MÉLYRŐL FAKADÓ ERŐ

Ismerkedjen meg a BMW X1 markáns karakterjegyeivel.

A BMW X1 a legapróbb részletében is rendkívül inspiráló. Atletikus vonalaival és látványos dizájnjegyeivel – köztük a nagyméretű, egymással összeérő vesékkel vagy éppen az újragondolt első lökhárító és a LED-es fényszórók alkotta kompozícióval – az autó dominanciát és erőt sugároz magából. Az autó hátsó szekciója ugyancsak tekintélyt parancsoló jelenség a megnövelt méretű kipufogóknak, valamint a frissen áttervezett LED-es lámpáknak köszönhetően. Az elegáns belső tér pedig határozottan méltó az autó remekbe szabott, megkapó külső megjelenéséhez.

Ellenállhatatlan ajánlatunk van az Ön számára.

BMW X1 xDrive25e

BMW X1
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 578
 • Automatikus csomagtérajtó-működtetés

BMW X1 sDrive18d

BMW X1
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 564
 • Steptronic sebességváltó
 • Driving Assistant Plus

BMW X1 xDrive20d

BMW X1
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 816 M,kétszínű
 • M Sport kormánymű

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X1

Ez az erőtől duzzadó jármű folyamatosan ébren tartja Önben a vállalkozó szellemet.

Az új BMW X1 alig várja, hogy az Ön mindennapi társává szegődjön, bárhová is vigye az útja. Tekintse hát meg online az elérhető modellváltozatokat és ismerkedjen meg ezzel az erős, élettel teli multitalentummal.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.