BELÜLRŐL JÖVŐ MAGABIZTOSSÁG

Kitűnő választás nonkonformistáknak

A BMW X6 előszeretettel dob kesztyűt másoknak magabiztosságot sugárzó kiállásával, elegáns, kupészerű tetővonalával és az olyan masszív dizájnelemeivel, mint az erőteljes, hatszögletű kerékjárati ívek, a trapéz alakú kipufogóborítások vagy éppen a 22" méretű könnyűfém keréktárcsák. A BMW Lézervilágítás és az Iconic Glow vesék jóvoltából csak még fényesebben ragyog ez az uralkodásra született jármű. A belső tér minden képzeletet felülmúlóan különleges és fenséges – köszönhetően például az olyan finom részleteknek, mint amilyenek a CraftedClarity metszett üveg díszítőelemek vagy éppen az aprólékos gonddal megkomponált hangulatvilágítás. A BMW X6 merészen újszerű esztétikumához kimagasló teljesítmény társul, ami erős érzelmeket vált ki és a magabiztosság megnyugtató érzésével tölt el.
BMW X6

ICONIC GLOW VESÉK.

A BMW X6 esetében a klasszikus, erőt sugárzó BMW vesék tekintélyét az Iconic Glow világítás emeli tovább. Az innovatív, LED-es szálak különleges fényeffektusokat hoznak létre, amelyeknek köszönhetően az autó mindenütt kitűnik a tömegből. Az Iconic Glow vesék egyúttal valami ellenállhatatlan vadsággal ruházzák fel az autót, amely valósággal kiköveteli magának a figyelmet és az elismerést.
BMW X6

xOFFROAD CSOMAG.

Az xOffroad csomag vitathatatlanul az utak királyává avatja a BMW X6-ot – függetlenül attól, hogy a kérdéses útnak milyen a felülete, vagy, hogy éppen milyen az időjárás. Homok, kövek, murva vagy hó – a BMW X6 mindig készen áll arra, hogy felvegye a kesztyűt. Az xOffroad csomaggal – amelynek része egyebek mellett az Adaptív M futómű is – felvértezett autó azonnal érzékeli, ha valamelyik kerékben a normálistól eltérővé válik a nyomás és azonnal figyelmezteti erre a vezetőt.
BMW X6

BMW LÉZERVILÁGÍTÁS.

A különleges X dizájnjegyeket magán viselő, lenyűgöző BMW Lézervilágítás – amely még dominánsabb kiállásúvá és nagyobb presztízsűvé teszi a járművet – akár 500 méterre is megnöveli a fényszórók hatótávolságát, vagyis kétszer akkora a teljesítményük, mint a hagyományos fényszóróknak. Az út lényegesen jobb megvilágítása – különösen éjszaka – számottevően fokozza a biztonságot.
BMW X6

SPORTOS SZELLEM.

A BMW X6 összességében egy kemény játékos, ám néhány részletével a sportos karakterét is jobban kinyilvánítja, mint riválisai. A látványos, 22" méretű – az M Performance modellekhez alapfelszereltségként járó – könnyűfém keréktárcsák egészen biztosan magukra vonják majd a kíváncsi tekinteteket, de az opcionális M Sport kipufogórendszer lenyűgöző hangját sem lehet nem meghallani.
BMW X6

SKY LOUNGE ÜVEGTETŐ.

A Sky Lounge panoráma üvegtető mindig különleges élményben részesíti a bent ülőket. Nap közben a tető világosabbá teszi az utasteret, amely ettől elképesztően tágasnak tűnik. Éjszaka pedig a tetőbe épített 15 000 világító elem teremt otthonos, egyszersmind rendkívül elegáns atmoszférát.
BMW X6

CRAFTED CLARITY.

A CraftedClarity metszett üveg díszítőelemek a rangosság és a különlegesség luxus szintű auráját vonják a BMW X6 belső tere köré. Az utastér bizonyos elemein – például a váltókaron, a szabályozó gombokon és az iDrive kontrolleren – látható metszett kristályüveg díszítések a virtuozitás és az elegancia új dimenzióját teremtik meg.
BMW X6

HANGULATVILÁGÍTÁS.

Teremtse meg saját maga, illetve az utasai számára a zavartalan kényelem és nyugalom atmoszféráját a Hangulatvilágítás funkcióinak, például az első és hátsó ajtók diszkrét, ugyanakkor látványos kontúrmegvilágításának segítségével. Az üdvözlő fényszőnyeg pedig különleges és stílusos módon köszönti Önt, arra késztetve, hogy mielőbb kezdje meg utazását.
BMW X6

FŰTÖTT ÉS HŰTÖTT POHÁRTARTÓK.

Középkonzolon lévő pohártartók egymástól függetlenül képesek hűteni, illetve melegíteni a beléjük helyezett italokat. A hőmérséklet a pohártartók jobb, illetve bal oldalán lévő gombokkal vezérelhető. Arról, hogy az Ön itala éppen melegítés avagy hűtés alatt áll-e, a pohártartó piros, illetve kék világítása tájékoztat.
BMW X6

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND RENDSZER.

Hallgassa kedvenc zenéit stúdió minőségben a Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszeren. Az 1500 Watt teljesítményű rendszer 20 hangszóróját a jármű belső terének ideális pontjain helyezték el, aminek köszönhetően az autó mindegyik utasa elképesztően jó hangzásélményben részesül.
BMW X6

ILLATVARIÁCIÓK.

Az utazás különleges atmoszféráját a hangulatához illő illattal teheti teljessé. Az Illatvariációk felszereltség jóvoltából többféle vonzó illat közül választhat. Amennyiben Ön és utasa nem ugyanarra az illatra vágynak, egyidejűleg két különböző kiválasztására is van mód.

Válassza ki az Önnek tetsző BMW X6 modellt.

BMW X6 xDrive30d

BMW X6
 • 20" Könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 736, eltérő méretű gumiabroncsokkal
 • "Iconic Glow" BMW vesék
 • M Sport kipufogórendszer

BMW X6 xDrive30d

BMW X6
 • M Sport fék
 • Sky Lounge panoráma üvegtető
 • Innovációs csomag

BMW X6 M50i

BMW X6
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • BMW Night Vision személyfelismeréssel
 • Innovációs csomag

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X6

Fedezze fel a jobbnál jobb lehetőségeket.

Ismerkedjen meg alaposabban a csupa kiválóságot tömörítő BMW X6 családdal – és biztosan megtalálja majd azt a modellt, amely tökéletesen illik Önhöz.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.