A BMW Intelligent Personal Assistant memorizálja a preferenciáit, így egyre jobban megismeri Önt. (*A szolgáltatás magyar nyelven nem érhető el.)
BMW Intelligent Personal Assistant, az Automate My Habits felülete a központi kijelzőn

Automate My Habits

Hidegben mindig hármas fokozatra állítja az ülésfűtést? Netán munkába menet mindig lehúzza az ablakot a mélygarázs bejáratánál, hogy felnyissa a sorompót? Az Automate My Habits segítségével Ön protokollokat állíthat össze kedvelt beállításaiból, amelyeket ily módon memorizál, majd automatikusan alkalmaz a funkció. Vagyis felhőtlenül élvezheti az utazást, miközben a BMW-je gondoskodik a jó közérzetéről. A jövőben további automatizálási lehetőségek jelennek meg kínálatban.
Egy nő a BMW ConnectedDrive Intelligent Personal Assistanthez beszél, miközben a BMW-jét vezeti

Természetes interakció

BMW Intelligent Personal Assistant – kimondottan nagyszerű. A BMW-je lelkének tekinthető asszisztens mindenkor készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Önnek. Az asszisztenssel való interakcióhoz nem kell megnyomnia semmilyen gombot és megerősítő hangjelzésre sem kell várnia. Még csak szünetet sem szükséges tartania, hiszen az asszisztens mindig csupa fül. Kérdezze meg tőle például ezt: ‘Hey BMW, who are you?’* Netán más nevet szeretne adni asszisztensének? Ha igen, akkor mondja ezt: ’Hey BMW. Change the activation word.’* (*A szolgáltatás magyar nyelven nem érhető el.)

A BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT HASZNÁLATÁNAK TECHNIKAI FELTÉTELEI

A BMW Intelligent Personal Assistant használatának technikai előfeltétele a hangfelismerés és hangvezérlés funkcióval ellátott 7-es (vagy magasabb) verziószámú BMW operációs rendszer, valamint az opcionális BMW Live Cockpit Professional (6U3) vagy BMW Live Cockpit Plus (6U2) felszereltség megléte.

Annak érdekében, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant minden aktuálisan kínált funkciója elérhető legyen, az autó szoftverét rendszeresen frissíteni kell.

Bővebben

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW CONNECTED DRIVE STORE

Látogasson el a Connected Drive Store-ba és vásárolja meg új digitális szolgáltatásainkat BMW-jéhez, melyet már a következő utazása során használhat.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

ÁTTEKINTÉS

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.
BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., egy, az okostelefonját a kezében tartó nő az ablakban

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.
BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait és termékeit érintő kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélszolgálattal.
BMW Driver’s Guide app, digitális kezelési kézikönyv, okostelefon

BMW DRIVER’S GUIDE

A BMW Driver’s Guide egy, bizonyos BMW modellekhez elérhető digitális kezelési kézikönyv, amely részletesen bemutatja a járművet és annak felszereltségeit, illetve, amely képes keresési funkciót, valamint magyarázó animációkat is felvonultat.