BELÜLRŐL JÖVŐ MAGABIZTOSSÁG

Kitűnő választás nonkonformistáknak

A BMW X6 előszeretettel dob kesztyűt másoknak magabiztosságot sugárzó kiállásával, elegáns, kupészerű tetővonalával és az olyan masszív dizájnelemeivel, mint az erőteljes, hatszögletű kerékjárati ívek, a trapéz alakú kipufogóborítások vagy éppen a 22" méretű könnyűfém keréktárcsák. A BMW Lézervilágítás és az Iconic Glow vesék jóvoltából csak még fényesebben ragyog ez az uralkodásra született jármű. A belső tér minden képzeletet felülmúlóan különleges és fenséges – köszönhetően például az olyan finom részleteknek, mint amilyenek a CraftedClarity metszett üveg díszítőelemek vagy éppen az aprólékos gonddal megkomponált hangulatvilágítás. A BMW X6 merészen újszerű esztétikumához kimagasló teljesítmény társul, ami erős érzelmeket vált ki és a magabiztosság megnyugtató érzésével tölt el.

Válassza ki az Önnek tetsző BMW X6 modellt.

BMW X6 xDrive30d

BMW X6
 • 20" Könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 736, eltérő méretű gumiabroncsokkal
 • "Iconic Glow" BMW vesék
 • M Sport kipufogórendszer

BMW X6 xDrive30d

BMW X6
 • M Sport fék
 • Sky Lounge panoráma üvegtető
 • Innovációs csomag

BMW X6 M50i

BMW X6
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • BMW Night Vision személyfelismeréssel
 • Innovációs csomag

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X6

Fedezze fel a jobbnál jobb lehetőségeket.

Ismerkedjen meg alaposabban a csupa kiválóságot tömörítő BMW X6 családdal – és biztosan megtalálja majd azt a modellt, amely tökéletesen illik Önhöz.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.