BMW alkalmazások, My BMW app okostelefonokon

My BMW APP.

BMW alkalmazások, BMW Driver's Guide

BMW DRIVER’S GUIDE.

My BMW APP.

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide app

BMW KATALÓGUSOK ÉS BMW DRIVER’S GUIDE APP.

Mindig naprakészen: fedezze fel az élményteli módon használható BMW applikációkat, amelyek bemutatják a BMW világát, valamint közvetlenül az okostelefonján vagy a tabletjén tárják Ön elé a BMW-jével kapcsolatos legfontosabb információkat.

BMW Applikációk, BMW mobilitási szolgáltatások, BMW felszereltségek

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS FELSZERELTSÉG.

Mobilitás felsőfokon: kapcsolódjon össze BMW-jével vagy könnyítse meg a napi jövés-menést a BMW intelligens szolgáltatásaival. A Mobilitási Szolgáltatások & Felszereltség szekcióba tartozó applikációk a maximális kényelmet szolgáló, intelligens megoldásokat adnak az Ön kezébe.

BMW Applikációk, BMW M, BMW Motorsport

BMW M & MOTORSPORT.

A vezetési élmény igenis mérhető: ezek az applikációk egyszerűen nélkülözhetetlenek minden sportrajongó számára. Okostelefonja, okosórája vagy a tabletje segítségével Ön kielemezheti vezetési stílusát és a teljesítményadatait, majd az eredményt megoszthatja a barátaival – nem mellesleg pedig lépésről lépésre tökéletesítheti az aszfalton nyújtott produkcióját.

BMW Applikációk, BMW vásárok, BMW kiállítások

VÁSÁROK & KIÁLLÍTÁSOK.

Függetlenül attól, hogy élőben, a helyszínen, netán kényelmes távolságból követi-e az eseményeket, ezek az applikációk mindenképpen közelebb hozzák Önt a témához. Jusson hozzá exkluzív, a kiállításainkat, valamint a vásárainkat érintő információkhoz és merüljön alá a BMW izgalmas világába.

BMW Applikációk, BMW Financial Services

FINANCIAL SERVICES.

Olyan finanszírozási megoldást keres a BMW-jéhez, amely tökéletes, egyszersmind elég rugalmas ahhoz, hogy néhány egyéni kívánalmának is teret adjon? A BMW Financial Services éppen a fentiek miatt testre szabott lízing-, hitel- és biztosítási konstrukciókat kínál – amelyek illeszkednek az Ön egyéni szükségleteihez és pénzügyi lehetőségeihez. A vonatkozó alkalmazásokban hajtsa végre a személyes beállításokat és vonja be saját magát egy eleve tökéletes ajánlat kidolgozásába. (Az alkalmazások elérhetősége országonként változhat.)

*A My BMW app minden olyan BMW járművel kompatibilis, amelyet 2014-ben vagy azt követően gyártottak és rendelkezik a BMW ConnectedDrive szolgáltatások felszereltséggel. Az app használatának előfeltétele továbbá egy kompatibilis okostelefon is. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata országonként változhat.

Bővebben