BMW alkalmazások, BMW Driver's Guide

BMW DRIVER’S GUIDE

BMW DRIVER’S GUIDE

BMW Applikációk, BMW Catalogues

BMW KATALÓGUSOK ÉS KEZELÉSI KÉZIKÖNYVEK.

Mindig naprakészen: fedezze fel az élményteli módon használható BMW applikációkat, amelyek bemutatják a BMW világát, valamint közvetlenül az okostelefonján vagy a tabletjén tárják Ön elé a BMW-jével kapcsolatos legfontosabb információkat.

BMW Applikációk, BMW mobilitási szolgáltatások, BMW felszereltségek

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS FELSZERELTSÉG.

Mobilitás felsőfokon: kapcsolódjon össze BMW-jével vagy könnyítse meg a napi jövés-menést a BMW intelligens szolgáltatásaival. A Mobilitási Szolgáltatások & Felszereltség szekcióba tartozó applikációk a maximális kényelmet szolgáló, intelligens megoldásokat adnak az Ön kezébe.

BMW Applikációk, BMW M, BMW Motorsport

BMW M & MOTORSPORT.

A vezetési élmény igenis mérhető: ezek az applikációk egyszerűen nélkülözhetetlenek minden sportrajongó számára. Okostelefonja, okosórája vagy a tabletje segítségével Ön kielemezheti vezetési stílusát és a teljesítményadatait, majd az eredményt megoszthatja a barátaival – nem mellesleg pedig lépésről lépésre tökéletesítheti az aszfalton nyújtott produkcióját.

BMW Applikációk, BMW vásárok, BMW kiállítások

VÁSÁROK & KIÁLLÍTÁSOK.

Függetlenül attól, hogy élőben, a helyszínen, netán kényelmes távolságból követi-e az eseményeket, ezek az applikációk mindenképpen közelebb hozzák Önt a témához. Jusson hozzá exkluzív, a kiállításainkat, valamint a vásárainkat érintő információkhoz és merüljön alá a BMW izgalmas világába.

BMW Applikációk, BMW Financial Services

FINANCIAL SERVICES.

Olyan finanszírozási megoldást keres a BMW-jéhez, amely tökéletes, egyszersmind elég rugalmas ahhoz, hogy néhány egyéni kívánalmának is teret adjon? A BMW Financial Services éppen a fentiek miatt testre szabott lízing-, hitel- és biztosítási konstrukciókat kínál – amelyek illeszkednek az Ön egyéni szükségleteihez és pénzügyi lehetőségeihez. A vonatkozó alkalmazásokban hajtsa végre a személyes beállításokat és vonja be saját magát egy eleve tökéletes ajánlat kidolgozásába. (Az alkalmazások elérhetősége országonként változhat.)

*A My BMW app minden olyan BMW járművel kompatibilis, amelyet 2014-ben vagy azt követően gyártottak és rendelkezik a BMW ConnectedDrive szolgáltatások felszereltséggel. Az app használatának előfeltétele továbbá egy kompatibilis okostelefon is. A My BMW app elérhetősége és funkciókínálata országonként változhat.

Bővebben