MÉLYRŐL FAKADÓ ERŐ

Ismerkedjen meg a BMW X1 markáns karakterjegyeivel.

A BMW X1 a legapróbb részletében is rendkívül inspiráló. Atletikus vonalaival és látványos dizájnjegyeivel – köztük a nagyméretű, egymással összeérő vesékkel vagy éppen az újragondolt első lökhárító és a LED-es fényszórók alkotta kompozícióval – az autó dominanciát és erőt sugároz magából. Az autó hátsó szekciója ugyancsak tekintélyt parancsoló jelenség a megnövelt méretű kipufogóknak, valamint a frissen áttervezett LED-es lámpáknak köszönhetően. Az elegáns belső tér pedig határozottan méltó az autó remekbe szabott, megkapó külső megjelenéséhez.
BMW X1

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK

A LED-es adaptív fényszórók a tompított fényeket, az elvakítást megakadályozó asszisztenssel (BMW Selective Beam) kiegészített távolsági fényszórókat, valamint a LED-es irányjelzőket foglalják magukban. A BMW X1 a kanyarokba is képes bevilágítani, a lámpák által kibocsátott fény elosztása pedig a külső körülményeknek megfelelően változik.
BMW X1

xDRIVE

A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer még átütőbb erejűvé teszi a BMW X1-et azzal, hogy a jóvoltából az autó mindenféle útfelületen elboldogul, akármilyen is legyen az idő. A rendszer egyenletesen osztja el a hajtóerőt az első és a hátsó kerekek között, amivel gondoskodik a legkitűnőbb tapadásról és az optimális menetdinamikai tulajdonságokról.
BMW X1

ÉRINTÉS NÉLKÜLI CSOMAGTÉRTETŐ-MOZGATÁS

Szívesen venné, ha eggyel kevesebb dologgal kellene vesződnie? Az automatikus működésű csomagtértető elektromos mozgatómechanizmusának aktiválásához elég megnyomni az autóban lévő vagy a kulcson elhelyezett gombot. Tapasztalja hát meg, hogy ez a felhasználóbarát megoldás milyen mértékben képes fokozni a kényelmet.
BMW X1

HANGULATVILÁGÍTÁS

A Hangulatvilágítás felszereltség LED-es fényforrások egész sorával teremti meg a BMW X1-ben a kényelem és a kifinomultság légkörét. A belső tér otthonosan kellemes, egyszersmind elegáns fénybe borításához hatféle, a közvetlen és szórt fényeket ötvöző világítási séma közül választhat.
BMW X1

APPLE CAR PLAY

A BMW X1 nyújtotta vezetési élményt nem árnyékolhatja be semmi – ezért vezetés közben sem kell lemondania iPhone-jának legfontosabb funkcióiról. Az okostelefonját az autó fedélzeti rendszerével vezeték nélkül összekapcsoló Apple CarPlay lehetővé teszi azt, hogy az autó kezelőszerveinek segítségével használja kedvenc applikációit, például az iMessage-et, a WhatsAppot, a Spotify-t vagy éppen az Apple Zenét.
BMW X1

PARKOLÓASSZISZTENS

A Parkolóasszisztens formájában ott a hathatós segítség arra az esetre, amikor az útpályára párhuzamos parkolóhelyre kíván beállni a BMW X1-gyel. Miközben Ön lassan elhalad a parkolóhelyek mellett, a rendszer végigpásztázza azokat. Amint megtalálta közülük az autó számára optimális méretűt, az asszisztens átveszi a parkolási manőver végrehajtásának feladatát – Önnek csak annyi dolga, hogy kiválasztja az előre-, illetve a hátrameneti fokozatot, valamint, hogy gázt ad és fékez.
BMW X1

DRIVING ASSISTANT PLUS

A Driving Assistant Plus felszereltség tartalmazza az összes olyan innovatív megoldást, amelyek zökkenőmentessé és abszolút kényelmessé teszik a vezetést. Az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzés észleli az autó előtt felbukkanó akadályokat és automatikusan lelassítja a járművet vagy eltéríti azt a veszélyforrástól. A Sávtartó asszisztens abban segíti Önt, hogy biztonságosan a sávjában maradjon, a Torlódásasszisztens vagy éppen a Parkolóasszisztens pedig a városi közlekedést varázsolja még élvezetesebbé.

Ellenállhatatlan ajánlatunk van az Ön számára.

BMW X1 xDrive25e

BMW X1
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 578
 • Automatikus csomagtérajtó-működtetés

BMW X1 sDrive18d

BMW X1
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 564
 • Steptronic sebességváltó
 • Driving Assistant Plus

BMW X1 xDrive20d

BMW X1
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 816 M,kétszínű
 • M Sport kormánymű

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X1

Ez az erőtől duzzadó jármű folyamatosan ébren tartja Önben a vállalkozó szellemet.

Az új BMW X1 alig várja, hogy az Ön mindennapi társává szegődjön, bárhová is vigye az útja. Tekintse hát meg online az elérhető modellváltozatokat és ismerkedjen meg ezzel az erős, élettel teli multitalentummal.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.