BMW-JE TUDJA, MIKOR KELL SZERVIZBE MENNIE.

BMW Teleszerviz.

A következő olajcsere, BMW jármű-átvizsgálás és fékbetét-csere. Önnek azonban nem kell többet azon gondolkodnia, hogy mikor esedékesek az ezekkel kapcsolatos szervizlátogatások. A BMW Teleszerviz megteszi ezt Ön helyett. Nyugodtan dőljön hátra – BMW-je észben tartja a következő szervizt.

Bővebben

BMW TELESZERVIZ HÍVÁS.

BMW-je pontosan tudja, hogy mikor és milyen szervizre van szüksége, és automatikusan elküldi a járművel kapcsolatos adatokat a BMW-hez. Az érzékelők észlelik, ha egy javítás esedékessé válik, és továbbítják az információkat a BMW-nek: a BMW márkaszerviz tehát hozzáférhet autója adataihoz, és kiértékelheti a járművével kapcsolatos összes információt, így hatékonyan készülhet fel az autó fogadására – még azelőtt, hogy a szerviz munkatársa telefonon időpontot egyeztetne Önnel.

BMW Teleszerzviz.

Tekintse meg a funkciót bemutató filmet.

KÖZVETLENÜL A JÁRMŰBE TOVÁBBÍTOTT SZERVIZINFORMÁCIÓK.

A jármű szervizelése elengedhetetlen – azonban a BMW Teleszerviz szolgáltatás jóvoltából nem Önnek kell észben tartania az ezzel kapcsolatos teendőket. BMW-je ugyanis automatikusan regisztrálja a szervizszükségletet, és a szervizzel kapcsolatos adatokat elküldi a BMW-nek. Ön szervizidőpont-egyeztetés céljából manuálisan is kezdeményezheti a BMW Teleszerviz-hívást – ehhez elég egyetlen gombot megnyomnia a BMW-jében. Akármelyik megoldás is érvényesül, a BMW márkaszerviz mindig tökéletesen tisztában lesz járművének állapotával, következésképpen hatékonyabb módon elégítheti ki az Ön igényeit.

  • Előfeltételek/elérhetőség